Två år!

 
Jag och Sanny har varit tillsammans i två år! ♥
 
Finns ingen jag någonsin känt så mycket som jag känner för S.
Det är han jag vill dela restan av mitt liv med och att ha den känslan att veta det är underbart!
Älskar dig! ♥
 
 

paus?

 
Oj gått en vecka sen jag blogga men har inte riktigt haft varken tid lr lust (tyvärr). Varit en vecka där jag varit så sjukt trött. Vet inte varför. Knappt orkar träna och tog mig dit en dag bra och orka hälften av vad jag brukar och dubbelt så död. Nått skit i kroppen kanske?!
 
Nu är iaf helgen snart här, ÄNTLIGEN! :) Förra helgen vart de tvådagars och en riktigt bra sådan. Men det blir det INTE denna helg. Som tur är! ;) Imorgon kväll blir det bara lugnt och mys med babe. ♥
Får se vad lördagen bjuder på men sugen på att hitta på något kul, inte det vanliga vill säga! :)
 
Ne nya tag nästa vecka med träning och allt annat efter denna vecka. Tänker sova tidigt ikväll och vakna upp till underbara fredag! :)
 
Slänger in nn bild från förra helgen och veckan! :)
 
Fina Ida och jag!
 
 
Solning och färgning i veckan när jag sluta tidigt i tisdags.
 
 

Död!

Känner mig slut i huvudet. Är inte van vid att plugga så här men bara att vänja sig! :)

Orka ärligt ingen träning idag. Plugga till sent sen var jag tvungen att fixa fika till kollegorna imorgon. Min tur. ;) Snickers på hemma gjort vis blev det. Hoppas dom gillar det! :D

Imorgon är det fullt upp! Jobba, träna stressa hem och svira om för att sen till stigtomta till moster som fyller och massa släkt. Det blir vår fredag det! ;)


we<3it inspo!


God morgon!

Torsdag redan, veckan rusar iväg! :)

Jobb idag (som alltid på vardagar) och sen blir det hem och plugga! Japp idag ska det pluggas massa körkort. Fortsätta läsa den tråkiga (jag är ingen pluggmänniska) boken och försöka få in massa teori i huvudet. Ska nog gå bra för skam den som ger sig! ;)

Blir en liten date med Ida idag med, vi tänkte dra och sola. Länge sen nu jag gotta mig där så det blir en bra break i pluggandet. :)

Gick faktiskt bättre att träna igår än jag trott och de konstiga jag kände igår visa sig inget på träningen eller efter. Gött! Och även om man är omotiverad som jag var innan när jag kom till gymet så går allt och gick dygn svett därifrån och nästan med en bättre känsla just gör jag genomförde det trotts hur känslan va innan. :)

Idag blir det sen träning då jag ska plugga så länge jag orkar och Sanny jobbar sent så vi kör tillsammans på senare kväll istället. Blir bra det!

Nu måste jag göra lite nytta. Ha en toppen dag! :D


Träning!

Precis tryckt i mig min vanliga proteindryck och ska snart bege mig mot gymet för vad jag tror blir två roliga och svettiga pass på cms. :)

Känner mig lite konstig så hoppas för tummar och tår att det kommer gå bra! Får stupa i säng sen efter. ;)


:)


Inte mycket på hjärtat..

 
Två jäkligt bra träningsdagar har jag startat med! :D
Redan helt slut i kroppen men veckan är inte slut och ska fortsätta köra allt jag kan!
 
 
Lite körkort ska hinnas med, ja ni hörde rätt Fanny ska plugga lite. Dax (inte en dag försent) att ge det ett nytt försök. Nu är syrran hemma från resan med och förhoppningsvis får vi in lite körning snart med. :)
 
 
 
 

Senaste Instapix!

 

Måndag

Ny vecka, ny möjligheter! Jag är taggad, taggad som fan! :D Börjar med jobb och sen massa härlig träning! Nu kickar vi igång dagen! :)

Ha en toppen dag!



INSPO!

 
Lite inspiration. Av nån anledning får man längtan till sommaren av dessa bilder.
Bruna armar med massa fint på. ;D Roligt på sommaren man när man kan använda smycken på en helt annan nivå då det syns mer! :)
 
"Trust nu bitch" armbandet vill jag typ ha nu, så jäkla coolt! Slutsålt tyvärr.
 
