Hej

Dåligt med bloggande nu.. Mycket nu då jag är mitt i flyttkaos!


Nytt

Lördag och bakis. ;) Hade personalfest igår och sen gick Ida och jag ut. Sjukt bra kväll måste jag säga. Mår ju sådär idag men de är smällar man får ta. ;)

Han även med frissa besök, solning och en tur på stan igår.

Unna mig två snygga toppar ifrån Gina! :)


suktar...




Lite skit och lite ros!

F A N..

att det ska vara så svårt att hitta en lägenhet åt underbara Ida och blir väl ännu svårare när men behöver en snabbt! :/ Kreverar snart.. fasiken vill ju flytta nu! Inte pga av osämja utan pga att jag vill börja mitt liv igen!

Ge mig för fasiken en stor lyckospark så nått händer!



Tur att i allt det där att solen titta fram idag och gjorde mig tok glad. Gav mig energi som jag behövde. :) Nu ska jag snart hoppa in i solariumet och få lite mer sol. Om inte annat känna mig fräschare för imorgon taggas det för personalfest med cocktail tema. Startar med en fördrink här med Ida sen bär vi av dit och planen blir att om festen tar slut tidigt så fortsätter vi kvällen ute! Äntligen Ida, hur länge har vi pratat om det! ;) För övrigt tjejen som gör mina dagar på jobbet sjut bra! :)

Juste har ju lr ska bli bjuden på en grym sthlmshelg inom kort.. spännande! ;)


Så sant!

Känns lite bittert att man måste på sin tidiga dag åter jobba vid fyra igen. Japp de va den tidiga dagen. Blir hem och sova en snabbis då jag varit uppe sen fem och somna för sent. Annars kommer jag skämma ut mig med att sitta och sova på mötet sen. ;)

Lägger ut en bild på något som stämmer så mycket.. :)


Hallllå skärp dig!!



Ne nu får jag ta och rycka upp mig! Va fan har ju väldens underbaraste vänner runt om mig som får mig att må bra och de väger upp allt annat skit! :)

Håller för fullt på med planering för flytt. Japp jag ska flytta och kan bara säga att jag längtar nu. Jag vill bara gå vidare med mitt liv, börja leva igen.. Bli mitt glada Fanny igen och få bara må bra! Tagga! :)

Har ju även endel kul att se fram emot framöver vilket gör saken mycket lättare med.

Btw.. de rycker i sminkfingarna och känner att jag måste ta tag i det innan jag tappar det för känns fasiken som man gör det om man inte håller det vid liv. Så vänner hojta om ni är sugna på att bli lekta på med smink för jag viiiil!! :D

Finns ju även om någin skulle vara intresserad för vardags/fest sminkningar!

Nu ska jag kolla klart på Top models innan en lång dusch väntar och sen sängen och BB. ;)

Kastar in en bild på fina Maria och jag från i lördags! ♥




Inte min kväll..

Ikväll är de inte min kväll.. Känner mig låg och allmänt nere. Många tankar just nu som går runt i huvudet och känner mig lost just nu.. :(


Finaste!!

Finaste underbaraste tjej som finns!! <3


Lördag!

Dax att kicka igång denna lördag. Ner på stan och fixa lite, sola och sen kommer Maria hit för lite fix för kvällen. :) Sen kör vi igång en kväll med goa tjejer. Dock blir vi inte så många denna gång då många inte kunde denna helg men vi kör ändå!! Kommer bli riktigt kul!! ;)


Fredag Baby!


Dåligt med bloggande denna vecka men varit fullt upp! Men nu så ska jag vara tillbaka , hoppas jag! ;)

Och kan inte säga hur skönt de är att veckan är över, skit vecka! Men vad skulle jag göra utan Ida på jobbet, de blir tok mycket lättare med pinglan där. Buhuu för när hon inte får vara kvar längre. :/

Idag jobbas de lång fredag sen blir det hemma och städa av lite och baka cheesecake som jag ska bjuda min familj på söndag. :) Sen får vi se vad kvällen bjuder på.  

Imorgon taggar jag för massa mys på dagen med Maria då vi ska ses lite innan det bär av för tjejkväll. Vi blir inte så många denna gång då många hade förhinder men blir sjukt kul iaf. :D Ge mig lördag nu tack!







Måndag


god kväll..


