Fråga.















Skit kväll!

Ja kvällen sket sig totalt, så sitter hemma och tråkar. Inte riktigt vad jag tänkt mig.  Men men kan kanske va skönt då jag inte känner mig någe pigg alls. =( Knappt ätit något idag och är tung i huvudet.. Men va fan vill göra något kul ju!!
Blir inte alltid som man tänkt sig, tyvärr.

Ne har inget vettigt att skriva känner jag så lägger ner detta för stunden. Åter kommer säkert senare ikväll. Nu ska jag kura ner mig i soffan och fortsätta kolla på Idol...
















idag


För mig iaf! ;) Har semesterdag idag så tog mig en härlig sovmorgon. Inte helt fel. sen va jag ganska trött då mardrömmar väckte mig i natt så jag inte kunde somna om på ett tag igen. Tur då att de finns folk som är vakna om nätterna. Tack =)

Idag ska jag ta teg i mitt hem, städa! Faktiskt ska de bli ganska skönt då de är jätte skitigt och är verkligen i behov av en ordentlig städning. Så ska bara bli skönt att få lite snyggt hemma!

Sen får jag se vad kvällen bjuder på, är ännu oklart men sånt löser sig alltid. Blir trevligt vad de än blir! =)
Vad ska ni hitta på för kul idag?

Ne ska ta och slå en pling till Simone nu och höra hur de är med sjuklingen. =)


Duktig kille!


Han heter Neyo.
(Boyce avenue)

Alicia Keys/Jordin Sparks/Black Eyed Peas (Justin Timberlake)(acoustic medley)



=)


Så fin bild på dom! =)


          

Kvällen


Nu är jag hemma igen, vart en kort men otroligt trevlig kväll!
Mötte upp Elin nere på öster då hon inte hade en aning om vad vi skulle göra. Jag överraskade henne med att jag bokat bord på O´Learys där jag bjöd henne på god mat. =) När vi kom in där satt Sara och väntade, surprise igen! =)
Väl inne på O´Learys hade jag självklart ett paket oxå som hon fick!
Så de blev (kortfattat) middag ute, paket och Sara som blev hennes firande från mig! Inte så mycket kanske men hon blev glad och överraskad att jag fixat och de är huvudsaken! =)
 Oj vad mys de va! =)

Bilder från kvällen:


Tack tjejer för kanon kväll! =)


Tävling!

Kissie har nu en tävling på g igen. Du kan vinna denna snygga väska.
Självklart är jag med att tävla då jag är väskoman! =)



Skynda dig in på Kissie's blogg nu och tväla då tävlingen bara håller på under kvällen! =)

Torsdag!

Nu har min ledighet börjat! =) Den kommer att börja lite extra bra för ikväll som jag berättat innan ska Elin firas! Tror hon kommer bli så nöjd över kvällen! ÅÅååå ska bli så otroligt kul ikväll.
Längtar redan tills klockan bli halv sex då jag ska möta upp henne och då väntar lite överraskningar för henne! =) thihiii....SURPRISE!!

Ett jäkla piss bara att de ska regna som atten ute =( Sägs att de ska kanske slå om till snö ikväll... GAAH!! =)

Dax att greja lite hemma och sen göra sig klar för vad som ska hända ikväll. Kan inte ge några hintar för Elin kan läsa bloggen. Är inget jätte stort så du inte blir besviken men en liten överraskning har jag fixat till dig! =)

Ha nu en kanon kväll så berättar jag sen vad vi gjorde ikväll och lägger ut någon bild med. =)




...


smile =)

Hur har dagen varit? Bara bra hoppas jag! =)
Redan onsdag, dagarna går så fort. Så skönt att de är bara imorgon kvar sen lite ledigt. Kan behövas då jag är så trött och slut i kroppen. Känns verkligen som man har nån infektion på g i kroppen och halsen gör ont än. =( Ajaa nu ska jag inte klaga mer, finns dom som har de värre. =) Klagmoster är allt vad jag är! ;)

Idag har jag jobbat till halv fyra bara. Å vet ni vad jag gjort idag?! Förberätt material till barnens julpyssel. Kändes smått skumt men ändå lite mysigt! =) Måste säga att jag tycker just nu att de ska bli så mysigt att julen närmar sig! Ja jag vet de är bara slutet på oktober men ändå. Massa snö och god stämning och ljus överallt! De är lika med mys!! =)

Efter jobbet så bar de va ner på stan för att fixa några ärenden. Visade sig att både Elin och jag va på stan så hon, jag och Alvin gick en sväng och sen tog vi en mysig fika. Kanon kul och mysigt!

Imorgon har jag kort dag på jobbet. Så skulle behöva ta tag i mitt hem efter de. STÖKIGT och SKITIGT! hehe Tråkigt men måste göras. Är ju faktiskt så att när de väl är klart så trivs man ju kanon bra. =)
Sen på em/kvällen så ska jag fira Elin. Jag har bara sagt att hon (och så klart Alvin) ska möta upp mig på öster ett visst klockslag. Hihi Fanny har några överraskningar till Elin! Ska bli så kul imorgon, längtar!! =)

Nu sitter jag hemma och bloggar lite och kollar på tv i ögonvrån. =) Mellan 21.00-22.00 är jag icke mottaglig för då är de Grey´s Anatomy! Mitt favvo program!

Ne ska greja lite nu innan de börjar. Trevlig fortsättning på kvällen. =)


kärlek


Vad är kärlek?


Illustration: Nausikaa


Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.


