Oriflame


(Klicka på bilden för att komma direkt till Oriflames hemsida.)

Vill bara upplysa om att jag har en egen Oriflame sida där ni är varmt välkomna att titta in! =)
Klicka
här för att komma direkt till min Oriflame sida!



Sjuk!


Usch vad trist det är att vara sjuk! Är genom förkyld och allmänt risig. =( Sov dessutom galet dåligt i natt, oroligt och vakna massa gånger. Ne nu ska jag sluta låta så ynklig. Har faktiskt fått iväg en beställning från H&M idag. Jag, Sara och mamma gjorde en beställning tillsammans så väntar nu på att få hem lite nytt. Vart mest lite bas för mig, sånt som funkar bra i sommar till jobbet med. Är ju ändå så att man tillbringar ju en hel del tid där så då går de åt lite bra och sköna kläder till de. Visst är det skit tråkigt att man måste ha jobb i tänket på klädvalet ibland men så är det. Skulle säkert välja lite annat om jag inte hade de jobbet jag har. Trotts att jag betsällt lite så skulle jag behöva massor mer! Kläderna slits på jobbet något fruktansvärt så nu är de kris och behövs verkligen i stort sett en ny garderob! Tänk om man kunde ha råd med en jobb garderob och en "fanny" garderob. Men icke så får välja mycket sånt som passar både till vardags och till jobbet, men bara och gilla läget!  Älskar ju mitt jobb, finns så många andra fördelar och positiva saker med det. =) Tänk att kunna välja lite hur dagen ska se ut. Är de strålande väder ja då är man ute hela dagen. Är vädret sådär kan man välja att bara gå ut en stund. Bara grejen att man inte behöver sitta inne hela dagarna! Så många skratt och leenden man får varje dag med gör allt! =)


Fast jag inte är på tipp topp ska jag försöka få ut den energi jag har på att få lite gjort idag.
Trevlig dag!

veckan

Var ett tag sen jag skrev nu men har verkligen inte haft tiden. Haft en vecka fylld men frisörtid, utbildning, vänner och annat kul! Roligast på veckan var nog klippningen då jag fick extensions och gårdagen! Igår var jag, Sara, Hanna, Joysan och Simone ute och åt på O´Lereys! Skulle gått på bio med lr dom som ville men filmen vi pratat om gick inte igår. Gör dock inget då en dunder förkylning slog till på mig igår så hade inte pallat bio. Men var en kanon trevlig kväll ändå med många skratt! =) Tack tjejer. Efter de vart de hämta paket från Oriflame på posten! Weee!! Massa kul som kom. En hel del beställningar och självklart lite till mig med! =) Riktigt nöjd! =)


Hanna, Sara, Simone och Joysan!

Finns säkert en massa annat kul att berätta om veckan men just nu så pallar jag inte mer för stunden då en sjuk Fanny ska krypa ner i soffan igen framför TV;n! =)

Trevlig kväll!


Ny friserad!

Har varit hos frissan idag och kom inte bara ny klippt hem utan med hårförlängning! Fått äran att agera min frisör Linda´s  testperson. Hon testa ett nytt sätt att sätta dit hårförlängning. Man typ tejpar fast de i håret. Sitter lika bra som andra hårförlängningar och håller lika länge! De som är positivt med det är att man kan återanvända håret. Så som när man med vanliga hårförlängningar slänger håret efter visst antal månader så kan man återanvända detta hår efter dessa månader genom att bara byta tejepen. =) Detta gör ju så klart att de är lite dyrare än vanliga förlängningar.

Eftersom jag bara är test så satte vi bara i så det vart fylligare och inte så jätte långt, lite lagom!
Nu är det upp till bevis om de är värt pengarna att göra en sådan förlängning med ett sådant sätt att fästa det. =)


Försökte ta kort, gick sådär. Hehe! =)
(klickbara bider)


Nytt i bloggen!

Vad tycks om nya headern jag vann som även blev lite nytt i designen med!?
Tack Emmajosephina för allt! =)



Heidi says, Fuck Off!

