Nytt!! =)

Tack Elin för min fina nya design på bloggen!
Super nöjd! =)




Oriflame


Tänkte göra en liten hälsning som inriktar sig till Nyköpingsbor.
Jag ska skicka iväg en beställning på nuvarande katalog (15) under måndag em Kl: 18.00.
Om någon av mina vänner och så klart andra Nyköpingsbor är sugna på att beställa så skicka iväg ett mail till mig [email protected] med ditt namn och telefonnummer och en beställningslista (artikelnummer+produktnamn, antal och pris). Märk mailet "Oriflamebeställning". (Tar en expeditionsavgift på 10 kr.)

Klicka in HÄR för att komma direkt till aktuell katalog och går självklar bra att beställa ur hela Oriflames sortiment. =)

MVH

Söndag

Hej! =)
Idag blir det ta sig ut till Jönåker vid 16.00 för att greja lite till med håret.
Sofia ska antagligen sätta i lite mer hår och
sen ska Linda klippa till det lite bättre! =)



 


Natt!

Klockan är 01:24..
Undra om man är kansig när man ställer sig och gör potatisgratäng såhär mitt i natten för man får ett tok sug efter det! Knasig är jag nog allt men oj så gott det blev! hehe =)

Nu ska nog en trött Fanny krypa ner i sängen och sova.
 
God natt! ♥



Jag tror jag är kär!


Önskar mig.. Armband i fint guldfärgat läder med stjärna och liten "Made With Love"-berlock på fronten. Dekorativt magnetlås med Friis-krona. Vart helt såld på det med en gång när jag såg det, enkelt men piffigt. Det är ifrån Friss & Co och kostar 229 kr.



Söndag


Så var denna helg över med. Har haft en lugn och skön helg vilket var väl behövligt. Ojoj tredje helgen idag utan att gå ut, inte likt mig Thihiii! Men får ta och erkänna att de är skönt att ha sumpat krogen för ett tag. Att man inte måste springa ute varje helg och att de är riktigt skönt med lugna hemma kvällar och vakna upp på morgonen och må bra. =)

I fredags var jag ute i Jönåker hos Sofia och satte i löshår. Jag vart riktigt nöjd! Är fortfarande lite öm i hårbotten men är väl inte så konstigt när hon varit där och grejat under några timmar. Men nu har jag äntligen mitt älskade långa hår! =) När jag kom hem därfrån var man skapligt trött så blev en lugn kväll hemma. =)

Igår vart det en snabbis på stan med syster yster. Att de alltid ska regna när vi går på stan, skumt de där. =) Var tvungen att köpa mig en speciell hårborste som man ska ha till extensions. På kvällen åkte jag till stigtomta för att fira kusinen Emilia som fyllt 18 år. Så var fullt hus och riktigt trevligt. God mat som vanligt, varm och kall smörgåstårta. =) Kom hem vid tio tiden så då vart de inte mycket mer än lugn denna kväll. Hade dessutom en huvudvärk som inte ville ge sig så orka inte mycket annat.

Tyvärr har den huvudvärken följt mig idag med. Jag är en sådan person som när det är mycket omkring, mycket tankar osv ocg så när jag slappnar av på helgen så kommer huvudvärken. Trist men så är det. Tankarna går runt jobbet nu. Kommer sluta på min avdelning där jag jobbar nu och känns otroligt tråkigt!

Får försöka göra mitt bästa och försöka se positivt på det även om det känns skit trist just nu!



=)

Hade tråkigt så locka till håret och tog kort med webbkameran.
Så här får ni en liten titt på resultatet!
Så vad tycks? :)



(Ursäkta mina "fjortis moves" men hade tråkigt, Thihiii)


Tävlar hos Engla!



Just nu kan du vinna valfritt smycke från Cocoo hos Engla!
Klart jag är med då Cocoo är ett av mina favorit online smyckesbutiker. =)


Happy!!! =)


Det jag har gjort idag är min kära hårförlängning, ÄNTLIGEN!! =)
Som jag längtat efter denna dag. Tyvärr var det svårt att ta kort på sig själv och vart bara skit så ska ta bilder en annan dag istället och visa er. Nån får hjälpa mig att knäppa. ;)

Är såååå nöjd!
Weeeeee!!!
Tack snälla Sofia!




WEEEEE!! =)

Tack tack tack!!
Vann tävlingen om bloggdesign hos Elin! =)
Så snart kommer det upp en ny fin design här, äntligen!


Rock!

Hitta dessa snygga armband från Chique!
Missa inte att dom har premiär på kläder!



