Slapp dag

Igår kom S hem, underbart!! Vart massa mys och höra om hur resan var. :) Idag tog vi en skön sovmorgon innan Marcus och Matte kom och invadera oss. Lr inte riktigt så men dom va sugna på lunch och så blev det. ;) Tog en lunch i hamnen. Men fy fan, inte gott alls. Åt pannbiff på café krogen och va ingen höjdare alla. Drog vidare till Marcus för lite häng där. Bob, Johanna och Olle kom med. Mys att få gosa lite med plutten. :) Nu softar vi lite hos S innan vi ska över till mig. Lite fix och dom samt mat och film blir kvällen. :) Puss


Sår

Lekte lite nyss. Tänk vad smink kan göra! Va grymt länge sen jag gjorde sånt här nu så kanske inte de bästa och mest noggranna men vart helt ok ändå. :)


Måndag :)

Idag lr rättare sagt ikväll kommer älskling hem! Wohoo!!! :) Glad tjej! Ligger nu i soffan och borde ta tag i dagen. Men va fan ska man hitta på. Inga planer alls idag och hittar jag inte på nått snart kommer jag explodera av tråkighet. Så förslag? Ge mig! Slänger upp en bild från förra sommaren. Tagit på kalkbrottet. Inte lyckats tagit sig dit en enda gång i år men sen har de inte heller varit nån toppen sommar och kan tänka mig att det är sjukt kallt i vattnet där.


Ge mig!! :)

Mina jag vill ha eller iaf önska jag hade! :)
 
 
Jackan eller västen och skorna står nog högst! :)
 

Bakis söndag

Lr jag är ju inte så bakis om jag ska va ärlig. Trodde nog att jag skulle va det efter igår men icke. Skönt! :)
 
Hade faktiskt en riktigt bra kväll igår. Ida och jag hade balkonghäng med många skratt. Sen drog vi ut till Lotsen och körde på. Dansa, drack och träffa trevligt folk. :) Borden fick sig en omgång dans med haha Vi köörde! ;)
Bra kväll kort och gott! :)
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och va, skönt! :)
Tänkte nog se om man ev får med nån på kvällspromenad sen.
Måste ju börja röra på mig igen. ;
 

Party!!

Nu kör vi! Ida och jag är sviiiin taggade för en kul kväll! ;)


S

Blir så imponerad av allt S berättar om Tomorrowland. Verkar helt sjukt häftigt!! Så glad för hans skull att han åkte och får uppleva det! :) Nästa år ska jag med och få uppleva det med, grymt! :) Men får erkänna att jag börjar sakna han rätt mycket nu. <3


Lördag

Godmorgon! Har precis ätit lite frukost ute på balkongen. :) Bra kväll igår. Räkor, film och mys med fina Ida. Även lite nagelfix. Och ja vi fortsätter idag men inte med film. Ikväll blir det vin, bra musik, bra prat och massa skratt (som vanligt) istället! ;)


Fredag baby

 
Tycker min jäkla förkylning ska gå över typ nu! Fasiken så less jag är på att va sjuk konstant. Måste ner till hälsokost och ficka nått bra mot mitt dåliga immunförsvar!
 
Idag skulle jag ev åkt ut till kära vackra Vivesta där föräldrarna köpt sig en sommarstuga men kände att jag inte ville riska att bli värre i förkylningen än den redan är så stanna hemma.
 
S ringer och messar så mycket det går och dom verkar ha det bra, me like! :) Men fansiken börjar ju sakna han massor redan.. Framförallt tomt i sängen när man ska sova. Men men är ju min tur att va borta sen i slutat av september. :)
 
Ikväll blir det RÄKFROSSA med fina Ida. Min utbytare mot S haha ne men så glad att jag har en sån fin vän. Ni vet en sån där som finns i alla lägen. Hörs varje dag men behöver absolut inte ses varje dag utan en bra, lättsam vänskap där man kan prata om allt och man har alltid nära till skratt. :) Bästa är ju att vi bor så nära så springer ofta spontant mellan varandra bara för lite uppdate. ;)
 
Tycker verkligen om alla mina vänner minst lika mycket! :) Apropå det nästa vecka har en annan stjärna sem, Sandra. Så äntligen ska vi försöka få till en date. Love! :)
 
 
Kram

fix

Torsdag är här och idag trotts ond hals har jag storstädat och tvättat som en galning hela dagen. Duktig Fanny! :) Har haft Ida på snabbvisit och sen Sara K på en liten visit. Lite skit snack och hon tog även lite kläder av mig. :)
 
Nu ska jaga bara dö en stund innan Ida och jag ska dra och hämta lite mat och sen mysa ner oss i soffan ikväll med några bra filmer. Blir en bra plan känner jag. :)
 
 
S är i Belgien på Tomorrowland. Åkte igår, anlände idag och kommer hem igen på måndag. Fasiken vad kul han/dom kommer ha! Detta unnar jag han verkligen! :) Förstå att dra på något så stort med en bra polare, ja fasiken så kul dom kommer ha. :) ♥
 
Eftersom han drog igår passa jag på igår kväll att ta mig en kväll själv. Det behöver man ibland. Kolla på nån bra film, bläddra i en bra tidning och äta lite ost & kex. Perfekt!
 