Säkert ingen som har missat Heidi tröjorna. Har gillat attityden av bilden sen jag såg den först gången (har haft bilden med här i bloggen förut). Så vart jag såååld på den när jag såg den på en t-shirt på SALT i sthlm i höstas när jag var där med Sara men tyvärr fanns inte rätt storlek till mig så åkte hem utan min tröja jag vart galet förälskad i! =(

Men nu har jag sett att den finns på Colorez för 200kr!!! Weeeeeeeee!! Ska ge det en rejäl funderare för gillar som sagt attityden i den galet mycket! Lite som "tro inte du kan komma och trampa på mig"! =)




=)


Först måste jag börja med att berätta om gårdagen. Slutade tidigt så blev först ner på stan och fika med Madde. Oj så kul det var!! Var jätte länge sen och våra munnar gick i ett. Hade kunnat sitta där i flera timmar och bara pratat vidare. Nu är det andra bullar och vi ska ta och ses oftare! Tack gumman för kanon mysig fika. =) Efter det träffa jag Sara på stan och tog oss ett varv. Både jag och Sara fynda oss riktiga kap på rean! Kände oss riktigt nöjda och belåtna efter våran shopping tur. Tack tötnöten för en trevlig stund.=)

Efter det var jaga bara hemma och vände för att gå ytterligare en sväng ner och handla och sola. =) Gick över 17000 steg igår så kände mig skapligt nöjd efter den dagen.

Idag har jag jobbat sent och efter det tagit de lugnt och varit ute och gått en sväng idag igen. Nu ska det bli steg av! =) Har förberett lite för morgon dagen med då Sara och jag ska till västerås på Oriflames kickoff 2009! Åker tidigt imorgon bitti så ska därför försöka komma i säng skapligt ikväll fast de är fredag. Ska iaf bli riktigt roligt att åka på det, ser verkligen fram emot det! =) Efter det blir det STRESS!! Ska på Simones födelsedagsfest imorgon efter det. Vi är inte hemma för en strax efter fem kanske och ska egentligen vara där halv sex men kommer att dyka upp sex istället. Så har VÄLDIGT kort tid på oss att byta om och "piffa" oss för kvällen och ta oss dit. Men det ska gå! Ska bli riktigt kul på födelsedagsfesten då de är tjejkväll med gott tilltugg och dessutom är det sexparty som gäller. Så kommer en tjej dit och visar upp olika saker. Hehe Ska bli spännande! =)  För dom som vill är det utgång sen. Kommer blir en fullspäckad dag men kul! =)

Ne nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan de är dax för sängen.










Weeeeeeeeee!!!!

Har vunnit tävlingen om headern!! Tack tack tack!!
Överlycklig!
Tror det kommer bli kanon när headern är på plats! =)

Tack Emma!!


Happy!!


Mår så bra!! =)


(Foto: Sara Hansen)


Kanon dag!

Haft en kanon dag idag!! =)
Efter jobbet träffa jag mamma en stund uppe på hennes jobb. Blev lite Oriflame prat och fick några beställningar med! Riktigt skoj. Nu har dom efterlyst att jag ska komma och lämna en katalog där så fort de kommer en ny. Kanon kul ju! Sen blev det ner på stan för att möta upp pappa en sväng. Han åker nämligen till sydamerika i sju veckor på måndag så ville ses lite innan. Så vi tog en fika bara pappa och jag. Riktigt kul då de inte inträffar så ofta att bara han och jag gör något. Sen kom mamma förbi med efter hon slutat jobba och följde med dom en sväng på stan. Sen gick mamma och jag själva en sväng med. Ååå Fanny har shoppat! Känner mig galet nöjd! =) Så har både träffat mamma och pappa och shoppat nytt så dagen har verkligen varit kanoners! =)

Papsen min! =)

Nu är det dax för att sova inom snar tid, börjar tok för tidigt imorgon. Sen vill jag vara pigg då jag ska träffa Madde för en fika på stan och efter det ska jag träffa Sara en sväng! Så morgondagen kommer bli minst lika bra när man får träffa dessa två underbara! =)♥

(Madde)(Sara)
Dom ser ju smått galna ut så får se om man kommer hem levande efter träffat dessa, haha!

 

...



Australia


Igår var jag på bio med mamma, syster och svåger och såg Australia. En film som bör ses, riktigt bra! =) Jag rekommenderar den varmt. Romantik, äventyr och drama! En kanon film helt enkelt!

Idag är det en trött och små hängig Fanny som skriver. Har inte sovit knappt något på två nätter nu och hade ont i huvudet hela dagen igår och vakna med det idag med. Gick över ett tag under dagen men börjar känna den smyga på igen nu. Känner mig inte alls allert. =( Så blir försöka komma i säng inte allt för sent ikväll i hopp om att få lite mer sömn i natt och vakna till en mycket piggare Fanny imorgon! =)

Måste bara visa en mycket snygg pizza som bakades i lördags, hehe!
(klick bara)
Verkligen den fulaste och tjockaste pizza jag någonsin skådas, men atten så kul det var att baka den. haha! =)

Ne nu ska jag bara ta det lugnt och försöka pigga på mig till imorgon.