Kärlek enligt SAOL

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "en stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".


Kroppslig och social kärlek

Rent fysiskt sätter kemiska processer igång i kroppen när vi blir kära. Detta kan delvis förklara känslan av rus och glädje. Men kärlek är så mycket mer. Det handlar om förväntningar, längtan, förhoppningar och drömmar. Redan när vi är små läser de vuxna sagor för oss om evig och sann kärlek. Vi leker mamma, pappa, barn och härmar de vuxnas kärleksbeteenden.

Det är inte underligt att allt ställs på ända när vi blir kära. Vi inser plötsligt att drömprinsen inte kommer på en vit springare utan på en grön cykel. Drömprinsessan kanske har både finnar och dålig andedräkt. Man kan inte säga exakt vad som ska hända när vi blir kära. Hur vi reagerar beror på förväntningar, personkemi, känslor och bakgrund.



Vad är dina tankar?

(Källa)



=)

Hur har dagen varit? Min har varit bra. Varit läskigt trött bara. =/ Men men.. Sa ju att jag skulle på personalmöte idag men glömt att vi ändrat datum på de så va nästa vecka. Tokigt. =)
Kolla upp de där med ledigheten idag och de va lugnt så har tagit ut semester på fredag! Så grymt skönt de ska bli. Sen slutar jag vid tolv på torsdag så blir långhelg för mig. JIPPY! =)

Ne ska fortsätta kolla på Ugly Betty nu, så grymt bra! Sen blir de Desperat housewife, =)





Tisdag



Trött trött trött!!
Ja jag är en riktig tröttmössa! =(
Usch vad de tar tid att vänja sig vid de mörka em/kvällarna nu. Jag är så grymt trött så de är galet. Behöver semester nu! Men får tyvärr vänta till jul då jag ska ta minst två veckor ledigt! Ska bli galet skönt!
Om inte.. om de är lite barn på fredag och de går att lösa smidigt så funderar jag på att ta ut en semesterdag på fredag. Har nämligen massa semester kvar, har inte tagit ut all den semester man måste per år. Skulle va grymt skönt med en extra dag på helgen att ta de lugnt på. Kommer va en helg med fullspäckat schema annars så skulle va skönt.
Ska kolla upp de idag, hur de ser ut. Klart jag kan ta de om jag vill men skönare om man vet att de löses enkelt på jobbet för jag har lång dag å då påverkar de andra om jag tar ut sem.

Tror jag håller på att åka på en förkylning med, halsen gör ont, börjat små hosta och näsan kliar. =( Säkert därför man är trött med. Sen har jag mycket som snurrar i huvudet nu så de tar ju på en med.

Idag jobbar jag till fem sen direkt efter blir de apt/pk (personalmöte), så kommer hem sent idag. Lång dag. Men är man bara inställd på de så är de inge fara tycker jag.

Elin jag håller på att smida lite planer till torsdag, ringer dig ikväll om de
inte blir för sent å ger dig lite ledtrådar. ;)
hihi



Ny musik.

Bjuder på lite nya singlar. =)

KARDINAL OFFISHALL 'NUMBA 1 (Tide is High)' ft KERI HILSON


Lady Gaga - Poker Face


Dax för att sova.

(så tyst)


mode

Tufft midjebälte från Chique, 399 kr!



Benvärmare, 149 kr

Plånbok, 399 kr


Finns en massa mer snyggt på Chique just nu, detta är bara ett litet urval.




sjukt!!

Läste detta nyss..

..kummin, paprikapulver och gurkmeja innehåller så stora mängder salicylsyra
att de fungerar lika effektivt som flera smärtstillande medel?

Sjukt ju!!




Är så rastlös!!!


Måndagen

Hej!

Haft en kanon dag i skogen idag, va jätte mysigt. Va lite olika aktiviteter och så lagades all mat ute. Gott och mys. =)
Tror alla va nöjda med dagen, kändes så. Va god stämning hela tiden. I lördags råkade jag  skära mig i handen, ajaj blöde massor =( Tror du inte idag att vi täljde och fick ett till skär sår och blåsor av kniven för höll på i timmar mer lr mindre. Så mina händer är fulla med plåster. haha. Så snyggt. ;)

Vet ni va nere och handla och fick julkänslor! Dom hade fått in Juleskum. Älskar dom. Så nu har julen börjat kännas hos mig. =)
 Love it!

Sen har jag tagit de mest lugnt hemma, plockat och grejat lite.
Fan vad trist de är att laga mat till sig själv. Så trött på de!!
Tänk att få laga mat med någon eller att man kommer hem och
maten står klar på bordet för en gångs skull.
Visst skulle de va underbart!
Usch vad trist de är just nu! Ingen lust för något... =(









Ny låt

Little Jackie - The World Should Revolve Around Me




Little Jackie´s nya, vad tycks?


skogen

Godmogon!

Ojoj så trötter, vill ha helg fortfarande. Går tok för fort.
Idag ska jag leka skogsmulle haha. Ne men ska ut i skogen hela dagen för utbildning. Är representant från jobbet för naturskolan så dom ska ha utbildning i skogen där vi ska va hela dagen. Gäller att klä sig varmt med andra ord. Ska faktiskt bli rätt mysigt. =)


Hoppas ni får en toppen dag!



(Did i make the right decision?)

confused...

Damn!

Vad har jag gjort?!
Blir så jäkla trött på mig själv!!

confused



Pussel!

