Tiden

Vart tar tiden vägen. Går så fort och imorgon går vi redan in på sista semesterveckan. Ångest nästan i det syftet att man inte fått njuta av sol och bad denna semester. :/ Visst är det skönt att va ledig men lite tröttsamt när det regnar hela tiden. 

Har iaf hunnit med torsdagsklubben i torsdags. Riktigt trevligt var det! Först god mat. Har ni inte provat hamnmagasinets ceasarsallad så gör det! Så god! Bra folk och bara allmänt jätte trevligt. :)


Fredagen firade vi Tim på Tre tapas. Ok under all kritik på servicen. Vänta länge (läs 1,5 MINST) på maten. Saker var slut kom dom på efter en timme och vi fick mat i olika omgångar när den väl kom. Trist. Men trevligt hade vi ändå. Körde deras musikquiz och sen hem till sköna sängen. :) 

Igår kollade jag på Sanny som körde volleyboll i hamnen. Duktiga måste jag säga. Men fy så kallt det var att stå flera timmar i regnet. :/ Sen kom Lena, Jonas och Elin samt Marcus hit. Bättre trevligt! :D Sen dök några till upp och gjorde oss sällskap. Lite vin och massa prat och skratt i mängder. Så som det ska vara. :D 

Vakna upp pigg och fräsch idag. Så skönt. Idag ska vi kolla nya Falk. Woho! Sen blir det husvisning. Egentligen inget jätte intressant utan mer för kolla. Sen drar vi ut i skogen och letar guld. Bra skön söndag. :)







NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?