Lördag

Idag tog jag en låång sovmorgon! Klockan var nog halv ett när jag gick upp. Riktigt skönt! Sedan ringde Simone och kolla om jag skulle med och sola och inte kunde jag säga nej! Är ju så skönt! Så vart en liten promenad fram och tillbaka. Skönt att komma ut och få lite luft. Sedan har jag inte gjort så värst mycket. Tiden har runnit iväg ändå.  Ikväll blir det hemma gjord pizza och film hemma med trevligt sällskap. =) Vad ska ni göra för skoj? Fick mess från Elin idag då det stod "Du bjuder väl på semlor när jag kommer hem? =)" Hehe Klart jag gör det! Jag baka semlor förra året nämligen och kul att de var en hit! =) Vågar inte ens tänka på hur många semlor vi proppa i oss förra året. thihii!! Om två veckor kommer Elin och Alvin hem, LÄNGTAR!! ♥




Tips! -In love!



Jag vet att jag tjatat om denna väska förut för många inlägg sen tillbaka men måste lägga ut den igen! Tycker den är så snygg!! Tyvärr blir jag lite snål men min härliga dagislön men tror det är dax för fanny att inhandla den snart ändå om inte annat överväga de nu när jag suktat så länge efter den! ;)

 Finns på Chique för 569 kr!

Klockor!!

Jag är ju klock galen så här kommer klockor från Chique! Gillar verkligen klockor av alla dess sorter då jag kan variera mig i stil lätt. =)


Denna tyckte jag va enkel men lite tuff ändå! Den kostar 349 kr.


Denna tyckte jag var snygg och lite annorlunda! Perfekt då den funkar till både guld och silver! Den kostar 379 kr.

 Denna godingen kostar 399 kr.



Riga!



Helt galet underbart! Sara kom med en utmärkt idé, hon och jag ska åka till Riga över en dag! Sjukt att man kan göra det för samma pris som att åka till tex sthlm så varför inte ta Riga istället?!  Ska dit och se en vacker stad, äta gott och självklart shoppa lite över en dag! Inte bestämt något datum än men de kommer. Weeeeeeeeee!!

Vi kommer ha så galet roligt vännen!
Längtar!



Helg!! =)


Igår var Sara här en sväng, riktigt trevligt. Först var vi och solande sen gick vi hem till mig och drack te och greja med Oriflame lite. Blev så klart en del prat och skvaller. hehe Tack Sara för en trevlig kväll. =) Idag sluta jag tidigt, inte helt fel. Så har äntligen gjort klart mitt pussel.
 Thihii.. =)

Har även tagit bort alla mina lampor i fönstrena och satt din dom "vanliga" igen. Skulle bytt gardiner med men orkar inte de idag, men har ju hela helgen på mig! Har även varit nere på posten och hämtat mitt paket från Bellme med mitt schampo i som jag beställt. Passa på att handla lite till helgen med. =)

Ne nu ska jag ner till tvätten. Varit duktig och bokat tvättstugan! Gör aldrig det sen jag skaffat egen maskin men hade en del att tvätta plus att de är skit att ha det på tork i lägenheten så skönt att få allt klart på en gång! =)
Ne dax att rusa...

Hörs sen!
Kram


tisdag


Tjing tjing.. =) Blev inge bloggande igår men hade annat för mig. Har bla blivit besatt av mitt pussel, bra terapi arbete det där! ;) Nämen orkade helt enkelt inte blogga. Idag slutade jag tidigt så har bara varit hemma och tagit det lugnt. Har lyckats städa hemma vilket var skönt att få avklarat. Hade tänkt att städa ut det sista av julen med men tar det en annan dag. Har bara lamporna kvar så det går fort. Idag är egentligen dagen då julen ska städas ut då det är tjugondeknut. Men vill mysa nån dag till med mysbelysningen. Har ju köpt lite nya fina gardner så tänkte ta det i samma veva som jag byter lampor. =) Ne har inget verkligen intressant att berätta egentligen så säger god natt nu..

Blir nog en bra dag imorn känns det som! =)



...


