love!

Har något att berätta..

Jag är KÄR!!

Har träffat världens underbaraste kille och jag mår så otroligt bra!
Älskar livet just nu!! :D



Kram/Fanny



sorry..

Vill blogga en massa men hinner inte som jag önskar..

Men det är en glad tjej iaf! :)




stresshäxan

Jag verkligen suger på att blogga just nu med har fullt upp hela tiden känns det som!
Först skola och ibland något innan. Sen efter skolan är det något varje dag. Även om de är kul saker och kanske inte så ansträngande så är jag sån som blir stressad av att aldrig vara hemma (mer än sova ibland). Är en MÅSTE människa så bygger upp en massa stress på allt jag borde göra i mitt huvud men som egentligen inte alla gånger är ett måste. OCH jag har tusen saker just nu jag borde ta tag i så det är inte bara mina egna påhittade måsten just nu som stressar upp mig.. Men jag älskar ju att umgås med mina nära och kära och vill göra det i massor, men måste kanske ge mig själv en dag lr två i veckan vare sig jag vill lr inte för att göra allt jag vill/beta av min måsten så jag inte behöver känna mig så stressad. Egentligen mer tid då jag behöver hinna plugga mer än jag gör just nu. Försöker ju ta ett körkort mitt i allt oxå. :/

Jag vill så mycket men måste börja lära mig att prioritera vad som är viktigt för stunden. Jag vet ju att mina vänner är dom bästa och mest förstående vänner som finns. Jag vet ju att dom förstår att man inte hinner allt men vill och att de inte är pga att man inte vill umgås lr inte tycke rom dom för det gör jag i MASSOR! <3

STRESS är mitt namn just nu.. Dax att ta tag i det och stressa ner lite kanske.




'


.



Tumblr_lgwvfo6jvd1qb8opqo1_500_largeTumblr_lbiwzznb3w1qb5zb3o1_400_large

Tumblr_lgt4zlheom1qde3yio1_500_largeTumblr_lcpp39i9fm1qa38jvo1_500_large



uppdate



Har varit en bra vecka i skolan. Kul om inte annat. De enda är väl alla tågförseningar som man är sjukt trött på. Ge mig vår nu så allt kanske rullar på som det ska. :)

Annars har jag hunnit med att umgås med massa goa vänner i veckan. Har inte så mycket att berätta nu när jag går i skolan och mycket tid går till det. Man är aldrig hemma för än sent om kvällarna och som sagt är sticker jag oftast iväg vidare på annat sen. Och där av dåligg bloggning med. :)

(Ibland blir det inte som man tänkt och tror. Och nu tänker jag på ett positivt sätt. Glad tjej!! :))


En an sminkningarna denna vecka. =)


Ikväll blir det middag på C&D med goa glada kollegor. Ska bli riktigt trevligt! =)


Fullt upp!

Vet att de är dålig uppdatering men jag hinner med hälften av de jag önskar just nu.
Fullt upp just nu, tur att de är med en massa kul saker! ;)

Men kommer igen snart hoppas jag och kanske redan till kvällen om inte det dyker upp något annat. :)



Bild på mig och bästa Simone! ♥


'


Tradera!




Säljer just nu en jätte fin klänning på tradera!
Önska jag kunde ha den men storleken passa mig inte.


HÄR är länken! :)


Sliten idag!



Vart bara jag och Elin som fika sen i lördags! Riktigt roligt då det var länge sen vi hade tid att bara sitta och prata i lugn och ro. Behöver jag säga att vi hade MASSOR att skvallra om. Grymt roligt! Så nu har vi bestämt också att vi ska försöka få till en lite reunion jag och Elin och självklart Karin med! Vi var nämligen riktiga party pinglor i gymnasiet. ;) Karin, vet att du läser så vi har bestämt lite mat, vin och sen klackarna i taket så snart vi kan! Du måste va med, du har inget val nämligen! hihi :)

Igår kväll vart det fest och fy satan vilken karatefylla det blev! Angelicas fel som tvinga med mig, haha. ;) Nej då men de var kul att festa med lite annat folk än man brukar plus träffa lite nytt folk. Vart en grymt rolig kväll, dock lite för mycket alkohol men det är sånt som händer! ;)



Idag har man ju varit en del småseg. Halva dagen har jag legat på soffan tills jag fick nog och tog äntligen tag i mitt hem som jag sagt att jag skulle gjort i flera dagar. Så nu kan jag verkligen bara slappna av och titta på en bra film resten av kvällen och tänker inte flytta mig från soffan för än det är dax för sängen. ;) 

Kort och gott så har det varit en grymt bra helg! :)


Smile!



Lördag



Kan inte säga att jag är tok glad över all snö som har kommit. Det innebar att jag inte kom till skolan igår! Inställda tåg och allmänt kaos. Fattar inte vad problemet är då vi har väl alltid haft vinter i sverige men ändå stannar allt upp. Skit surt!!

