Tisdag


I går kom mina skor på posten. wee!! Och dom var galet fina, så nöjd! Båda paren kommer bli så söta i vår och sommar. Ge mig värme nu så jag kan få börja använda dom! =)

Dom rosa är tio gånger sötare i verkligheten och kommer sitta fint på brunbrända fötter. Fina och söta vardagsskor är aldrig fel. =)

Brukar aldrig få personlig post i brevlåda men lyckats få två på två dagar! Fick ett guldkuvert i går med en inbjudan till Examensfest ute på Romholmen 6 juni. Så vackert där. =) Är en helkväll med god mat och dryck och trevligt sällskap och även övernattning då dom hyrt Romholmen. Tack söta Sandra, Emil och Mattias för att ni var så söta och bjöd mig +1! ;) 
Och idag fick jag ett rosa kuvert. =) Det var söta Elin L som skickat inbjudan till 25 årsfest den 16 maj. Kalaskul!! =) Tack söta du. Så mys för Sara hade fått en inbjudan med, så kul de ska bli lr hur babe! =)

Idag har Sara och jag tränat, atten så skönt det var. Jobbigt till tusen men oj vad roligt det var! =) Vi är gryma babe!! Söta pappa lämna av min cykel här idag oxå med nya däck på, äntligen har jag en fungerande cykel igen. Tack underbara pappa som alltid ställer upp och fixar för mig.

När man kom hem idag var det väldigt väldigt tomt hemma, någon saknades! Längtar redan tills vi ses igen, tycker ju om dig så mycket ska du veta!♥




tävling

Just nu kan du vinna 500 kr på h&m på Kissies blogg! Skulle inte sitta fel med lite extra pengar då jag behöver en massa nytt till garderoben! =)



Gå in på den här länken för att komma direkt till tävlingen!

Klockor



Om någon missat, jag ÄLSKAR klockor!! Cocoo är min absolut favorit sida när de gäller klockor och även armband! Jag har väldigt blandad smak när de gäller klockor, beror på vad jag har på mig och humör. Hitta dessa på cocoo nu och visst är dom snygga och det är bara en liten del av allt snyggt som finns!!




Happy! =)


Redan söndag och upp och jobba imorgon, helgen går tok för fort!!

Igår så vart de träning med Sara igen. Fy atten vad de va jobbigt då vi körde övningar tillsammans och peppa varandra till topp. Jobbigt som sagt men oj så kul det var! =) Helt underbart att vara på g igen och känner mig riktigt peppad nu till att komma iform. Jag vägrar bada i vassen i sommar! ;)

Sen på kvällen åt jag och Christopher ute på O´lereys. Riktigt gott och mys pys var det. ♥ Efter de titta vi på film hemma. Vart Vicky Cristina Barcelona - Riktigt dålig film måste jag säga, se den ej! Sen kolla vi på In the name of the king - Den var kanon bra och helt klart värd att se! =)

Idag efter en skön sovmorgon så har jag varit duktig och städat hemma. Skönt att få lite ordning och reda. Ska snart fortsätta med att städa i garderoberna som är tok stökiga!! Älskar när de är ordning och reda och har äntligen tid för att ta tag i sånt. Har till och med hunnit tagit några drag på magmaskinen idag med. ;)

Ikväll så ska vi äta toast som jag tjatat efter hela helgen, hehe! Så gott de är och enkelt att göra ändå gör man de tok för sällan. Dom ska fyllas med en massa olika gott, mumms!! =)



Jag mår just nu så otroligt bra. Äntligen är de min tur att få ha lite lycka och tur i kärlek!  Är verkligen världens lyckligaste just nu!♥


Kram

Helg!!


Så var det äntligen den efterlängtade helgen här! =) Först helgen (och tiden för huvudtaget) på länge då jag inte har några planer. Ska bli helt underbart att bara "va" i helgen och ta tagarna som dom kommer. Självklart tillbringar jag helgen med Christopher. Tack för att du får mig att må så bra! ♥ Ikväll är de tänkt att äta Thaimat men beror på när han kommer, inte för sent hoppas jag då jag börjar känna mig smått ensam hemma nu.. Skönt iaf att vara ledig. =)

Fick mail idag om att mina skor är iväg skickade så kommer säkert en avi i brevlådan på tisdag. Dom faller säkert till posten på måndag sen så ska dom skicka ut avin så borde iaf bli tisdag, hoppas!! Så nyfiken på dom nu och hoppas över allt annat att dom passar. =)

Men fy vilket skitväder det varit idag då!! I morse när jag gick till jobbet var det storm. Sen i all fasa börjar de snöa ute. Blää vad sur man blev. Idag efter jobbet hämta jag paket från hm och när jag skulle gå hem så var snön som föll ute som tusennålar i ansiktet. Jag var en istapp när jag kom hem så bara att kura ner sig i soffan under filtar för att få upp lite värme. Nu är det massa snö ute och snön faller än. Men hallå var är fru vår?!!! Kan inte hjälpa de men man blir ju smått deprimerad av detta väder. Ge mig vår nu så jag får känna lite varm sol på kinderna!

