Babbelmaja!


Va väl kanske dax för ett inlägg.. Varit full upp i veckan så inte riktigt haft tid eller ork till att blogga. Så kan det vara..

Just nu sitter jag själv en fredag.. ärligt riktigt skönt! Haft fredagsmys till för en stund sen men var "nån" som skulle jobba så fick fortsätta kvällen själv. Men som sagt känns helt ok. =) Jag är ju sån person som gillar att ibland få lite egentid, speciellt när det varit en fullspeckad vecka. Sitta i mina kanske inte så snygga men OTROLIGT sköna myskläder utan att ingen behöver bry sig hur jag ser ut. ;) Underbart! Tänker verkligen bara mys ner mig i soffan och titta på tv och inte lyfta ett finger. De är avkoppling!

Imorgon blir det ladies night på C&G. Så här står det i inbjudan...

"Ladies Only @ Röda kvarn & Cocktails n Dreams

Kvällen börjar på biograf röda kvarn med en exklusiv tjejvisning av Himlen är oskyldigt blå. http://www.sf.se/filmer/film/77089980/Himlen-aer-oskyldigt-blaa

Självklart bjuds det på goodie bags, lite gott att dricka & äta redan här...

Efter biovisningen förflyttar vi oss till Cocktails n Dreams där undervåningen är exklusivt avskärmat för alla tjejer. Ni välkomnas med ett förmingel med räkfrossa och vi män & våra snygga pojkiga servitörer serverar bubbel i mängder avklädda till bara mässingen.

Här kommer även lokala företagare visa upp och dela med sig av massor av tjejprodukter såsom leksaker, smink, frisörer etc från sina salonger...

När vi börjar bli lite runda under fötter en avklädd show av snygga killar sammansatt av ingen mindre än Lets Dance Tobbe...

En kväll att minnas!"

Låter bra va?! KUL ska det bli och är taggad ut i tårna! =)


Simone och jag kommer ha en riktigt kul kväll tror jag! :)


Veckan då..
Har varit fullt upp iaf för mig som stressar upp mig för allt hehe.
Kvällstid i måndags på jobbet, tis träna jag och annat fix, ons var jag på ljusparty.
Första gången jag var på det. Det var ett trevligt gäng tjejer som samlades och jag som inte brukar gilla doftljus och sånt dylik hitta faktiskt några ljus som verka ok. Så beställde några så får vi se hur det är eller om de går i soporna. ;)
I torsdags fika jag med en vän, en rätt nyfunnen vän faktiskt. Eller vi har väl hälsat lite lätt förut på varandra men börjat/påväg att lära känna varandra lite mer nu. Tycker det är så otroligt kul att lära känna nya männsikor och speciellt när man känner att de verkar vara en otroligt bra person som man har lätt att prata och umgås med. En sån person som man vill lära känna mer! :)
Sen på kvällen vart de filmmys med C. :) Kom i säng för sent och när jag väl skulle sova så kunde jag inte för fick en dunkande huvudvärk. Och ni vet hur de är när man ska börja tidigt på morgonen och man känner stressen över att man måste sova. Ja då går det verkligen inte. Så när klocklan ringde i morse hade jag sovit dryga 4 timmar och huvudvärken höll i sig. Inte nog med det insåg jag att de snö ute men blev bara blask av det och det var skiiit kallt.. humm Inte den bästa starten. Men hem och sova någon timme efter jobbet och sen kändes huvudet bättre . =) Så vart en bra dag trotts en dålig start. =)

Shit vad jag babblar idag och rätt onödig fakta.. Ne nu får det vara tyst på mig och tänker njuta vidare av min egentid. ;)

Ha en trevlig kväll. =)






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?