Kolla vad jag gjort! Känner mig rätt stolt!! =)




Tycker de är skit kul att lägga pussel. Ska va 1000 bitars för de ska va kul och en utmaning! =)
Jaja jag vet en liten kärring är allt vad jag är hehe.



Is it me?

Stacie Orrico - IS IT ME



svårt de här..



Att de ska vara så svårt. Att de kan bli så fel.

Finns nån som är så otroligt bra, nån som får en att må så bra då blir de ändå fel. Blir så grymt arg på mig själv. När man väl träffar nån man trivs med så ska de ändå va något som gör att man känner att något känns ändå inte är hundra bra. Så sorry att de blev så här. Vill inte va elak utan vill bara va ärlig emot dig. För du är en kanon kille! Vet att det är de man inte vill höra. Ville va ärlig emot dig så fort jag kände som jag gjorde för såra är de sista jag vill. Men tror inte heller om jag ska va ärlig och du med att du inte är över ditt ex och jag vill inte va nån ersättare och jag vet inte om jag är över en person heller som jag haft känslor för innan... Verkligen så leden att de blev så här. Känner mig så elak så dum.. men vill ju bara va ärlig för de tycker jag är så viktigt att man är. Ska veta att jag har inte lekt med dig på något sätt, ville verkligen att de skulle kunna funka. Jag leker aldrig med andras känslor.
Hoppas du inte hatar mig allt för mycket...


Lördag kväll.

På kvällen sen blev de middag. För ovanlighetens skull kyckling tacos! Så galet gott. =)
Jag, Sara, Simone och Susanna hade de kanon mysigt! Blev massa snack och skratt.
Jag, Simone och Susanna gick ut till Birgers sen och hade så grymt kul. Länge sen jag hade så kul ute. Efter blev de efterfest hos Simone, jätte trevligt.
Oj, vilken lyckad ute kväll!
Tack för en kanon trevlig kväll tjejer!






Alvin

Hej!

Igår var jag på dop, va så vackert!! =) Men känns lite konstigt att sitta och titta (läs föregående inlägg). Men alla va så rara och snälla så vart kanon trevligt ändå. Inte mycket att göra åt de andra nu. Dom va ju så fina där framme och Alvin va jätte duktig. =)


Far och son. Nallen har han fått av mig bla, han verkade gilla den iaf. =)

Mor och son. Alvin va lite trött och arg. Men vem klandrar han när han varit så duktig en hel dag. =)
Jag och Alvin.

 Han är ju såå söt! In love! =)


Tack för ett trevligt dop och gott fika efter. Ni va så gulliga mot mig! Tack!!


Helg!

God morgon! =)


Igår så var jag på stan med Sara. Va massa mys. Tack för hjälpen gumman! =)

Fick tyvärr veta att jag inte får va gudmor igår. För den jäkla prästjäveln sa att man måste vara döpt för att bli fadder och de är inte jag. Det tråkiga är att vissa präster inte bryr som så mycket om de utan överser de men icke denna präst. Snacka om otur!! Så man blev rätt snopen, besviken och ledsen när man fick reda på de. Man hade ställt in sig att va en del av dopet och nu får man sätta sig i bänken och titta på när några andra faddrar står där, där jag oxå skulle stå som en stolt fadder. Inte mycket att göra men känns så otroligt tråkigt! Men söta Elin va så söt å sa att i deras ögon är jag ändå gudmor. Så söt så han sa att hon skulle skriva ett eget bevis på att jag va det. Tack gumman du är verkligen hel go! Betydde massor när du sa så till mig. =)

Så vid två idag är det dop och ska bli kanon mysigt även om jag inte får delta som fadder till Alvin.


Idag så ringde de på dörren, de var en kvinna som räckte över en påse från city gross med mat i. Tycker de va en jätte bra och kul grej för att göra reklam för dom.
Tack =)

Sen har jag tagit en promenad till affären idag. Så skönt men blåste kallt. Men luften va behövlig.

Höstbilder!

Återkommer med bilder från dopet sen. =)
 Ha en kanon dag.

Ser fram emot en kul dag nu och en trevlig kväll! =)


love!!

Kommer älska denna kille hur mycket som helst ovasett!





blääää!!

Usch vad jag inte ville gå upp i morse!! Så otroligt trött efter att ha somnat senare än vanligt.
Men in the end så är de värt de för hade en kanon kväll igår. =)

Sen vet jag ju att jag har en kul helg framför mig så ska nog överleva. =)

(sooova hihi)



Ha en kanon dag så ska jag ha det med! ;)






tävling

Är med och tävlar om denna läckra bok men många tips och idéer.
Va med och tävla du med här.




Ny


TAKIDA - Handlake Village



Sara

Sara ser du vad som fattas eller är borta på bilden (då menar jag inte ramen) ?
Tihihiii..



Så kul att lära sig nya program. ;)
 

Tjingeling!

Hej!

 Vart inget inlägg igår, palla inte tyvärr.
Idag har jag stängt på jobbet så va hemma rätt sent. Efter de har jag börjat tvätta (håller än på) och städat idag. Känner mig lite smått duktig. =) Vet ni jag har börjat pussla ett 1000 bits pussel. Ja jag vet låter som en kärring men är ju skit kul. =) haha. Återkommer med bilder på hur diktig jag är. Fan känner mig på skit bra humör!! =)

Nu ser jag bara fram emot helgen som jag känner kommer bli kanon. =) Är ju fina Alvins dop på lördag. Oj så nervös jag är. Som gudmor så ska jag hålla i Alvin (delat med hans andra gudförldrar). Elin, jag är nervös. haha Jag har ju scen skräck! Men blir nog kanon för jag tycker de ska bli grymt kul med. Ska bli kul att träffa ALLA på lördag. =)


Jag är så stolt över att vara gudmor till denna otroligt söta kille!
Tack Elin och Kristian för förtroendet.
=)

...