Nu ska jag greja lite innan Christopher dyker upp. Ha en kanon trevlig kväll!




Torsdag


Har äntligen tagit mig till gymet idag! Tack Sara för peppet att ta sig i kragen. Var riktigt skönt att äntligen vara igång igen. Hoppas på att jag inte blir sjuk nu igen då jag alltid lyckas bli de så fort jag börjar träna. Körde inte på att för hårt idag eftersom de var ett tag sen sist men oj vad man känner sig som en ny människa efter ett pass på gymet.

Idag så satte mag sjukan igång igen på jobbet, atten trodde vi klarat oss från de! =( Så jag har tagit hand om en stackars magsjuk tjej på jobbet tills en förälder kunde hämta. Tyckte så synd om henne. Var bara att slussa ut alla andra barn ut på gården i friska luften så dom har större chans att klara sig. Hoppas jag klara mig med även om jag fick ta hand om det. Tur att de finns handskar säger jag bara. Jag fick sprita allt så bakterierna skulle dö -total sanera! Tror jag sprita in hela mig med från topp till tå och tog mig en stor dos av vitpepparkorn som tar döden på bacillerna med! Så nu är de bara att hålla tummarna!! Brukar klara mig mot sånt så denna gång med är mitt hopp!

Från de ena till de andra..
Skicka efter dessa otroligt tuffa gladiatorsandalerna igår! =) Hoppas dom kommer snart!

Vart ett par söta ballerina med men dom får ni se när dom kommer. Bilden gör sig inte rätt i färgen som dom ska vara i nämligen så som sagt ni får vänta med att se dom.


 

<3


Guuu vad jag har blivit dålig på att blogga! =( Men är i en period i livet då inte tiden riktigt räcker till som jag vill.

Var på make-up kurs igår. Tyvärr inte så mycket nytt för mig men ändå kul. Vart lite sent så Sara och jag fick fnitter ryck som vanligt för vi var så övertrötta men de ryckte upp de hela lite. =)

Idag har Sara varit här och ätit våfflor! Galet gott de var. Vågar knappast säga att jag åt de på jobbet idag med så de har sannerligen varit en riktig våffeldag. =) Som vanligt innehåller en kväll med Sara fnitter, "dampryck" av dess like och prat i massor. Tack gumman för trevlig kväll! ;)




Annars rullar veckorna på i rusningsfart med fullspeckade dagar hela tiden. Gå kort på jobbet för de mesta nu känns de som så ja man är lite trötter. Efter jobbtid är de alltid något som ska göras. Tur att man har underbara helger att se fram emot nu för tiden! Ja, jag har kommit till att tycka om någon väldigt mycket. Någon som gör mig otroligt glad och får mig att må väldigt bra. Den personen får mig att känna mig så trygg! Tror verkligen på det här.♥














lördag


Lördag kväll och sitter hemma. Så skönt att bara ha en lugn kväll hemma. Har grejat lite med mitt lilla "projekt" i vardagsrummet och tror de kommer bli riktigt bra när det är klart. =)

Igår så vart de bowling. Sara skulle följt med först men blev inte så och förstår dig verkligen gumman det vet du! =) Simone följde med istället. Blev först hem till michelle för lite att dricka innan det bar av till bowlinghallen. Guuu vad jag suger på bowling men kul var det iaf! Skulle hem direkt efter var min tanke men blev inte så iaf utan följde med ut på Tellus. Hade riktigt roligt. Men oj så mycket smått de var ute en fredag så man fick sig en påminnare om varför man inte brukar gå ut fredagar. Men som sagt hade riktigt kul ändå! Tack alla för en kanon kväll.

Bild från gårdagen innan jag stack iväg..

