Bitterfitta

Hej!
 
Lite bitter är jag.. hostan har ju inte släppt och haft en grymt jobbig sådan så nu har Fanny lyckats hosta sönder ett reben med. Wohoo! NOT!
 
Så ny hostmedicin och smärtstillade går man på nu och fortsatt sjukskrivning... Kan man ha mer otur än jag. Så jäkla less på detta!! :(
 

Jul

 
Nu är julen över och bara härliga nyår kvar. :)
 
Hade en jätte bra julafton! Vi börja den ute i stigtomta hos mina föräldrar. Där fika vi med familj, mormor och moster och morbror. Sen åt vi julbord familjen och kolla (såklart) på Kalles jul. :) Efter man ätit så man sprack vart det julklappsutdelning. Å vi hade varit snälla kan jag säga! ;)
 
Vi drog vidare in till stan sen för att fira kvällen med Sannys mamma, bror och min fina svägerska och vän Sandra. :) Myste med lite paketöppning och skönt häng. :)
 
Avsluta julafton med lite spel med Gustaf som kom över innan vi stupa i säng efter en lång med bra dag! :)
 
Jag fick massa kul i julklapp. Bla..
Hunter sövlar (whohoo!!), frisör plattång, byxor, tunika, topp, armband, 2 pressentkort, två uppsättningar nya lakan i satin, vattenkokare, spel, Eva solo glas, bikini, skinnhandskar, fingervantar med "tuch" till telefon mm
 
SJUKT nöjd! Både mamma och pappa, syrran och Sanny skämde bort mig rejät iår med fina klappar! :)
 
 
 

Nemen Hej! :)

Har legat sjuk hela veckan och inledde även helgen nu lugn. Inte hundra än (!!) men går framåt. :)

Idag var förbi igår kväll en sväng och hjälpte mig med håret. Tack underbara du. Känner mig hel igen nu!! Haha

Igår kväll var den första (sjukt) lugna lördagen på länge. Men var inte pigg nog för hänga på fest plus att bli helt frisk känns lite viktigare nu. :)

Idag har jag fixat de sista klapparna då jag inte kunnat förut. Tack vare syrran var de flesta klara, tacksam JA! ❤

Sen åkte vi ut till stigtomta ikväll. Kom lagom till dom skulle äta och tack sa vi. ;) Fick med oss en gran hem med som dom inte ville ha. Förstår dom men den dög åt oss då vi inte fixat nån i år. Bättre än inget! Så nu är julen här hos oss. 🎄

Nu blir de slapp i soffan, god mat och kanske ett glas vin och njuta av lugnet. Imorgon är det julafton och vi åker skapligt och dagen är lång. Men oj så mysigt de ska bli! :)

Puss!



Bang Bang -DÖD!

FAN FAN FAN!!

Så jäkla less!! Igår kväll börja jag hosta som fan och lika så imorse. Tänkte de är lite kvälls och morgon hosta bara. Ne fel av mig, förkylningen har blivit värre igen och med en jäkla hosta! På väg till jobbet hosta jag som atten och lika så där och mådde inte alls bra. Kände rätt snart att ett samtal till läkaren var på sin plats.

Fick gå hem från jobbet igen och tog mig sedan till läkaren.

Jahopp fick domen.. Akut övre luftvägsinfektion. Då även en sjukskrivning resten av veckan. Hoppas för tummar och tår att med medicinen att de ger med sig fortare än så.
Andra veckan nu och ja jag är bitter!! Går så bra att fixa julklappar och känner ingen stress inte alls. :( Vill va på jobbet och mysa med barnen och inte va hemma!

Åhhh.. Trött jag blir.. Behöver lite uppmuntran nu kan jag säga för känner mig så ledsen över att aldrig få va bra.. :(


Slutet av året på ingång..

