Ikea!

Nu ska jag om en stund börja dra mig för idag är det Ikea som gäller!!
 Hoppas komma hem med en del roligt  och nytt till hemmet.
Weeeeeee!!!! Älskar ikea!! =)

Ha en kanon dag!



Här är jag


Var ett tag sen jag skrev nu, ca en vecka! Ja vad har hänt sen sist.. Jag har lyckats hosta sönder mitt revben hur man nu lyckas med det. Tydligen inte så svårt enligt läkarna och jag har lyckats! Har en spricka i revbenet som gör galet ont! Gör ondare nu än i början. Hände förra helgen och nu gör de så ont att de smärtar bara man tar andetag eller rör mig fel med kroppen i alla dess situationer hela tiden. Har även börjar göra ont ut mot ryggen eller inte bara börjat det gör skit ont! Så Fanny går på alvedon och liknade för att försöka få ner smärtan lite. Hur lyckas jag med allt?!

Måste visa snygga mössan från Nelly som Joysan beställde åt mig och henne. Thihi. Bad hair day mössa!


Har mest virrat runt denna vecka med bla fullt upp på jobbet, vilket är kul iofs. Har sedan fått en massa gjort hemma vilket är så skönt. Varit på Oriflames kataloglansering. Ska snart på en hudvårdsutbildning och en make up utbildning, ska bli riktigt roligt! Ska även vara med på Nyköpings Bomässa på rosvalla under söndagen den 15 mars och representera Oriflame genom att tex kunna svara på frågor, hjälpa folk som vill börja sälja Oriflame osv..  Sen har min tid denna vecka gått till att jag haft många tankar som snurrat och som även snurrar i huvudet just nu. Vet varken in eller ut..

Idag fredag har jag varit på informationsmöte om vikariebokning efter jobbet. Sen bar det av ner på stan för att uträtta lite saker. Vart två snygga toppar som funkar som t-shirt och även som tunika/klänning. Så fick många plagg i ett kan man säga. Sen självklart tar allt bas smink slut samtidigt så blev handla massa sånt med vilket tyvärr inte är så billigt så gick åt en del pengar på bara det! Träffa Simone en snabbis på stan när hon hade rast från jobbet. Sen synda jag och Sara på donkan. =) Sorry Sara om du fick skavsår i öronen, min mun gick nämligen i ett. haha!

Juste har beställt min kära t-shirt från Nelly idag med!

Heidi Klum Says Fuck Off 

Imorgon blir det IKEA!!
Weeeeeeeeeeee!!!!!!


Lördagen!


Här kommer bilder från gårdagens fotografering i Norrköping!
Tack Joy för en dunder trevlig dag! =)











lördag

God morgon!

Sovit galet gott inatt! =) Var väl behövligt. Idag är det dax för Norrköping. Weeeeeeeeeee!!! Har egentligen inte hundra kommit fram till vad jag ska ha på mig men har laggt fram en del uppsättningar så ska jag gå igenom dom igen för att se vad det slutgiltiga valen blir. Är inte nervös nu men kommer bli känner jag på mig! Hoppas hoppas det går bra..

Ne nu ska jag hoppa in i duschen om en stund, ska bara smälta klart frukosten först i soffan. ;)



Städa ur necessären



Ofta är make up och hudvårdsprodukter märkta med en liten ikon som liknar en burk. På den står produktens hållbarhet i form av en siffra. Men du får själv hålla koll på när förpackningen öppnades. Här är  några goda råd på vägen till en fräsch sminkväska.


Foundation och concealer
Hållbarheten varierar. Om din foundation är vattenbaserad håller den drygt ett år, medan en oljebaserad foundation har en något längre överlevnadstid på 18 månader. Concealers håller 12-18 månader.

Rouge, bronser, puder
Rouge, puder och bronser i puderform har en hållbarhet på cirka två år.

Krämbaserade produkter
Krämskuggor och krämrouge har kortare livstid än torra produkter. Dessa bör du byta ut efter 12-18 månader.

Läppstift och läppglans
Läppstift har oftast ganska lång hållbarhet. Mellan två till fyra år kan du använda ditt favoritstift. Är du osäker på om ditt läppstift fortfarande går att använda kan du lukta på det. Doftar det konstigt är det med största sannolikhet dags att förpassa det till papperskorgen. Läppglans har något kortare hållbarhetstid, men även med dessa kan du lukta dig till huruvida det är dags för soptunnan, eller inte.