 

Insta!

 
Instagram
 
Kolla in min insta för mer dagliga bilder!
 

WTF!!!! Pepp!!

Ne fan heller att jag tänker låta mig själv må dåligt, dax att se allt de positiva i livet just nu!!! ❤


Söndag

 
Vart inte så mycket party igår. Var inte på humör och kände mig allmänt låg över saker som får mig att må dåligt (å nej det har inget med mitt förhållande att göra) just nu. Vi drack lite vin sen vart det sängen igår. Skönt att inte gå ut.
 
Man ska inte låta folk trycka ner en lr får en att må dåligt men ibland är det svårt och som sagt just nu mår jag inte tipp topp pga vissa saker som får mig att bli väldigt ledsen har väl egentligen gjort ett tag. Tror man inte riktigt förstår ibland hur man kan påverka andra. Jag antar att jag har svårt att bara stänga av och sluta bry mig annars skulle jag inte bli så ledsen över hur vissa får mig att må.. utan bara skitit i det.
 
Vissa saker i mitt liv älskar jag och vissa saker känns mindre bra.. men så är det.
Jag är männsklig och man har sina upp och ner perioder i livet.
 
 
 

IN LOVE!!


Rock chic

Har visat denna väska förut här i bloggen men det var länge sen nu.
Men jag kan inte släppa denna väska, så jäkla snygg! 
Får drömma lite till om den lr önska mig den haha I
nte tider att lägga den summan på en väska just nu. ;)
 

HELG!

 
Helgen är här och börja men en skön hemma kväll med älskling. Lite gott plocka att tugga på och gladiatorerna samt en bra film i soffan. Precis som en fredagskväll ska vara och som våra brukar för det mesta se ut! :)
 
Idag har vi än så länge inte gjort många knop, lr städat har jag gjort men sen mest tagit det lugnt.
 
Taggar för en kul ikväll i glada vänners sällskap idag! Lite vin såklart blir det!
Kul att träffa folk på lördagar när hela veckan ser ut som jobb, träna, äta sova. haha Fredagar gör vi inte mycket utan ofta som sagt tar det lugnt hemma och samma med söndagar. Då är man bra sugen på att göra något när lördagen kommer. :D
Egentligen spelar det inget roll vad man gör utan att man gör något, vin som middag som soffhäng men vänner. Eftersom dom man ofta träffar gillar att gå ut så blir det ofta så, är ju inte så att vi inte kan låta bli drickandet. :) Sen är vi för jäkla dåliga själva på att ta tag i att träffa vänner på fredagar utan blir ofta att bara vi myser istället för att tex.. laga lite god mat med vänner och soffhäng är ju riktigt guld!
Vardagarana kan man såklart oxå göra det men alla ni som tränar som vi vet att man är rätt trött på kvällarna när man jobbat och tränar direkt efter.. mat sen typ däckar man. Tror aldrig vi lagt oss så tidigt på kvällarna som vi gör just nu. haha
 
 
 

Alla hjärtans dag!

♥-dag idag!
 
Chefen smöra och ställde dit alla hjärtans dag godis. Tack sa jag och unna mig lite gott. Lite väl mycket men en idag får man! ;)
 
Jag och Sanny har varit ute och ätit nu på kvällen. Mysigt då vi inte ofta gör sånt. Kanske inte inte det mest romantiska stället men gott var det. FET minus för det tog sjukt lång tid att få in maten. Många var irriterade kan jag säga. Men som sagt i det hela är jag nöjd!  :)
 
Finns ingen jag haft så starka känslor för som min älskling.
Han är mitt allt och det är han jag vill leva med för resen av mitt liv. Älskar dig!
 
Många tycker att det är en överskattad dag och man ska väl alltid visa uppskattning och behövs ingen speciell dag för det. Men samtidigt tappar man lätt det i vardagen så detta blir ju istället en dag att bli påmind om att faktiskt visa dom man tycker om lite extra kärlek! :) ♥
 
Har inte många RIKTIGT nära vänner då jag inte längre vågar släppa in så många på mitt liv efter blivit bränd av folk för många gånger som man trodde var mina vänner.
Har haft det tufft till och från i livet och riktiga vänner ja de dom som finns där i alla lägen, 
GLADA som TUFFA tider.
 Tack ni som finns där och har alltid ställt upp i alla väder i mitt liv ni är guld värda!
 