Sara

Vad skulle jag göra utan denna vän?!
Tack gumman för att du finns!!

Sånna vänner som du är sällsynta, dom håller man hårt i så
räkna med att inte bli av med mig så lätt. Hehe! =)



Första dagen på veckan

Hej! =)


Idag har jag jobbat, va riktigt trött så fanny va knasig som atten på jobbet. haha Måste man få va, barnen hade kul iaf. =)
När jag kom hem hade jag fått ett två paket, ett paket med klockan och ett avi för att hämta paket på posten. Det va mitt silver schampo.
 =)

När jag var och hämtade paketet så möta jag upp Sara som skulle på bio med Joy och fick kort av henne. Hon hade förstorat upp två bilder som hon tagit på mig. ÅÅÅååå vad glad jag blev! Tack gumman!! =)

Sara vännen! =)


Dessa två hade hon förstorat upp. =)


Natti =)


God natt alla sötisar!



Hoppas ni kommer sova gott.

You are special!


Ååå jag vill!!

Nu ser jag verkligen fram emot lönen!
Lite farligt för är så sjukt shoppingsugen! Vill ha massa nytt och fin. =) Bara kryllar med massa snyggt i affärena nu. Bara spritter i fingrarna nu!

Skulle va kanon mys att åka någonstans och gå i butiker, äta gott osv.. bara mysa en heldag! =)
Man kan ju alltid drömma. :)

Ååå, vill åka bort, skit samma vad jag gör.
Vill bara bort och mysa, ta de lugnt och koppla bort vardagen som jobb och sånt.



 

Sara du får hålla i mig på fredag för känner att de kommer bli farligt! hehehe!!


 




Hoppas eran helg varit bra!


....?



Confused..



Lonely

Hemma och tar det lugnt. Rätt skönt men ensamt. =/
Iofs får man ju lite gjort iaf. Har än så länge tvättat stolsdynorna på balkongen, städat lite lådor och plockat med lite annat med. Så är nöjd med de.

System Of A Down - Lonely Day
 

Undra om man vågar ringa och väcka sömntutan lr inte?! hehe
Puss på er!
;)



Single ladies

Bjuder på en (till) ny låt från Beyonce.

Beyonce - Single Ladies



ANN

Saknar denna vän något grymt mycket!



Kom hem till sverige igen gummna!


Söndag

God morgon! =)


Sovit som en gud i natt, så skönt. =)
Idag har jag massor jag borde/ska göra. Har inte orkat ta tag i vissa saker än
som jag tänkt att göra en längre tid. Så idag är en sån dag som allt ska bli gjort!


Jag ska:
→ Tvätta fönster för vintern.

→ Städa av vissa skåp och lådor som är i stort behov av det.

→ Städa av balkongen och fixa lite fint.
Inte orkat göra så jätte mycket sen sommaren tyvärr.

→ Å en massa mer....


Har tjatat om att detta ska göras förr men verkligen inte orkat eller haft tiden till de.
Expert på ursäkter med. hehe  
Så nu jäklar är jag på g! =)

                               Vad ska ni hitta på idag då?

                                                                                             

kvällen =)

Hej!

Har haft en kanon trevlig kväll i stigtomta. Som sagt de blir vad man gör de till. ;)
Både Emma-Sara, Fredrik, Riva och Jossan var där och överraskade oss alla! Snacka om att alla tappa hakan. Igår fick jag även nyheten att Emma och Fredrik ska bli föräldrar i maj. Så otroligt kul och så glad för deras skull!! =)
Vart enklare kläder till kvällen, skönt och avslappnat. =)

 Hur har eran kväll varit? Bra hoppas jag.
Ska ta och krypa ner i sängen snart, ska bli riktigt skönt att sova lite. =)
 Natti.
Kram



Lördag

Idag har det varit en skum dag men vi har pratat om de och nog löst de hela. Skönt.
Har mest tagit de lugnt annars förutom en kortis på stan för present letande, Simone gjorde mig sällskap.

Klockan är snart halv sex och blir upphämtad snart för att åka ut till stigtomta. Ska fira kusin Emilia och morbror Thomas. Blir nog jätte trevligt även om jag inte känner mig så laddad pga dagens turbulens. =/ Men men blir nog bra.



Skulle egentligen vilja krypa ner i soffan och glo på en bra film. Hade varit skönt och bara ta de lugnt men en bra vän. Kan inte alltid få som man känner. Nej nu är det positivt tänkande, blir nog kanon ikväll. För de blir ju vad man gör de till lr hur?! =)

Hoppas kvällen blir kanon för er. 
Tack Sara för du vet vad! =)
Love you my friend!


Kram

new


BEYONCE-IF I WERE A BOY
(NEW SINGLE 2008)



Åsikter?


kram

....

Inte gråtit så mycket på länge, tog verkligen illa vid mig.


Roliga prylar

Hitta lite roliga saker på Favoritsaker.

Kul pepparkaksform till jul, 29kr.
Fina kakformar (har dom i annat motiv), 45 kr.


Glasunderlägg, 49 kr.

Cool kökshandduk, 99 kr.



