Dåligt väder!

Idag har inte vädret varit på topp så jag, Sanny, Lena och Jonas tog en spontanare till Lager 157. Stanna vid ett jätte charmigt gårdsfik och tog lätt lunch på vägen. Hitta faktiskt lite kul på lager. Bla en regnjacka (300kr) och en höstjacka (200kr). Bra priser där! 😊👍  

Nu är jag redo för hösten! 🍂




Kvälldopp

Åkte ut till råby och tog oss ett kvällsdopp med ett gäng. Skön och vackert. Men inget ställe varken jag lr Sanny kände att vi åker till igen dock, så bra var det inte. Men kul och trevlig sak för en kväll. 😊👍 






Jogersö

Hemma efter en skön dag på Jogersö med Sanny, Gustav och Rappe. Marcus och Emmy titta förbi en stund med. Inte varit dör tidigare iår och känns som en gång ska man ha varit där då man ofta va där som liten. Tillhör på något sätt. 

Sandra va där med så blev några sköna dopp med henne med. <3 




Sista veckan

Galet vad fort det går! Redan sista veckan på semestern och innan man vet ordet av så ringer den där klockan igen! :( Men i positivit tänkande har jag haft en grym semester och att komma tillbaka till rutiner är rätt skönt med. Håller vädret kan man ju fortfarande kvällsbada och nyttja helgerna! :) 

Idag har vi vilat från stranden. Men shit vad varmt det är ute. 😓 Så ett kvällsdopp skulle kanske inte sitta fel. Imorgon ska det va ännu bättre så då blir det stranden igen. Frågan är vart?! Vill ju slippa all blomning i vattnet.






Dag fyra

Idag var vi segstartade. Sov lite extra och åt en sen frukost. Skönt det med ibland. Lite slapp i soffan innan vi tog oss i kragen och tog oss till stranden. 

Lite sol och bad fick vi innan vi drog en pizza och sen kom regnet. Vi packa ihop oss och åkte. Alltid med vemod från mig. Alltid varit så när jag åker därifrån och vet inte varför. Men jag gillar att va där, avkoppling till max. Men nu är det ett år till nästa gång. Känns lite trist men så är det. :( 






Dag tre

Efter frukost tog vi oss ner till stranden och njöt i värmen. Vattnet är så klart och finns i Vättern. Vit sand! Skönt att slippa alla blomning. ;) 

In till A6 för lite shopping. Hitta typ inget mer än ett linne (29kr rea!!) och en enkel klänning. Så vart inte ens shopping för 200kr allt som allt så det är bra. ;) 

I sista min kom vi på att vi ville ha ett monopol då det som finns är rätt gammal och slitet och fattas lite saker. Men missa innan dom stängde med två min. Tabbe! Men med lite kreativitet löste vi det som fattades. :) 

Det vart sedan en helkväll med monopol och uno. Halv fyra la vi oss. Svårt att sluta spela när man börjat, man vill göra bättre hela tiden typ. ;) 









Dag två

Börjar dagen med frukost med Vättern som utsikt. Ner för ta lite morgondopp innan Fredrik och Ellen anlände. Handla varsin sallad och tog oss ner till stranden. Bra med gångavstånd till fin strand. :) 

Efter bad blev det in till Jönköping för handling. Grillning fick det bli med god potatis. Gott och msn äter alltid för mycket. ;)

Kvällen blev en monopol-kväll. Satt i tre timmar och spela. Kul! :) Måste nog köpa ett eget då det är faktiskt riktigt roligt! 








Dag ett

Efter vi åkt skapligt imorse så valde vi att ta en lite längre väg men en fin sådan. Längs Vättern. Stanna och bara titta för det är så vackert. Även Gränna fick sig ett besök och det inhandlades polkagrisar och vi titta när dom gjorde dom med. Som när man var liten. :) 




Väl framme handla vi lite, nöjt av lugnet och tog oss en sväng till stranden och bada. Skön och då brukar Vättern va kall men nu var den riktigt behaglig. :) 

Sen har vi bara varit, grillat och nu är vi bara (igen). Så som det ska vara. 😊 




Imorgon blir vi fler, kul! :) 



Godmorgon

Nu sitter vi i bilen påväg till stugan. ÄNTLIGEN! Ska bli så skönt att komma dit och få komma bort lite, koppla av och bara ha det bra. 😊 

Vi börjar själva idag och imorgon kommer Ellen och Fredrik. 




