Äntligen!

Äntligen är allt ned Sannys lägenhet klart och vi kan andas ut. Fy fan för flyttstäda, haha. Å så har vi en till att röja sen men mindre skönt nog. ;)

Ingen kul blogg nu ned massa flytt-prat men det får ni ta. Är ju vad som händer i mitt liv nu och det är min blogg. ;)

Nu ligger jag och sanny och myser i soffan. Ätit gott och vi prova faktiskt en ny gryta ikväll, viltgryta. Mums! :)

Imorgon bitti åker jag till Turkiet. Så underbart!! :). Så ikväll är det som sagt massa mys för ses sen inte på en vecka. :(

Nej hej hopp tagga för underbar resa och njuta i överflöd är det som gäller! :D


Går framåt

Sitter på jobbet och har rast, skönt! :)

Igår var det fullt upp och va hemma vid tolv. Idag kör vi flyttstädning och även imorgon om vi inte hinner klart. :)

Inte då mycket kul att skriva om nu mer än så pga flytten som tar all min tid nu. :)


Trött!

Hur ska det här gå?! Redan helt färdig efter dagens flyttande. Det mesta av Sannys saker är nu flyttade till stigtomta så länge. Mer kvar att göra imorgon. Ja imorgon blir det först jobba, sen förlänga håret på en tjej sen till nya lägenheten för att kolla lite saker och sen flytta mer av Sannys saker till stigtomta. Som sagt fullt ös! Ons-tor blir det flyttstädning i mängder. Fredag besiktning sen är målet nära. :) Men är ju samtidigt sjukt kul med flytten som tur är! ;) Tror att veckan jag är borta och sanny hemma är bra, få en break från allt. Synd bara att den inte är tillsammans. :) Sen när jag kommer hem kör vi igång med min lägenhet SEN flyttar vi! Jippy!!! :)

Ne krypa ner i sängen nu och hämta kraft för morgondagen. ;)

Sov gott!

Bild.. Sliten och trött tjej, men glad är hon. Mer än bilden visar. :)


Sliten tjej

Herre gud vad jag mått dåligt idag!! Vet inte vad jag fick i mig igår. Efter krogen gick vi till sanny och börja må jätte konstigt och däckar. Idag har jag mått illa och huvudet dunkat. Har bara legat i soffan och inte kunnat äta något. Brukar dessutom inte hålla i sig så länge som det gjort. Nu börjar jag känna mig lite bättre men är fortfarande inte ok. Imorgon är allt bra det vet jag ju men suger att må såhär.

Annars var det kul igår. :) Glad och dansa loss och fick många skratt. Bra kväll.

Nu sätter vi igång veckan som kommer handla om projekt flytta sanny haha Vi har ju börjat och mesta är nerpackat men ska köra allt tillfälligt imorgon till stigtomta tills vi får vår lägenhet. Sen ska det städas och fixas i veckan. Tar ju lite tid.

Vi passar på att bli bjudna på mat när vi ändå är i stigtomta. Gött! ;)

På lördag drar jag till Turkiet med, som jag längtar!!

Bild frön igår.


Lördag!

Igår tokpacka vi hos Sanny så är mycket gjort nu men mycket kvar med. Kommer va där i stort sett hela veckan nu och greja. Bara städningen tar mycket tid.

Sen bar det av hem och jag hoppa i mysisar och sanny drog och tog några öl. Efter mycket övertalning tog jag promenad halv tolv till c&d och mötte upp dom. Spontanare blir ofta lyckat och så blev denna. Mycket kul! :)

Idag har vi kastat massa skräp och sånt. Sen blir det fest hos sanny. Ska fixa mig och sen kör vi! :)

Trevlig kväll!


Skor på GIna!

Gina kommer att börja sälja skor! Kul va! :D
Riktigt nyfiken på det och ser väldigt intressant ut.
Kommer finnas i 30 utvalda butiker och online.
 
Här är ett smakprov! :)
 
<3

Trist! :(

 
Hörde att det blivit nån sur min i helgen för folk gick över till mig i lördags. Dom var nämligen på en annan fest innan. Jag vill understryka att jag inte har något med det att göra. Jag bjöd ingen hit och folk kom självmant. Så jag har inget med det att göra som sagt, då får man vara sur på dom som gick hit då det var deras beslut och inte mitt då jag inget visste och vart förvånad själv över alla som trilla in. Självklart var det kul att folk kom men JAG har inte sagt till nån vad dom ska göra eller inte. Folk gör vad dom vill själva och ingen ska välja "sida/part" för sånt är larv! 
Vet att folk reagera på att typ "alla" var bjudna utan jag, tom min kille och tyckte det var dåligt. För mig är det strunt samma och det är oavsett ingen som väljer sida för som sagt det ska ingen behöva göra. Vi är ju vuxna människor. Jag har absolut känt mig sviken och sårad men har insett vilka som man trodde var ens vänner i själva verket kanske inte var det men jag har laggt ner det nu (och sen länge egntligen) och lägger energi på det som får mig att må bra och är viktigt för mig just nu.
 
