Testar

Testar nya appen från blogg.se.
Är nu på väg till jobbet, tok för tidigt för min smak. Sen blir de röja lite saker från gamla lägenhetens vind som jag hade kvar. För på lördag flyttar Ida in i den. :)
Kram


Egentid

God kväll. :)

Sitter hemma själv då S jobbar över men bara att passa på att njuta av lite egentid. Så ska snart färga mina fransar och bryn och sen göra lite annat fix. Man behöver få rå om sig själv ibland.

Stängt telefonen på ljudlöst sen en ca halvtimme sen och så får den förbi ikväll.
Stänger av omvärden för en stund. Nyttigt ibland! :)

Nu fix och sen ner i soffan med en påse jordnötsringar och Sons of anarchy (mitt nya beroende).


// Fanny


snyggt!


lever!

Tjoho!

Fått bastning på min uppdatering av fröken S så är väl dax att ta tag i bloggen.. igen. ;)

Juste här är kitet men smink jag beställde och kan inte säga annat än att jag är nöjd! :DMycket penslar, pennor/eyeliners, fundation osv.. :)

Tråkigt liv man måste ha när man känne att man inte har något att berätta. Jobbar på som vanligt ju.. efter jobb blir de mest lugnt då jag varit väldigt trött en period just nu. Men palla mitt arsle till Hanna idag iaf för lite frans och brynfärgning plus lite skitsnack, de vi tjejer gör bäst. ;)

Ok nu fick jag bastning av han brevid mig i soffan.. mitt liv består just nu ju av Sons of anarchy! ;P

Föresten kan nån ge mig ett STOR FEST smäll därbak så jag kan ta tag i träning, kanske nån som vill ställa upp som personligtränare kanske, tack?! ;) Måste ta tag i de men är expert på ursäkter.Bjuder på lördagens snyggaste bild! ;P

Kram gott folk


Fredagsbabbel

Hej.

Sitter hemma och dricker lite gott vin just nu. Inväntar lite sent folk med. :) Blev en spontan fest, skulle egentligen tagit de lugnt men de kommer andra gånger. Är tokförkyld men bästa botet är väl sprit så vi kööör. ;) Varit en lång vecka dessutom så lite vin behöver jag allt.

Imorgon blir det sthlm till Lena och Jonas för god mat och dryck. De är vi, Jutta & Tim och Kickis & Matte som åker upp. Det ser jag fram emot, trevligt!

Fått allt smink jag beställde med, fasiken så nöjd jag är. Lägger ut bild nån dag.
Party like a rockstar!!! Ikväll blir de c&...

img_9237 (MMS)

Party like a rockstar!!! Ikväll blir de c&d med grabbarna. Kul som fasiken ska de bli. ;)