Fredag

Hej!

Har legat sjuk hela veckan, mindre kul men nu börjar jag krya på mig igen. Är gräsänka i helgen så jag och Jutta drar till med en redig tjejfest imorgon. ;) Ska bli riktigt roligt att bara ha sina goa tjejer omkring sig. :) Blir lite annat än en vanlig fest med vilket ska bli kul.

Har just skickat iväg en beställning på en massa smink. Tänkte sen säkert ett år tillbaka skicka efter från sidan då jag hört bra om det och de är TOK billigt. Men varit feg för den inte är svensk. Men så säg jag att en kompis vågat så nu jäklar tog jag tag i det och våga med. En stor beställning för lite pengar i jämförelse i hur mycket jag få. Längtar till det kommer hem.

Vill verkligen sattsa mer på Make up men måste ta mig i kragen först. Haft lite strö jobb i sommar och lite trillar in om vart annat. Men vill sattsa mer. Får ta de lite pö om pö. Men är DU sugen på att bli sminkad för fest lr liknande hör av dig. Gör ju öven frans- och brynfärgning och plockning av bryn. Bara att hojta! :D

Juste på måndag fyller jag år och som vanligt blr jag som ett barn igen då. Blir fira med familj på kvällen, trevligt! Första året jag inte har nån födelsedagsfest.. lite tråkigt men fick inte till de och har även inte haft ork eller tid att fixa med det heller. :/

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och glo på film.. själv! Inte ofta jag är själv en fredag kväll. Men måste säga att de är rätt skönt med lite egen tid. :) Men självklart trivs jag bäst med S som sällskap. ;)



Rista lite i ett träd i skogen en dag. ;P

(Kolla gärna in makeupbyfanny.blogg.se)

Kram/


Bläää kan inte sova då jag hostar ihjäl mi...

img_4045 (MMS)

Bläää kan inte sova då jag hostar ihjäl mig. :( Nu vill jag bli helt frisk tack. Trött på skiten och galet rastlös över att bara vara hemma. Ja nu är jag bitter och inte lite heller! :/


Love :)

img_9617 (MMS)

Love :)


Sitter på rasten på jobbet och mår skit. B...

img_7883 (MMS)

Sitter på rasten på jobbet och mår skit. Börja känna mig hängig igår och mår inte alls bra. Vill bara ligga nerbäddad i sängen just nu... :(


ny jacka

Hej.

Dax för ett nytt inlägg.

Har väl egntligen inte så mycket att berätta. Har ju som sagt börjat nytt jobb och där med fullt upp och trött på kvällar. Men har iaf hunnit med att träffa Jutta i går en snabbis för färgning av fransar och bryn. Så är man sugen på det så kan jag fixa det utan problem. ;) 

Ikväll tog syrran och jag med vår gamla mormor ut på Rökeriet för att hon ska få komma ut lite. De va uppskattat och mysig. :)

Imorgon ska jag försöka hinna sånt man inte hinner annars som tex städa och kanske unna mig en solning. Har ev planerat att träffa Sandra med. :) Får se hur dagen blir.
På fredag är det kickoff med jobbet vilket säkert blir trevligt.
Lördag kräftskiva ute i mina föräldrars hus när dom ändå inte är hemma. ;)
Så ja de är fullt upp.

Har föresten beställt mig en ny höstjacka. En skinjacka i biker modell. ;D

Tror den blir riktigt snygg i höst.



Ne slut med de tråkiga inlägget och god natt för mig. ;(
Börjar toktidigt imorgon så..



Testar



Varit ute och testat nya kameran idag. Mycket att lära mig innan man kan ta gryma bilder.

=)


Fått min kamera nu och är KÄR!!! ;)

img_8540 (MMS)

Fått min kamera nu och är KÄR!!! ;)


Canon

Hej!

Har faktiskt gjort nått som jag velat länge nu.. beställt en systemkamera!! :) Körde en enklare bra nybörjar kamera och tror denna kommer bli kanon. Kommer bli grymt att kunna ta bra bilder till bloggen delvis make up bloggen för att kunna visa saker man gjort. Lika med reklam för mig själv! :) Bästa är att jag har en fotointresserad kille som kan lära mig massor och hans objektiv funkar i min så jag kan låna och testa hans. Kalas! :)




Ziperall

Sämsta bilden jag vet men bevis bara att jag fått den nu! Tok mysig. :)



//Fanny


Fredagsbabbel

Tjoho!

Idag är ju egentligen min sista semseterdag då helgen inte räknas enligt min mening. Fasiken vad fort det gått, helt sjukt! Inte ett dugg taggad på att börja jobba igen men förhoppningsvis kommer de hända lite spännande saker i hösten inom arbetslivet. Om allt går som jag vill villsäga! Men det hoppas vi ju självklart på. ;)

Vart en utgång i onsdags. Inte nå höjdare alls ute men vart efterfest hos Bob fram till sextiden, haha. Igår var men lite små seg och tyvärr vakna vi försent för att ta oss till stranden så vart skogen för oss.. IGEN. ;) Folk måste tro att vi är knäppa som ränner där så ofta men de är nästan som en liten drog de där. Har man väl börjat hitta massor så måste man ha mer och vintern är ju lång så måste ju fylla upp frysen lite. :) Sen måste jag tillägga att de är galet skönt att komma ut i skogen och naturen.

Juste.. riktigt sugen på att invistera en systemkamera. Vill verkligen ha en grym kamera då de är kul att fota och sen är det riktigt kul att kunna ta bra bilder på sminkningar osv.. för sånt kommer ju läggas ut mer sen på andra bloggen (makeuppbyfanny.blogg.se) så fort jag kommer mer igång. Bra bilder som verkligen visar det jag gjort är lika med bra reklam för mig. Så i smink"jobbet" så skulle det vara guld värt, en investering helt enkelt! Blir (OM) en mindre variant av kamera till en början i sånna fall att starta med och lära sig. Tur även att man har en fotointresserad kille som kan hjälpa och lära mig plus har redan massa objektiv hemma som man kan få låna. ;) Ska fundera på det där lite, så får se om de blir nån kamera lr inte.. :)

Idag vet jag inte riktigt än vad som sker. Tar helt enkelt dagen som den kommer. :)

Avslutar med att slänga upp en bild på mig Sandra och Mia.



Hörs snart igen!


Bilder

Lite bilder från när vi var i stugan, jag och Sanny. Även Jutta och Tim kom ner några dagar. S är det som fotat och jag har gjort collage. ;)






Tjohoo nu är den på g!! :)

img_4143 (MMS)

Tjohoo nu är den på g!! :)


FJÄDRAR <3




tjoho

Hej!



Nu lider semestern mot sitt slut.. tyvärr.. Skönt att iaf fått några soldagar denna vecka! :D MEN fasiken vilken ångest jag har inför att börja jobba igen!

Varit på stranden lite denna vecka sen mest tagit de lugnt på kvällarna. Men ikväll kommer några över så får vi se vad som händer. ;)  även på sthlm imorgon men få se vad min S känner för. Sen blir det kanevalsdagar här i helgen. Blir väl se nån artist på stan sen håller man sig borta därifrån, bara massa smått! ;) Men fest lär de och en liten kul sak på lördag. Berättar mer om de sen.

Undrar försten var min Ziperall tagit vägen?! Borde varit här nu tycker jag lr är man lurad.. hoppas inte det. :/

Ne en dusch nu och fixa till dig lite. :) 










         


                                                 

 


Glass och bär med Simone! :) Drar på en sk...

img_2945 (MMS)

Glass och bär med Simone! :) Drar på en skräckis med, tur att Sanny är hemma. ;) kram