Spela spelet men jag är inte med i det, det får ni ha för er själva. :)
 
Sista jag skrev om detta och kommer bara fokusera på det bra nu och bara vara mitt glada spralliga Fanny som jag är idag!  :)
 
 
 
 
 
 
 

fort.. tick-tack!

Hej!
 
Redan torsdag och veckan lider mot sitt slut.
Håller på och rensar och sorterar lite hemma inför flytt lite varje dag. Har ju bara två veckor kvar innan allt ska vara klart.
Egentligen är det tre veckor kvar till flytt men eftersom jag är borta en vecka så blir det så. Nästa vecka och en vecka när jag kommer hem. Blir GALET den veckan. Då allt ska packas klart och flyttstädas. Är ju mer än man tror att styra med. Om en vecka ska Sanny vara ute ur sin lägenhet med. Men blir så bra när det är klart. :)
 
Håller nu med att grejja förfullt men måste snart bryta för att fräscha lite då det är sista kvällen för "Halv åtta hos mig" ikväll. Sitter i dygnsurt hår så lite får jag nog anstränga mig. ;)
Iaf.. ikväll blir det hemma hos Maria. Vi prata om vi alla som varit med ska avsluta att alla blir "bjudna", alltså ingen behöver laga mat, ute på resturang. Får se när det blir, om det blir. :)
 
 
 

Fullt upp

Dålig bloggning och kommer nog va sådär med det till och från nu. Mycket att göra nu in för flyttar och sen drar jag ju iväg en vecka snart. Som jag längtar! :)

Har en hel del kul att se fram emot så fullt upp gör inget. Resa med familjen vilket ska bli jätte mysigt, flytta som vi längtar och sen bandit kryss med fina Johanna och några pinglor till henne! :D


Ny vecka!

Då var helgen förbi och en bra sådan. Bio med babe i fredags och sen hem och mysa vidare med film. :)
 
Lördagen åkte jag Ida och Angelica till Norrköping för lite shopping och mysig lunch. Riktigt bra dag!
På kvällen satt "min" Ida och jag och drack vin hos mig och Agelica och Ida ville komma förbi. Det jag inte visste var att en drös med folk till kom helt spontant med och överraska. Inget jag visste något om lr hade planerat utan folk kom på eget initiativ. Snacka om att jag vart paff när alla trilla in. Kul! :) Så det som börja med vin mys sluta i en förjäkla kul fest hos mig. ;)
 
Söndagen vart nog den slappaste på bra länge, soffan var min bästa vän. haha
 
Ny vecka nya möjligheter.. Massa att ta tag i nu framöver inför flytt. Sannys lägenhet ska tömmas först innan jag åker till Turkiet. Sen bor han här i två veckor innan vi lämnar min och flyttar till vår gemensamma lägenhet. Så två lägenheter som ska röjas och annat som måste styras med så fullt upp! :)
 
Tumblr_ma8ufje4zg1r2s6who1_500_large

We<3It


Ändrade planer!

Vart bio bara jag och babe och blev Hamilton istället! :) Tyckte den var sådär om jag ska va ärlig. Allt spännande hände intensivt i slutet och man kunde räkna ut hur det skulle gå med. Aja nu har vi sett den iaf.

Sen fråga Angelica om jag ville följa med henne och Ida imorgon på dan till Norrköping och så får det bli! Kul med en tjejdag! :)

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med film. <3

Trevlig fortsatt kväll. :)


HELG!

Efter en lång dag som faktiskt gick rätt fort är det äntligen helg! :)
 
Ikväll taggar vi för bio och tänkte se The Bourne Legacy. Jag, Sanny och Marcus blir det. Skönt med en lugn fredag. :)
 
Helgen blir det även vin och god mat med Ida imorgon. Ser fram emot det, alltid lika trevligt! ;)
 
Slänger upp bilder på Sandra med. Före och efterbilder. Håret ser ut att va olika färg pga att det är taget med och utan blixt där av ser det ut som olika färger på håret. ;)
 

Sandra före.
 

Sandra efter!
 