 
 
Ny vecka och så nya möjligheter. :)
 
Låg ju sjuk hela förra veckan och lika så fredagen så den blev lugn. Inte jätte kul men sånt är livet. Lördagen hade jag fått nog och tog mig på fest. :) Med förkylning i kroppen så var man rätt så lättpåverkad men aja sånt som händer.  :) Lite nytt och gammalt folk fick fylla kvällen.
Söndagen bestod av bakishäng med Jonas och Lena. Alltid lika kul med besök. =)
 
Nu är veckan igång och en fullspäckad sådan.
 
Det ska bla:
- Fixa naglarna.
- Styras med dom sista julkapparna.
- Hjälpa V med håret.
- Färga mitt hår.
- Hårfix på Tess
osv.. :)
 
Idag var jag hos Matilda och fixa naglarna :)
Vart riktigt nöjd och fick fina nya naglar med glitter på.
För övrigt så kan man kolla in hennes blogg HÄR! :)
 
 
 

Julklappstips -Naglar

 
 

Godmorgon

Är fortfarande jätte förkyld.. F*N!!
 
Kan det vända snart. Så blir spendera ännu en dag i "härliga" soffan. Jag är inte bitter inte alls. :/
 
Längtar till att få slänga av mig mysdressen och få göra sig iordning, känna sig fräsch!
 

Sjukstuga än!

 
Här är det tyvärr inte bättre än. SUGER att vara sjuk! Samtidigt som det inte finns någon ork till något så kryper det i kroppen. Förkyld som ett as, ont i kroppen och feber som kommer och går.. :( Hoppas på att vakna imorgon och må bättre.. snääääälla!!
 
Händer ju då inte allt för mycket när man bara är hemma. Missat på både julbord med jobbet, fick ställa in Halv åtta och missar Glöggkväll med jobbet på fredag (om jag inte får nån vändning i detta). Blä vad trist det är. =(
 
Nog med klagande och "tycker synd om mig själv"..
 
Tänkte att nu när jag bara är hemma så kan jag lägga upp lite tips på Julklappar såhär inför jul. Fantasin kan brista lite när man har många att köpa till.
Alltså lägger upp tips till er inte vad jag önskar mig. :)
 
 
En annan börjar själv bli stressad av julklappshandlingen. Blir ta tag i det BIGTIME nästa vecka.
 
Sov så gott nu så ska jag krypa ner med en film.
 
 
 

Julklappstips

 
Tänkte komma med lite tips inför julens julklappsshopping! =)
 
Börjar med lite skönhet, vem gillar inte smink! =)
 
32 Metal Eyeshadows från Viva La Diva innehåller 32 olika high pearlskuggor vilket är en fetare formula på ögonskugga.
 
Denna finns bla på Nelly.se och klicka HÄR för att komma direkt till den.
 
För 149kr är det ett riktigt kap!
 

Blä!

Nu vill jag bli frisk!!!

Suger att ligga hemma och snors och vara orklös! :(


Ny vecka

 
Ny vecka som tyvärr inte starta på topp. Vakna upp i morse mosig, förkyld och hängning Försökte verkligen gå upp och göra mig iordning i hopp om att de skulle känns bättre men icke. Legat i soffan hela dagen och mår inte alls bra. BLÄ vad jag inte har tid eller råd med detta. :( Missa dessutom julbord ikväll med mina kollegor, suger! Biter JA!
 
Helgen har iaf varit bra. Vart en lugn kväll hemma i fredags, skönt och välbehövligt. Var så sjukt trött så det var galet och kanske inte ör så konstigt när jag sjuknat nu att de antagligen var något på g. Vakna upp lördag med värdens huvudvärk men efter några alvedon löste det sig. Vart en spontan tripp på stan med Tess och sen om fina Sandra över för lite fix och fördrink innan det bar av för fest. Med Sandra har man alltid trevligt och lika så denna kväll. :) Hade trevligt och vi gick ut där jag och Tess röjde dansgolvet. :)
 
 
Söndagen vart en lång sovmorgon, sen frukost och sen soffhäng. Precis som en söndag får vara.
 