Maskara
Maskara använder man oftast alldeles för länge. Efter att förpackningen har öppnats kan produkten användas i max tre till fyra månader. Maskara samlar snabbt på sig bakterier, och eftersom ögat är extra känsligt bör du byta ut dem med jämna mellanrum. Om du har haft en ögoninfektion ska du byta till en ny mascara på en gång. Detta gäller även flytande eyeliner.

Kajalpennor läppennor och ögonskuggor
Dessa produkter håller länge. Pennorna ska du dock se till att vässa lite då och då. Räkna med att göra dig av med pennor och skuggor efter cirka tre år.

Parfymer
Dofter är känsliga för värme och ljus. Om du förvarar dina parfymer på ett mörkt och svalt ställe kan de behålla sin doften upp emot tre år.


(Källa: Veckorevyn)

Helg!

Weeeeeeeeeeee!! Det är helg! =) Ska bli galet skönt! Klockan är strax efter nio och har fortfarande inte en aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Ska snart ta mig i kragen för annars blir det naket hehe ne men klart jag måste ha något i garderoben som jag kan ha. Linda skulle ha följt med imorgon men fick något i ögat så kan inte följa med då det ser ut som hon fått sig en smäll. Söta Joysan ska följa med istället, ska bli kanon kul gumman!!! =) Vi åker lite tidigare så vi hinner med att strosa lite i Norrköping innan. Måste säga att jag är mest orolig över hur jag ska få ordning på mitt hår, kommer inte bli bra känner jag. Guu vad man är larvig egentligen och bekymrar sig över sådana saker som håret. Hehe. Ska iaf bli så otroligt kul och en speciell upplevelse. =)

Ne nu ska det målas naglar för att sedan hitta vad jag ska ha på mig imorgon. Ska nog ner en eller två kokostoppar i magen med, tack Tobias! =)  Bjuder en flum bild idag med! ;)

Modella

                                 

Måste ta och berätta något otroligt roligt jag ska göra på lördag! I går ringde model house i norrköping och fråga om jag villa komma och bli fotograferad hos dom, självklart sa jag ja! =) Så på lördag ska jag till norrköping och bli fotad - modell för en dag! Ska bli skit roligt!!! =) Få blir lite stylad och ta riktigt snygga professionella bilder. Jag får ta med egna kläder så vad ska man ha på sig?! Kommer få panik i klädvalet för ska ha två ombyten med mig och har ingen som helst känning om vad jag ska ha på mig! Löser sig säkert, får om inte annat ta med mig något extra så får dom hjälpa mig. =) Linda ska följa med mig dit. Hon vart så sugen när jag berätta om det för henne så jag ringde idag och kolla om det var ok att jag tog med en vän och det var inga problem. Är ju faktiskt roligare att åka två. =)
Inte varje dag man får modella i en riktig fotostudio så ska bli en rolig upplevelse och erfarenhet!
Nu vill jag bara att det ska bli lördag! =)

(Foto: Sara Hansen)


dagen


Varit jätte trött idag men gått kanon på jobbet ändå. =) Man går på någon lustig energi när man är på jobbet av någon anledning. Tror ganska starkt på att de är just jobbet som ger energin, barnen! Dom ger mig otroligt mycket energi och glädje! =) ♥

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt efter jobbet och det har verkligen varit dunder skönt! Bara plockat lite smått. Tänkte städa men nej jag sket i det totalt för jag hade ingen lust. Att de kan vara så skönt att bara strunta i alla måsten ibland! ;)

Imorgon hoppas jag att mitt paket från Oriflame har kommit med massa beställningar i och självklart lite nytt kul till mig. =) Blir även kanske en sväng till Linda och ta bort "mitt" hår, tyvärr! =( Har lossnat nån slinga så ser inte klokt ut! =( Men var ju bara test person så visste att jag inte skulle få ha det i så länge. Blir även träffa Sara imorgon när hon slutat jobba. Det ska bli kanon mysigt!

Nu blir det sängen för mig. Ska försöka börja med att komma i säng lite tidigare än man brukar. Sömnen är behövlig! Sov så gott så hoppas jag att både min och er John blund kommer snart. =)


......