Stendörren

Haft två sköna dagar på stendörren med Sanny, Ellen och Frettan. :) Sol och bad och avkoppling. Det är mycket skönare att ligga på klipporna och kunna ta ett dopp i havet. Då mår jag. 

Bilder från igår och idag: 







Igår kväll tog vi en tur ut till Lena och Jonas lantställe. Kubb, Uno och grillat med dom och Angelica, Erik och Viktor. Mycket trevligt var det och va hemma rätt skapligt med strax efter tio. :) 

Nu laddar vi om för några sköna dagar i stugan. Den ligger en mil från Jönköping och Vättern utanför fönstret. Den plats jag känner mig som mest avkopplad på.  Vi åker ner imorgon för en dag och kväll själva (brukar göra så) och sen kommer Ellen och Fredrik ner och gör oss sällskap över helgen.  

Ev tar vi oss en sväng till Göteborg efter det men inget bestämt än utan känner av hur vi känner för stunden. Det är väl det som kallas semester, ta det som det kommer. :) 



Sommar

Njuter till fullo av semestern. Idag drog vi ut till Marcus och hängde vid hans pool. Bekvämt är det. :) Men imorgon satsar vi på att se något annat än poolen och tar oss ut till stendörren. Inte dumt alls! :) 

Gu vilket regn det kom nu och blixtra och mullra om vart annat. Fast jag tycker det är lite mysigt. 😊


Kram!

Två veckor.

Nu har två veckor av semestern gått. Det går aldeles för fort men två veckor kvar. :) 

Igår vart det vin och mat med Jess. Mycket trevligt med många skratt och mycket prat. :) Tog en sväng till hamnmagsinet. Tyvärr kort sväng för Jess som fick huvudvärk. Usch inte kul alls för henne alls. :( Jag vart kvar och hängde med Sandra. 

Sen är det alltid trevligast hemma och så även denna kväll. Tack vännen, det får vi göra om! :)


Nu är älskling hemma igen och känns kanon. Inte för det gått nån nöd på mig men alltid skönt att ha den man tycker om hemma men dock så nyttigt att få sakna ibland. :)

Lördag

Har känner mig effektiv idag. Jobbat tre timmar med smink, handlat och förberett lite till maten ikväll och fixat i köket lite. 

Ikväll kommer nämligen Jess över för vin och mat. Thai tänkte jag bjuda på och nämligen Geng pet (lr hur det stavas). Bjudit på den förr och varit uppskattat så vi får hoppas det blir det ikväll oxå. :) 

Tror på en bra kväll! :D


/Fanny

Stolar

Nu är köket typ komplett nu. Hitta stolar som jag föll för. Industri är snyggt! Fick dom även till grymt pris. Hitta dom på en köp och sälj sida och dom var helt nya och pruta till mig galet bra pris för dom. Kan va rätt dyra annars. Nu känns köket mer enhetligt och jag känner mig nöjd. 😊 



/Fanny

Godmorgon

Uppe tidigt idag och laddar för jobb. Om ca 30 min kommer två tärnor som ska bli sminkade. När bruden är klar hos frisören så kommer även hon. Så jag börjar dagen med en massa smink. Kul! 😃💄


/Fanny

Egentid

Ikväll njuter jag av egentid. Är det något jag har behov av ibland är just egentid, bara va själv och fixa med mitt. :) 

Så jag har frossat i räkor, kollar film nu och fräschar till naglarna. 


Blir tidig kväll för mig. Trött och ska upp tidigt och sminka hela fm. Två tärnor och en brud. :) 

/Fanny

Saga

Precis haft besök av världens finaste Saga och Ida. Gu vad go hon är och myst massor med henne. Nästa så Ida inte fick ta med henne hem igen. 😘





Trött

Igår vart det date med Krippa! Riktigt trevligt. Satt länge och bara prata på vår uteplats och tog oss sen till hamnen. Det är verkligen tok för mycket folk där tyvärr. Sen har man alltid trevligast hemma. 😊 Slog faktiskt till på kjol (är byx-människa) och klackar. Det var inte igår. Är för bekväm för det men klänningsmänniskan Krippa inspirera. 👌 



Nu blir det slappa lite hemma. Sen ska jag (ÄNTLIGEN) träffa Ida och Saga. Vi har haft det så svårt att få till det med idag! 😍 

Kram


God förmiddag!