Pussel


Dax för ett inlägg igen. =) Igår så var jag nere på stan och tog en fika med Elin. Kanon mys att träffa henne då de hunnit gått ett halvår sen sist, tiden bara försvinner! Hon är så otroligt duktig sångerska måste jag bara påpeka, kolla gärna in hennes myspace sida här! =) Sara skulle även hon följt med men tyvärr var hon sjuk, vi saknade dig!! Men som tur är kommer de fler tillfällen då vi lovat att bättra oss på att ses oftare. ;) Vart annars en lugn kväll för mig igår då jag hade en galen huvudvärk. =/ Men måste erkänna att de inte gjorde så mycket, var ganska skönt att bara vara hemma. Fick ju lite sällskap över msn på senare timmen vilket var riktigt trevligt. =)

Idag så tog jag ut en riktigt lång och skön sovmorgon. Sen har jag fått en massa gjort. Var på riktig "plockar" humör. Har rensat i skåp och lådor, tvättat, planterat om lite växter och gjort snyggt.. mm.. Hunnit med att börja pussla med. Jag har ju en liten kärlek till pussel, hihi. Så nu har jag börjat med ett nytt 1000 bitars pussel som jag fick av kollegan i julklapp. =) Låter som en riktig gammal kärring jag! Det bjuder jag på! ;)

Imorgon så har vi planeringsdag på min avdelning. De innebär att ett mobilt arbetslag kommer in till oss och tar över verksamheten för en dag så vi kan få planera. Det innebär även att vi brukar åka och luncha på stan istället för att äta på jobbet. Ska bli kanon mysigt! =) En annan rolig sak är ar att imorgon kommer en elev till oss som ska vara hos oss i fem veckor. Hon går andra året på barn- och fritidsprogrammet och heter Emilia. Det absolut roligaste med det är att de är min kusin vitamin! =) Känns riktigt kul att hon ville komma till kusinen (jag) och göra sin praktik eller APU som det så vackert heter. Så jag ska handleda henne under dessa fem veckor. Ser verkligen fram emot det. =)

Ne nu ska jag återgå till mitt pussel en stund innan det är tid för att krypa ner i sängen!


Tävling

Tävlar om denna snygga headern hos EmmaJosephinas blogg.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen!




Alvin




Världens sötaste kille! Tycker denna bild vart riktigt bra. =)
Saknar!


Nallen flyttar in! ;)


Idag var jag verkligen otroligt trött så somna direkt när jag kom hem, skönt! =) Kanske sov lite för länge men oj så skönt de va. Har plockat iordning lite bland Oriflame sakerna och imorgon så åker en stor beställning iväg. Känns riktigt kul!

Var så otroligt rastlös sen så tog mig en sväng ner och sola. SKÖNT! =) Passade på att handla lite på vägen hem med så sitter och frossar vindruvor nu. Gott gotti gott gott! Nu ska jag bara ta de lugnt en stund. Ska jobba lång dag imorgon så blir väl försöka komma i säng relativt skapligt ikväll. Skönt med en mjukstart med kort vecka på jobbet.



Å vet ni vad!?! När jag kom hem från jobbet så sticker en liten röd kartong upp ur brevinkastet. Gissa om man blev nyfiken på vad de kan vara. Första tanken var om jag hade beställt något som jag glömt bort. Men icke så var inte fallet. När jag öppnar den så ligger en jätte söt liten nalle där i!! Gissa om jag blev glad och överraskad!! =) Inte varje dag någon är så snäll och gör en sådan gest till mig, eller typ aldrig.

Vart jätte glad!
Tack för du gjorde min dag! =)


Den hade ett födelsecertifikat med sig,
Fanny
2009-01-06


Haft en kanon dag!! =)




Tröttmössa!


Så trött.. Kunde inte somna igår och somna alldeles för sent när jag väl kunde somna. Det här är tok för tidigt på morgonen! VILL SOVA!! =( Får se de positivt slutar tidigt istället. Även om jag älskar mitt jobb så är jag för trött för detta idag. Sovit för några timmar för att ha energi tyvärr. Idag kommer de vara Fannytröttmössa..
Hoppas ni sovit bättre än jag inatt. =)

Dagen


Idag har jag jobbat, första dagen efter ledigheten. Va så mysigt att träffa alla barn igen! Tror jag nästan krama sönder dom, hehe. =) Dom är för goa! Han bara hem så ringde Joy och fråga om jag skulle med ner till Oriflamelokalen. Självklart sa jag och på köpet fick men en bra promenad. =) Va riktigt trevligt och inspirerande kväll då jag fick mer kött på benen vilket gör att jag kan bara bli en ännu bättre säljare. Tack år riktigt bra för mig i mitt säljande av Oriflame så känns kanon kul. Ska ta tag i de ännu mer och bli ännu mer seriös i det för tycker det är kanon kul.