Så dagen blev rätt slapp istället. Skulle ta tag i saker hemma men orka inte sen. Fick ett super mysigt besök av Sara och otroligt söta Stafanie istället. Så stor tjejen har blivit. Hon var måttligt förtjust i min Elvis, haha. Söt!

Idag blir det träffa Elin och Alvin. Tvillingarna skulle stanna hemma hos mormor. Ska bli riktigt roligt att träffa dom! =) Sen måste jag verkligen ta tag i saker hemma. Kan inte låta det vara längre. ;)

Nu är det dax att göra sig iordning så man kan visa sig ute. ;)




Gina. T




Love




Mysfrukost hos simone! :)

dsc03141 (MMS)

Mysfrukost hos simone! :)


Tisdag!



Igår i skolan gjorde vi festsminkningar, riktigt kul! Vi fick fria händer förutom att vi var tvungna att använda lösögonfransar och det var första gången jag testa det och det var inte det lättaste. ;) Gjorde en på Lisa.




Idag starta jag dagen med att övningsköra på trafikskolan. Gick riktigt bra och fick köra inne i stan lite med. Läskigt men kul! =)

Efter det bar det av till skolan och en riktigt rolig dag. Idag har vi haft hudvård och färgning av bryn och ögonfransar. Riktgt skönt att bli ompysslade av varandra. :)

När jag kom hem till Nyöping igen bev det middag hos Simone. GALET god kycklinggryta med ris. Tror de va länge sen jag åt så mycket mat, mums! =) Sen helt plötsligt säger hon att hon köpt en Alla hjärtans dag present till mig. Hon kunde inte hålla sig till dess och gav mig den ikväll. Men HALLÅ hur söt får man bli, inte ska hon behöva köpa presenter till lilla mig. TACK vännen!! ♥

Fick en jätte fin top som hon sett som hon tyckte stod Fanny på och det gjorde det verkligen. =)


Tusen tack igen gumman!
Love you!

Nu blir det sängen för en tröttis!

God natt.


Are you ready boots? Start walkin'!

These boots are made for walking, and that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over you.



Letat efter något liknande hela hösten/vintern och nu hitta jag ett par som jag gilla!
Ett plus att jag kanske slipper bli blöt om fötterna som jag blir av alla mina andra sketna skor. ;)


Tattoo


En fanny väska!



Fredag

Njuuuter av lugnet och bara få vara ledig! =)

Nu vet jag iaf vad det är för fel på mig, lunginflammation. Så nu har jag fått medicin så snart ska jag må bra igen. Wopa!! =)  Så blir en jätte lugn helg för mig för att vila upp mig och bli frisk plus att man blir extra trött först av medicinerna innan det vänder tillbaka. Det känns SÅ skönt att få bli frisk snart efter varit sjuk bra länge. :D

Andra skolveckan är avklart och dom går väldigt fort. Men så kul är det! =) Allt blir inte bra till en början men jag är ju där för att lära mig så jag kan bli bra. Är ju sån skillnad att göra på sig sjäv och andra. Svårare än jag trodde. Men som sagt har ju bara gått två veckor och till sommaren är jag klar och då är man förhoppningsvis duktig make up artist!

Känner att det bara känns så kul med lite nytt i livet! Det behöver alla ibland. Förändring är en bra sak! =)




OnePiece



Inte det snyggaste plagget kanske men verkar inte helt fel att ha och mysa runt med hemma. Jag önskar att jag ägde en! Mysmogo som jag är kan det bara bli bra med en OnePiece! :)


usch tvi blä för det här!

Klockan är tok för lite och jag är trött som en gnu!
Men det är bara och gilla läget för jag har fått en akut lungröntgen tid nu på morgonen och sen en läkartid efter det. :/
Nu hoppas jag allt vänder snart för nu är jag förbannat trött på att må dåligt/sjuk och vara trött! Jag vill bara få kunna sova på nätterna, det skulle göra mig mer än nöjd!

Sen är blir det att åka till skolan när jag är klar med allt. Hur mycket jag än tycker om min skola så ska det bli skönt med helg sen. En lugn helg!  =)


.
En trött Fanny gömmer sig bakom koppen nu på morgonen. ;)


Övningskört!



Måste bara berätta jag känner mig GRYM!! Körde ut till stigtomta idag när jag kom från tåget vid sju ikväll. Gick riktigt bra och speciellt med tanke på att jag inte kört den bilen mer en än gång förut och det va i ca tio min på en parkering. Inte den svåraste sträckan kanske men tänk på att de var andra gången som jag var ute i trafiken på riktigt. =)

Poäng till mig! Wopa wopa!! :D



/Fanny


Tåget har precis lämnat sthlm och jag är p...

dsc03140 (MMS)

Tåget har precis lämnat sthlm och jag är på väg hem från skolan. Har idag fokuserat på läppar på skolan. :) Stort grattis oxå till min pendlar och klasskompis Lisa på din födelsedag. :) När jag kommer till nyköping hämtar syrran mig så ska vi åka ut till mamma och pappa för lite mat. Kram