Bra dag!

Sol och en underbar vårdag gör gott för humöret. :D 

Efter många timmars sömn och en god frukost bar det av för lite jobb. En brud skulle få sig en brudmakeup dagen till ära. Alltid lika kul att få vara med på en människas kanske viktigaste dag i livet. :) 

Sol och lite fix på balkongen fick det bli på em. 

Dagen avslutades på fika för lite god mat. Nu är Sanny iväg och fortsätter kvällen och jag valde soffan hemma. Skönt! 😃 
Godmorgon

Sitter på jobbet och väntar in barnen och en ny arbetsdag. Kunde lika gärna sovit här känns det som då vi var här till halv åtta igår och jag var har sex imorse. ;) Men positiva är med tidig morgon att jag även får gå hem tidigt idag! Skönt! 😃 

Ser fram emot en rätt oplanerad helg. Har ett bröllop imorgon där jag ska sminka bruden, vilket ska bli jätte kul, annars är den helt planerad. Ska ju vara fint väder så ska försöka njuta av solen. ☀️ 

Tisdag

Det känns som måndag fast det är tisdag. Sånna här veckor är guld! :) 

Laddat batterierna ordentligt i helgen och avslutades med en heldag i Stigtomta med familjen. ❤️ 
 
Byggdes även soffa till uteplatsen igår, av lastpallar! En kul "trend" som blivit stor med bilder i mängder på det på "hemma fixar sidor". Idag köpte vi bord och dynor. Bara överdrag som ska sys till dom och hitta fina kuddar! 😃👍

Bra ryggpass med Sandra nere på hälso fick starta träningsveckan. Kul men med bra fokus. Toppen! Vi skratta gott när vi insåg att vi hade likadana byxor på oss och svart topp till idag. Bara gilla läget och skratta åt det. För egentligen sjukt pinsamt, hoppas folk fatta att det var miss och inte planerat! Haha Förstår mig inte riktigt på mig det där med att medvetet klä sig lika. ;) 

Ne nu har jag nyligen avnjutit min goda hemmagjorda ost och broccolisoppa och tänkte lägga mig tidigt sen. 
Hund

Igår till idag har vi varit hundvakt till värdens sötaste hundar, Fia och Märta. Det gick verkligen jätte bra och hundarna verkade trivas lika bra som vi. Och vad mycket man fick komma ut med. Riktigt skönt! Nu känns det nästan lite tomt här hemma. ;) Förhoppningsvis var det nog inte sista gången vi vakta dom. :)

/Fanny

Billigt!

Finns det något bättre än skor?! Det är något man verkligen inte kan få för mycket av. Extra kul tycker jag det är när det är billigt! ;) 

Nya vårskor från hm, 149kr! Känns helt okej! /FannyGodmorgon

Måste visa dessa godingar som jag la upp på insta för ett tag den. Stod verkligen Fanny på dom som den leopardnörden jag är och alltid varit. ;D Japp dom tar jag gärna! 👍Tisdags!


Närmar sig redan mitt i veckan och jag gillar det. Snart helg igen då ju och då ska solen vara tillbaka! 😃 

Energi behöver jag kan jag säga för detta väder blir man bara seg av. Tror inte jag är ensam om att tycka det. 

Fullt upp på jobbet med många personal sjuka, mindre kul. Men är glad så länge jag klarar mig. Varit ovanligt frisk detta år hittills trots mycket sjuka på jobbet och galet snoriga barn. Tacksam för det för sjuk har jag ingen lust med att vara! 


Nu sängen! ❤️ 


35

Nu har det firats så det räcker. Älskling blev 35år i torsdags och då var våra familjer här för att fira han. Trevligt med god mat och mysigt häng! :) 

Lördagen hade jag styrt upp överraskningsfest till Sanny. Galet bra blev det. Vi gick och åt och när vi kom hem och öppna dörren rasa ballonger ut och alla skrek "Grattis!!!". Han vart bra överraskad och förvånad. Haha lyckat! Kul att så många kom och alla hans närmsta killar lyckades komma, sjukt kul! :D 

Nöjda och glad tjej som var rätt seg sen efter alla spänningar lagt sig. ;) 

Kram