 
 

Senaste Instapix!

 
 

Taggad!!

 
Beställde hem lite nytt till träningen. Dax att höja tempot lite nu och sätta fart!
 
Vart en del kul till både mig och Sanny.
Men beställt bla proteinpulver, prestationshöjande, ny shaker och linne!
Btw testa vi nudlarna igår till ett nytt recept, sjukt bra vart det! :)
Lägger upp det receptet snart.
 
LÖÖÖÖV!!♥
 
 

Make up!

 
Lite nytt på min andra blogg!
 
HÄR!
 
 

Victoria secret

Har den glada nyheten att berätta att Victoria secret ÄNTLIGEN kommer till sverige.
 
Vad jag hört kommer den öppna vid Arland flygplats (?!), bord ju ligga i sthlm smet tycker man men drar väl mer turister såhär antar jag. Kommer iaf slå upp portarna i vår! :D
 
Älskar ju även deras PINK kollektion med massa sött!
 
Fanny är GLAD!!!  :D
 
 
 

Livet på en pinne!

Livet är bra och spenderar bästa lördagen med Ida! Så länge sen hon och jag hade egentid såhär! ❤

Nu taggar vi!! Vin, bra prat, party och ut och dansa!! :)


Helg!

Äntligen sitter man i soffan och njuter av lugnet. Som jag längtat!
 
Dagen slutatde med ett pass på cms innan det bar hem för lite god mat och till soffan där vi befinner oss nu i. Mat som baconinlindad fläskfile fylld med vitlök och örter. Ugnsbakade grönsaker och en sås med huvudingrediens örter! Så som en fredag ska vara. =)
 
Imorgon är det fullt upp! Men på ett bra sätt. Fika/lunch men Sandra, fix hemma sen kommer mamma och mormor på lite Fanny-fika (namnsdag) och sen blir det vin och melodifestivalen med Ida. Känns som en bra lördag! :D
 
Sanny drar iväg med grabbarna på äventyr och sover borta tills på söndag. Tur att jag ska dricka vin på lördag kväll så jag sover gott sen. Sover ju skit illa själv numera så vin är bra medicin på det. ;)
Tror dom kommer få det grymt kul och så ska jag med, när katten är borta dansar... haha
 
 

Nytt i garderoben!

 
 
 

God morgon

Fredagen är här och känns underbart! :) Har en satans träningsvärk men det är bra!

Igår var det halv åtta hos Jenny. Mycket gott var det. :) Vi prata även lite om vad vi tryckt om varandras mat dom två omgångarna. Kul att höra! :)
Vi bestämde även att vi kör en omgång till. Nu måste man välja ett tema för sin trerätters. Tror ni alla börja fundera på en gång! Haha

Bara start på fredagen med ett inlägg på fb som gjorde min dag innan den ens börja. Kan ju bara bli en bra fredag! :)

Nu mot jobbet och massa bus med dom små söta, love! ❤

Ha en bra dag! :)


Vill ha!

 
Vill verkligen ha något mer par gymaskor att byta med. Älskar mina mörkrosa Nike och skulle inte säga nej till de ljusrosa. Var dom jag titta på från början men då fanns det inte storlekar när jag skulle ha dom. Tror inte man kan få för mycket av gympisar då det är skönt och snygg sko. Allt i ett! ;) Ge mig de ljusrosa!
 
Så snart utesesången är bättre och man kan ge sig ut i spåret måste jag ha nya! Vill ju inte ha samma inne som ute såklart. Sen ska jag nog ha ett par stabilare när jag ska ge mig ut. Svårt de där med att hitta bra skor men som sagt när man hittat rätt så är det underbart! :)
 
Kort och gott, två par behövs inhandlas! ;)
 
 
 

Underbart!

Ligger däckad i soffan efter en bra stund på gymet! Det känns i kroppen kan jag säga och så ska det vara! Träningsvärken kommer imorgon kan jag lova! Idag har jag svettats ordentligt! :) Klapp på axeln Fanny!

Idag känner jag att jag verkligen varit effektiv, visst sover man gott efter en sån dag! :)

Imorgon är det dax för halv åtta igen och det är Jennys tur att bjuda. Spännande vad det blir!! :D

Nu dusch och sen bums i sängen!

Sov gott. :)


Klapp på axeln!