♥VÄNNER jag skickar iväg en beställning på fredag om någon är intresserad av att beställa något från Oriflame.♥

Atten så kallt de va att gå hem sen, fötterna är fortfarande som isbitar fast jag tagit en varm dusch. =/ Men har fått riktigt många steg att registerera i "tappa" nu. Har nog gått över en mil bara idag! ;) Ne nu måste jag sova vare sig jag vill eller inte. Börjar tidigt imorgon bitti.

Skickar en extra KRAM till en vän som jag tror behöver det nu!














Testar!

Lekte lite på datorn förut för att se hur de blir så detta är bara en test därför inte så snyggt gjort. ;)





Oriflame


Har sen en tid börjar använda Oriflame produkter och verkligen fastnat för dom. Är så nöjd med produkterna då dom verkligen funkar och är i bra priser dessutom. Kan inte bli bättre! =)

Jag säljer även Oriflame produkter själv. Man kan köpa dom genom mig på en enkelt och bekvämt sätt. Tycker det är verkligen så kul att syssla med detta!



Sista dagen


För mig är det god morgon då jag sitter nyvaken och dricker min kopp te. =) Usch hur ska de gå att vända tillbaka dygnet. Ikväll MÅSTE jag lägga mig tidigt då jag ska upp tidigt imorn, får se hur bra de går. =/ Idag är de sista dagen på semestern och de har gått tok för fort. Tiden har bara flugit iväg. Har haft båda bra och dåliga stunder på denna ledighet. Men tror att denna ledighet varit behövlig då jag fått hur mig massa tankar och känslor på olika sätt. Rensat lite av de som man gått och bärt på. Jag är en sån som samlar på mig och sen kommer allt på en gång och de just så de blev de senaste dagarna. Har inte direkt varit mitt år 2008 då istort sätt allt har gått emot mig, kan inte fatta att man kan ha så mycket otur. Men nu hoppas jag att 2009 ska bli mitt år! Man kan ju alltid hoppas. =) Har även fått en liten uppgift av Sara som jag ska göra, tänkte sätta mig med den idag. Tänkter inte säga vad de är men det handlar just om året 2009. =)
Jag har bestämt att det ska bli ett kanon år 2009! ;)

Idag ska jag bara njuta av min sista dag som ledig innan det är dax att komma tillbaka till vardagen. Måste säga att de ska bli mysigt att krama på "mina" barn imorn igen. =)

Hörs säkert sen igen!


Slalom!

Jag blir så lycklig i detta snölandskap! De är så mysigt och vackert även om de just nu är riktigt kallt. Men de gör även då att luften blir så frisk och härlig att andas in. Mys att bara packa på sig massa kläder som en liten uppstoppad tomte och ge sig ut i snön och leka av sig eller varför inte en skön promenad! =) Men de jag längtar riktigt mycket efter just nu är få åka iväg och åka skidor! Va tyvärr flera år sen sist och jag saknar det verkligen. Den härliga känslan att bara susa ner för backen. Om så bara för en dag eller helg så är jag lycklig om jag får åka. Nån som är sugen?! =) Ska verkligen försöka komma iväg och som jag skrev om de är så bara för en dag så är jag världens lyckligaste. Bara få komma bort för en dag och tänka på annat och njuta!

Jag vill!!! =)










Toppen!

Igår var de en otroligt dålig start på dagen. Skönt som de var så avslutades den kanon! =) Hade givande samtal med en god vän över telefonen, känns så skönt att vi hade de samtalet. Du får mig alltid att skratta vännen när jag behöver de som mest! Love you darling! På kvällen hade jag och Simone tjejkväll. Tack gumman för en otroligt rolig kväll, skratta så jag grät nästan. Va precis vad jag behövde. Tack! Blev frossa i chips, dip, popcorn, choklad och cola. haha! Ska de va så ska de va på riktigt! ;) Gott var det även om magarna jäste över sen. hehe. Blev spela Buzz i massor hela kvällen då S va så söt och hade med sig ett ps2 till mig. Tack tack. Fy vad jag röjde hehe S va en anningen dålig förlorare fast hon kunde inte hålla sig för skratt då jag höll på att skratta ihjäl mig åt hennes frustration över spelet. =) Tack igen för en kanon kväll!

