Bas!

 
 
Sist jag köpte ny fundation var jag sugen på att prova någon ny. Sagt och gjort så blev det en serie från Maybelline i fundation och puder.
Maybelline super stay 24h
 
 
 
 
Det är en fundation och ett puder som ska sitta perfekt hela dagen. Den ska stå emot värme, fukt och svett utan att kladda av sig eller smetas ut vid beröring. Den innehåller spf 15, är oljefri och innehåller ingen parfym och ska passa alla hudtyper. Dess Micro-Flex formula gör att foundationen rör sig flexibelt med din hud och sitter på så vis längre och bättre.
 
Min åsikt!
Riktigt bra och sitter där den ska och står emot. Gillas starkt och är ny favorit. Rekomenderar serien.
5/5 
 
TIPS!
Glöm inte att alltid ha en primer under din fundation. 
En primer används i ansiktet och jämnar ut huden, förminskar rodnader, gör att porerna syns mindre och ger en vacker lyster. En primer ska dessutom se till att din foundation fäster bättre och håller längre. 
Maybelline har en primer i sin serie som jag tycker fungerar bra. Otroligt dryg! Du behöver så mycket mindre än du tror. Knappt att du tror att du fått något i ansiktet. Tar du för mycket kan det lätt bli motsatt effekt och du blir glansig efter ett tag.
 
 
 

Onsdag

Hej! 

Fasiken redan mitt i veckan, fort går det! Skönt är det och inte klagar man. Jobbar imorgon och slutar skapligt sen tar jag helg! Lyx! :) 

Idag var vi förbi på Carlings vip-kväll! Live musik och gratis öl. Inte illa! Kom hem med tre nya plagg. Dessutom var det 30% på allt i butiken ikväll. :) 

Nu ligger jag i sängen och är mer död än levande. Men vad gör det när det är bara en jobbdag kvar denna vecka! ;) 

Kom iaf hem med ett par byxor, ett linne och en hoodie (utan ärmar). Nöjd tjej! 




(Färgklick på skjortan idag! ✔️)

God natt!

/Fanny

Ny vecka!


Söndagen blev så lugn det bara gick att bli. Vi hängde i soffan hela dagen och åt god färsk lax till middag! :) 

Ny vecka är här och måndagen bara försvann. Jobb och promenad med Dot (grannens fina hund) fick det bli. Sen var jag klar för soffan. 

Idag har jag äntligen träffat Simone och Nellie. Så mysigt och kul! :D Guuu vad hon växer fort, galet ju! :) 

Bra start på veckan! 




Kryss!!

Hej! :) 
 
I fredags drog ett gäng iväg på kryss ifrån jobbet! Om vi säger såhär starta vi med att alla var rätt dragna innan vi ens klev på båten. Haha Väl på båten körde vi vidare med häng i hytten med makeup fix på mina fina kollegor och häng i baren innan middagen kalla. Vi satt i ett sånt där sidorum och vi fick med oss hela rummet i sång och annat kul. Herregud vad man skratta! Krippa fick även "straff" för mycket telefon tittande och fick hela den restaurangdelen att sjunga för henne. Ouups! 
 
Kvällen fortsatte med många skratt, drinkar och dansgolvet fick sig en sväng.  
 
Lördagen var vi inte dom som var dom och körde friskt vidare. Är ju bara att fortsätta när man väl är igång! 
 
Länge sen jag hade så kul och skratta så otroligt mycket! Älskade kollegor!! ❤️ 
 


 
Finns en hel del bilder som får stanna i telefonen! ;P
 
/Fanny

Kryss!!


Idag bär det av på kryss med jobbet. Vi är sex personer i varierande åldrar som åker. Sticker vid ett ner mot stan för att ta bussen mot Sthlm och båten. Kommer nog bli en spårad kväll/natt/dag med tanke på hur våra personalfester brukar vara. ;) 

Kul ska det bli iaf! 💃



 

torsdag.

Hej. 

Fullt upp som vanligt och denna dag ännu mer än vanligt. Fasiken så effektiv jag varit idag. :) 

Jobbat, städat, tvättat, träffat mamma en kortis och sen ner på stan med Sandra en sväng. Efter det hem och byta om för att gå och sola och sen fixa naglarna och färga håret! Japp full fart!! 
Imorgon är det nämligen kryss efter jobbet så känner mig mer än redo nu haha 😜 


Fina kollegan och jag! :) 

/Fanny

träning

 
Idag drog jag av en tolvtimmarsdag på jobbet. Rätt trött när jag kom hem så orka ärligt inte ta mig till gymmet idag så blev träning, men hemma. 
 
Körde rumpa och mage.
  • squats
  • benlyft
  • cykelcrunches
  • crunches med armar upp samt höftlyft (vet inte hur jag ska förlara denna övning)
  • sneda crunches
  • plankan
  • donkeykick 
  • hip bridge
 
All träning är bättre än ingen träning!
 