=)


Idag efter jobbet hade jag tänkt att åka och prova arbetskläder (ska få ett kitt av kommunen) men var så trött så ringde och flörta med min mamma om hon hade lust att ta mig dit efter hon slutat jobba. Behövde även fixa lite annat då bilen behövdes. Söta mamma ställde upp men sluta så sent så jag gick till hennes jobb efter hon slutat så drog vi då. Fy vad fula arbets kläderna var, men får tänka att de är ju bra kläder med kvalité och man slipper slita på sina egna. Spelar inte så stor roll hur man ser ut på jobbet egentligen men att se ut som vägarbetare är ju så där men men. Får bjuda på det! =) Iaf i och med att jag kunde ta mig dit med mamma senare så kunde jag lägga mig på soffan en stund efter jobbet för som sagt var galet trött. Brukar bara sova ca en timme om jag somnar på soffan vilket var bra för då han jag lite annat sen tänkte jag men där fick jag för vakna 3 timmar senare i panik att jag skulle gå om en kvart och möta mamma! 3 TIMMAR.. man var nog en anningen trött och är ändå trött nu igen. Behövde väl lite sömn. =)

När jag kom hem så gjorde jag choklad godis! Var på Hackmans med mamma och hitte världens sötaste lilla form med små hjärtan. (Samma princip som muffinsformaran där man kan göra fler samtidigt.) Vart madel och dajm hjärtan! Gott! =)



(Ge mig fredag nu, längtar!! =))


Weeee!! =)


(Värdens bästa nyhet, Happy!! =))


Sorry


Vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen just nu och inte minst av dom personliga inläggen. Man har haft fullt upp med annat och när jag väl haft en lugn stund så har jag velat njuta av den stunden och inte sitta här. Men tror att från och med nästa vecka så ska allt lugna sig lite, hoppas jag iaf. 

Över lag.. Livet rullar på med sina upp och ner gångar men så är det väl för alla ibland och säkerligen inte minst under hösten. Vissa saker känns kanon just nu och andra inte. Men förhoppningsvis kommer de som inte är så bra ge mig svar nästa vecka. Har lite med min framtid att göra och nej de har inte med nån kille att göra. ;) Över lag så är majoriteten kanon just nu! =)

Har haft en lugn och skön helg med människor jag verkligen trivs att umgås med. En lugn helg var precis vad jag behövde och tänker fortsätta min söndag i samma anda.



Björn axen volumaster

På väg hem till mig! =)
Varit sugen länge på att testa den och nu är det dax!
Ger er en recension om den verkligen är så bra som den utger sig
att vara när den kommit och jag har hunnit testa den.



Tävling hos Elin!

Nu har Elin en tävling där du kan vinna en valfri dasign! Självklart vill jag vara med för min design är en enda röra just nu! =) Hoppas hoppas för sett tidigare designer av Elin och hon är riktigt duktig! =)


Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!


Modekungen



Modekungen


=)

Följ gärna min blogg på bloglovin! =)


bloglovin


Höst



Ny dag Nya möjligheter!


Ny vecka Nya möjlighter!

God morgon!

Sovit så galet illa inatt, vakna tidigt av att min rygg värkte något galet!! Hur jag än vred och vände mig så var inget skönt. När jag väl börjat slumra till igen jo då ringde klockan. Dax att gå upp och göra sig iordning för jobbet. Nu har alvedonen börjat värka och ryggen känns ok iaf. Känns som min förkylning är på väg att börja bryta ut ordentligt med. Bara bita ihop och palla sig till jobbet. Fast detta så vakna jag på ett strålande humör, konstig då jag inte är ett dugg utvilad efter nattens ryggont!


Ha en toppen dag!
Kram
Fanny

Live!



lonely

"I miss the way it feels
To hold you holding me
I miss your gentle touch
Your smiling eyes
Your lovely kiss
I miss the smell of you
I miss all of you"


I hate loneliness..

Beslutsångest! =)

Hittat denna fina kappa till vintern men kan ej
bestämma mig om den är jag eller inte.

Vad tycker ni, Hiss eller Diss?






Nytt!

Här kommer lite uppdatering på senaste inköp! =)

Snygga jeans leggings med slitningar, enkel 3/4 topp men söta små knappar nertill på sidan, sneakers och en leopard klänning från Rut m.fl.




Human



Baby, come hold me tonight
I'm a little bit lonely

Everybody needs a little love sometimes


Rosa månaden börjar idag.

Idag börjar Rosa månaden, Cancerfondens Rosa bandetkampanj till förmån för kampen mot bröstcancer.

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna i Sverige drabbas någon gång i livet. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj har som syfte att öka medvetenheten kring bröstcancer och samla in pengar till fortsatt forskning och genomförs i år för sjunde gången i rad.

Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, organisationer, handlare och privatpersoner som alla tar ställning i en livsviktig fråga – kampen mot bröstcancer.
(Källa: cancerfonden.se)



Om du vill göra en insatts:

Via sms:
SMS:a ROSA till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: ROSA Johan Ek

Internet: Sätt in gåvan på Cancerfondens plusgirokonto 901986-0. Märk insättningen med ROSA i textrad/meddelanderuta.

Eller köp dig ett rosa band (eller något annat av de olika accessoarernas som finns) som Rosa bandet rörelsen har tagit fram där pengarna går direkt till bröstcancerforskingen.


...

You don’t fail until you give up...