Igår vart det en kväll hos Angelica och Erik. Mycket trevligt måste jag säga, behöver inte va mer avancerat än grillkväll. Men tidig kväll för oss då Sanny åkte till Halmstad med grabbarna imorse. :) 

 
Elin försökte lära ut lite yoga. ;)

Så nu är man själv några dagar men går ingen nöd på mig då jag har massa kul inplanerat. :) 

Ikväll börjar jag med häng med Krippa! Det ser jag fram emot och ta igen hela (!!) två veckor utan varandra. Vi ses ju dagligen på jobbet annars så då är två veckor länge. 😜 


Har redan hunnit med en tripp på stan idag och köpt lite fransar till helgens brud och tärnor som jag ska sminka. Det blir bra det. 👌 

/Fanny 



Soffa

Köksbordet har jag slipat om och målat. Soffan lika så samt satt nytt tyg och kuddar. Nu är det bara nya stolar. 😊 Hittat ett par min kollega ville bli av med som är tok fina! 👍


Vad ska jag nu hitta på för nytt projekt?! 

/PysselFanny

Dagarna går

Dagarna går för fort när man har semester.

I lördags var vi hos Frida. Alltid lika trevligt och så denna gång. :)  
Vi tog en sväng till hamnmagasinet men smockat med folk vilket inte var så kul. Men träffa lite roligt folk ute iaf. :) 


De senaste dagarna har solen varot sådär med så blivit lite pyssel med att få klar min kökssoffa jag fixar och nån sväng på stan. Lätt hänt på semestern när vädret sviker. Men inte blivit några speciella inköp tyvärr. Nyköping är tråkigt. Men lika bra att hålla pengarna i plånboken till annat kul på semestern. Åker ju snart till Jönköping vilket jag ser fram emot. 😊 

Självklart har jag tränat med men behöver inte tjata om det jämt. :)




Snabb

Vart köp av nya löparskor. Har träningsskor men inga löparskor så var något jag vill ha. Hitta ett par idag som det fick bli. Riktigt snygga tyckte jag! 😜 

Färg på tillvaron är alltid bra! 

Tog även en glass i hamnen efter det. :) 


/Fanny

Sol

Fått en riktigt bra start på semestern men mycket sol. De senaste två dagarna har vi legat och solat vid Marcus pool. Nu börjar man faktiskt få lite färg med. 

I torsdags testa vi på Torsdagsklubben på Hamnmagasinet. Var helt ok. Mycket folk och väldigt mycket smått men trevligt. Jag och Ellen skåla i rosé hela kvällen. 👍😊  

Igår (fredag) vart det en lugn kväll. Solen gör en trött och kroppen behövde få göra inget. Film fick det bli och skönt att göra inget. :) 

Idag hoppa vi solning så huden får vila lite. En tripp på stan och lite ärenden gjorda. Ikväll blir det lite folk hemma hos Frida i hennes föräldrars hem.  :) 

Bilder från senaste..







Skogstroll

Idag var vi uppe sju (!!) för att äta frukost och vakna till för att vara i skogen till åtta. Hitta faktiskt tre liter kantareller. Sommarkantarellerna verkar det finnas gott. Men regn behövs, det är torra kantareller och små. Men nöjd ändå. :) 

Sen försökte jag hitta bikini på stan. Lättare sagt än gjort. Allt är slut typ. Så blev ingen. :( 

Sen har jag målat bord, wohoo! Blir kanon. Nu ska det få vila några dagar innan vi belastar det. 

Hann även med en spontanare i hamnen med Angelica, Matte, Elvin, Frettan och Marcus. Ett glas vin och lite Skagentoast. Men nu blir det sängen. Upp skapligt och träna för sedan kunna njuts av solen. ☀️ 




/Fanny

Meddelande

Fick ett meddelande av tjejen jag sminka och fixa hår på spontant i lördags. Hon som skulle göra det fick avboka i sista sek. Jag blev verkligen skit glad av meddelandet och att hon tog sig tid att skriva. Det värmer. 😊 




Glad!!

