God nart

Avslutar denna helg med att lägga mig och läser en bok. Tröttis och kommer förhoppningsvis vakna upp utvilad imorgon. :)


VIN TIME!

Vin och middag hos Josse ikväll!
Riktigt trevligt ska det bli. :)

Blir nog en sväng ut och dansa av sig lite med.Puss


Lördag.. dag 1Lördag och jag sitter själv i en lägenhet.. konstig känsla att vara själv. Igår var en tung dag men många känslor, kändes som hela min värld rasa.. idag känns de bättre. Måste gilla läget och försöka göra de bästa av det för annars går det inte. Jag ska vara stark, jag ska fixa detta!

Igår kväll flydde jag fältet en sväng över till tjejerna och Tre kronor maraton. Tack ni för trevlig kväll även om jag inte va med så länge. :)

Tog Ebay oskulden idag måste jag u berätta, måste ju roa mig med något. ;) Herre gud vad man kan hitta saker och det är ju galet med smink i bra priser. Gaah farligt! Klicka hem en liten palett men tuffa cream skuggor för att börja med och få testa hur det funkar. Spännande och se när det kommer och hur det är i kvaliten. :)

Ikväll måste jag göra nått men alla är på gästabudsbollen och har lagfester och resten är bokade på annat. Typiskt att just ikväll var en sån kväll.. brukar alldrig vara så annars. :(
MÅSTE göra nått för kommer bli tokig annars. :/...432354_358238544188744_100000078041624_1412976_1495007738_n_large

2j13m9w_large

....Godkväll

Snart dax för mig att krypa ner i sängen då jag börjar tidigt imorgon.
Ikväll vart det lite mysig kvällsmiddag med Jutta och Maria.
Tack tjejer för god mat och mysig stund även om den vart kortvarig för mig.
Mer sånt åt folket! :)
Jag  Jutta  Maria
God natt! :)

New Begining!Snart är veckan slut och så en stor förändring i mitt liv.. Kommer att byta bostad tillsvidare.. Kanske nyttigt med lite egen tid och fokusera på mig! För det är precis det jag kommer att göra. Lägga all tid på mig och mina underbara vänner jag har. Er är jag grymt tacksam för att jag har. ♥ Tror det är nyttigt som sagt och även om de delvis tar emot så känner jag samtidigt att de ska bli skönt. Skönt att bara få va och göra vad jag känner för, vad jag mår bra av och hitta tillbaka till vissa delar av mig själv som jag hade som jag tappat. Den glada Fanny är på språng! :)


Spelkväll! :)

Ikväll blir de lugnt med spel och bra människor! :) Imorgon ska de sminkas och fixas hår på Anna. Sen blir de födelsedagsfest för Simone och ev utgång! :)


Fredag


Då är det dax att kicka igång fredagen.
En lång sådan då det är en låång arbetsdag men vad gör det när de är fredag och helgen är på g! :)
Har en del planerat denna helg vilket är skönt. Mix av umgås, födelsedagsfest, fika, sminkjobb m.m.. :)
Önskar alla en bra dag!Bjuder på snyggaste bilden! ;)


love
Vet att de är sämst kvalite på bilderna men shortsen är i jeans båda två. :)
Kunde inte hålla mig men vad gör det när det ska tokrensas i garderoben så nytt måste få plats. Har jag tur får jag en penning för det jag inte vil ha i garderoben. ;)

/Fanny


skor!

Måset visa min nyaste kärlek! ;)


Nya snygga skor jag fick i julklapp! :)

/Fanny


Stark!

Mina vänner gör mig stark!


Måste bara berätta hur jag, Maria, Peppe, Johanna och Jenny har blivit ett storslaget team i frossa och mer kommer det bli fyllda med gamla svenska serier. Ja just nu plöjer vi Tre kronor. Så dåligt så det är bra. ;) Jenny kläckte även idén att vi måste köra "Halv åta hos mig" med då vi rullar varin dag typ enn gång i veckan och mar har en viss summa att handla för och sen är det bara att impa på varandra! Oj hur fasiken ska detta gå, jag laga mat för andra under press vete sjuton men det är väl bara att köra! haha


____________________________________

Jag måste bara hylla ALLA tok bra vänner jag har, ojoj säger jag bara hur underbara kan man va egentligen! TACK för att ni finns. ♥
Hate life

Dåligt med bloggande..
mycket som händer nu och vet ärligt inte vart jag ska börja så börja inte alls..
Inte just nu iaf..
...Fanny