Done!

Snacka om att jag hunnit med mycket idag. Städat, tvättat, fixat naglar, hunnit med stan med mamma. Jag har solat, fixat lekar och rensat lite. Plus en massa mer! Känner mig nöjd och landar gott i soffan framför en film nu. :) 

Imorgon firar vi in det nya året! Ett glatt gäng på ca 11 personer i en mysig villa. Trerätters ska avnjutas och lekar ska lekas. Tror det blir kalas! 😃 


Btw min bästa julklapp var nog denna. 👍 

/Fanny

snart är året slut..

 
Jag har varit vaken ett tag men inte tagit tag i dagen än. Men det tänker jag göra nu. :)
 
Ledig dag och idag ska jag ta tag i lite saker. Sånt man inte hunnit i all julstress. Typ städning, lite plock hemma, ett ärende på stan och byta en julklapp. Fick nämligen en kamera som jag vart så glad över men kommer byta den jag fick till en annan kamera istället. Så ska träffa mamma och byta den. :)
 
Sen lite annat som ska göras idag, typ styra lite lekar till imorgon. För lekar hör nyår till tycker jag. Förhoppningsvis blir det en uppskattad 5-kamp! ;)
 
Måste bara säga att jag tycker det är så mysigt att vi äntligen har lite snö ute och hoppas den får ligga kvar nu! Men inte längre än till februari ut sen vill jag ha vår! :)
 
Nu är det snart tid för att fundera ut nyårslöfterna... ♥
 
 

Uppdate igen

 

Då var det dax igen för en liten uppdatering. Så hur var juldagen sen. Helt ok! Börja med ett glas vin hos oss för att sedan gå ut och äta. Mycket trevligt! :D Sen vidare igen och var väl där det sprack. Det var ok, vi hade ett bra bord och trevligt men sen inte mycket mer än så. BARA smått ute så det var det som drog ner det. Men juldagen är överskattad och man har kanske gjort sitt där.

 

I lördags tog Sanny och jag oss en sväng på stan och kolla lite. Handla lite för presentkort jag fick i julklapp och även han. Sen var det en liten reunion för Sanny och ett gäng gamla vänner till han. Vi träffades här först och sen vidare till Crazy cow. Riktigt bra mat måste jag säga! :) Vissa hade respektive med sig och jag var en av dom som var med. Träffat dom förut och så hade jag ju Jess som jag känner ju så hade faktiskt en riktigt trevlig kväll. Alltid kul med lte annat folk tycker jag! :D Vi (jag och Jess) som ”ska nog gå hem efter maten” sket sig direkt men det är väl ett bra tecken på en bra kväll som man gärna fortsätter. Så vi drog med vidare ut. Denna kväll lite bättre blandning på folk och en trevlig kväll. Tack. :)

Idag och imorgon är ledighet för mig, så nöjd över att jag tog semester. ;) Så idag har jag spenderat min dag med Simone och Nellie. Verkligen på tiden och så trevligt. Först lite fika hos mig och massa Youtube klipp för Nellie hehe. Sen drog vi ner på stan för en god lunch. Kul att vi kunde ses en längre stund och utan tider att passa för varken nån av oss. <3

 

 

 Gammal bild på mig och Simone. :)

 

 

 

 

 


Dåligt

Lovade uppdate men gick sådär. Haha Men har varit fullt upp. :) 

Slänger upp lite bilder från senaste istället. :) 

Går inte längre tillbaka än helgen. Då var det iaf lite tjejer här på besök. En riktigt rolig kväll och måste göras om snart. :)I föregår körde vi uppesittarkväll här. Bingolotto (ingen vann) och bara skönt häng. Ett glas vin och i säng efter programmet var slut. :)


Igår var det julafton. Så nöjd! Först var vi hos svärmor och sen i Stigtomta. Fick så många fina klappar att jag måste varit riktigt snäll iår. Både jag och Sanny! :DKortfattat kan man säga men en liten uppdatering iaf. :)

Idag har vi hunnit tränat och nu slappar vi i soffan. Ikväll blir det mat på st Anne med ett stort gäng och sen går vi vidare en sväng. Hoppas på en bra kväll! 😊👌
 

Puss 

Fredag

Börjar bli lite sugen på bloggen igen. Kanske blir ett inlägg ikväll. ;)