TRÖTT!
Har äntligen böjat kunna sova lite bättre men vaknar fortfarande några gånger per natt. Känns som jag har hur mycket sömn som helst att ta igen nu. Såå trött nu att de är helt galet!











söndag!


I morse så kom syster yster hit och åt frukost tillsammans med mig. Kanon mysigt. =) Efter det hade jag och syster fixat lite namnsdagsfika för oss båda hemma hos mig. Vi bjöd på kladdkaka och glass. Det vart jag, syster, mamma, mormor, Eva, Thomas och Josef. Kul att Josef (min kusin) var med då man inte ses så ofta. Han bor i Lamhult och var och hälsade på hemma lite kort. Jag fick handukar va mormor och mamma. Vaser av fam.Larsson och en tröja av syrran. Tack söta ni för tof för fina presenter för att bara ha namnsdag! ♥

(Ursäkta bildkvaliten)

Efter det så har jag bara tagit det lugnt, somna en stund på soffan.
Vart samma historie i natt igen så kanske inte så konstigt att man är trött.

Kvällen blir lugn för då jag tänkt att sova tidigt så man har energi imorgon till jobbet! =) Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen =)



<3


Börjar äntligen bli lite bättre. Jobbade faktiskt i fredags men bara för det var kort dag, hade jag haft långfredag hade jag nog inte orkat och varit hemma istället. Men gick jätte bra dom timmar jag var på jobbet fast jag bara lyckats sova 3-4 timmar den natten. =) Mys att komma tillbaka igen. Gillar inte att vara hemma och vara sjuk. Är tyvärr inte hundra bra än då jag fortfarande hostar som bara den. Sömnen är inte bra heller än. Sen jag blev sjuk har jag vaknat MÅNGA/FLER gånger per natt av hosta och svettningar. Gör det än! Har nu inte sovit en hel natt på över en vecka så är riktigt trött nu måste jag erkänna. Hade hoppats på att få sömn i natt då jag var galet trött igårkväll men icke sa nicke! Vakna säkert en fem gånger MINST och var uppe. Inte för än på morgonen kunde jag sova några timmar i sträck men för några för att vara utvilad. Så är nervös över hur denna natt ska vara, kommer jag kunna få min sömn eller blir det ytterligare en vaken natt?!

Så till annat. Igår var det vår elev Emilias sista dag på sin APU hos oss. Varit kanon kul att ha haft min kusin hos oss. Hon har utan tvekan varit den bästa elev vi någonsin haft! Känns ännu roligare då när det är just min kusin med. Hon har en helt lysande och underbar framtid som pedagog! Hon var så söt att hon hade på sin sista dag köpt med glass till barnen och vi personal på avdelningen fick en jätte fin blomma från henne. Tack så jätte mycket! Emilia att vara saknad av oss personal och barn på Blåklockan!♥

Igår efter jobbet kom Elin och Alvin hit och myste! Var så otroligt kul att träffa dom då det var tok för länge sen! Ni är konstant saknade här i Nyköping ska ni veta! Oj vad Alvin hade vuxit och blivit stor, så kul att se! Goast i världen är han! Önska de gick att träffas oftare men tyvärr blir det svårt när man bor på så olika håll. Men som sagt alltid lika kul att se er! Blev äta våfflor, busa med Alvin och prata lite om vad som händer och sker i våra liv! =) Kanon mys!!!! =)
(klickbara bilder)



Tack Elin och Alvin för en jätte mys em och tack för alla hjärtans dag chokladen! =)


 Idag är det alla hjärtans dag som sagt, det har nog ingen missat!
Så vill ge alla mina underbara en stor kram!





Puss från en dagens Fanny! ;) --->









Vad är din åsikt?



Sexigt eller okvinnligt?
Är iaf galet sugen på en ny! =)



Kan man bli ynkligare?!


Sovit lite bättre inatt iaf på morgonen. Vakna minst en gång i timmen fram till sju sen kunde jag sova till strax före elva utan att vakna därimellan. Febern har börjat gå ner då jag går ständigt på alvedon för att driva ur febern så pendlar konstant mellan att frysa och få världens värmeslag. Men förkylningen är de samma nästan, hostan har blivit värre lr rättare sagt djupare. Varje gång jag hostar, (som är hela tiden), känns de som jag ska gå sönder. Sitter så djupt och hårt så har galet ont magmusklerna pga hostan.