Apropå sjuk, det svider i träningsnerverna med! När man äntligen är på g så ska detta komma ivägen. Vill bara till gymmet, svettas och känns hur kroppen får röra på sig. Men icke den orken får vänta. Hoppas motivationen håller i sig bara!
 

Almanacka

Detta är min julklapp till mig själv tror jag allt! Behövde en ny och gjorde en personlig som jag beställde på nätet. La egen framsida och bestämde hur den skulle se ut invändigt. Sjukt bra med träningsrutan så jag kan styra upp det lite bättre. :)


Godmorgon! :)

Ny dag, nya möjligheter!

Idag eller ikväll rättare sagt bjuds det på halv åtta hos mig. Lite nervös inför maten då fantasin tyvärr inte varit på topp men blir nog bra. :) Mat kommer det iaf på bordet. ;)

Slutar tidigt så blir hem och städa av och fixa inför kvällen idag.


Stormsteg

Denna vecka går med stormsteg och de vankas redan torsdag imorgon. :)

Idag har jag jobbat (såklart) och mitt "mosiga" imorse försvann under dagen, skönt! :)

Hem efter jobbet och jäklar vad jag svor på vägen hem. Ploga kan man tydligen inte i nyköping och min dumma fan hade cykel. Fick kämpa på bra för att ta mig fram så uppvärmningen inför träningen vad ju typ klar. ;) Hem och byta om och direkt till ett svettigt pass! Skönt! :)

Hunnit handla, baka, förbereda mat och plockat lite hemma med. :)

Kanon nu sover jag gott! :)


Godmorgon!

Igår kväll gick de inte alls att blogga när jag satt vid datorn så får försöka på nytt med dom inläggen ikväll. :)

Är det bara jag som riktigt myser av all snö ute?! Galet vad jag tycker om det. Mysigt, ljusare och den tystnad som kommer med snön. :)

Idag jobbas de lång dag sen ska man hinna träna och handla till imorgon. Imorgon bjuds de nämligen på halv åtta hos mig. :)

Håller bara tummar och tår att jag inte sjukna då jag imorse kände mig riktigt mosig. Nått skit är det i kroppen nu som inte riktigt vill bryta ut. :(

Ne mot jobbet nu.


Falska /=*#^*#%

Skrev nyss ett långt inlägg om något som får mig så arg samtidigt som jag skrattar åt de. Folk de finns och lustigt hur vissa kunde kalla sig mina vänner förr dessutom väldigt nära vänner!!

Insåg att de inte var så smart att skriva allt jag blir irriterad på och saker jag vet så radera! Endel saker förstör mer än gör nytta så inte värt det.

Men..

Skärp er för fan!!

Vuxna människor..


Trött!

Lång dag är slut. Inte varit en dålig dag men de känns nu väl hemma att den varit lång. :)

Trött som ett as nu och ska väl ta tag i lite mat är de tänkt.

Sen blir de nog sola och träning som gäller. :)

Fasiken vad kallt de är ute idag men samtidigt så mysigt då de ger en riktig vinter och julstämning! Gillart! ;)


God morgon

Måndag och ny vecka!

Trött som ett as och känner mig halvt mör i kropp och knopp. Hoppas verkligen inte att de är något skit på g. :( Skulle iofs inte vara förvånande med tanke på hur förkylda och sjuka barnen varit på jobbet de två sista veckorna så är ju ett mirakel att man än klarat sig. Speciellt jag som brukar åka på alla förkylningar. Men ta i trä nu hoppas vi att det inte blir något! :)

Idag blir det lång dag med stängning och föräldrarrådsmöte direkt efter. Men blir samtidigt kul känns förhoppningsvis inte så lång. :)

Annars fylls veckan med hårförlängningar även denna veckan, "Halv åtta hos mig", träning och annat kul. :)

Nu är det dax att fixa klart och dra sig mot jobbet!


new..