Lördag natt och kan inte sova..
Haft Jutta här och vi har plöjt filmer och frossat massa onyttigheter.
Men är pigg som atten än och så kan inte sova så får nog bli att titta på yttligare en film. :)



Måste säga att de var mycket behövligt och grymt skönt att ta en lugn helg.
Taggar för en kväll med tjejerna nästa helg istället. :)
Kommer bli grymt! Tur att vi styr upp lite jag och Maria! :)


Lördag


Nyss gått upp och sitter nu och äter en god frukost. :)

Vakna upp på ett toppen humör efter en kväll med Sandra igår där skratten är nära hela tiden. Asså folk skulle höra oss och vår humor haha Många skratt som alltd med Sandra. :)


Fina Sandra och jag. ♥

Idag är dagen rätt oplanerad. Blir ev ner på stan och en skogspromenad är på schemat. Tänkte dra till gymmet men en promenad är rätt skönt med! :) Får ta mig en sväng till gymmet imorgon istället. Sen får vi se vad dagen/kvällen buder på.

Fick frågan om var väskan jag la ut några inlägg ner kommer ifrån och den är fån Chapnlle. Grymt mycket fin kan man hitta där! :)




fredag



Så var det äntligen fredags kväll och HELG! :)
Haft en fantastisk dag på utbildningen. Handlade om luft, förskolan håller på att ta in naturvetenskap och teknik och detta är ett steg i det. :) Många skratt och massa inspiration fick jag med mig! :)

Har även hunnit sola och plockat undan efter Elvis och nu sover han gott. Min lilla plutt som kom till mig genom ett skämt. Men de är en annan historia. ;)

Nu blir det snart dra till affären för att handla tacos med underbara Sandra. Sen blir det massa mys hela kvällen. Som jag längtat efter den bruden! :)




It´s friday baby!


F R E D A G !
Visst är det underbart. :)
Jag avslutar veckan med utbildning hela dagen lång. Som tur är Kiristin med på den oxå så man inte är helt själv bland massa okända människor! Ska iaf bli väldigt intressant! :)
Mysigt är väl oxå att vi får luncha på stan så vi tänkte gå till fik@ och luncha! I förskolan har man ju pegadgogisk lunch och sen halvtimmes rast så man kan ju aldrig "luncha på stan" med nån men idag så. :)

Ne nu sätter vi igång denna dag så man får ta helg sen! :)






Somnat in..


God morgon!



Shit vad veckan går fort! Redan torsdag imorgon och sen är helgen bra nära! :) Första helgen på bra länge jag inte gjort mig några planer alls och känns grymt skönt. Ska nog för första gången (hemskt de låter!) på länge köra en nykter helg. Vi ser var den bär av men tänker ta den som den kommer iaf. ;)

Idag blandar vi dagen men jobb, tandläkaren (ajaj) och ev pulkaåkning ikväll med Ida!


Prata med Maria förut och efter förra helgens
GRYMA tjejkväll har jag och Maria redan bokat in en ny kväll då vi kör igen! ;)
Bjuder på en bild på fina Maria och jag! :)



Trevlig dag! :)


trötter



Shit vad trött jag är efter en tok lång dag! Var intressant, hemskt och sjukt att lyssna om kvinlig könsstympning. Fasiken vad sjukt de är att man tror att de är nå "bra" i dom länder där kvinnor är drabbade. Tur är väl att allt arbete emot detta börjar visa sig i bra resultat. Det är på väg ner och tacka för det!

Efter en lång dag myser jag mig nu mer i soffan med en tidning och lite skön musik. Bra nedvarvning efter denna dag. :)



Fastnat för denna.. så skön! :)


Ja tack den va snygg! :)




Onsdag



Är hemma efter jobbdagen lr för ett tag iaf. Öppna i morse och jobba till nu men måste tillbaka för apt (personalmöte) sen vid halv fem. Kommer bli rätt intressant då vi först ska ha allmänt info vilket är ju sådär halv kul men sen ska vi lyssna på en av våra modersmålsstödjare vi har i huset som är från Somalia. Kan lägga in att vi har det för vi är en mångkulturel förskola. Hon ska berätta om omskärelse. Hemskt men intressant.

Bloggar mer om det när jag kommer hem ikväll igen..



Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp!