Tycker hon passa grymt bra i långt mörkare hår. Riktigt höstsnyggt! :)
 

Snart helg!

Äntligen snart helg! Har inte gjort så mycket spännande idag. Jobbat, hem och städa av och föreläsning i tre timmar ikväll. Visslingen intressant men blir segt på kvällen sådär.

Imorgon blir en lång dag till. Förskolan är stängt och vi har studiedag hela dagen lång, en fredag! Man är inte van att sitta still så mycket så blir lite segt och till fem dessutom. Bara göra det bästa av det, hoppas på bra samtal och att dagen går fort. ;)

Juste gjorde ju ett jäkla kap i helgen. Malin hade en loppis och gick dit för att stödja lite. Hitta en baseboll jacka för ynka 50 kr, det kallar jag kap! ;)


Kul!

Ikväll blev det massa hårfix med Sandra. Vi leta som tokar efter rätt färg och efter mycket om och men tror vi att vi hitta rätt. :)

Hem och färga hennes hår och samtidigt slänga i oss mat. Woho färgen vart kalas! Bra jobbat av oss! :)

Sen har vi resten av kvällen satt i hår. Och resultatet.. SNYGGT! Fan vad fin hon vart i mörkt långt hår. Snacka om att hennes ögon ploppa ut. Fan man blir ju lite sugen att våga skälv att färga mörkt men ååh jag vill men är för feg! Iaf hon vart skit snygg och känner mig nöjd med resultatet. Har tagit bilder med kameran men orkar inte lägga in dom nu så fixar det imorgon. ;)

Tack Sandra för en bra kväll! :)



Godmorgon

Jäklar vad stolt jag är! Seg som atten när jag kom hem igår. Men promenaden var bokad och blev en lång sådan. 9.5 km, bra Fanny! :) Sov skapligt gott i soffan sen efter maten. Haha

Idag blir det jobb, stänger. Sen ska Sandra få sig en makeover! Sjukt kul. :) Vi ska färga om hennes hår och sätta i förlängning. Tror och vet att hon kommer bli sjukt snygg. Jag menar en skönhet klär i allt. :) Kommer nog bli en hel del träningsprat då Sandra är grym på träning och kost. Hon ska hjälpa mig lite där att komma igång och lägga upp det bra. Inte alla som kan få sig en personlig pt. ;)

Flyttdatumet är näst intill bestämt nu och blir nog helgen 12-14 okt. Som jag längtar!! :) All flytthjälp som kan fås är mer än välkommet. ;)

Nu måste jag hoppa i kläderna och ta cykeln mot jobbet.

Ha en trevlig dag! :)


Godmorgon

Sovit som en stock inatt. Skönt som bara den! :) Visst är det konstigt sånna nätter att när man vaknar är man ändå dödstrött och skulle göra vad som för att få ligga kvar i sängen. Men jobbet kallar och mina små söta troll. :)

Får väl sova en stund efter jobbet så jag pallar kvällens promenad. ;)

Dax att byta om och dra till jobbet nu, trevlig dag! :)


Herregud!

Vad trött jag är! Slog till som en bomb. Blir nog krypa ner i en ny bäddad säng. Så sjukt skönt. :) Idag blev det inte många knop. Hem och slänga i en maskin tvätt och sen laga mat plus matlådor till S. S har för ovanlighetens skull meckat med sin bil i köksbordet under tiden. Haha Att en leksak kan göra en så förtrollad och lycklig. ;)

Imorgon satsar vi på jobb (tidigt) och sen på kvällen friskvård med jobbet. Väldigt olika vad vi gör, ibland större saker än andra. Imorgon gör vi det mer enkelt med en promenad på 6 km sen blir det lite till med promenaden till och från dit vi ska mötas upp. Ska bli grymt skön att röra på kroppen. Så ser ni en grupp med folk i olika åldrar och personer är det bara delar av Ekorren som är ute och går. ;)

Nu GOD NATT. :)


Ny vecka!

Ny vecka nya möjligheter! Japp så är det faktiskt. :) Tillbaka på jobbet, ta tag i träningen och sluta med ett av mina beroenden, coca cola! Haha hur ska det gå?! Varit beroende av det i många år och alla som känner mig vet min last. Nu är det dax att lägga ner den onyttiga skiten, iaf på veckodagarna! Åå det som är så gott. Haha Ska fixa det oavsett. :)

Vilka i-landsproblem! ;)


Blev visst ett inlägg till.

