Idag är det mindre kul!

 
Igår kväll börja halsen smyga sig på! Idag ont som fan, feber och konstig i hela kroppen! Blä!!! Inte tid med detta, ork lr lust! Har ju saker på jobbet att göra, träning och annat som får mig att bara bli galet stressad över detta!! Idag är jag bitter!! :(
 

Ojoj vilken helg!!

 
I fredags vart det en spontanare med Ida! Äntligen!! Båda har haft mycket och inte hunnits setts. Egentligen mådde jag skit i fredags men hade svårt att säga nej (haha) och konstigt det där hur några glas vin och få en att må bättre. Vart vin och massa skratt och sen en utgång. :D
 
 
I lördags drig jag och Sanny till norrköping. Hitta lite men inge massor vilket inte heller var tanke eftersom vi åker snart. Men två snygga träningslinnen och nån topp fick följa med hem. :) Riktigt bra dag och skönt att komma bort lite. :D
 
Sen vart det middag på c6d. Sista kvällen där innan det stängdes och allas humör var på topp! Vart kvar dä efter maten och drickan flöda! Herregud men oj så kul vi hade! Efterfest på det och somna in på morgontimmarna haha. Ja vi gjorde att rejält avslut kan man ju säga! ;D
 
 
 
 
haha fanns många mer sjuka bilder på telefonen men dom lämnar vi där ;)
 
 

Vårruset!

 
I måndags var vi ett gäng i norrköping för att delta i vårruset! Trodde jag skulle gå mig igenom hela men icke sa nicke trotts dålig kondition och ingen sån typ av träning på länge fixa jag det över förväntan! Jogga/sprang mig igenom loppet. Sån jäkla kick och så kul det var! Så glad att jag följde med för vart en riktig guld kväll! :D
 
 

Söndag

Helgen går mot sitt slut och som vanligt går den alldeles för fort.

Fredags vart lugn. Ett glas vin på hamnmagasinet med Sanny och Gustaf. Sen gick jag och Sanny hem och kolla film. Rätt skön fredag :)

I lördags va tanken att vi skulle hänga på vallarna i solen och spela klubb men börja mulna på när vi kom dit så åkte hem igen. Typiskt nog sprack det upp rätt fort. På kvällen vart det fest. Helt ok var det. Väl ute sög det. Var typ nykter när jag kom ut och inget sug efter att dricka mer heller. Så jag och Tess drog från krogen vid ett. Har man inte kul kan man lika gärna gå hem, och kul kan det inte vara jämt. :) Fick dessutom nått på foten som gjorde jäkligt ont och vart inte mer sugen efter det. Haha

Idag har jag verkligen tagit det toklugnt. Mest legat i soffan. Kan vara skönt det ibland. Känner mig även lite småhängig så är lika bra. Måste vara pigg nu då jag absolut inte vill vara hemma från jobbet nu (lr aldrig för vem vill det), vill inte missa träning och imorgon ska jag ju på Vårruset i Norrköping. Ne sova bort skiten snart och vakna som ny människa! :D


Det närmar sig!

 
Veckan är snart slut (igen)! Går så fort nu, men det gör inget för snart åker vi!!! :D
 
Den 19 juni drar vi till Peru! Två sköna veckor där samt bröllop för Lena och Jonas. Inte fel alls! =) Vi ska även under resan upp till machu picchu men några av sällskapet. Det ska bli en grym häftig upplevelse! Tror ni jag längtar?! Inte en vanligt charterresa utan får uppleva lite mer. Även min och Sannys första resa tillsammans. ♥
 
 

halsband

 
Tror jag blir bortskämd. Sanny gav mig detta halsband jag velat ha!♥
 
 

helgen

 
Helgen vart förjäkla bra! I lördags kväll så gick jag, Tess och Emma över till Tim för möta upp resten av gänget där. Riktigt bra kväll med många skratt, goda Mojitos och (oj) vilken fylla det blev. Ehh det bjuder jag på för kul hade jag! :)
 
 
 
 
Söndags var verkligen en sån där dag man inte ville skulle ta slut. Promenad med Emma, glass i hamnen. Sen sen lunch med Sanny, Robban och Frettan och sen kom Rappe, Sebbe och Gustaf och gjorde oss sällskap. Sen avsluta vi det lugnt hemma. =)
 
 

H&M inspo

 

Maxiklänningar!

Älskar maxiklänningar och kommer vara stort nu i vår/sommar!
 
Här är lite inspo från hm.
 
 

Lördag baby!

 
Lördagen är här!
 
Våran lediga torsdag spendera vi på gymmet och sen ute i Vivesta där mamma och pappa köpt stuga. Totalrenovering på g så vi hjälpte till lite. Sanny och pappa grävde ur under huset (jobbigt) och mamma och jag måla huset. :) Kommer bli kanon när det är klart! :)
 
 
(klickbara bilder!)
 