Retro burkar, 149 kr.
(texterna:
* I only have a kitchen because it came with the house
* Both of us can't look good at the same time... it's me or the house
* Housework can't kill you, but why take a chance? )




Sylåda i retro stil, 225 kr




Finns sjukt mycket snyggt och skulle kunna lägga upp en massa mer kul och fräcka saker till hemmet!!

Natti.
kram


Bläää..?

Ålder och födelseinformation

Ålder: 23 år, 1 månad och 18 dagar
Född för antal dagar sedan: 8 450 dagar
Född på vilken veckodag: Torsdag

Stjärntecken: Jungfrun

Shit att man har levt i 8 450 dagar, å vad fan har man gjort av sitt liv?!



Idag har de varit en skit dag då Fanny har gått med en vetekudde på axlar/nacke hela dagen pga att jag haft så ont. Tror ni de hjälp, nej ni varför skulle de det. Ajaj! Nu tjatar alla på att de är dax att lösa de så blir att se till att boka tid för att få bli lite uppmjukad. =)

Så ikväll blir de lugnt som de ser ut nu, har för ont för att orka göra något. =(
Blää!!

Tråkigt som atten!


Trevlig kväll!! =)
Puss



Love


Darin Feat Kat DeLuna - Breathing Your Love


Även om man inte varit något fan av Darin är de kul för han att han lyckats ta sig tillbaka i rampljuset och då med en stor världskänd stjärna som Kat de luna.

Kram


Thihiii =)

Happy!! =)
Nu har jag beställt en klocka från Cocoo. Det blev den guldiga för känner att jag kommer nog använda den mer då jag oftast har guld. ÅÅÅåå, så nöjd! Vart kär i klockan direkt när jag såg den. =) När min beställning va klar såg jag att den stod som slut så snodde den sista. hihi.


Men oj vad jag fortfarande vill ha den silvriga med! Men men får drömma om den istället för nån måtta får de va, en klocka får räcka. Men oj vad Fanny vill egentligen. Håller hårt i mig själv.





Idag har jag haft foto med barnen på jobbet, självklart spöregna de när jag cykla till jobbet så kan bara tänka mig hur hemska korten blev. =( Men barnen va kanon duktiga!  Så stolt över mina godingar. =)

När jag kom hem sov jag en stund, va sjukt trött. Va skönt att bara slumra en stund. Sen har jag pendlat med att försöka få ordning på datorn då den strular lite för mig. Sen har jag försökt få in bloggkoll ikonen men de vill inte de heller. Vet att jag gör rätt i inställningarna för jag gör ju precis som dom beskriver men vill inte ändå. =(
 Sen har jag städat snyggt i mitt hem. =) Nu blänker de ordentligt. Ska bara få bort tvättmaskinen från hallen som ska lyftas in på toaletten. Men tur är väl de att man har händiga människor omkring än som hjälper mig. Måste nämligen koppla lite med elen med. =)



Ajajaj!
Har galet ont i i ryggen och ända upp i nacken. =(
Känner mig som en kärring i ryggen, inte bra alls. De är för man gör dumma lyft på jobbet som kan undvikas om man bara vill. Ne hjälp jag är i stort behov av massage! Måste se till att lösa de snart! =/




Nu ska jag ta de lugnt i soffan en stund. Fortsatt trevlig kväll. =)
Kram

bild

Jag och Agnieszka hade fångat ungefär samma bild på samma plats. 
Min var lite mörkare men men.... =)
Här har du den Agnieszka. =)



Kan bero på att vi bor på samma gård och båda går där endel. =)

Tävling

Just nu kan man vinna en grymt snygg väska från MODEKUNGEN och KISSIE.
Kissie (som egentligen heter Alexandra Nillson) är bara 17 år och redan en stor bloggare. Beröm till tjejen som vågar stå för sina åsikter där hon säger vad hon tycker och tänker.
Kolla in hennes blogg här och senaste tävlingen.

Kissie har en röd.


Du kan vinna en svart.


(Väskan kostar 899 kr på modekungen)

Kram

Bellme

Har precis beställt Matrix SoSilver schampo 500ml. Aldrig testat silver schampo så tänkte jag skulle de nu när jag såg att Bellme hade erbjudande om de för bara 119 kr. Annars kostar detta ca 250 kr hos frisören så tyckte detta va ett rimligt pris. =)



Kram

Bloggkoll!

Följ min blogg med bloggkoll
=)


Kram

Beslutsångest!

Nu har jag bestämt mig för att beställa en klocka från Cocoo. Men fick beslutsångest. Den silvriga är snyggast och vill verkligen ha den, men fan den guldiga är rätt läcker med. Den skulle va kanon snygg med rätt outfit.
Oj nu vill jag ha båda.... hjälp?!

Vilken tycker du är snyggast?



Visst är dom fina! =)

kram

kanon!

Vad skulle jag göra utan underbara vänner! =)


Imorn så ska de ätas räkor! Mumms!! Kommer bli kanon mysigt!
Ser fram emot de. =)


Krami! =)


haha!!

haha oj vad kul! Hitta denna på youtube. Det är en kompis till mig som gjort med en annan kompis till han. Skit gammalt och dåligt men va lite kul att hitta de. hahaha!!

The Homeless- ooh girl

Superwoman!

Vägrar ta åt mig! Sådana som du är värd luft för mig.
Väx upp och skaffa ett eget liv istället för att lägga dig i mitt hela tiden!

I am a Superwoman!


Yes I am!

Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman!



Tävling hos Elin

Elin Engman har en utlottning där man kan vinne en snygg bloggdesign.
Va med och tävla du med här!