Fått bra besked idag när jag var hos läkaren som verkligen gjorde min dag! 😃 Glad tjej! Äntligen säger jag bara!! ❤️ 

Idag har jag även slipat upp vårt köksbord så nu är det bara ny färg som ska dit och förhoppningsvis blir det som nytt igen. Kan bara bli bättre om man jämför med innan. ;) 

Sen är det dax för slipning av kökssoffan och ny färg på den. Nytt tyg och kuddar ska dit med. Sen ska jag få dit nya stolar med så är jag nöjd. Tycker det är så kul att pyssla och fixa på alla sätt. 😃

Efter det drog vi till Marcus för sol och BAD. Något jag verkligen längtat efter. Nu är det semester på riktigt. Hihi 

Träning med Sandra på hälso efter det. Ben idag och det gick bra. Men galet varmt på gymet så svetten rann rejält. Fast skönt på något sätt med. 😊 

Bra dag och hunnit med en del. 👍




/Fanny 

Semester

Började dagen med intervaller i spåret och inte det lättaste då vi körde backintervaller. Men jag har gett mig atten på att bättra på flåset (som är i botten) och då är det bara att kämpa. 

Gav oss ut till marcus och låna hans pool lite. Va skönt att va själva så jag kunde få sola lite. Varför det är så som sagt vet närmasta och de räcker. 

Tänkte ta oss till gymmet lite senare. Det är så skönt att ha semester. Göra som man vill och känner för. Hoppas bara på att det vänder lite för mig snart så jag kan sola normalt och framförallt bada. ☀️ 



Min snygging! ❤️ 

Semester!!

Äntligen semester men tror inte man riktigt får känslan för än ikväll när man inser att man inte behöver ställa klockan. :) 

Semestern började med aw med kollegor. Vi satt först här ett tag och vi hade så trevligt att vi ringde och boka om vårt bord till senare så vi slapp stressa. Sen vart det mat på hamnmagasinet och får ärligt säga att jag ätit godare. Tror dom glömde kryddor för var tyvärr smaklöst. Men trevligt hade vi iaf och det är ju det viktigaste. :) Satt till tolv där innan jag drog hem. 

Lördag dag spendera jag med att fixa makeup och hår på en brud. Gör ju inte så ofta hår man måste säga att jag vart nöjd. Kul var det om inte annat. Vill ju mer än gärna gå en hårstaylist utbildning då det är bra att ha när man håller på med smink att kunna fixa håret med. Med en sån utbildning skulle man få mer kunskap som jag saknar. 

Sen blev det ut till Marcus i Oxelösund med ett bra gäng. Trevligt var det. :) Tog en sväng på Lotsen sen men det var inte mycket att ha. Lite folk och kändes som vi hade trevligare innan. Ofta är det ju så. Angelica och Sebbe följde med oss hem sen och vi satt fram mot småtimmarna och prata. Sen sov man rätt gott vill jag lova. 😊 

 
/Fanny


Bra

Idag drog jag och Krippa av ett armpass. Riktigt bra gick det. Impad av Krippa som fick prova på många nya övningar och kämpade tappert. 👏 

Stolt över min vän helt enkelt. 

Nu är det bara två arbetsdagar kvar innan SEMESTER!! Det ser jag fram emot. Men först som sagt jobb i två dagar. Träning imorgon och sen avsutar vi arbetsveckan med after work med kollegor. Först ett  för-glas här innan vi går ut och äter. Hoppas solen visar sig bara då vi tänkt gå till hamnen. :) 




Gillar

Igår fick jag träna med Krippa vilket var riktigt roligt. Hon har en prova på vecka på hälso då hon ev är sugen på att byta.  Idag känner vi båda ordentligt i benen efter gårdagen. Jag körde ett pass till senare med 30 min på bandet och 30 min på crossen. Sen var jag död och kroppen är mör idag. 😊 

Idag blir det armar och ska köra lika hårt  med henne idag igen. 😜 

Värsta är att jag börjar känna mig mosig. Känner mig konstig och små hängig. Får inte bli sjuk! Håller tummarna för det bästa. 👊