Kamera

Skulle verkligen vilja ha en kamera, en kompaktkamera.
 
Det ska mesta dels använad för att kunna ta syngga närbilder på sminkningar jag gör men även annat blandat som tex snygga bilder till bloggen.  
 
Anledningen till att jag vill ha en kompaktkamera och inte en systemkamera är att jag vill att den ska vara mindre och där av mer praktisk. Den ska alltså inte vara bökig att ta med på tex sminkjobb som jag vill fota. För man tar inte med en stor kamera utan blir oftast kvar hemma och en mobilkamera tar inte lika bra bilder. En liten tar ingen plats och den kan alltid ha med i väskan.
 
Sen att man kan ta bilder utan tusen inställningar som det är på en systemkamera känns skönt. ;) Vinkelbar skärm är ett plus men dock så mycket dyrare så absolut inget krav jag känner jag har men en önskan. Bra upplösning är största kravet så närbilder blir bra. Sen för kunna ta bild på tec ansiktet och kunna klippa ner en den till en närbild på ögat och det är fortfarande en bra bild.
 
Ska nog ha lite koll på mellandagsrean i jul om dom har nån bra för dom är dyra om man ska en riktigt grym kamera!
 
 
 
 
 

Mys från hm

Mysiga koftor från hm. :)




Finns nog inget bättre på hösten är stora gosiga koftor. ❤️

Äntligen

Min Elin var i stan och hälsa på. Gillar inte att hon bor så långt bort. :/ Men nu fick vi tid att prata ikapp. En sväng på stan och en fika på det. Inte dumt alls! :)

Tycker allt hon kan flytta hem igen till Nyköping! ;)




/Fanny

Härligt!

Vilken dag jag haft! Så fin där jag åkt buss och fått varot ute på femöre på dagen. Strålande sol (efter ett tag iaf) och närmare 17(!!) grader! Sjukt! Lunch på klipporna med barnen och massa bus! :) 




LYX!

Sen vart det raka vägen hem och tagga om för träning. Körde rygg och axlar istället så kör jag armar nästa gång. :)

Sen iväg och slinga Ellens hår. 
Nu är mat och lite tv-tittande gjort och sängen känns riktigt frestande! :)

Imorgon ska jag äntligen få träffa min Elin! ❤️ 

God natt. 

godmorgon

Godmorgon
 
Ny dag och idag blir det åka förskolebussen på jobbet. Vilken förmån till arbetsplats att jobba på en buss och komma ut i naturen hela dagen. Höstlov så då finns det plats för oss "små" att åka med en vanlig dag och lite längre tur. Så två små goa barn plockar jag med mig tillsammas med en bunt större barn. Ska bli mysigt! :)
 
Det väntas såklart träning efter jobbet idag, armar. Igår var det ben och det är segt i benen idag vill jag lova. Men det är så det ska vara. :)
 
Btw hallå det är 14 grader ute i slutet av oktober! Helt galet!! Men jag klagar inte för man kan fortfarande gå i gympaskor och höstjacka. ;P Men har nog aldrig varit med om att man inte plockat fram vinterjackan så här sent på året. Men till advent (om en månad) får det gärna blivit lite kallare så man får lite julstämning. Hur sjukt är inte det då att det är advent om en månad. Vart tar tiden vägen?! 
 
Såhär ser bussen ut. :)
 
Nu promenad mot jobbet!
Trevlig dag! ♥
 
 
 
 

En saga

Myst med finaste Saga nu efter jobbet. Slutade tidigt och gick direkt dit. Massa uppdatering med Ida och gosat, klämt och känt på Saga. Så otroligt söt! Nu mår jag! ❤️ 




Godmorgon

Måndag och ny vecka på ingång. Känns bra! :) Jag har nyss tagit mig en promenad till jobbet och ska snart gå in och jobba. Slutar skapligt idag så tänkte hinna med att träffa Ida och Saga efter jobbet. Wohoo säger jag bara! :D 
Ikväll blir det träning. Idag har jag en sådär känsla när jag riktigt längtar dit. Idag taggar vi för ett benpass. Gillar att köra ben. En av dom roligaste delarna att köra, även om jag gillar de andra med. ;)



Ha en fin måndag! ❤️ 

/Fanny

Så kan det vara

Dålig uppdatering jag vet men denna vecka har gått i ett! Fullt upp helt enkelt. Men går ingen nöd på mig. :) 

Helgen har varit blandat med lugn och massa fix. Fått massa gjort och även hunnit plugga en massa och övningskört. 

Ne bättre uppdatering nästa vecka. Nu tänker jag njuta av söndagskväll innan sängen kallar. 




Dag ett

Första dagen på veckan är snart över. Jobb, teori på körskolan och nu soffan är vad jag hunnit med. Snart blir det sängen. Såå trött. 