 
Nu längtar jag efter gymmet!! 
Imorgon ska det dit och svettas. *bang*
 
 
 
 

Juste!

 
Råka klicka hem dessa med. Har inga sneckers och länge tyckt om dom och hitta dom i bra pris med 30% på dom så passa på! ;)
 
Varma är dom med så fungerar bra i vinter med. :)
 
 
 
 

Lite höstshopping/belöning!

 
Har suktat efter ett par träningsbyxor från Better bodies länge (läs sjukt länge). Gav mig själv en liten morot att om jag kommit en bit på vägen, kämpat hårt och nått en del av mina delmål så får jag köpa dom. 
 
Nu är dom beställda!! Wohoo!
 
Träning ger färdighet och med snygga tränigskläder känns det ännu roligare. Så kommer öka tempot ännu mer nu förhoppningsvis. :P . Massa cardio fortfarande på schemat. Går inte att bara styrketräna om man är ute efter en fit och hälsosamkropp så nu lägger jag en massa tid på just cardio och styrkan i mindre mängd.  Den styrka jag lägger fokus på just nu när jag kör styrka är mindre genomgångar av kroppen för att inte tappa allt samt mer fokus på runpa/ben samt mage. Kommer trappa upp i nov med styrkan igen. :)
 
Lycklig tjej! ;)
 
 
 

Lördag

Hej. 
 
Inte blev helgen som jag tänkt men ibland vill inte kroppen. Tagit det lugnt och tror inte jag sovit så här mycket på länge. 
 
Idag har jag som sagt sovit mestadels. Varit lite nagelfix i min uttråkning. Har fasiken inget intressant att säga idag. ;) 
 
Sanrt kommer iaf älskling hem med efter kryss. Gisar på att han fortsätter kvällen men inte mig emot då jag får det lite lugn hemma och får välja program att titta på själv haha!
 
 
/Fanny

Torsdag

Hej. :)

Redan torsdag och så skönt. Helt slut i kropp och knopp. Känner mig sliten och hängig på kvällarna (antagligen av att jag har för mycket nu) och trött. Sover sådär, vaknar av sjukt mycket konstiga drömmar om nätterna. Aja nu är det snart helg. Man kan inte vara på topp jämt och allt kan inte vara otroligt bra konstant. :) Mänskligt och betyder inte att livet är dåligt för det för det är det inte! :D

Glad att jag har min älskling som får mig att slappna av emellan åt. ❤️ 

Imorgon ska jag bara vara, så är det! Soffan, film och inga måsten. Bara slappna av. Lördag sticker jag och Sandra till Sthlm över dagen och bara myser! Ska bli så skönt! :) 

Kvällen sen får jag se vad som händer. Ev blir det fira en födelsedag annars blir det lugnt. Lugnt vore skönt! :) 


/Fanny

Life







Ny vecka

Måndagen kanske inte var veckans bästa dag men åt andra sidan så kan veckan bara bli bättre. Hästdag på jobbet med tolvtimmars pass. "Vanligt" jobb och rörig/kaos dag och apt på det. Är och har varit ett tag kaos på jobbet och alla är verkligen trötta på det. Halv åtta var jag hemma igår. Tänkte hoppa träningen för energi till det fanns inte. Men nej gav mig fan på det och tog mig iaf till träningen. Vart 45 min på bandet och det känns helt ok och absolut bättre än inget. Efteråt kändes det bättre, som man fått gå av sig dagen som varit. :) Träning är bra och glad att jag funnit den. Man mår fasiken så mycket bättre av den. :) 
 

Nu mot jobbet och ny dag! 

/Fanny


Helgen

Hej! :)

Då var helgen förbi och ny vecka är här! :)

Helgen gick (som vanligt) alldeles för fort. I fredags fira vi Angelica lite då hon fyllde i helgen. Överraska henne när hon kom hem. :) Vart ingen sen kväll för oss och drog hem elva halv tolv tiden redan. Rätt trötta och Sanny skulle jobba lördag dessutom. 

I lördags var det lite folk här. Var i valet och kvalet men sluta med lite vin. Iofs svårt att ta det lugnt med folk här.. Hade rätt trevligt trotts opepp och tom krogen var ok men så jäkla kul är det inte så man hoppar och jublar. ;) Nästa helg blir lugn för mig istället kan jag garantera. Som sagt, så kul är det inte. ;) 

Var iaf kul att träffa Tess i lördags då det var länge sen. :D 



Söndags åkte vi ut till Tystberga och hälsa på Tobias och Nina och fika lite, Jonas och Lena var där med. Otroligt söta Tilde kan man ju titta ihjäl sig på samt nya hunden. Tror jag måste köpa hund! Dom har köpt en liten fralla, så galet söt! :) 


/Fanny

Fredag!