Värsta är att jag blir så rastlös av att bara ligga speciellt då hemmet behövs ta tag i, kan inte minnas när de var så skitit sist! Vill inte släppa in någon innanför min dörr om jag inte behöver. Men men får se om jag orkar göra något åt det med lite alvedon, hostmedicin och annan kurering i kroppen. Får ta den tid de tar i sådana fall. Bara ta det värsta vore skönt, får se hur de går om jag ens orkar.

Är de mer än jag som har jätte svårt att äta när man har feber och är förkyld?! Så frågade mamma som var i stan igår om hon kunde köpa lite blåbärssoppa och cola till mig. Så söta mamma kom förbi med blåbärssoppa, cola och dessutom vinetta glasstårta (klassisk), vindruvor, banan, godis och en tidning till en sjuk Fanny! Tack världens sötaste mamma! =)♥  Lättare att äta när man har saker som är gott hemma. =) För lagad mat, smörgås och sånt bara växer i munnen just nu eller så mår man illa efter två tuggor.

Nu ska jag sluta beklaga mig och lägga mig under täcket en stund och samla kraft! =)
kram


snörvelfian nr1!



Jaha då är man sjuk IGEN! Fast nu har jag åkt på något influensa liknande med genomförkylning, feber och ont i kroppen. =( Så Fanny som aldrig är hemma och är sjuk från jobbet ska vara hemma nu i några dagar och kurera sig! =/ Usch finns inget tråkigare än att vara sjuk..

Hoppas otroligt mycket på att bli frisk till slutet av veckan då Elin och Alvin är hemma i Nyköping och har verkligen sett fram emot att träffa dom. Dom är saknade! Sen måste du ju få din semla Elin! =)

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och försöka få lite värme i kroppen.





Lördag!

Nu ska jag snart iväg och träna en sväng med Sara. Ska bli skönt att röra lite på kroppen! När jag kommer hem ska det bakas semlor om allt går som jag vill. =)
Hörs senare!



Fredagen...

Så var det äntligen lördag! =)
Igår så mötes jag, Sara och Joysan upp efter jobbet vid coop för att handa lite gott till kvällen! Det blev bakpotatis som vi planerat och en massa gott att äta på efter! Väl hemma hos mig så fick vi världens dampryck, oj vad vi flippa ur! Haha!! Så mycket har jag inte skrattat på länge och Sara låg på golvet och grät av skratt som vanligt, din tötnöt! =) Sara lyckades spela in ett snyggt filmklipp på mig när jag fick ett av mina dampanfall haha!! De stannar mellan oss tjejer annars tror folk att jag är galen hahhaha!!! Oj som sagt länge sen jag hade så kul! Sen blev det äta gott för att sedan trycka ner oss skönt i soffan för att äta godis! Shit vad v var mätta, fanns hur mycket godis kvar sen och hade dessutom köpt morötter och dip men så långt kom vi inte ens. Vi halvsomna nästan i soffan efter maten. Musten gick bara ur oss. Så tre trötta tjejer gav upp redan vid tio då Fanny lyckats tom somnat till snabbt i soffan, hehe. Sociala klubben! Men det är de som är så skönt med att umgås med dessa söta att man kan bara va utan att behöva känna att man måste va aktiv hela tiden. Tack tjejer för en grymt trevlig kväll! =)

Godis är gott! ;)

Vi fick våra h&m kläder igår med! Weeeeee!!! Tyvärr så får jag vänta på tre plagg till senare men detta var vad som kom:

Sista tröjan är i svart. Mycket svart blev de men kommer lite annat sen. =)


hej hej



Blivit riktigt dålig på att uppdatera bloggen men har haft fullt upp fram tills idag. I måndags var de utbildning/föreläsning efter jobbet som handlade om att ha ett professionellt förhållningssätt gentemot föräldrar. Riktigt bra var det! =) I tisdags var de jobba över och var hemma vid halv sju istället för vid fem tiden och då var de städning på schemat. I går så var jag på Oriflames kataloglansering hela kvällen så har inte riktigt haft tid med bloggen för än idag. Idag så toksomna jag i två timmar efter jobbet, galet skönt! =) Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och plockat lite. Fick ett riktigt städryck där ett tag och börja skura skåpsluckor och spisen! Haha Jag får mina små ryck ibland men bara bra för då får man lite gjort! Kan tycka sånt är rofullt att plocka och städa, vet jag är knäpp! =)

