Nyårs tider! =)





Victorias secret



Beslutsångest! :S



Tips!


Ett tips på bra och billig hårinpackning är Elvital Anti-Breakage! Använd gärna även schampot och balsamet så får du underbart fint hår. Vet att de är olika från hår till hår hur bra produkter funkar. Men när jag satte i mina extensions i håret fick jag rådet att använda detta schampo, balsam och hårinpackning och lovar det är verkligen kanon! =) Det reparerar skadat och slitet hår och är närande. Mitt hår har blivit himmelskt av serien och inte alls så slitet som mitt egna hår brukar vara. Så dyra frisörprodukter är inte alltid bäst! ;)


 


Tack syster!

Titta vad söta syster gav mig!! Blogga om detta armband från Friis & Co för ett tag sedan och att jag skulle bli överlycklig om tomten kom med detta armband så hade hon köpt det till mig i julklapp! Tack tack tack!!! =)♥




Tack Tim Rydeström! =)



Kommer ni ihåg snygga Timpa från Mammas pojkar?! Han har iaf en blogg på finest.se. På hans blogg ville han ge en gåva/julklapp i form av ett halsband till en läsare och för att få det skulle man skriva ett julrim. Tänkte att ehh! man kan ju testa iaf, men inte kommer jag vinna då jag ADLRIG vinner sånt här. Tror ni inte att jag vann iaf, att han valde mig och mitt rim. hihi Lite roligt!! =) Så Timpa kommer skicka ett halsband till lilla mig! Inte varje dag man får ett halsband av Timpa från Mammas pojkar så känns lite kul, hehe! ;)

Jag tackar så mycket för den fina presenten. =)


Här är halsbandet jag ska få! =)


Rösta! =)

Hej!

Ni måste gå in på söta Emmelists blogg där jag är nominerad till dagens blogg! =)
Weeeee!! =)



Skulle bli överlycklig om ni ville gå in och rösta på mig!
(om ni tycker jag är värd det såklart)

Jag är nr 6 och röstningen håller på fram till midnatt.

Många kramar


<3


Wiiiiiiii!!!!!!!



Är så lycklig för eran skull!!
Hoppar, skuttar och dansar av lycka!! =)


Sliten Fanny skriver..



Happy =)


Ps: Jag har aldrig sagt att jag är normal;) :Ds


God jul!


Idag har jag gjort lite jul godis så som knäck och kola. Riktigt gott blev det. =) Granen är intagen och belysningen är dit satt så bara pyntet som väntar. Kommer bli jätte vackert när det är klart tror jag. Mamma och pappa var även här och hjälpte mig lite så det blev en liten mysig julfika med dom. =) Det luktar verkligen jul hos mig nu, att en gran kan dofta så gott! =) När allt julstök var klart kröp rastlösheten på mig så blev en promenad till solariumet. Jag fick frisk luft och lite färg, kanon! =) Haft en toppen mysig dag och nu ska jag bara njuta resten av kvällen av lugnet här hemma. ♥


Bloglovin

bloglovin
Glöm inte att du kan följa mig på bloglovin!


RIP - Brittany Murphy



 Skådespelaren Brittany Murphy 32, är död. Hon drabbades, enligt flera amerikanska medier, av hjärtstillestånd och kunde inte återupplivas. Räddningstjänsten i Los Angeles kallades tidigt på söndagen till en bostad i Los Angeles och skådespelaren fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center. Hon var död vid ankomsten.

(Källa: SvD)


=)



Bra start!


Jag vet att jag är dålig på att (som vanligt) uppdatera!

Måste börja med att visa hur vackert det är här i Nyköping med all snö!
Så här såg det ut när jag gick hem från jobbet i fredags! =)

I fredags gick jag på julledighet och ska ha semester tom den 6 Jan Ska bli helt underbart skönt och väl behövligt efter en höst som gått väldigt mycket upp och ner och tyvärr mestadels ner. Så under denna semester ska jag ladda mina batterier så gott jag bara kan och gå in i nya året med nya krafter och se fram emot ett bra år för visst blir det vad man gör det till (försöka kan man alltid). Så tänker ge mig atten på att 2010 ska bli MITT ÅR! Med denna inställning så hoppas jag att det ska gå vägen.=)

Semestern har börjat bra måste jag säga, började egentligen redan på jobbet igår då vi "flumma" ordentligt, hehe Man måste ju släppa loss lite och bjuda på sig själv. Guuu vad kul man kan ha med barnens utklädningskläder! ;) Efter jobbet fixa ja de sista julklapparna så är klar vilket är otroligt för att vara jag som vanligtvis är i sista minuten, yeah! =) Sällskapade med Simone på stan och blev en fortsatt kväll hos henne. Simone bjöd mig och Yulia på middag, tack söta var tok gott! =) Sen blev det självklart när vi umgås en massa skratt och flams. Fick för oss att hyra en skräckis med vilket innebär att vi alla var tokrädda framför tvn, haha! Men det måste vi göra om ändå. Vid ett-tiden gav jag upp då jag var jätte trött.