Inte mycket barn på jobbet i fredags så vart en rätt lång dag men mysig! :) Igår vart det bara lugnt Hemma och bara göra ingenting samt kolla på film. Vi kolla på Safe haven (samma som gjort Dear Johan bla), Grym var den! Se den! :)
 
 
Lördag och skulle egentligen varit iväg på Lenas möhippa men fått välja att avstå. Dels känner jag att det kommer gå åt så grymt med pengar till Peru. Resan upp till macci picchu som några av oss ska på under resan i Peru gick iväg mer än vi trott så måste prioritera att pengarna behövs där. En möhippa är ju tyvärr inte gratis och den stora summa pengar läggs bättre på resan.
Sen har jag för mycket i huvudet, bara en sån sak att åka iväg känns jobbigt på något sätt just nu. Jag blir så att jag stressar upp mig ibland och små saker blir stora. Vill så mycket men hinner hälften just nu känns det som och slutat med att jag känner små ångest och inte i fas. Just nu är det jobba, träna, äta, sova. Vill ju gymma som jag gör (älskar ju det) men vill hinna konditionsträna med, jag vill hinna med mitt hem mer, mig själv (!!), träffa vännerna mer, plugga körkort, ta tag i blivande företaget osv.. blir en ond cirkel då jag bara börjar få panik över allt. Vill så mycket just nu! Att jag dessutom vart småhängig och sjukt trött gör inte saken bättre lr så är det så att jag känner det för kroppen börjar säga emot. Jag är helt enkelt tvungen att lyssna på min kropp lite och har bara haft panik över att åka och de suger för jag ville så sjukt mycket på den möhippan. Får se det ljust i att jag iaf får åka till Peru snart och uppleva bröllopet iaf! Men nu får jag två dagar när jag kan komma ifatt lite. Svårt att förklara och kanske förstå känslan jag har just nu i kroppen.
 
Säger bara tur att jag är min S som är galet underbar och fina vänner som ger mig energi mitt i min lilla bubbla till stressvärld just nu! Kommer lägga sig snart, jag är sån som kan bli så här stressad ibland när det blir för mycket jag vill och inte hinner. Får jag bara landa lite så löser det sig! :D
 
 
 
 
 

Off

Skrev långt inlägg, när jag skulle lägga in bild försvann allt! Inte första gången på appen!! :(


Lill-lördag! :)

Igår var det fullt ös! Börja tidigt och sluta då även skapligt. Direkt ner till hamnen för en mysig fika med Simone. Oj nu är det nära till bebis hoppar ut, spännande! Alltid lika trevligt att ses! :)

Direkt vidare på fridkvårdsmöte på Friskis. Har blivit (med en kollega) friskvårdsombud på jobbet. Så man ses på olika träffar och får lära sig massa bra samt får grymma tips att ta med sig. Igår fick vi prova lite meditation genom andningen och sen hade vi "kompis massage". Riktigt kul! :)

Vidare hem för sätta i hår på Tess! :)
Kan säga att efter den dagen dog jag sen. Trött som ett as! Bra dag var det men trött tjej somna tidigt sen. ;) Gått med lite halsont till och från ett tag och känt mig trött men blir inget mer vilket är skönt men eftersom jag redan va lite sliten så vart de väl värre när jag kom hem.

Idag gick det fan små segt med träningen lr vi gjorde den grymt bra men vi fick kämpa lite extra bara! ;) Sega i kroppen var vi båda men peppa varandra så gott vi kunde! :)

Nu njuter jag av lugnet hemma och inga måsten. Sanny drog iväg en sväng lite spontan så passar på att njuta av lite egentid. Behövs ibland! :)

Nu ska jag fortsätta med ingenting (haha) ett tag innan Sanny kommer hem igen. :)


Bortskämd!

Idag när jag kom hem låg ett halsband till mig från Sanny, ett hjärta vingar. Riktigt gulligt gjort av han! :) ❤ Fick även hem ett annat paket som jag beställt. Ebay är grymt, 15kr för det guldiga halsbandet. Tack för det! ;)


tjohooo

 
Bara inse, jag är en periodare när det gäller att blogga men det får ni ta! Just nu är det fullt upp och så får det vara. Bloggen kommer tyvärr inte i första hand just nu även om jag önskar jag haft mer tid med den men jag ska försöka bli bättre. :)
 
Träningen tar MYCKET tid just nu och kul är det. :)
 
 
Vi har hunnit med valborg sen sist och ja kan tycka mig det var en riktigt bra kväll. Kul att få med Emma med!  =) Grillning och prat, musik och dans fick sammanfatta kvällen.
 
Har hunnit fixa lite mer på balkongen med. Ny möbler ska det bli är tanken så dom får inte vara med på kort utan bara det jag planterat. Tycker sånt är så otroligt kul och kan inte neka till att jag drömmer mig bort till en fin trädgård i framtiden. ;)
 
 
I helgen vart det en lugn och skön fredag. Angelica, Sebbe och Robert kom förbi och vart filmhäng tillsammans istället för på varsitt håll. Skönt det ibland umgås utan alkohol. ;) På lördagen drog vi ut till syrran och Johannes. Gu vad mysigt dom bodde. I ett litet sött hus utanför sjösa med en liten ladugård med får och små söta lamm. Ja kan inte säga annat än att jag är riktigt glad för min systers skull! :D
 
Spontan vart det grill och häng här på kvällen med lite folk. Trevligt och sen röjde vi dansgolvet. Tummen upp för det. :)
 
Söndag, går för fort men fasiken vad jag gillar dom. Inga måsten och bara va. Fika i hamnen med Tobbe och Nina och lilla söta Tilde. Sen grill hemma på balkongen. =) Bra söndag!