Nu ska jag "kura" ner mig och läsa min nya Cosmoplitan. =)

kram

tjingtjing


Denna vecka har som vanligt varit full fart. En trött och sliten Fanny behöver lite ledigt nu så helgen är mer än välkommen. Jag har en dum förrkylning som aldrig vill ge sig som gör mig jätte trött sen har jag ett ton med saker på mina axlar just nu. Jag känner mig sliten och sönderstressad. Blir inte bättre av att jag just lagt in klart alla räkningar som ska dras på kommande lön och de var verkligen sjukt vad kostnader de var! Ångestladdat!! Tror aldrig jag haft så många räkningar som denna månad. Måste alla saker komma samtidigt?! Så denna månad gäller de atten att försöka ha pli på sig och lägga pengarna på de jag verkligen behöver till största del. Självklart måste man få unna sig med men kan ju hålla i mig lite iaf. En vinst på lotto skulle inte sitta fel nu -Give me! =)

Nu ska jag sluta klaga för har ju en helg som sagt framför mig som jag längtat efter! Imorgon blir de bowling för hela slanten! Ska bli riktigt roligt trotts att jag suger på det men de bjuder jag på. ;) Blir även hjälpa syrran att flytta och sedan greja med en sak till vardagsrummet!  Kommer förhoppningsvis bli kanon bra. =) Ska bara umgås hela helgen med folk som betyder massor för mig och det ska bli helt underbart! ♥ Längtar speciellt efter någon speciell!♥

Längtar galet nu så låt det bli helg!!

En trött och sliten men glad Fanny säger godnatt nu!



Weeee! =)

Tack helt underbara Christopher som laga/fixa så att min web cam funkar igen! =)



Den funkar!! =)


=)


Så var det måndag igen. =) Haft planeringsdag idag på jobbet så självklart som alltid går vi ut och äter då på Oliwer Twist. Så galet god mat där. =) Vart fläskfilé pasta med kantareller och gräddsås. Mummms! Vart klara skapligt med planeringen, (och då har vi vart riktigt effektiva), så man kunde komma hem i bra tid.

Träffa Madde äntligen i torsdags!! Vart mysfika med kladdkaka. Så kul att träffas för var så länge sen.


Har i helgen varit på släktkalas då moster fyllt 50 år. Var riktigt trevligt att träffa alla goa männsikor som var där. Hon hade delat upp de på två dagar då vänner var på fredagen så fick vi släkt komma på lördagen. Kul speciellt att träffa alla mina kusiner som jag ständigt saknar. Sen självklart mys att träffa pappa efter många veckor borta i syd Amerika Skönt att se att han mådde bra och haft det bra. Efter kalaset så gick fam.isacson hem till oss. Vi bor nämligen grannar i stigtomta så nära och bra. =) Blev familje mys med gott att äta på och melodifestivalen. Tror vi alla behövde den kvällen då vi sällan ses alla samtidigt och pappa varit borta och syrran inte mår så bra just nu.

I söndags så var jag på Bomässan på Roswalla. Stod och prata om Oriflame och rekrytera bla. Var jätte kul grej och jag fick in mest folk av alla oss som stod där för Oriflame. Men guuu vad jag känner mig stressad nu, har en del att göra. Ringa folk och skriva in dom bla.. Kul med känner mig aningen stressad och har en galen press på bra försäljning. Sen ska jag ha Oriflame visningar.. men vet inte om jag vågar. =/ När jag börja med Oriflame var min tanke att inte ha visningar men men... får se hur det blir men lutar åt att avsäga mig visningarna. Måste finnas tid med!


Så här fin var vår monter vi hade på mässan.


Annars i livet då..
Mår helt underbart bra då livet är så bra just nu!! =)

puss


uppdatering!


Nu har det gått så där länge igen sen jag skrev ett inlägg men nu är det dax iaf!

Måste bara börja med att säga att jag mår kanon -livet känns bra! =)


Kan oxå börja med att berätta om helgen som var.. Hade en kanon helg, kunde nog inte bli bättre! =) Umgåtts med människor som fått mig att må bra! Det kollades på Patrik 1.5, The grudge 3 och två andra filmer jag inte kommer ihåg vad dom hette under fredagen och söndagen. På lördagen hörde Simone av sig och fråga om jag skulle med ut. Vela först men varför inte komma ut och träffa lite folk?! Så blev det och är ju oftast det oplanerad som bli roligast och hade verkligen jätte kul! Vart först förparty hos en kompis till Thiff och hade kanon trevligt. Sen bar det av till Tellus. Var skönt då man slapp stå i kö och gå in förbi den. Väl inne på Tellus vart de träffa massa kul folk och dansa. Dracks champagne som en kille på festen bjöd alla oss i sällskapet på i vip båset. Nån gång måste man ju få göra det med. =) Var verkligen en såå lyckad kväll.


