sometimes..


Ge mig helg!

Hej!
 
Idag hade vi stängt på förskolan för att en planeringsdag. Man är ju inte van att sitta still så en hel dag men gick över förväntan och tycker att dagen varit bra. Fått mycket gjort och bra samtal. :)
 
BÄSTA IDAG: Sanny fixa biljett till mig tills på lördag och SHM, WOHOOO!! Snacka om att jag blev glad. Så på lördag kommer det bli en grym kväll det kan jag sätta mitt ord på.
 
 
 
Fredagen kommer inte bli så dum heller då vi ska titta/lyssna på Betner samt äta. Velat höra han länge så detta ska bli väldigt roligt. Känns som jag/vi har en grym helg framför oss! :) ♥
 
 
Har idag även hunnit solat, fixat naglar och gått en pw. SKÖNT!
 
 
 

Slut

Fullt ös hela dagen kan man säga men fått mycket gjort. :)

När tandläkare vart inställt och kollat på fel vecka för bågskytte så tror jag att idag var menat för en fixar dag. :)

Hunnit jobba, städa, tvättat lite och tränat. Skönt ibland att bara få undan. :) Å träningen är meningen att den ska fortlöpa, inga ursäkter längre! Kan inte klaga om jag inte gör något åt det! Men det tog emot innan jag gick men väl på språng är de så skönt om inte annat efter! :)

Ne nu vill jag ha fredag och Betner! Ska bli sjukt kul! :D


Tittar in

Och säger hej! :)

Haft en grym helg! Inflyttningsfest i lördags som va allt annat än tråkig. Tror jag och Maria vet hur man festar iaf. Mycket dricka vart det och som fortsatte ute på krogen. :) Hade riktigt roligt i lördags. Det tackar vi för! :)

Måndag igen och skulle haft lite namnsdagsfika för mamma, syrran och mormor. Men syrran sjukna in och vi får ta det en annan dag. Skönt på ett sätt då jag vart stött trött och frusen när jag kom hem. Helgen som kom ifatt en kanske. ;)

Imorgon blir det jobb (som vanligt) sen taggar vi för bågskytte med kollegor. Ska bli grymt kul att testa på det. :D

Nu säger jag god matt. <3


Fredag!!

Äntligen fredag! Denna vecka har inte gått allt för fort så helgen känns mer än välkommen. :)

Ikväll blir det bio. Älskling överraska med att boka biljetter till twilight ikväll :) Så taggad!! :) <3

Hoppas alla får en fin helg så ska jag ha desamma! :)


Nya skor!

Så sjukt nöjd med mina nya skor och detaljen på klacken gillas starkt. Får en en smakbit hur dom ser ut så länge. :)


Godmorgon världen! :)

Känner mig på strålande humör och dagen kan bara bli bra. :)

Måste säga att jag kände mig grymt duktig igår som ställde mig och baka både matbröd och knäckte bröd. Båda fyllda med med massa goda frön. :)

Så när S kom hem stod nybakat bröd och tomatsoppa på bordet. Riktigt höstmys! :)


hiss lr diss?

 
 
Varit sugen på dessa ett tag nu. Tycker dom är skit balla men kan ändå inte riktigt bestämma mig!
 

Blus

Denna är på väg hem till mig. Var ett riktigt kap hela 100 kr. ;)
 
Nyfiken på om den är lika fin i verkligheten så kom nu!
 
 

=*%&?!!

Dålig bloggning då appen inte funkar på min tel och mycket bloggning sker där igenom.
 
Men oj vilken helg som var!
 
Börjar fredagen med Bandit boat med Johanna (som jag saknat den bruden), Jenny och Frida. Kryssen höll på till lördag em/kväll. Var en riktigt bra kryss med grymma band. Super nöjd!
 
 
Kom hem till vår inflyttningsfest och oj vilken sån det blev. Fullproppat med folk, musik och bästa av allt Ida kom och överraska och tog med sig Krippa, suprise! Snacka om att jag blev glad! Vilka vänner! :D
 
 

 
Apropå vänner.. var försikt med vem du litar på för det är just det jag lärt mig i livet, dom man trodde var ens vänner är tydligen inte det. Men allt var tydligen ett spel och falskt annars kan jag inte först varför man gör som man gör.. men men. Dom som tror sig vara det är tyvärr inte alltid det. Fick höra något kul nydligen. I en stuation fick jag höra en ursäkt till varför några bara slutat just vara min vän (enligt dom). Jo att jag och min kille bråka ofta och inte orka med det. ROLIGA i det är att absolut det va mycket skit förr och relationen var dålig. MEN man stack när vi hitta tillbaka till varandra och vart tillsammans igen och jag var GLAD och VI var lyckliga och VI hade INGA bråk längre. Och precis så är det fortfarande, lever numera i ett sunt förhållande och älskar min kille. Varava en berätta själv att den av rädd att jag skulle bry mig mindre om jag skaffa kille igen och jag intyga att så inte var fallt sen drog man själv.. ööhh dubbelmoral?! Dels tycket jag iofs att vänner är till för att finnas när man mår dåligt men ännu mer att glädjas när ens liv är bra. Verkar vara lätt att skylla på hur saker var förr och inte se att saker och situationer ändras. Kul att folk vissa måste skylla på falska saker istället för att vara glad för varandra. Som sagt hade det varit vänner hade man inte betett sig som man gjort och hade man brytt sig hade man stått upp och försökt lösa det, vet ju vart jag finns. Inte skyllt på saker som inte stämmer!
 
Var glad för varandra, ta hand om dina vänner och inse vilka som är värda att lägga energi på!
 
Så nu har jag fått spytt, behövs ibland!
Ska tillägga att jag vet ju inte hundra om det är så men detta har jag fått berättat för mig, man får gärna rätta mig om jag har fel. :)
 
 
SKIT SAMMA! Det var just detta jag inte skulle göra, lägga energi!
Borta!

Suger..

..på att blogga i vanlig ordning. Sorry.
 
Har iaf haft en grym helg! Fredagen tog jag och babe de lugnt. Gick ut och åt och sen bio på det. Kanon fredag som fortsatte med film mys i soffan. :)
 
Lördagen blev de lite fest här med ett skönt gäng. Mycket trevligt och lättsamt. :) Fulla och glada begav vi oss til c&d som va fullt ös. Bra och lyckad kväll. :)
 
Vi vaknar upp och är inte ett dugg bakis och äter sen frukost i soffan och där hänger vi resten av dagen/kvällen. Precis som en söndag får vara.
 
Fasiken vad vi trivs bra i vår lägenhet. Inget spec med den så egentligen men känns som hemma. :) Nån som missat att jag mår bra, love life! :)
 
Idag drog Sandra med mig på sina mördar pass. Jag iaf i en otränad Fannys ögon. Men dom är bra, grymt bra! Hon får mig motiverad och att inte ge upp. Tack Sandra för du ställer upp, guld värt! Haha och träningsvärk jaha den kommer komma och inte så lite heller. Skönt. ;)
 
När jag kom hem hade S gjort en grymt god fisksoppa. Den kommer ätas fler gånger kan jag lova! :)
 
Nu soffhäng innan sängen.
 
Kram och natti. <3