 
Effektiv = klar med allt som jag tänkt göra hemma! Tummen upp för det!
 
Nu är jag ju värd lite solning och nagelfix innan det är dax att svettas! ;)
 
 

mitt i veckan!

Idag har jag fått sluta tidigt vilket känns jätte skönt. Så blir ta tag i lite sysslor hemma.
Tänkte vara duktig att tvätta undan lite, städa och pyssla lite. Är ju sån husfru så fixar ju oftast med allt sånt hemma. ;) Iofs tar Sanny största smällen på bilen så det är väl inte mer än rättvist. :) 
 
Ikväll ska jag ta mig till gymmet igen. SJUKT SKÖNT! Längtar efter att få svettas lite.
Vill åt känslan efteråt som är bara en stor njutning. Finns det något bättre?! :)
 
Tumblr_mgfp4boxpn1s2217oo1_500_large
 
Snart är helgen redan här med, fasiken vad fort de går. Men skönt för det får gärna gå fort nu så vi får lite vår! :) Sanny ska ev iväg i helgen så är lite sugen på att hitta på något kul. Får lura på den. Min tanke var ju först att ta en lugn helg till för att verkligen bygga upp mitt försvar igen osv.. tror det är bra för mig. Men ja det suger ju lite i nerverna efter något annat. ;)
 

Du är bra du!

 
 
Veckan är i full rullning. Tyvärr har det inte blivit så mycket träning mer än lite hemma. Helt enkelt valt att ta det lugn då jag än går på penicillin vilket gör att infektionen inte alltid är hundra ur kroppen och immunförsvaret försämras lite. Sen blir man så sjukt trött av det. Så för att inte riskera att sjukna igen (med mitt redan dåliga försvar) så tar jag det lugnt och blir hundra istället! :) Men OJ vad det kryper i träningsnerverna. Vill egentligen bara köra men nu är det dax att lyssna på kroppen och tänka till lite!
 
Idag har fina Ida varit förbi. ♥ Blev lite hårfix! Jag har plockat ut håret på henne och hon har klippt mig. Mitt hår känns mycket fräschare igen och inklusive jag själv. Hår är viktigt! ;)
 

LCHF PIZZA!

I helgen prova jag och Sanny en lcfh pizza. Måste säga att det vart riktigt gott!
Självklart är det valfritt vad man vill ha på. Jag körde salami, brie, färska tomater och champinjoner samt lök. :)
Nu missa jag att fota så har lånat denna bild från nätet på hur den ungefär såg ut! :)
 
 

Ingredienser botten:

120 g cream cheese (jag använde ICA´s)
4 ägg (små ca 58g/ st)
1,8 dl Fet grädde
0,6 dl Parmesan (eller annan smakrik ost.)
1 matsked Italiensk salladskrydda eller annan krydda ni gillar till Pizza.

4,8 dl Riven ost (förslagsvis en billig, jag använde mig av hushållsosten)

Tomatsås:

0,7 burk krossade tomater
Kryddor efter smak,
1 grönsaksbuljongstärning

(jag kryddade med franska örter ( blandning av massa olika örter),cayenne och salt).

Låt koka upp och svalna lite.

 

Gör så här:
Ugnen 175 grader.

Börja med botten:
Klä en långpanna med papper. (hög kant på plåten, då det blir enklare att få en bra form på pappret, så att inte smeten rinner ut för mycket).

Vispa ihop cream cheese, och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesanosten, vispa ordentligt.
Blanda sedan i resten av pizza botten osten.

Häll allt på den papperklädda plåten, och bred ut till en jämn botten.

Grädda i 175 grader i 25-30 min tills den blir gyllene.

Under tiden kokar ni ihop tomatsåsen, och förbereder toppingen.

När botten är färdig, tar ni ut den. Läger på tomatsåsen och toppingen.
Ställ in Pizzan i ugnen på 200 grader i fem minuter (tills osten smält).
Ta fram låt svalna 5 min till. Skär upp och njut.

Går utmärkt att frysa, och värma i micron efteråt.
SMAKLIG MÅLTID! :)
 

skratt!!

Var inne på Ginas hemsida och fick syn på denna tröja!
Haha tyckte det var lite roligt med tanke på att de som känner mig vet min försmak till drycken. ;)
 
En sån skulle man ha bara för att! :P
 
 

Vacker!