Hitta några guld korn på Gina när jag var inne och titta. För titta kan man alltid. ;)


Skön avslutning

Avslutar denna helg med det bästa jag har, min älskling! Hemma igen efter en helg borta. Hämtmat och filmmys i soffan. Kan nog vara det bästa som finns en söndagskväll. :)

Imorgon taggar vi för jobb igen. Fullt upp i veckan med jobb, föreläsning, friskvård med kollegor, sätta i hår på Sandra osv. Blir en bra vecka! :)



Happy!

Hallluuu!! :D
 
Hade ju något kul att berätta. ;)
 
Jag och S hade ju bestämt oss för att bo i min lägenhet ett tag. Sen av en slump fick vi napp på en lägenhet på öster. Kolla kan man ju alltid. Både jag och Sanny fastna verkligen för den så ja det blir flytt iaf. Vad vi håller på fram och tillbaka men nu är det bestämt. Ska bo på östra kyrkogatan i en 3rok på 72 kvadrat. :D
 
Kul när båda fastna för den och inte tok dyr hyra heller. Tror vi kommer trivas bra där. Nytt för båda, en riktigt nystart och något som är vårt! :D Flyttdatum är inte bestämt än men om ca en en/en halv månad!
 
Känns sjukt kul, glad tjej! :D
 

White

Igår börja jag dagen med att i panik springa ner på stan med Cicci för att hitta en klänning till kvällen. Lättare sagt än gjort att hitta en vit klänning nu. Hitta en tillslut men som behövdes sy om lite. För bi solariumet för lite färg för att cukla fort hem och plocka fram symaskinen. När jag sytt upp den vart det en helt annan klänning och får lov att känna mig nöjd med resultatet. :)
 
Ida, jag coh Cicci träffades hemma hos mig för lite vin innan det bar av till C&D och White party! :) Riktigt bra uppstyrt av värdinnorna. Fördrink, snacks, lekar och annat kul. :) Jag vann bästa kläder, wohoo! För allt jag gjort för att hitta något. Beställt kläder som inte kom, panik fixa nytt, och sytt om. :) Vann en dildo haha ;) Vart myket bakom kameran under kvällen men bara kul att fått äran. Men shit vad svårfotat det av, så mörkt där nere i källaren. Men det fick bli vad det blev. :)
 
När kvällen va slut, iaf vår fest, så kom det massa annat folk ut på krogen. hade ärligt inte så kul alls. Så gick hem innan stängning.
 
Vaknat upp idag och mår bra, skönt att slippa bakfylla. :) Tänkte greja lite hemma idag tills S kommer hem från skåne. :)
 

Så här såg jag ut igår. :)
 






 
 
 
 
 

Fredag

Njuter av lite egentid hemma. Skönt med en lugn fredag. Kurera mig lite till då jag inte är hundra på topp än och vill orka imorgon. :) Så lite gott att äta, nagelfix, och bra film består min kväll av. :)

Sanny är och roar sig i Skåne med grabbarna. :) Fick inbjudan med men bestämde mig för ganska länge sen att jag inte var svin sugen och satsar på tjejkvällen imorgon istället. Sen tror jag nu när dom vart ett gäng grabbar att dom har roligare själva. :)

Ne filmen rullar så ska titta vidare. :)


WTF!

Hallu!
 
Fick känna mig kry en dag innan på kvällen kom feber som en smäll från ingenstans igen. Vart hemma resten av veckan. Trött på att vara sjuk!
 
Känner min inte helt hundra men på bättring. Förkyld och "konstig" i kroppen än men på rätt väg tror jag.. brukar va ett tecken när man börjar bli rastlös.
 
Sen är jag lagom bitter på en annan sak. Ett gäng tjejer har anordnat White party på C&D. Beställde hem klänning till lördag och dom brukar vara snabba men tror ni inte att deras leveranser är försenade! Så nu står jag utan klänning och det är imorgon. :( Jag är ingen klänningsmänniska och vitt i den mängden är inte jag heller så kändes viktigt att ha nått jag verkligen tyckte om för att inte känna mig obekväm.. Nu vet jag inte vad jag ska göra... :( 
Mindre lätt att hitta en vit klänning på stan nu som jag dessutom ska trivas i, får inte vara för "gulligt"..  Har inget val än att ge mig på ett försök iaf..
 
Trist när man sett fram emot lördagen då jag vet hur kul det var förra gången.
Har även iår fått förfrågan om att agera fotograf för kvällen så glöm inte att träna på poserna för jäklar vad det ska fotas! ;)
 
TUR att trotts motgångar med sjuk och klänning så finns det riktiga ljuspunkt denna vecka!
Tror jag håller på den nån dag till vad det är. :)
 
Ne skit samma, problem är till för att lösas!
Är ju på bättring = positivt
Klänning måste ju kunna lösas = positivt
Annan spännande händelse = POSITIVT!
 