1 advent

 
Har ju hunnit med en hel del sen sist. =)
 
Vi börjar med förra helgen.
Fredagen var vi på Betner. God mat och stand-up vart ett vinnande koncept! =)
Betner rekomenderar jag verkligen. Efter några glas var vi inte skit sugna på att bara dra hem efter det så jag gick till Fika och träffa Krippa och Ida. :) Vidre att Mikes för att slå klackrna i taket. Rasmus och Sanny dök även dom upp sen. Ja M är inte mitt favvo ställe direkt men med rätt sällskap kan allt bli bra. Kul hade vi! :D
 
Vaknar upp lördag och mår skit! Jäklar vad bakis jag var och fatta inte hur jag skulle klara att sätta mig i bilen till sthlm. Men på något vänster fixa jag det och mådde hyffsat när vi kom till Lena och Jonas. Där vart det god mat och dryck med ett sällskap med blandat folk. =) Sen bar det av med taxi till Friends arena och SHM! Innan men ens kom in så vart man nykter igen och väl inne vart det omöjligt att ta sig till baren. FÖR mycket folk. Baren låg ovanför läktaren och tog man sig ens dit så hitta man inte tillbaka. Men det känns faktiskt som skit samma. Men fasiken så mycket folk!! För mycket folk och man vart bara irriterad. Många låtar var utdragna för att fylla tiden mer och vart nästan enformit. Alla i vårt sällskap var inte jätte nöjda utan hade hoppats på mer. Förstår ärligt inte riktigt hysterin över hur maffigt det var. Lr så är det så att man inte varit på nått liknande förr och där av är imponerad, vad vet jag. Bra va det men inte så som många säger enligt mig och dom vi var med. ;)
 
 
Veckan då..
Har testat bågskytte med kollegor och måste säga att det var riktigt roligt. Nytt är kul! Smidigt på rosvalla så enkelt för vem som att testa. Varför gör man inte sånt oftare. Finns ju massa olika saker man kan göra där. :)
 
Har för längt hår på två goa tjejer i veckan med. Johanna och Cissi. Cissi och jag känner varandra sen små och vi var båda på ölan varje sommar som små och det var så vi lärde känna varandra. Sen vart det ett tag man tappa kontakten och sen tack vara fb hitta vi den igen. :) Fb är bra ibland! Så kul att ses efter så många år, galet!! :D Får bli oftare hädan efter. :)
 
I fredags Var en riktig pysslar dag med julstäd och fix. Träffa även Sandra en sväng och det är alltid lika roligt! :) Prata lite jul bla och är man inte lyckans ost att få fira jul med en av sina närmasta vänner. :)  
Vart det lugnt för mig på kvällen. Sanny hade några grabbar över men jag var inte sugen alls. Så satt och knappa lite på datorn och titt som tätt kom nån in och snacka lite skit med mig. Dom är bra dom där garbbarna. :)
 
Lördagen vart lite shopping på stan. Så dålig på att gå ner på stan nu för tiden så unna mig lite nytt. :)
 
Kvällen var fest här och som vanligt TREVLIGT! :D Många skratt och tog mig en fajt med Gustav, haha! Försökte lära mig att brottas. Fasiken kul ju så kanske ska ta mig i kragen och börja träna lite brottning. ;) haha
 
 
 
Gick till C&D sen men vi var där i ca en halvtimme sen tröttna vi och gick och handla mat och gick hem istället. :) Blir så rätt ofta att vi drar tidigre. Vi är nog lite trötta på krogen och man har alltid roligast innan. ;) Vi somna gott sen med mat i magen och inte för sent.
 
De innebar att vi vakna pigga imorse. Tog oss en runda på skyltsöndagen och sen bjöd Sanny på mat på Rhodos. :)
 
Nu är vi bara slöa hemma och det är väl så en söndagskväll ska vara! =)
 
Nu vart det mycket text på en och samma gång men nu när vårt nät ÄNTLIGEN fungerar i hela lägenheten och jag kan sitta vid skrivbordet hoppas jag på bättre uppdatering. ;)
 
 

Tjo!

Har lite att uppdatera men de tar vi imorgon.

Nu FEST! SKÅL säger jag och önskar alla en trevlig kväll! :D