hej! =)

Igår vart de inge bloggande för orkade inte. Började halv åtta och direkt efter jobbet va de föräldramöte så va inte hemma för än vid halv nio tiden. Då var jag skapligt trött så bloggen la jag åt sidan.

Idag öppnade jag på jobbet och vilken start jag fick, haha. Vi har två larm dörrar som ska larmas av, när jag skulle larma av den sista så gick de inte att vrida om. Fick smått panik va ju först på plats och barnen skulle snart börja droppa in. Men tog i för kung och fosterland för att få runt nycklen, men gick inte. Så försökte vrida tillbaka för att testa igen men då gick inte de heller. Nycklen satt fast.. PANIK! Så ringde larmcentralen till de larmföretag vi har, dom hänvisa mig till securitas för dom samarbetade och dom hade hand om skolor och förskolor. Eftersom de är ett larmlås så måste man vända sig till securitas. Fråga efter numret men tror du dom hade de nej, skumt om dom samarbetar =/ Men lyckades få tag på numret iaf och efter ett tag kom en snäll kille och hjälpte mig med dörren. Haha. Bra start på dagen! Min andra kollega hann komma och ta barnen som kom oxå så de va skönt. =) Löste ju sig iaf. ;)

Gick hem tidigt idag så bar hem för att sova en halvtimme, va helt död. =( Efter de så åkte jag ner på stan för att ta en fika med Madde och en runda på stan. oj vad shoppingsugen ja va men höll mig bra. =)


Nu är man hemma igen, men snart kommer Sara och då är de ut och powerwalka som gäller! Nu är Fanny och Sara på g! ;)
Sara och jag i ett nötskal! ;)

Kram



Anonym

HA en skön tisdag kväll..fina bilder:)



URL: http://blondis81.blogg.se/


Liene

sv: Ja, och visst är det enkelt!



Ja, vilken start på dagen, tur att en kille kom och hjälpte iaf.





URL: http://lienes.blogg.se/


stina

va bra..visst e d härligt :)



URL: http://kittygitty.blogg.se/


sara

VI ÄR BÄST!!!



URL:


fanny

att vi är!! =)



URL: http://float.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?