Från starta med ett negativt inlägg där jag var bitter men med kanske förståelse så sluta allt positivt med förståelse! haha
 

Wohoo!!

God morgon! :)

Dax att ta sig till jobbet snart. Solen skiner och kan inte annat än bli en bra dag! :)

Igår kom roliga nyheter. Ska berätta mer om det så småningom. Men oj vad glad jag är!!! Lycklig, kär och galen, livet är bra! :D


on my wishlist

Vet att jag laggt upp den förut för länge sen, men FASIKEN VAD SNYGG DEN ÄR!
 
Tycker den är riktigt tuff.
För 699 kr är den din.
 
Blir inget för mig nu, men drömma kan man alltid! :)
 

På bättring

Känner mig bättre idag, snorig än men piggare. Så imorgon försöker jag ta mig till jobbet. Ska nog gå bra. :)

Mitt hem eller rättare sagt mitt kök har för övrigt blivit en verkstad för bilar. Små bilar. Haha så kul att se hur S är som barn på nytt. Som igår skulle han ut till M en sväng och greja lite med hanns bil. Kommer instormandes vid åtta. "Alltså måste hämta bensin till bilen. Kan inte sluta nu, kommer snart igen." Gick sådär med en sväng till M, Haha! Dom är helt galna i det där! Bara kul att se och kan bara skratta åt dom och le över hur det bara lyser i ögonen på han när han pratar om sin bil. Som barn på nytt som sagt! :D



Synd om mig

Lite iaf. Haft frossa och svettningar samtidigt i natt, sjuk kombo. Ligger fortfarande i soffan och fryser som en gris och känner mig konstig. Skit förkylning!

Från det ena till det andra. ;)

Vad hände igår, statistiken i bloggen var jätte hög. Hade folk tråkigt eller så man undrar om nån länkat den någonstans med tanke på hastig ökning så radikalt på en dag. Oavsett sjukt kul! :D

Ne nu måste jag krya för sjuk vill jag inte vara och måste jag nu bli det så låt det bli kortvarigt. Positiva är väl att det finns inget att göra när man är sjuk så blogga är ju en lättsam sak som man orkar göra. Alltså mer uppdateringar! :)

Slänger in bilder på hur jag såg ut i lördags. Älskar skärpet!


Ge dig!

Fan tror ni inte en skit förkylning brutit ut! Hur längre kvällen går desto hängigare känner jag mig. :( Så trött på förkylningar, som jag inte haft nog med dom detta år.

Nu tänker jag stanna i soffan med grönsaker och dipp och en bra film innan sängen kallar.

MÅSTE va piggare imorgon. Inte tid eller lust med detta och trött på avdragen på lönen jämt. Ja nu är jag fan bitter och med all rätt!


tjo

Hallå! :)
 
Söndagen är redan halvvägs och helgen som vanligt har gått för fort.
Men en bra sådan har det varit! :D
 
Igår vart det (som sagt) tjejkväll hos Sandra. Det var jag, Sandra, Simone, Sandy och Ia. Riktigt kul och precis vad jag behövde. :) Alla gick ut sen utom Ia. Ja en riktigt kul kväll med många skratt och mycket dans. Nöjd! :)
 
Idag har jag redan hunnit med en promenad, lagat mat, tvättar och ska snart ta tag i lite annat vettigt hemma. Känner mig effektiv idag! Bakis nej du släng dig i väggen, mår ju prima! :)
 
Tönta oss med en kul app med haha. Slänger upp lite humor och bild från igår. ;)
 
 
 
 
 

KUL!

Ser att statistiken av läsare bara växer. Riktigt roligt. :)
 
Man kan ju inte annat än bli sjukt nyfiken på vilka ni är. ;)
 
 

Lördag

Hej!
 
Vart lite spontanhäng hos Johanna och Bob igår. Riktigt trevligt. :) Gick ut en sväng, va väl sådär en fredag men men.. ;) Tog oss en skön sovmorgon innan jag drog ner på stan och Sanny till Norrköping. Nu skönt häng hemma och som den duktiga "fru" jag är tvättar jag lite åt S. ;)
 
Ikväll ser jag fram emot lite tjejkväll hos Sandra. Jag, Sandra, Sandy och Cecilia. VET att det kommer bli en jäkla massa skratt ikväll och bra prat. Lite vin på det med så är det oslagbart, haha. :)
 
 
Vet inte var kvällen bär av men är inte omöjligt att vi ses i dimman! ;)
 

Tack! :)