I måndags efter jobbet så träffa jag Sara efter jobbet. Vi lagade lite mat tillsammans fort som atten för att snabbat dra oss vidare till Oriflame lokalen för att gå på Hudvårdskurs. Var bra men vart mycket fnisser från två mycket trötta tjejer. =) Skulle slutat nio/halv tio men vart inte slut och därifrån för än efter tio. Så hem och göra alla måsten för att sova. Upp tisdag vid 04.15 för att göra sig iordning för att gå till jobbet, jag öppnade. Efter jobbet skulle jag träffat Madde men kände att jag hade massor jag skulle vilja få gjort så vi sköt upp de igen. Tur att man har en underbart förstående vän. =) Jag stor tvätta nere i tvättstugan, vilket inte sker så ofta när jag nästan bara tvättar i maskinen i lägenheten. Under tiden städa jag hemmet snyggt och rent. Sen bar det av till öster för att lämna tillbaka filmer från helgen och lämna in lottot. Vi spelar lotto med jobbet förstår ni. =) Sen behövde jag verkligen frisk luft och röra på mig då jag inte tar mig till gymet just nu så tog alltiett. Gick till solariumet men när jag kom dit så var alla upptagna så gick upp till Simone en kortis medans jag vänta sen tillbaka för att njuta. Sen handla jag lite och för att sedan ta mig hem för att laga mat. Sen efter den dagen var jag skapligt trött.

Idag blev det TRAS kurs direkt efter jobbet som höll på till 20.00.
Imorgon blir det verkligen träff med Madde, hon kommer hit när jag slutat så ska vi fika och prata "gojja". =) Nu vet ni lite mer om vad som händer och sker och att jag lever. ;)

Imorgon kväll kommer papsen hem med efter 7 veckor med rosa bussarna i syd Amerika Men får vänta till på lördag tills jag får träffa han. Han är saknad! Var bra många veckor sen hela familjen sågs så ska bli underbart med familjetid på lördag!
 ♥

Just nu ser jag bara fram emot att krypa ner i sängen och soooooova!
Så säger god natt nu.


coola!

Måste bara visa dessa skor från Bellme som finns idag! Tyckte dom var lite coola, ett par fanny skor! =)

Vita med "bling" detaljer från Reebok Freestyle Hi Jeweels.


Kostar 469 :- och finns i massa färger.
Dom vita är klart snyggast då de andra färgerna vart lite för mycket för min smak! =)



sorry

Hinner inte dag heller... måste läsa ett kapitel om tidig språkregistrering av språkutveckling inför imorgon. Vi går på utbildning om det på jobbet och fått "läxa" att läsa ett kapitel.

Sorry.. ska bli bättre på att uppdatera när jag har mer tid!



dagen

Hallå!

Idag tror jag de vart den tråkigaste dagen på länge! Skulle träffat Madde men vi hade missförstått dag så ska ses på lördag istället över en fika. Har istället tagit mig promenad då jag haft en riktig grubblar dag. Skönt sätt att rensa tankarna på. Sen har jag bara legat hemma och tagit det lugnt, så sjukt tråkig dag! Att man ska vara sån grubblare, usch! Har inte blivit bättre att jag har en elak huvudvärk som vägrar ge sig...

Just nu tittar jag på Greys och ska ta och sova direkt efter det. Åkte på att öppna imorgon då den som skulle öppna var sjuk så måste komma i säng tidigt känner jag då jag som sagt inte mår prima.

Fanny

.......................................................................





helgen



Min helg var kanon bra. =) Vart Södertälje, Ikea, Skärholmen och Heron city!  Var så skönt att bara komma bort lite och ha riktigt kul med en bra vän. Var precis vad jag behövde då de fanns vissa andra personliga problem i tankarna och luften så behövde bara få koppla bort lite. De gjorde att söndags kväll avslutades på ett mindre bra sätt. Blir inte alltid som man tänkt sig... 

Helgen bestod av shopping, god mat och många skratt! Tack vännen för en kanon helgen! =) 

Var välbehövlig och får göras om!


Här är lite av shoppingen från helgen och sånt jag beställt:


Har även gjort om lite hemma med saker från Ikea och Lagerhaus!

(Ursäkta men texterna hamna snätt när jag spara på något skumt sätt)

På Ikea blev de soffbord, nya kuddar till soffan, nya fina diskborstar i olka färger, ljus (vanliga och doftljus) och kruka och en del till bra att ha. =)


Nu är det snart dax att sova. Imorgon blir det träffa Simone efter jobbet! =)

Natti!