Det vart ingen promenad med Jutta (tyvärr).. Fick en klipptid efter jobbet så den tog jag såklart och efter det och jag kom hem tokdäcka jag i soffan. Vakna genomfrusen och har skållat mig själv i duschen för att få upp lite värme. Tror jag lyckades! :) Varm och go igen ska jag nu göra mig lite varm soppa för att hålla upp värmen. Finns det något mysigare än att krypa upp i soffan med en god varm fyllig soppa den här tiden på året.. ne tror fasiken inte det! :)




Champinjonsoppa får det bli idag! :)




God morgon. :)

Idag var sängen helt galet skön! Ni vet den där känslan när man skulle göra vad som för att få ligga kvar. Men bara upp och hoppa, jobbet kallar!

Idag bli de jobb först och sen ikväll blir det en promenad med Jutta. :) Skulle vilja hinna sola med och ev hinna med en drop-in tid hos frissan direkt efter jobbet med. Är ju panik, måste klippa det! Får se vad som hinns med helt enkelt! :)

Nu ska jag ta mig en kopp te innan jag cyklar iväg.. Trevlig dag! :)


Ny vecka nya möjligheter



Måndagen är här och känns faktiskt rätt ok efter en grym helg! :)

Fredagen tog jag mig bara egentid och de var så otroligt skönt! Det behöver alla ibland. :)
Sen kom lördagen.. Underbara Jutta satte i nytt hår på mig och vart riktigt bra, tack babe! ♥ Så nu har jag långt fint hår igen, måste bara klippas in snarast helst typ nu så är jag tok nöjd! :)
Sen när vi va klara vart det rusning i att göra sig iordning för en grym tjejkväll och det blev evrkligen en GRYM sådan. Alla var på toppen humör och röjde verkligen både hemma och ute på dansgolvet! Tack tjejer för en kväll man sent glömmer! :)




Efter en grym kväll och efterfest vakna jag och Jutta upp söndagmorgon bakis. Kunde man trott något annat efter tok för mycket gratis sprit. ;) Jag trippar hem och ja tokdäckar i soffan och där tillbringa jag nästan hela söndagen. Skönt! hehe

Vart en liten tripp ut i luften då jag och syrran hämta en soffa till mig.
Tack Sis för hjälpen, uppskattar det enormt. ♥
Mycket nytt som ska köpas nu och de lika med mycket pengar så att få tag på denna va guld värt. Duger gott och väl till mig! :)



Nu ska jag greja lite då det är en tok röra här bland mina saker så måste ta tag i det. :)


Spontan!



Har varit hemme i två dagar från jobbet igen.. sjuk. Hade feber natten till igår och va hängig igår men idag har de varit bättre trotts väldigt förkyld fortfarande. Tur att de iaf var en snabb svacka. :) Imorgon blir det jobb igen.

I min rastlöshet fixa jag lite saker (dålig på att ligga hemma och va sjuk) och sprang bla in och sa Hej till en vän som satt och tatuera sig. Jag har ju funderat länge på att göra en ny och vi kom in på de där och tatueraren gjorde en för att visa (hade ju en bestämt) oc fasiken vad snyggt. Kul och spontant så ligger jag under nålen imorgon em. Wohoo grymt! ;) Ne men är en tatuering som har en betydelse för mig och som jag velat göra länge så slog slag i saken. Så fort de börjar bli vår är det ju sjuka köer då alla vill göra inför sommaren. Så vi kör imorgon. Måste ju va lite spontan här i livet. ;)



Imorgon ska även jag och Maria ses för att fixa lite inför tjejkvällen på lördag som för övrigt ska bli sjukt kul. :D Blir en mysig fika med med underbara Maria. :)

Apropå tjejkvällen så är vi ett gäng ca 10 tjejer som ska ha en rolig kväll tillsammans med massa gott att tugga på, spel/lekar, viiiiin och mycket dans ch skratt! Kommer bli så bra tror jag. Bra styrt av mig och Maria! ;)

Måste tacka Jutta som är så underbar och kom hit och hjälpte mig med håret ikväll, så kul att ses lite på tu man hand med. =) Kommer fortsätta hårfixet på lördag med, guld! Sen ska syrran va go och slinga mig på fredag. Japp känner mig taggad för lördagen! ;)

Råka unna mig lite nytt idag med.. HM är bra, billigt och bra! ;)