Somna tok för sent igår igen, någons fel var de allt som inte kunde sluta prata på msn! Där fick du igen! ;) Fick iaf en jätte fin låt utav denna person att lyssna på.
 
Keith Urban - You're The Only One


Text:
I know its gonna take some time
for you to trust this love of mine
I know he broke your heart in two
you've been betrayed and your afraid
that i will do the same to you
but you will be safe here in my arms forever and a day
though you dont believe me now
i'll never walk away
and you, you know i'll be there when tomorrow comes

you're the only one
I know you've heard this all before
(you're the only one)
you're the one that i adore
(you're the only one)
you make me shine just like the sun
(you're the only one)
you bring this heart of mine undone
(you're the only one)

every lie you've ever heard
you can believe my every word
whatever heaven holds in store
thru good and bad ill be your man
stand beside you through it all
you'll be safe here in my arms
forever and a day
though you dont believe me now i'll never walk away
and you, you know that i'll be there when tomorrow comes

chorus
chorus

make me shine just like the sun
yes you do


Galet fin text!



Idag vakna jag på ett toppen humör! Försökte att inte sova bort hela dagen, måste ju få ordning på dygnt då man börjar jobba snart igen. Upp och städa och gjorde fint hemma. Gick ner på stan och mötte upp pappa. Hade några saker att fixa men gick tyvärr inte som vi tänkt. Men var bara mys att få umgås med pappa lite då de inte är så ofta så gjorde inget. =) När jag kom hem så tog jag mig en yttligare promenad ner till solariumet. Va galet skönt, somna nog till där en stund. Som jag nämt förr, de är avkopplning för mig att sola så va underbart! =)

Kan sammanfatta denna dag som riktigt bra! =)


Söndag

Idag har jag verkligen inte gjort något. Skulle tagit tag i massor men som vanligt blir de inte som jag tänkte mig. Men men. :/ Tar de imorn! =) Ikväll skulle vi åkt pulka men insåg att de är för kallt ute, -15!! Usch!! Så får bli en annan dag. Ikväll kommer Simone hit, ska ha mys kväll med film. =)



Kram Fanny♥

Hate

Kunde inte sova igår, allt bara flyger genom huvudet..  Somna inte för än halv fyra/fyra i morse. Tankarna gnager snart sönder mig. Fan vill bara må bra! Hatar att må så här. Tårar som rinner längst kinden varje dag nu, vill inte de. Vet inte när jag mådde så här dåligt senast?! Känner mig så ensam i denna värld just nu. Inte ens vännerna har tid med mig. Inte ens när jag behöver dom som mest finns dom där. Försöker man ropa på hjälp om att se mig så avfärdas det istället, allt blir så fel. Livet känns helt meningslöst just nu.. Orkar inte..




 

blääää

Dumma blogg, vill inte som jag!

Ny start på livet!


Så var det 2009. Nytt år ny start! För mig kommer det verkligen vara så. Är så trött på hur mitt liv sett ut på senaste. Har varit en del festande och då jag märkt att jag reagerat på andra sätt jag gjort förr. Tål de väl inte helt enkelt längre och sen tror jag att hur jag mått gett reflektion i hur jag varit. Jag gör saker som jag vanligt vis inte skulle göra och beter mig på sätt som inte är jag. OTÄKT! Så 2009 kommer börja på ett lugnare sätt än hur det sett ut på senaste. Försöka ta tag i mitt liv! Några exempel på hur fick ni i ett tidigare inlägg om nyårslöfterna. Har nog egentligen inte mått så bra på senaste.. Aldrig känt mig så vilse i mig själv och ensam. Mått skit helt enkelt! Nu är det nya tag till ett bättre liv som gäller. Känner att de nått till den gränsen som gör att jag har orken till att ta tag i det just nu. Droppen är nådd och rinner över. Ångesten tränger sig på. Klar med de som varit och vill bara gå vidare nu.

Ny start på livet från och med nu!! =)


Tack goa vänner som alltid finns där och stöttar mig. Tack för ni funnits där i alla väder hur mitt liv än sett ut. Uppskattar de enormt, mer än ni tror!!♥


Jag på nyårsmaskerad som katt. Så avsluta jag mitt år.


......

Kul grej, inget seriös. hehe

   
 
Fanny
1) Vad heter jag i efternamn(korrekt stavning)?
 Isaksson
 Svensson
 Isacson
 Zvensson