Peru

Nu ligger vi på hotellrummet och slappar. Imorgon drar vi till Peru!! Ska bli så jäkla kul och skönt att komma bort. Första resan för mig och Sanny. <3 Ses i början av juli! Kram


PW

 
Idag var jag uppe skapligt och är faktiskt något vi börjat med att göra på lördagar för att få ut mer av lediga dagen istället för att sova bort den. :) Sanny är iväg så jag passa på att ge mig ut på pw i solen. Gick bla längst hamnen och Nyköping är verkligen en jätte fin stad, speciellt på sommaren. Vi har det rätt bra här! :)
 
 
Nu tänkte jag göra lite nytta och ev en sväng på stan. Sen blir det provsminkning inför Lenas bröllop innan det är dags att hitta på något kul på kvällen.
 
Ha en toppen dag! :)
 

Cupcakes

 
 Gav mig in på att baka cupcakes i torsdags till mina kollegor! Jag hade fredagsfikat och ville testa något nytt. Vaniljcupcakes fyllda med hallonfyllning och rosa frosting! Vart en vinnare, fasiken så kul! :D
 
 
 

Sommar!

Nu är det verkligen sommar ute och kan ärligt inte må bättre! Börjar friskna till så träningen börjar jag smyga på igen och det var inte en dag försent. :)

Igår var verkligen en riktig sommar dag med solning ute i gräset och sen hem och duscha och byta om för grillning med ett skönt gäng. Elva var vi hemma igen så ingen sen kväll heller. Sånt här önskar jag mer av i sommar :) 


Nagelfix!

 
 
 Sjuk och dan igen (jävla skit!!) så passa jag på att fixa naglarna lite. Inte så mycket ork till annat så var en lagom aktivitet. :) Inte det snyggaste men duger. :)
 

:)

Bra förest igår med trevlig stämning och sedan vart det utgång på Olearys. Mycket folk och roligt. :) Blev lite efterfest med. ;)

Idag kan man inte annat än ljuta av solen! Så sjukt skönt med sommar! :D Snart ladda om för bio med hela gänget. Baksmällan tre är det som gäller och tror den är riktigt rolig. :)


Helg!!

Igår var jag, Emma, Angelica, Tess och Jasse på hamnmagasinet och åt lite mat och tog oss ett glas vin. Skön fredag! Det var en lugn sådan, två glas höll jag mig till. Men är inte hundra pigg i kroppen så var skönt med lugn fredag. Tar igen det ikväll istället. ;)

Idag tog vi en sväng på stan och fixa lite saker vi behövde. Jag kom hem med en klänning. Å jag som inte skulle shoppa något mer än nödvändigt! Men spanat in den ett tag och den heter ju Fanny så måste varit till mig haha. Men 149kr för en klänning känns inte skit hårt i plånboken. ;)

Sen var vi för lata för att laga mat så åt på Green spicy. Gott var det! :D

Snart dax att fräscha till sig lite och ta sig ett glas vin. :)

Trevlig kväll.