Gabrielle Alpin - The power of love
 
 
 

Söndag

 
 
Söndagen är här och jag har nog haft en lugnaste helg på länge! Inte konstigt iofs eftersom jag varit sjuk men imorgon är det jobb igen. Skön men ändå tråkigt.. sista dagen jag jobbar med Krippa.. iaf på samma avdelning. Det SUGER! Så imorgon ska vi ha en sista grym em tillsammans! ♥
 
Igår vågade iaf Sandra sig hit. Efter att ha ätit penicillin några dagar så var man smittfri och fick lite sällskap i soffan. Prat, SKRATT och tv tittande vart det. En bra kväll, var ju tok för länge sen vi gjorde det. Sandra, hon är bra hon! :)
 
Varför har man inte lugna lördagar oftare, riktigt skönt faktiskt. :) Får försöka bli bättre på det. Men är ju lite så ofta att festar man inte får man sitta själv för de vänner jag har som inte festar vekar tro att det är farligt att höra av sig sen man börja festa och att men inte kan göra annat än just festa. Sen är ju helgen fler dagar en lördagen.. aja tråkigt men sant. Man är ju samma person fast man gillar att festa ibland.
 
Ikväll ska vi mysa med god mat och film. Steken är i ugnen och kantarellerna är på tining. (skogens)Guld! :)
 
Hoppas på att få komma igång och träna nu igen med. Nån som vet hur det är med träning när man fortfarande går på penicilin?
 
 
Hoppas all haft en underbar helg! :D
 

Lördag!

 
Går åt rätt håll med halsflussen, jippy! Tror att ca 2 dagar efter man börjat med penicillin är man smittfri så det är skönt med att jag är det nu med. Febern har gått ner och känner mig piggare. Halsen är inte på topp än (såklart), tar ju ett tag men kan äta iaf och det är grymt. :D
 
Men eftersom jag inte är helt frisk än så blir det såklart en lugn helg för mig. Rätt skönt måste jag säga. Här ska det kureras, blir frisk och kry för på måndag SKA jag till jobbet!
Så är nån sugen på att komma över och ha lite film kväll med en sjukis som INTE smittar så är man välkommen.
Börjar bli tråkigt det här nämligen. ;) För så är min lördag som de senaste dagarna i soffan. Men kan inte hjälpas.
 
Solen är ute idag och hur skönt är inte det. Visst får man lite extra längtan till våren. Helt ärligt skulle jag kunna ge vad som för att få just vår nu, längtar helt sjukt! Dels för en pw i vårsolen är underbar och man kan börja vara ute mer på ett annat sätt. :)
 
 

Hår

Hitta en gammal bild på en lite annorlunda uppsättning.
Lite grekisk mytoligi över det nästan.
Vill säga att detta gjordes väldigt snabbt så är inte "finjusterat".
Kanske fylla på med blommor/pärlor så blir det en bal/brud uppsättning.
 
 

Oldies!

 
Otroligt men sant. Sjukna i onsdags IGEN. Börja med en jäkla svullen hals och hög feber som gjorde att jag bara låg och frossa och kunde varken svälja lr äta. Tittar i halsen på kvällen.. japp full med prickar. Hej halsfluss. Har så ont så igår tog jag mig till läkaren. Vet att man knappt för penciliin längre för halsfluss men försöka duger. Kom dit och hade skyhöga infektionsvärden, lika med rejäl halsfluss och fick pencillin utan tvekan.
 
Men fasiken vad jag är trött på at vara sjuk jämt. Ångesten gentemot jobbet är HÖG och paniken på lönen jämt är HÖG. Så less!! Mitt imunförsvar är verkligen katastrofalt dåligt. :(
 
När jag nu ligger hemma titta jag på en extärn hårddisk jag har, oj vad mycket bilder (galet) och så kul!
Bjuder på några. ;)
 
OBS: Dessa från 2009 och är bara fram till ca slutet 2011 om några känner sig missade på bilder. :)
Klick-bara bilder om man vill se dom större!
 
 
 
 
Haha fanns sjukt mycket mer bilder och oj vad saker ändrats sen dessa togs.
Situationer, folk (ibland undar jag vart dom glada spralliga personerna jag kände tog vägen, ni vet sånna men kunde släppa alla spärrar och bara skratta tills man dog typ haha) och annat.. 
Livet gör ju det ibland... förändras.