Tack för trevlig tävling.
=)
Här är Elins blogg.
Kram

helgen lider mot sitt slut. =(

Så var de söndagkväll, IGEN! Tiden går alldeles för fort. Speciellt denna helg har rusat iväg.

Vart inget gjort av de jag hade tänkt göra idag men va gör de när man hade en kanon söndag iaf. =)
Denna helg va precis vad jag behövde, omringad av kanon sällskap hela helgen.
You make me smile.
Tack för att DU gjorde min helg! =)

Fick denna söta nalle i helgen med. =)

Tack tusen gånger om! Du vet vem du är. =)

Ne ska försöka komma i säng snart. Vill inte att helgen ska vara slut. =(

Jag tackar för denna helg då och hoppas er varit lika bra som min. =)

Natti Natti!


Godmorgon!

Sovit som en prinsessa inatt, så skönt! =) Vakna nu vid tolv så känner mig riktigt ut vilad. Idag blir de slappsöndag, love it! =) Ska se om jag får lite gjort hemma med. Vore skönt. =)
Skulle nämligen behöva:
*Rensa i lådan bland viktiga papper.
*Tvätta fönstrena en sista gång inför vintern.
*Städa av balkongen.
*Fixa ihop mitt traderabrev som ska iväg till Boden. ;)
* + en massa annat som skulle behövas få bli gjort.

Finns lite att göra. =)


Ååååå..!!
Skulle verkligen vilja ha en snygg layout på min blogg sida och fixa till den lite. Tyvärr kass på sånt där.. =(
Nån som kan sånt och skulle vilja hjälpa mig?



Kram

Tröttmössan. =)

Godkväll!

Redan lördag kväll, som vanligt går de för fort. Men hittills har helgen varit jätte bra. =)

Idag så har fanny sovit hela dagen, konstigt. ;) (lalaalaala)
Har varit och köpt tvättmaskin idag med, kommer om tre dagar. Ska blir så skönt med en i lägenheten istället för att springa ner till tvättstugan. =)
Vid sju var det middag hos Simone. Hon bjöd på tacos, tack så mycket. =) Sen kolla vi på Stjärnor på is, sisådär tycker jag men oj vad duktiga dom va för att ha åkt så lite. =) Efter de bar de av hem, va så trötter. (Tröttmössa nr1! hehe)  Är jag nu med men ändå inte kommit till skott när de gäller att lägga sig. Va iaf en trevlig och lugn kväll, kanon. =)


Lugn mysig kväll med Sara och Simone. =)

Kram

Helg!

Så var det helg, så skönt!

Idag har man jobbat. Rocka loss med ungarna idag, haha sjukt kul! Fanny fick ett litet ryck på jobbet idag. ;)
Känner mig på kanon humör kanske därför. Vem vet. ;)

Blir film och god mat ikväll med ett mycket trevligt sällskap. Ska bli kanon kul. =)
 Ser fram emot de! =)
Lördag blir middag med Sara och Simone.
Kul! =)

Ännu en gång, trevlig helg! =)



Kram




Elin!!




Hoppas du får en kanon dag för de är du verkligen värd!
Saknar dig vännen!


En sång ska du få av mig med. =)



Kram

??

Vet inte vad jag ska tycka om Britney Spears nya låt.. ??

Britney Spears- Womanizer




Vad tycker ni?

Helgen nalkas.

Imorgon står helgen för dörren och de känns så skönt!!
Känner på mig att de kommer bli en toppen helg. =)

Vad ska du göra i helgen?

Kram


shopping för dig?

Hej!

Idag har jag jobbat dagen lång, gick oki men kände noll lust för jobbet idag. Mindre bra men bara att bita ihop när man är där och försöka va positiv ändå. För att jag inte har energin så ska de inte gå ut över barnen.

När jag kom hem så har jag pratat telefon med SötSara. Guu vilken underbar vän alltså! Sara hittade massa gamla bilder på oss sen många år tillbaka, haha höll på att dö av skratt. Så små vi va! =)
Oj Sara vilka pinglor! haha (Tur att man förändras iaf ja)

Shopping man inte skulle säga nej till =)



Atten vad jag vill ha denna snygga väska. Ja, jag är väsktokig och kommer alltid vara hehe. =)
Så fin och är ifrån Chique för 569kr.


Jätte sött och enkelt armband från Cocoo för bara 85 kr. =)


Även denna coola klocka från Cocoo. Den kostar 295 kr och de är inte mycket för en klocka.
ÅÅ vill ha! =)
(Har en förkärlek till klockor med, har ett gäng i lådan hehe)


Kram

Kväll

Hej!

Så var det dax för att krypa ner i sängen snart, redan. =( Klockan bara rusar iväg. Idag har jag gått på jobbet och mått skit, haft en jäkla huvudvärk och svettnigar, normalt- NEJ! Får inte ta och bli sjuk. Men om jag ska va helt ärlig så skulle de va skönt. En bra ursäkt att få va hemma och ta det lungt. Är konstant trött så om jag är sjuk så har jag inte så mycket val än att ta det lugnt. =/ Men (de där men.et hela tiden) behöver va på jobbet för det finns att göra.
Min nacke och rygg håller på att ta döden på mig med =( Kan knappt lyfta barnen för har så ont. Skulle verkligen behöva massage. Kanske något att unna sig.