Juste Jag, Simone och Therese var på Jogersö Loppis i tisdags. Mycket folk men roligt. :) Fick en hel del sålt med men har massa kvar så kom och rota i mina klädpåsar, tack! haha
 
 
Pusstema på bilder idag lr nått.. ;)
 
Ne dö va det.. Puss! ;)
 

Lördag

Hej.
 
Sitter och hinkar i mig te. Jo självklart åkte jag på en ny förkylning igen igår. Hostar, halsen är tokpaj och mår la sådär. Men vadå klarat mig i nästan två månader så är väl rekord. ;/  Idag drar vi på kryss så kom jäkligt opassande och självklart att vara sjuk på semestern är sådär. Men kryss ska jag på så biter ihop och kör! ;) Får vara sjuk och kurera mig sen.
 
Är jag, Cicci, Marcus och Sanny som åker och tror fasiken att det kommer bli riktigt kul!
Bara att tagga nu då! :)
 
 

Mitt i veckan

Hej!
 
Måste säga att det känns grymt skönt med helgen som va, det va lugnt och skönt. Spel och lite gott tilltugg och skönt häng hos Johanna och Bob med Matte och Kickis i fredags. Och tro de lr ej lördagen va lugn med. God mat på Olearys med Johanna, Bob, Emma, Olle och Cicci, Marcus och Emmy. Sen blev det hem och kolla på film. Söndagen bjöd på svampplockning och spontan grill hos mina föräldrar. Grym helg! =)
 
I måndags em drog vi till Marcus och hängde med Lena och Jonas. Kul att träffa dom som vanligt. :) Kolla in stugan i Vivesta som äntligen är vår och sen en sväng med lite häng hos Sanny.  Bra start på veckan, javisst! :)
 
Redan onsdag och helgen kommer med stormsteg och blir en spontan kryss med Marcus och Cicci i helgen. Mycket kul! :) Har faktiskt bara varit på kryss en gång förut (tro det lr ej) och den va inte så lyckad då jag låg halva kvällen med smärtor i min galla. Så ska bli så kul att ge det ett nytt försök, utan smärtor! ;)
 
BTW kolla in http://bloppisbyfanny.blogg.se/ där jag laggt ut massa nytt och mer kommer! :)
 
 
Kram
 

Livet!

Kände bara att jag behövde skriva ett inlgg, få ur mig..
 
.. om hur JÄKLA BRA livet är just nu!! :)
 
Vet inte när jag var så lycklig senast?! Ärligt mår verkligen toppen just nu. Skön känsla! :)
 
Jag och S hitta ju tillbaka till varandra och vårt förhållande är så sjukt bra, har nog aldrig varit så bra. Vi har båda verkligen förändrats på ett positivit sätt i vår relation. Allt klickar verkligen och lever i en förhållande där man förstår varandra, kan prata, skratta och har samma syn på saker och ting. Bästa av allt (vilket jag vet att många viste hur de va spec på fyllan förr) INTRIGFRITT. Bråk exesterar inte ens i vårt liv längre. Vi kan prata med varandra på en helt annan nivå. Känns som för varje dag att allt desutom bara blir bättre och bättre. Vi har ingen stress i vårt förhållande och har valt att bo på olika håll till en början över vår/sommaren, ta det lugnt helt enkelt. Sen ser vi var hösten tar oss. Vi vet var vi har varandra och vad vi vill.
 
Kanske låter klyschigt men så här är det och fasiken vad lycklig jag är! :)
 
 
 

Klänning säljes!

 
 
Klänning SÄLJES!
 
Är för liten för mig och är jätte vacker så tänkte om nån annan var intresserad av den. :)
 
Inboxa vid intresse!

UPPDATE!
 
Missa storlek.. det är storlek S på den. :)
Vill helst ha 300 för den då den är helt oanvänd alltså ny!

In love!

Dålig på att blogga just nu, jag vet!
 
Men tänkte slänga in ett inlägg om mina nya älsklingar som är på väg till mig! ;)
 
ÄNTLIGEN blir jag snart ägare av mina dröm skor, Jeffrey Campbell!! <3
Velat ha dom länge och nu är dom snart mina.
 
Välkommen till familjen Jeffrey.