Make up! :D

Länge jag kunna hålla mig borta ifrån bloggen va?! ;)

Nu ska jag iaf snart iväg och göra en festsminkning på en kollega. Ska blir riktigt kul! Är alltid en utmaning och ser de som en läran/träning att sminka andra. Man är ju van vid sina egna ögon så blir ju annat att sminka andra. =)

KUL ska det bli och tror mig veta att de blir lite vin att snutta på med. ;)




*


Paus!

Grymt dålig på att uppdatera som vanligt. Fullt upp! ;)

Sen vet jag inte vad jag ska blogga om.. tappat lite energi till det kanske. Bloggtorka kanske det kallas. (Egentligen finns det nog saker att skriva om jag skulle vilja men väljer att inte göra det, händer lite privata saker som gör mig riktigt klyven just nu.) Fast de positiva med bloggtorka är att när jag väl får det och tänker lägga bloggen åt sidan en stund brukar jag just då komma på massa att skriva om så.. Så jag tar en liten paus från bloggen. Vet inte när jag är tillbaka men som sagt det kan vända fort och då menar jag väldigt fort ibland. ;)



Bye så länge! ;)


inspiration

Tänkte precis gå och lägga mig när jag hamna in på styleroom.se. Tittat in där förr men aldrig tagit mig tiden att titta runt som jag gjort nu. Finns så mycket härlig inspiration där så man vill göra om allt hemma gärna nu på en gång! =)
 
Är i tankar av att göra om hemma lite. Finns mycket jag vill göra men får ta de lite eftersom och ta det som är prio först. Värsta är att de är mycket som känns prio just nu, vill göra så mycket! Men de som är prio är sånt som har ett behov att att bytas pga de är slitet osv.. =)

Man får tusen tankar och idér på styleroom och beundra verkligen alla som har ett öga för inredning. Tur att styleroom finns för oss andra. ;)


Kolla inte på omgivningen utan den otroligt finna buddhan!
Jag har en liten förälskelse i buddha som en inrednings detalj (inte som religon)!
En sån stor buddha skulle jag inte säga nej till och skulle passa mitt hem otroligt bra.
Stod nästan Fanny på den. ;)


Samma här, inte omgivningen jag titta på.
Hur cool är inte sängstommen?!
Fast den skulle vara i svart. Då hade den varit riktigt tuff!


Det riktigt rycker i renoverings/inredningsnerverna!
Jag vill nu, kan inte vänta, måste ske snarast! =)

Om nån vet bra inredningssidor så får ni mer än gärna tipsa mig! =)



.

can't stop to feel myself losing control
but deep in my senses I know

Babbelmaja!


Va väl kanske dax för ett inlägg.. Varit full upp i veckan så inte riktigt haft tid eller ork till att blogga. Så kan det vara..

Just nu sitter jag själv en fredag.. ärligt riktigt skönt! Haft fredagsmys till för en stund sen men var "nån" som skulle jobba så fick fortsätta kvällen själv. Men som sagt känns helt ok. =) Jag är ju sån person som gillar att ibland få lite egentid, speciellt när det varit en fullspeckad vecka. Sitta i mina kanske inte så snygga men OTROLIGT sköna myskläder utan att ingen behöver bry sig hur jag ser ut. ;) Underbart! Tänker verkligen bara mys ner mig i soffan och titta på tv och inte lyfta ett finger. De är avkoppling!

Imorgon blir det ladies night på C&G. Så här står det i inbjudan...

"Ladies Only @ Röda kvarn & Cocktails n Dreams

Kvällen börjar på biograf röda kvarn med en exklusiv tjejvisning av Himlen är oskyldigt blå. http://www.sf.se/filmer/film/77089980/Himlen-aer-oskyldigt-blaa

Självklart bjuds det på goodie bags, lite gott att dricka & äta redan här...

Efter biovisningen förflyttar vi oss till Cocktails n Dreams där undervåningen är exklusivt avskärmat för alla tjejer. Ni välkomnas med ett förmingel med räkfrossa och vi män & våra snygga pojkiga servitörer serverar bubbel i mängder avklädda till bara mässingen.

Här kommer även lokala företagare visa upp och dela med sig av massor av tjejprodukter såsom leksaker, smink, frisörer etc från sina salonger...