Idag har jag ÄNTLIGEN orkat ta tag i mitt hem då jag varit så trött efter jobbet eller kommit hem sent så inte hunnit/orkat. Men nu så har jag storstädat så det glänser här hemma. ;) Vid sex-tiden bar det av ut till Stigtomta för lite försmak på julmat och tomtegröt med familj och lite släkt hos moster och morbror. Jätte trevligt dock var jag trött som atten men men. Tror jag börjar slappna av nu av att jag är ledig så då kommer all trötthet över mig, men det har jag snart sovit igen. Som sagt trött som jag var så blev det en lugn kväll hemma sen. Var hemma vid tio och hade inte lust att springa bort till någon då för att sedan gå ut. Ne trött och frusen som jag var/är blev det soffan för mig, kanon skönt! =)


Nu ska jag krypa under täcket för att sova.


Tävling!

Har hört att denna brun utan sol ska vara grym så tror ni jag blev lycklig när söta Nicki hade en tävling med dom! Klicka in på hennes blogg och tävla du med. Jag håller mina tummar och tår nu iaf att jag får turten att vinna. =) *Hoppas hoppas*



Min första julgran <3


Idag har syster och jag varit och köpt oss en varsin julgran! =) Har förr bott för litet för att få plats med julgran och sen jag flytta hit där jag bor nu har det inte blivit av fast jag velat. Men nu så är granen köpt och julgranen ska kläs närmare julafton. I helgen ska det bakas lussekatter och julgodis. =) 
Jul mys på g i mitt hem nu! ♥


Alicia Keys

Alicia är en av mina favorit artister, hon är så grymt duktig!
Två favorit från nya albumet just nu är:

Try Sleeping With A Broken Heart


Doesn't mean anything



Nedräkning!


Haft en grymt tråkig helg då jag legat sjuk hela helgen lång! =( Jag som skulle ut och roa mig men icke sa nicke. Måste bli frisk så man kan jobba i morgon men känns idag som det inte ska bli något problem. Så håller mina tummar att det inte vänder igen och blir värre för vara hemma från jobbet är inget jag har varken tid eller lust med! I mitt tråkiga så gjorde jag en nedräkning till nyår här på bloggen! =)



Hoppas ni haft en kanon helg iaf! =)


Modekungen




199 kr


Idol final! =)



Chicy shop <3





Ibland önskar jag att man hade ett yrke där man kunde få ha på sig det man tycker är snyggt, istället för fula gamla avdankade kläder som ska vara praktiska och bekvämma. Sånt man inte är rädd om helt enkelt. Missförstå mig inte, älskar mitt yrke!♥ Men visst vore kul att få känna sig snygg när man går till jobbet och få ha den garderob man vill ("ha sin still") istället för att halva garderoben är full av praktiska kläder som man annars inte skulle valt att ha i sin garderob! Men som sagt missförstå mig inte för jag älskar verkligen mitt jobb, handlar inte om det! ;)


Thihii! =)

 God jul!! =)




Fråga till er!



Advent i mitt hus! =)



=)


Efter ett depp inlägg behöver vi ett pepp inlägg! Är ju så att även om den delen jag skrev om innan SUGER så finns det faktiskt andra delar i livet som är bra. Mina gryma vänner! =)

Igår var jag och Simone i sthlm för lite shopping! Det var kanon mys. Blev två par stövlar, en topp, halsband och en kanon fin Nyårs klänning! Jag är ju ingen klänningsmännsika men jag hitta en som jag verkligen föll för så den fick följa med hem även om inte plånboken riktigt ville det men det är inte varje dag jag hittar en klänning som jag trivs i så! ;) Tack gumman för en trevlig dag!


Trött..


Jag blir bara besviken hela tiden. Jag vet inte om jag någonsin kommer lita på någon när det blir så här hela tiden. Tappat all självkänsla, tro och hopp om att något skulle kunna bli bra för mig. När man väl tror att nu är det kanske de min tur att få känna lycka så faller det om och om igen.. Hur ska jag någonsin våga öppna mig för någon igen när man hela tiden får ett slag tillbaka. Jag tror ni förstår vad det handlar om.

Jag är trött och ledsen på att känna mig som luft och börjar starkt undra om det någonsin kommer bli min tur att få känna den typen av lycka. Att bli älskad!


=(

Dumma dumma mig!

Yeah! ;)


D
ax för sängen!

(Man måste ju våga bjuda på sig själv ibland!) 
;)


Kärlek

Vågar du så vågar jag men behöver din hjälp med att ta första steget. ♥

Love


Drömmer..

Skulle mer än gärna vilja ha ett fint namnhalsband i guld!
Mittnamnhalsband  och Bettiesgalleria har en del jätte fina. =)

Ja det skulle gärna få tippa ner i min brevlåda, inte skulle jag klaga på det! Hihi =)


(Carrie Bradshaw- Sex and the city!)