Äntligen är fredagen här och som vanligt välkommen. Vecka har gått otroligt fort och fullt upp hela tiden. 

Skönt med en oplanerad helg framför sig. Som vanligt nu för tiden otaggad för alkohol och fest. Tappat suget verkligen. Men får se, kanske blir sugen och tar en spontanare. ;)

Idag blir det iaf träning. Gårdagen hade jag bra med energi med en timme pw på bandet. Och kändes som jag skulle kunnat köra ännu mer. Men var sugen på att köra lite mage med innan hemmet och lite måsten kalla. :) 

Tidig fredag idag, skönt! 




Projekt

Mitt lilla projekt är klart. 
Två gamla fruktlådor som skulle slängas på jobbet fick nytt liv och blev förvaring. 

Varsin till mig och Sanny. Siffrorna står för när vi är födda, simpelt. :) 


Enkelt sätt att förnya. ✔️

Nu är det bara ny VIT hylla som ska dit istället för den svart/bruna fula. :)



Nya!

Nya byxorna jag beställt kom på posten idag. Så sjukt sköna, som mjukisbyxor! Jag, som många andra tjejer, jobbar på ruuuumpan min och dessa byxor är grymma när det gäller att ge rumpan en bra form. Trycket inte in (så rumpan plattas till) utan formar rumpan bra. :) 


Lite kär i dom är jag allt. 🙏

Då var första..

..dagen på denna vecka klar! 

Jobb och sen direkt till gymmet i två jobbiga timmar. Dagsformen vet sådär så fick kämpa på ordentligt. Men gav allt och lite till och sluta med en trött och svettig Fanny som lämna gymet.

Jag kan och jag vill! 👊 

Tycker verkligen träningen är jätte kul nu och har verkligen siktet på att lyckas, motivationen är på topp! :)


—-—
Ikväll har jag börjat på ett litet inredningsprojekt här hemma. Om det blir som jag har bilden i huvudet när det är klart återstår att se. Vad det är och resultat får ni se när jag är klar! :)

God natt. 
💋

Måndag! :)

Ny vecka och nya tag! :) 

Lugnare och ordningen återställd på jobbet, skönt! :) 

Jobb till fyra sen direkt till träningen. Måste ta den direkt efter. Blir det ett glapp hinner jag varva ner för mycket och blir bara seg och trött så måste gå direkt. Mest energi då med! Sugen och taggad och ska fasiken ge ännu mer denna vecka! Satt första delmålet till sista oktober så bara att köra nu. :) Jag kan och jag vill! 👊 




Sunday

Jäklar vad jag sovit dåligt inatt. Vet inte när det var så illa sist.. Vaknat konstant av konstiga drömmar och svettningar. Blä! :( 

Har redan (sen jag gav upp) hunnit fått en del gjort på morgonen. Så något bra förde det med sig, positivit tänkande. :)

Idag blir det ta tag i lite saker hemma. Rätt skönt att ha sån dag med. :) 


❤️

Lugna gatan

Inga måsten.. Kan var det skönaste. Har verkligen tagit det jätte lugnt idag. Har lite jag skulle behövt göra men nej, jag vill inte så jag gör det inte. ;) Har bara slappat och solat en sväng. Nu pysslar jag lite med naglarna. :) 



Njuter! :)




Så kan det vara..

 
OJ JÄKLAR vilken vecka det varit och därav har bloggen blivit lidande. Har varit en tuff vecka på jobbet med personalbrist, kaos, rörigt och övertid. Så jobba, träna och sova är hur min vecka varit. Jobb-mässigt har den varit tyngsta på bra länge och tränings-mässigt har den varit guld. Verkligen höjt nivån lite denna vecka och det känns kul. Jag kan mer än jag tror. Så stort plus denna vecka och ett stort minus denna vecka. Men helgen var nu mer än välkommen kan jag säga haha. :D Vägrar ha några måsten och ska bara vara och ta det som det kommer. Känner mig ärligt totalt slut så behöver pausa nu. Hoppar även vinet och partyt i helgen. Var bjuden på lite fest ikväll och vad jag tror så kommer det vara kul folk men nej jag ska fasiken lyssna på kroppen nu. Den behöver lite lugn. Sen är jag inte direkt sugen heller, som skrivit om tidigare är jag rätt trött på festande. Så lugn och nykter helg för mig, SKÖNT! :)
 
Sanny är iväg denna helg med. Denna gång på öl- och whiskymässan i sthlm och tror han har det riktigt bra hehe. ;) Åkte idag och kommer hem imorgon. Så igår kväll tog vi det lugnt och bara myste hemma. Att han är innebär även att jag får lite egen tid idag/kväll och det är fasiken nyttigt och även något jag njuter av att få ibland. Speciellt när det varit mycket.
 
Jag drar iväg på lite kul istället senare i oktober med jobbet då det är kryss vi far på! :)