Nu ser jag bara fram emot en trevlig och lugn helg! Börjar redan imorgon med mys kväll med Sara och Joy! Från början skulle de varit en kväll för Elin men kunde tyvärr inte komma (synd) så vi tog en mys kväll istället iaf då några till inte heller kunde sen pga olika anledningar. Kvällen blir så iaf att det blir först iväg och handla lite gott att äta, tänkte oss bakpotatis med goda röror till. Det blir massa mys med prat och bara vara. Ska bli så otroligt skönt! Har utmanat Sara i en buzz match med! ;) Är taggad som atten Sara ska du veta! mohahahaaa!!

Ne nu ska en hungrig Fanny ta något att äta för att sedan krypa ner i sängen!
Fortsatt trevlig kväll!


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Thiff.

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.

Bild nr 6 i mapp sex är:



Bilden är från i maj i då jag är på väg hem till stigtomta med mamma. =)
Hemsk bild men tar tävlingar på allvar, blåsigt värre! ;)
Haha!!


Jag utmanar:
Carro
Amy
Joysan
Michelle
Josse
Thomas


Väska!!



Har bestämt mig nu!! =)
Sällan jag fastnar för något så mycket som för denna väska från Chique så nu ska jag unna mig den! Denna lön har jag tyvärr inte råd men till nästa lön ska den beställas! =) Dessutom har man 10% genom Linda Bloms blogg! Man uppger bara "lindablom" i rabattkodsrutan så dras det atomatiskt! Titta in här om du vill läsa mer om det. =)


Happy!


Haft en kanon dag! Sov hur gott som helst inatt så vakna på toppen humör! Dessutom känner jag mig piggare idag så de känns underbart! =) Började dagen med en promenad upp till Lasarettet där jag möte upp Sara. Jag skulle lämna lite Oriflame varor till mamma och kollegor. Sen tog Sara och jag oss en promenad ner till öster för att äta lite då vi var hungriga. Blev en riktigt god pizza för mig. Sällan jag äter pizza lr annan snabbmat så var ännu godare för just den delen. ;) Sen insåg jag att jag inte skulle hinna ner till stan inom ett par dagar och så fort jag blivit frisk vill jag till gymet och jag hade ingen sport top så vi bar oss ner till stan för att hitta en. Vill ju vara redo att bara sticka till gymet så fort jag blir helt frisk! =) Hitta en bra och dessutom i ett kanon pris! En exakt sådan som på bilden blev det fast i svart! Så nu är det bara att bege sig till gymet och förhoppningsvis kanske komma lite nära den magen som på bilden till sommaren! Beach 2009 här kommer jag!! Hehe!! Nu Sara ska vi komma i form! =) Är galet peppad till att börja röra på mig mer, framför allt för att känna mig piggare och få en bättre hälsa!
Tack Sara för en kanon dag!! Nu ser jag verkligen fram emot en kanon vår med massa träning och alla våra små planer vi har. =)

När vi var nere på hm såg jag en av tröjorna jag skickat efter från hm.

Tyckte den var lite små cool, lite rockig och tuff! Sådär ful/snygg! ;)


Sen måste jag ju berätta att Amy skrev in sig som säljkonsulent igår under mig!
Välkommen till Oriflame gumman!


Annars idag så har jag bara varit hemma och plockat! Fanny fick ett ryck där hon har tvättar, rensat avlopp och annat som måste göras ibland! Jag är expert på att få sådana ryck när jag legat några dagar, de bara kryper i kroppen på mig då! Är iofs bra för då får man sånt gjort som man kanske inte tagit tag i utan skjutit upp som tex rensa avlopp!! Jag vet, mycket intressant att veta att jag rensat avlopp och dessutom äcklar många men jag är inte så känslig av mig! =)

Ne nu ska jag bara njuta i soffan resten av kvällen innan jag ska krypa ner i sängen! Har en lång dag framför mig imorgon med jobb och sen 3 timmar utbildning på kvällen! Ska bli riktigt kul men behöver nog lite sömn om jag ska orka då jag inte är helt frisk än men på god väg! =)