När vi börjar bli lite runda under fötter en avklädd show av snygga killar sammansatt av ingen mindre än Lets Dance Tobbe...

En kväll att minnas!"

Låter bra va?! KUL ska det bli och är taggad ut i tårna! =)


Simone och jag kommer ha en riktigt kul kväll tror jag! :)


Veckan då..
Har varit fullt upp iaf för mig som stressar upp mig för allt hehe.
Kvällstid i måndags på jobbet, tis träna jag och annat fix, ons var jag på ljusparty.
Första gången jag var på det. Det var ett trevligt gäng tjejer som samlades och jag som inte brukar gilla doftljus och sånt dylik hitta faktiskt några ljus som verka ok. Så beställde några så får vi se hur det är eller om de går i soporna. ;)
I torsdags fika jag med en vän, en rätt nyfunnen vän faktiskt. Eller vi har väl hälsat lite lätt förut på varandra men börjat/påväg att lära känna varandra lite mer nu. Tycker det är så otroligt kul att lära känna nya männsikor och speciellt när man känner att de verkar vara en otroligt bra person som man har lätt att prata och umgås med. En sån person som man vill lära känna mer! :)
Sen på kvällen vart de filmmys med C. :) Kom i säng för sent och när jag väl skulle sova så kunde jag inte för fick en dunkande huvudvärk. Och ni vet hur de är när man ska börja tidigt på morgonen och man känner stressen över att man måste sova. Ja då går det verkligen inte. Så när klocklan ringde i morse hade jag sovit dryga 4 timmar och huvudvärken höll i sig. Inte nog med det insåg jag att de snö ute men blev bara blask av det och det var skiiit kallt.. humm Inte den bästa starten. Men hem och sova någon timme efter jobbet och sen kändes huvudet bättre . =) Så vart en bra dag trotts en dålig start. =)

Shit vad jag babblar idag och rätt onödig fakta.. Ne nu får det vara tyst på mig och tänker njuta vidare av min egentid. ;)

Ha en trevlig kväll. =)


dåligt

Dålig uppdatering jag vet..
Fullt upp just nu men ha tålamod! :)


sthlm!


LÄNGTAR!!!

Ge mig den 29 okt så jag får åka iväg till sthlm över dagen.
Längtar galet mycket efter denna roliga och spännande dag!

Kommer bli en händelserik dag.
Kan inte beskriva hur kul det ska bli!
Weeee!! :)


´


jaha..

Många tankar och funderingar över framtida.
Visst man man ska leva i nuet men nån sorts av plan vill jag nog ändå ha!
Funderar vidare..



 


Chique.se



Så galet snyggt armband!!
 För 449:- är det ditt och är från märket Madly som du hittar på chique.
Fimms en massa mer snyggt från Madly som jag inte skulle säga nej till. =)

Vet ni vad som är det bästa.. Det är gratis frakt där nu. =)



helg


=)



zZzzzz...





Love to you girls! <3






10.10.10


Helgen är redan över, fasiken att den ska gå så fort.

Har iaf haft en bra helg som jag spenderat mestadels med Simone. =) I fredags så kolla jag, Simone och Thomas på idol och åt tacos. Jätte mysigt.

Lördag dag har jag redan skrivit om i tidigare inlägg men ni som missat så gjorde jag och Simone ett försök till att plocka svamp. Gick ju sådär hehe. Kom tomhämta hem men vi fick ju en skön skogspromenad om inte annat. ;)

På kvällen bar det av hem till Simone igen för tjejmiddag. Det var jag, Simone ochy Thiff. Det bjöds på fördrink och förtugg. Sen bjöds det på en god pasta-varmrätt Simone gjort och Cheesecake till efterrätt, munms! =) Vin blev det till maten men vi höll hos lugna vilket var riktigt skönt. Trött på krogen livet. Vi vart kvar ganska länge och prata en massa och hade trevligt! Tack tjejer för en toppen kväll.♥




Kastar in bild på lördagens make up.
Blev en väldigt enkel sådan. =)


Idag har jag tagit tag i massa måsten. Men tummen upp för mig för jag känner mig riktigt duktig! =) STORstädat, tvättat, rensat avlopp (ja de måste ju göra emellanåt) och plockat en massa mer hemma. Känner mig duktig som orkat tagit tag i saker då energin inte riktigt funnits där. :D



Hoppas ni haft en trevlig helg! =)


LIVE!




