Pyssel

 
Fått något ryck på att jag vill inreda och göra om lite hemma med små detaljer.
Ska hålla stenhårt i pengarna nu så lite få man göra med egna medel.
Bla gjorde jag en tavla till fönstret hemma. =)
 
Enkelt och billig förändring!
 
live love laugh
 
 

Uppdate!

 
Nu var det ett tag sen jag skrev men varken haft tid lr ork till att blogga. :) Ska försöka komma igen nu!
 
Sen sist: Tränar gör jag i massor nu och så kul är det! ´Kommit igång riktigt bra nu. :) Emma har även hon hakat på och känns kul att ha nån att träna med ibland. =)
 
 
Förra helgen var riktigt bra! Först aw med jobbet på fredagen på OLearys med några av personalstyrkan. God mat och sluta med massa dans. Gick hem redan vi ett och kände oss nöjda med kvällen. =)
 
(Klickbara bilder)
 
Lördagen var vi först på namnfest för Elvin, Angelicas och Mattes son. Tack för jätte fint kalas! Sen på kvällen var det fest här. Så kul att Ellen äntligen var med. Bra folk, bra stämning och kul ute och lite efter prat hemma hos oss. Kalas helt enkelt :)
 
(Klickbara bilder)
 
Efter en vecka som gått fort men i halvt kaos (pga eventuella strejken) men samtidigt bra var det skönt att ta helg.
Inställningen var på lugn kväll men Tess övertala mig för lite vin. Så det blev det hos Rappe men ett bra gäng. Sen drog vi till O'Learys för lite dans. GRYMT var ordet, hade en så bra kväll! :D
 
 
Idag är vi lite sega men mår absolut inte dåligt. Skönt det! :)
 
(Bild från förra veckan, på väg till jobbet.)
 
 

Apr. 18, 2013

Kul att allt jag skrev i föregående inlägg försvann.. :( Trött nu och tar det en annan gång. ;)

God natt.


Glad!!


Godmorgon


Söndag!

 
 
Skön dag med sovmorgon samt lite städ. Sen kom Sanny hem och vi tog oss en promenad och fixa lite ärenden. Skönt! Känner mig på ett jäkla toppen humör idag och solen är nog mycket att tacka för. ;)
 
Ikväll blir det mys med min sambo innan ny vecka sätter igång. ♥
 
 

Lördag!

Måste säga att det varit en grymt bra träningsvecka och känner min inte annat än nöjd! :D Skönt när man funnit den riktiga glädjen i det. Mycket tack vare sanny. Utan han hade jag nog inte tränat som jag gör idag och med träningen mår jag bättre. Man känner sig mycket piggare och fräschare! :) Plus att han hjälper mig rätt när jag behöver extra pepp samt peppar mig till att jag kan mer än jag tror. Evigt tacksam! :)

Helgen är lugnare än lugnast! Igår träna vi sen drog Sanny iväg en sväng med Rappe och Markus. Hemma skapligt för lite skönt soffhäng och god (sen) mat! :)

Imorse åkte han iväg på svensexa, sjukt kul tror jag dom har! :D Jag har faktiskt fått massa gjort idag. Kunde inte somna om när han drog vid åtta så lika bra att göra lite nytta. ;) Ikväll har jag mest degat i soffan. Vart själv ikväll och så får de bli när man är orklös för att ta sig någonstans. :) Men ändå rätt skönt med egentid, för vara själv ibland tycker jag är rätt skönt. Viktigt med! Tråkigaste är väl att lägga sig själv ikväll. Man vänjer sig ju med att sova med Sanny så sover skit illa själv. Känner mig inte lika lugn lr vad det nu är när jag ska sova själv. Det är nån typ av trygghet att ha honom där. Är väl en vana med, när man bodde själv var det ju inga problem. Aja tur att de inte är så ofta. ;)

Fick nån sjuk träningsryck nu och ville bara ut på en pw. Tydligen ingen bra idé en lördag kväll/natt så blir nån hemma träning innan sängen kallar. ;)

God natt. <3


Ny vecka!

 
Veckans andra dag är redan här! Igår vart det ett grymt kul pass på gymmet. Verkligen fastnat för mitt nya program och känns jätte roligt! Slutet av förra veckan kunde man knappt röra sig men det är bra, då har det tagit! :)
 
Snart ska jag iväg för veckans andra pass. Idag är det ben! Se hur jag kan gå efter det. ;P
 
Motivationen är på topp och bestämt mig för att verkligen sluta festa varje helg! Självklart kommer jag göra det med men ta mig nån helg ibland och låta kroppen vara fri från giftet. ;) Jag ska satsa mer på träningen nu fram till sommaren så man kanske kommer iform någongång! Pepp pepp!
 