Slut klagat!
Annars är verkligen livet på topp! Jobbet trivs jag kanon på, underbara vänner osv. Kan det bli bättre?! Kanske de kan så klart men är nöjd över vad jag har i livet just nu. =)


You make me smile. =) Får mig på toppen humör, tack! För det är precis vad jag behöver just nu så igen -tack!
Bortskämd med underbara vänner!

Natti Kram

God morgon.

Idag vakna man med huvudvärk som vägrat ge sig från igår, känner mig inte alls ok =( Inge bra start de där. =/

När jag kollade av min nattstad imorse va de nån som skrivit ett inlägg..

 
 Blåfisken, kille 27 år
igår, 20:31  
Hej!
Hoppas allt e bra!
Jag skall till Nyköping på fredag eftermiddag/kväll. Vad sägs om en blinddate? :)
Ha det gött!
Erik

Eee.. smickrade men nej tack. =)

Ha en toppen dag!
kram

Fototävling



Va med och tävla om en fotografering.
Gå in här och tävla du med!

kram

I need a hero





Vem känner inte ibland att man behöver få bli ompysslad och
känna sig som någon extra i någon annans ögon..!? 
I need a hug.


hej! =)

Igår vart de inge bloggande för orkade inte. Började halv åtta och direkt efter jobbet va de föräldramöte så va inte hemma för än vid halv nio tiden. Då var jag skapligt trött så bloggen la jag åt sidan.

Idag öppnade jag på jobbet och vilken start jag fick, haha. Vi har två larm dörrar som ska larmas av, när jag skulle larma av den sista så gick de inte att vrida om. Fick smått panik va ju först på plats och barnen skulle snart börja droppa in. Men tog i för kung och fosterland för att få runt nycklen, men gick inte. Så försökte vrida tillbaka för att testa igen men då gick inte de heller. Nycklen satt fast.. PANIK! Så ringde larmcentralen till de larmföretag vi har, dom hänvisa mig till securitas för dom samarbetade och dom hade hand om skolor och förskolor. Eftersom de är ett larmlås så måste man vända sig till securitas. Fråga efter numret men tror du dom hade de nej, skumt om dom samarbetar =/ Men lyckades få tag på numret iaf och efter ett tag kom en snäll kille och hjälpte mig med dörren. Haha. Bra start på dagen! Min andra kollega hann komma och ta barnen som kom oxå så de va skönt. =) Löste ju sig iaf. ;)

Gick hem tidigt idag så bar hem för att sova en halvtimme, va helt död. =( Efter de så åkte jag ner på stan för att ta en fika med Madde och en runda på stan. oj vad shoppingsugen ja va men höll mig bra. =)


Nu är man hemma igen, men snart kommer Sara och då är de ut och powerwalka som gäller! Nu är Fanny och Sara på g! ;)
Sara och jag i ett nötskal! ;)

Kram


=)

Måste bara skryta med att jag mår kanon!


You make me smile!
Tack! =)

oj. haha!!

Hitta massa kort hemma, haha skit kul!!
Några smakprov..


Detta är fyra år sen tror jag, gick i skolan iaf. =)

Jag som liten. =)
Ursäkta "naken" bilden men kolla va brun, vill! Å jag vill resa igen!
Va bara tvungen, kolla hårfärgen. Detta måste va 6 år sen lr något. =)



Lite av de kort jag hittade idag. =)


 

Kram


Gratiskläder



Bli medlem på gratiskläder och få presentkort på olika klädbutiker!
Här kan du bli medlem!

Funkar, lovar! =)

Höst väder!

Idag är de slappis söndag! Eftersom vädret är så tråkigt så är de inte mycket annat att göra.
Typiskt höstrusk! Regn och blåst..
Men då finns de inge mysigare än att kura ihop sig i soffan och tända ljus. =)

"Coola" Fanny i soffan haha. Hade lite tråkigt. =)

Juste pappas present va en luftballongsfärd! Han vart jätte glad! =)


kram


God morgon. =)

För mig iaf är det god morgon =) Men usch vilket skit väder man vakna till... de regnar och blåser storm! =(

(mamma hade tycket upp denna tröja till pappa, va deras första resa ihop. Kolla skorna pappa håller, något mamma tittade på och va sugen att köpa hahah)
Till annat.. Var jätte trevligt igår! Kom massor med folk och det va full rulle hela tiden. Fick kanon god mat med som mamma och pappa fixat (mest mamma), godaste jag ätit på länge. Va buffé med massa saker som potatissallader i olika slag som mamma gjort, olika kötter, kyckling, salami, olika varianter av skinka, sallader, lax och massa mer gott. =)
Lite fika hemma bara familjen först innan allt folk. =) Sa jag att vi va normala, not! Hahhahaha
kusin emilia Tog tyvärr inye så mycket mer bilder.. Och inte så roliga kanske men ändå. =)
Hade ju beslutsångest av dess like vad jag skulle ha på mig och de slutade med en svart klänning


Nya tofflor!! Finns de några fulare eller skönare än dessa tofflor!? Efter att mina fallit sönder så var de dax för ett par nya, älskar dom! Jag är sådan frusen person så då är dom kanon sköna och varma. =)
 ;)

Ne nu dax för lite nytta. =)

Kram


lördag = kalas

God förmiddag!

Ska snart åkt till stigtomta för att hjälpa till lite med förberedelserna för ikväll och för att hinna umgås lite själva i familjen. Har känts sådär innan pga att jag är smått trött men nu känns de kanon, ska bli riktigt kul! =)
Hoppas ni får en kanon dag så ska jag ha det! =)

Kram!


