Helgbestyr

Hej!
 
Haft en riktigt bra helg med fullt ös fredag och lördag.
 
Började fredagen med att åka ut tidigt till vår stuga i Vivesta. Förbereda inför att alla mina kollegor skulle dyka upp efter lunch. Kick-off stod på schemat och som tradition är vi hemma hos någon för att komma iväg lite. Iår stod jag för huset. :)  Fram till fem var det årets planering som gjordes. När klockan slog fem då la vi undan allt som hade med jobbet att göra för att äta trerätters och köra fem-kamp. Kul var det och vi körde fram till midnatt. :) 
 
 
 
Många skratt, god mat och lek fick mig att sova gott. Själv ute i mörkret i huset men det gick bra trotts mörkrädd så var det mysigt. :) Att vakna i total tystnad och se vattnet det första man gör var inte dumt alls. :)
 
Sanny hämta mig tidig morgon för att sviraar om hemma och åka vidare till sthlm. Sanny skulle köra Ferrari och Lamborghini. Vilken lyckad dag det blev, han tyckte det var riktigt roligt och vi haide solen med oss. :D Nöjda med dagen åkte vi hem för svira om igen för nästa aktivitet. Fira Frida V ute i Vivesta fast i hennes stuga. Trevlig kväll med trevligt sällskap. Fick även prova på luftgevär vilket var kul! :)
 
 
Söndagen gick i lugnets tecken och vi gjorde inte många knop. :)
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?