Tumblr_mjw6o1wdxl1qaisn7o1_250_large
 
Bhwzo7jceaaqt2q_large
 
Tumblr_mgm03ywooy1s3q2xzo1_400_large
 
 

Helgen som var!

 
Finns det något skönare än att starta helgen med en lugn fredag?! Ja så fick det bli och klagar inte! :D Lugnt och skönt hemma och sova inte allt för sent.
 
Lördagen måste jag ge mig till en start klapp på axeln som ställde klockan åtta för att komma upp och få mer av dagen. Sanny drog tidigt och jobba så vart vakna själv. Skön frukost i lugn och ro och sen stöd av hela hemmet. Bra där! Bra i tid ner på stan och hitta akut klänning till kvällen.
Såklart kom inte den jag skulle haft i tid så fick fixa ny. Hitta en som funka och hann tom en extra sväng på stan och titta lite. Med klänning och systemet klart så tänkte jag cykla hem.. där vände mitt flyt! Ja Fanny har tappat nyckeln och hittar den inte någonstans. Hungrig börja jag bli och irriterad. Så fick lämna cykeln tillslut på stan och traska hem. Inte långt alls såklart men irriterad på att jag tappat nyckeln. Sanny kom hem strax efter och vart stress och klänga ihop lite fika för gäster till Sanny som fyllt, mys! :)
 
 
Det drog iväg i tid och annat vart knas med en som skulle hämta kläder av mig så STRESS fixa sig sen inför festen! Håret ville inte och ja det gick sådär och alltid när man inte har tid med fel haha. Väl klar så kom Ida och humöret var på topp igen! Mot festen!! Idas vin var glömt, hämta! haha Väl tillbaka vart vi utelåsta då dörren gått igen och stod och frös ett tag innan vi väl kom in. Ja mycket gick knas denna lördag men som tur var hade vi en grym kväll sen för fina Krippa som fyllt 25 och bjöd på fest med god mat och trevligt folk! :D
 
En dag kan verkligen gå i vågor, böra bra, dåligt sen och sluta grymt! ;D
 
Tack Krippa för en trevlig kväll! ♥
 
 
Söndag.... ja den ska vi inte prata om.. jäklar vad bakis! haha
Inte många knopp och soffmys dagen lång.
 
Ja allt som allt så var det en bra helg, tack för det! :)
 

BRA dag!

 
Hurra för fredag!! ;)
 
Nu har jag kört igenom alla pass på det nya programet och känns riktigt bra och ROLIGT! :) Träningsvärken idag är obeskrivlig men då vet man att det tagit! ;) Tror det kommer bli bra det här och ska bli riktigt kul att se vad som händer med kroppen. :)
 
Igår vart det en fika med Simone efter jobbet och riktigt roligt att ses igen på bra länge!
Tack! :D
 
En gammal bild på mig och Simone. :)
 
Sen bio med mamma. Vi såg Små citroner gula. Vi har länge tänkt gå men inte varit någon film som vi båda velat se och så kom denna. Jätte mysig film och fick mig några skratt imellan. :) Tack mamma. :)
 
 
 
 

Apr. 04, 2013

Igår vart det ett grymt benpass! Så galet jobbigt och så galet roligt! Jag körde och känner mig riktigt nöjd. Kunde knappt gå från gymet igår men det är bra då har kroppen fått jobbat! :) Hej träningsvärk! ;P

Idag är ingen vanlig dag för det är Sandras födelsedag hurra hurra HURRA! Grattis underbara vän! ❤


Grattis!!

 
GRATTIS ÄLSKLING!!!!
 
Idag är ingen vanlig dag för det är Sannys fördelsedag hurra hurra HURRA!
 
♥♥♥
 
 

Ny vecka nya möjligheter! :)

Måndagen bestod av en lång skön sovmorgon och sen frukost. En riktig helgfrukost med massa gott. :) Dagen vart lugn och skön hemma samt träning.

Jag starta igång ett träningsprogram igår! Så sjukt taggad och precis vad jag behövde för att få tillbaka energin och motivationen igen! :) Känns som jag har ett bra upplägg och känns sjukt roligt! :D