Skogis och alkohol

Tjohoo! =)

Jäkla kallllt de är! Jag är tokfrusen men kan bero på att jag va ute i skogen idag och blev kall. Solen lyser ju iaf. =) Hitta ingen ingen svamp tyvärr. Va nog i fel skog för var mest upprivet efter vildsvin, lite läskigt. Vi hörde ett morrande bår jag och Simone. Vet inte men vi tror de va ett vildsvin men vi såg inget. Scaaaarryy!!



Ikväll blir det tjejkväll hos Simone. Hon ska bjuda på mat och då kan de inte annat än bli bra. Simone är grym bra på att laga mat så magen är laddad att fyllas med god mat nu. ;) Hörde ryckten om alkoholiga drycker med.. humm.. jag som skulle ta de lugnt. Hehe

Får se hur denna kväll slutar.. ;)


Tummen upp för Bellme!

Tur i oturen kan man säga..

Beställde en smink palett från Bellme för ett tag sen. När jag fick paletten var en skugga trasig och de låg skuggrester över delar av paletten. Skit trist när man väntat så mycket efter paletten så är den trasig! Maila dom och fråga vad dom gjorde åt sånt..

Måste ge dom kreddit för bra service! Dom beklaga sig och ersatte mig med 100kr! Tummen upp för Bellme! =)



När man får sån god servise bangar man ju inte direkt för att våga beställa igen! =)


Dagens..

Dagens humör: Glad! :D

Dagens mående: Tröttis (som alltid när mörkret kommer på hösten)

Dagens borde: Ta tag i mitt hem..

Dagens frisyr: Enkelt utsläppt

Dagens klädsel: Jeans, linne, tröja.. Man är inte så roligt klädd på mitt jobb. ;)

Dagens planer: Ta de lugnt.. som sagt tröttis. ;)

Dagens vill ha: Mys!

Dagens längtan: Efter dig..

Dagens fundering: Allt du inte dör av gör dig bara starkare!

Dagens beroende: Cola.. :P

Dagens tråkigaste: Tvätten..

Dagens tidning: Skvallerblaska haha

Dagens låt: Lesley Roy -Unbeautiful



'


"Bloggfylla"


Om dig
Namn: Fanny
Ålder: 25
Smeknamn: Har nog inget.. ?
Syskon: En storasyster.
Sysselsättning: Jobbar, umgås med vänner, tränar (försöker iaf) osv..
Bra egenskaper: Ja du.. ofta glad kanske.. Försäker ställa upp för mina vänner så mycket jag kan.
Dåliga egenskaper: Grubblar för mycket, uttrycker mig fel ibland så jag lätt misstolkas, kan va en fegis ibland (hehe)

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Simone
Du delade en drink med: Ja du, inte mer än smaka på vännens dricka
Du gick på bio med: Är inte så ofta på bio så det var Madde när vi såg SATC
Du gick på stan med: Syster yster
Skällde på dig: Syster yster ;)

Senaste
Låt du hörde:
call me med Shinedown
Film du såg: Kommer inte ihåg namnet..
Mat du åt: Risotto
Kram: Va nog Josephine när vi sa hej då efter krogen igår. =)
Puss: Finns bara en jag pussar på ;)
Fest: Här hos mig igår, girls night.
Känslan: Förvirrad
Ilska: Har ingen tror jag.. kanske över en en situation jag känner mig hjälplös i.
Resa: Vi bort nu var som helst bara jag kommer bort och att de är varmt! :D
Glädje: Över hur fina vänner jag har!♥
Dröm: Jag drömmer nästan jämt. ;)
Boken du läste: Körkortsboken.
Personen du träffade: Ja va väl Josephine igår där med, sällskapa hem. =)
Personen du pratade i telefon med: Simone (som alltid hihi)
Personen du fick sms av: Senaste messet va från C.
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig ;)
Gången du var utomhus: Igår, promenera hem från krogen fast de va ju inatt denna sida av dynget så idag ;)
Gången du sov: I natt..
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I fredags, papsen fyllde år!
Saken du köpte:
En shots på krogen igår haha



Ja så kul har jag idag så jag roa mig med detta, haha. ;)
Ne men tvättar och grejar så det va mest lite tidsfördriv. 
Men blir snart iväg och ta en fika hos en nära vän. =)


Lördag