hej


Blir inte alltid som man tänkt sig. Vart en lugn kväll vilket inte va planen. Var verkligen sugen på att hitta på något men palla inte. Fattar inte vad de är med mig men känner mig helt utmattad! Jul ledighet kom nu!! =)

Imorn är planerna osäkra än. Ska kanske bli tjejkväll men vi sa att va tar de som de kommer. Alltså känner efter imorgon om vi är sugna eller inte. Lite smått velig nämligen om jag är sugen på utgång eller inte.
(gammal bild hihi)

Får som sagt se hur de blir imorn. Simone har iaf sagt att hon kan göra slingor på mig imorn. Vet Sara gumman att du va så snäll och skulle göra de men du är borta i helgen och vill få de gjort. No big deal! ;) hihi Ingen större förlust haha! *puss* Hoppas ni har en kanon kväll ikväll tjejer, Sara och Joysan! Träffat Joy en gång och måste säga tjejen att jag tycker du är helgo! =) Åååå vad jag älskar att lära känna nya människor! =)



Neftaly

härligt^^ tack detsamma!:D



URL: http://neftaly.blogg.se/


Joysan

Naaaw vad du är goooo :-)...Tack detsamma...hihi! Vi har haft det dundermys! Kollat på idol & babblat på om allt mellan himmel & jord :-)...Är så himlans glad för att jag får lära känna er superhärliga tjejor!!! :-D Kramkram



URL: http://joysan.blogg.se/


sara

Haha verkligen ingen förlust att jag inte gör slingorna på dig, snarare bättre för dig tror jag ;) nu är det Simone du får skälla på om det inte blir bra! fniss



Joysan och jag har haft de superduper mysigt. ´



Åker till stockholm om ett par timmar...typ 8...så ha en underbar helg min älskade underbara vän!! Love You! <3



URL:


Josiee

godmorgon :)



URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/


juliasbullar

tack för den söta kommetnaren :)



URL: http://juliasbullar.blogg.se/


simone

håret blev skit bra verkligen. blir ju så när profsen är igång. Japp ikväll blir de fest hos oss. blir någ ett fin fest.

p



URL:


simone

en fin fest ska de står...



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?