*smile*


Fredag! =)

Hej! =)
Så var det äntligen fredag! Skönt de, för lite ledighet sitter väl aldrig fel. ;)
Idag har jag bara tagit de lugnt, skönt även om man blir lite smått rastlös i mellan åt. Tur då att man har så "givande" samtal på msn som ger en ett skratt lr två. hehe. =)

Ikväll bjöds de på de godaste (lr nästan iaf) som finns -morötter och dipp! =)

Coca-Cola är givet!
Men nästa vecka då jäklar är det nya tag!! Nu är de inte roligt längre, så måste ta tag i mig nu. =(
Sara du vet vad du ska göra! ;)

Sen självklart hejade jag på vår Nyköpings tjej Anna i Idol. Kul att hon gick vidare!
HEJA ANNA!!



Kolla så fint jag slog in pappas present han ska få imorgon!
Imorgon är det nämligen stor kalas för pappa i stigtomta, han har ju gått och fyll 60 år. Så de är dropp in på kristineberg imorn. Så Fanny har att göra då så att allt rullar. Men vi hjälps självklart åt jag, mamma och syrran.
kommer bli trevligt tror jag. =)
Vad de är i får ni veta senare, hemligt tills han fått de. =)


Längtar till jag ska få göra detta! Fick de i present när jag fyllde av mina goda vänner! =)
love!


Kram


Happy!

Feel good! =)



hej =)

Idag har det varit en rätt bra dag! Slutade tidigt så det va kanon skönt. Har tagit de lugnt hemma och råkade somna en stund. Inte så bra kanske pga av sömnbristen på natten så blir väl inte bättre av att jag somna på dan. Men är väl just därför jag somna för att jag inte sover på natten.. ajaaa.. de där blev rörigt. =)

Har fått en hel del gjort hemma idag men hade ändå hoppats på att fått ännu mer gjort. Har städat garderober och tagit fram lite som ska ut på tradera. Plockat med lite annat oxå. Men är nöjd med de lilla. ;)


Måste tacka två personer, Sara och Christopher, i bloggen idag som har peppat mig massor senaste tiden nu när jag kämpat lite!
Tack!!! Uppskattar stödet och "peppet" i massor. Det har verkligen hjälpt! Tack!!=)


God natt.
kram


Men in trees

Nån som vet när Men in trees är tillbaka, om de kommer tillbaka??
Love it!

Hallå!

Hade sådan tur när jag kom ut i morse att de va luft kvar i däcket så bara att cykla iväg =) Min roys roys! ;)

Läste mitt horoskop idag. =)

Jungfrun 24/8-23/9

Det ser väldigt ljust ut för din ekonomi just nu. Du har också medvind i karriären. Ändå är det kärleken du lägger ner mest tid på, det övriga får hända i periferin. Onekligen har du tur i kärlek för tillfället. Framför allt har du lätt för att hitta en ny partner, om du känner ett behov av det.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Helt ok va?!


Alla som känner mig vet att jag är en väldigt svart person men börjar bättra mig, som idag! ;)


Nej nu ska jag börja checka av min "Att göra lista". =)

Kram


God morgon!

Klockan är bara 05.33 och är vaken. Ska gå idag till jobbet så måste va klar tidigare så jag hinner dit i tid. Börjar tok för tidigt men slutar ju tidigt med. Skönt. Inatt har jag sovit lite men inte tillräckligt, sov nog 4 timmar. =/

Idag har jag en att göra lista att följa.. bla  städa garderober (kläderna ligger huller om buller i en enda stor röra), RENSA i garderoberna, fixa lite tradera annonser, träna osv..

Har iaf lite att pyssla med. Men har lovat mig själv att jag måste få ta de lugnt men man håller ju sig gärna sysselsatt just nu. ;)

Hoppas Ni får en kanon dag på jobbet idag! Ska jag med en bra start på dagen med en promenad! =)

Föresten ibland blir man lite nyfiken på vilka ni är som läser bloggen!? =)

kram


BOOM!!

Några av de låtar som gick varma i mp3.n när jag gick förut idag. =)

P.O.D. -Boom!



Breaking Benjamin-follow


One Block Radius -"You Got Me"




Å en massa mer!! Lyssnar på de mesta musikstilar så blir en rejäl kompott på låtar. =)


Ännu en dag

Hej! =)

Idag började jag tidigare än jag skulle men alltid bra med lite extra komp. ;)
Men kan ju börja med att berätta hur min dag startade... Sov inget i natt knappt, fick punka på cykeln på väg till jobbet och när jag väl kommit till jobbet så kom jag på att matlådan stod kvar i kylen.. Bra start på dagen va?! Men har faktiskt varit på topphumör på jobbet idag ändå! Va en kanon dag. =)

Efter jobbet va det bara att gå hem med cykeln i regnet och ta mig till statoil, men visa sig att de va totalpunka så får ta och laga. Eller kanske dax att köpa sig en ny haha. Ni som vet hur min cykel ser ut tycker nog att jag borde byta nu. ;)

Sen var jag hemma och vände för att GÅ till affären och sen få lite d-vitamin. Skulle fixat de igår men hann inte.
Så nu har jag tvättat och städat sen jag kom hem. Känner mig grymt duktig. =)

Glöm inte att Grey's Anatomy börjar ikväll igen. Finns de nå bättre?!


Hoppas sen på att kunna få sova.. Blir galen snart. Måste få sömn!!
Hjälp!


Grattis!

Idag blir det ett STORT grattis till pappa som fyller 60 år idag!
(Shit känns verkligen inte som 60, hihi)