Imorgon efter jobbet blir det köra med Sanny!! Wohoo! 


Min ❤️






God morgon måndag

Inatt har jag sovit, wohoo! Så humöret är på topp och ser fram emot en ny vecka. Tänk att god natts sömn kan göra så mycket. :) 

Börjar jobbdagen med SKA-utbildning (systematisk kvalitets arbete) på fm. Sen till mina små liv på jobbet. Ikväll kör vi teori på körskolan. Hoppas även sannys handledarpapper kommer i brevlådan idag så vi kan börja övningsköra mer dagligen. Det ser jag fram emot. Då kanske min nervositet släpper lite. ;) 

Nu frukost (te och smörgås) innan det är dax att bege sig.



Trevlig måndag! :) 

/Fanny













INSPO

 
 
 
Ett urval av allt snyggt H&M HOME har just nu! 
 


Längtan!

Gu vad jag saknar den här godingen och Ida nu! Sötare tjej får man leta efter. Och snart är det dop för henne med. ♡ 






Söndag ♡

Söndag är sköna! 

Efter en natt där jag vaknat av huvudvärk, illamående och tjock i näsan är jag glad att jag bara var hemma igår. Även uppskattade jag verkligen en lugn söndag. Ipren är min bästa vän. Men inatt hoppas jag på ordentlig sömn. Oavsett brukar man må bättre av att gå till jobbet och inte kunna känna så mycket. :) Imorgon är en ny bättre dag! :)

Idag lagade Sanny sin goda fisksoppa till lunch. Alltså den är så god att man äter tills man kräks typ! 

Sen har vi verkligen bara varit och njutit av räkor såhär på kvällen. Havets tecken idag tror jag allt. ;) 

Nu ska jag snart krypa till kojs och ladda för ny bra dag imorgon. Jobb och sen trafikskolan. Blir bra det! 😃 


Ser kanske inte så god ut men den är himelsk! 

/Fanny 















hej och hå

Inte ok att jag vakna upp i natt tjock i näsan (igen!!). Alla förkylningar går ju bara runt känns det som. Med mitt dåliga immunförsvar blir det inte bättre. Aja bara gilla läget och hoppas på att jag inte blir sjuk. Vägra! ;)
 
Idag har jag hunnit träffa mamma en sväng och gått på östers myiga inredningsbutiker. Köpte inget men mamma hitta lite kul.
 
Sen har Sandra varit här och jag har sminkat och fixat håret tills hon skulle iväg på lite fest. ♥
 
Jag skulle ju ev iväg med men hoppade det. Tar en lugn lördag istället och kurerar. Vägra bli sjuk och vågar inte chansa hur trist det än är. Så hemma kväll och hålla mig frisk. Hade jumer än gärna velat vara med ikväll  vill jag lova! Men middag och vin med trevligt sällskap får vänta till annan helg. ♥
 
Positivt är iaf att jag inte ha problem med att vara själv. ;) Gillar det och jag väljer det själv! Är nog lite av en ensamvarg egentligen även om jag självklart gillar att umgås med mina vänner, familj och älskade sambo med. Ska vara en blandning av båda. :) Men jag menar hur skönt är det inte att pyssla om sig själv, göra vad jag känner för och plocka med mitt för en kväll ibland. ;D
 
 
 
 
 
 
 

DIY

Sprayen gick lös hemma idag. 
En svart fruktkorg blev i rosé. Två ljuslyktor vart vita på utsidan och rosé invändigt. Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa. 





/Fanny

Lugn

Verkligen toknjuter av lugnet hemma. Inga måsten! Tog men en solning när jag kom hem och nu ligger jag i soffan med ljus tända i rummet och bara tar det lugnt efter en hektisk vecka. Underbart är ordet! ♡ 




F R E D A G


Igår vart det ett sent kvällspass på gymmet. Sanny hade övertid och där av sen träning. Fick köra i City men det går bra ibland även om det inte är lika bra. Körde ben och mage och dom har ju några maskiner där som dom inte har i hamnen så passade på att köra dom som omväxling samt lite andra övningar. 
 

MEN nu är det FREDAG!! 

Så galet skönt och bra känsla. Och det bästa är att den där lila svackan jag hade förra veckan känns som bortblåst. Var väl lite höstdepp antar jag och när jag fått ur mig det så känns det bra igen. Ibland behöver man helt enkelt bara ventilera och få ur sig. ;) 

S drar på kryss med jobbet i em tills imorgon så ikväll blir det sova själv. Sover självklart helst med han men en natt ska jag nog överleva. ;P Får se vad jag hittar på ikväll men lutar åt att bara vara hemma med en bra film i soffan och en massa tända ljus. :) 

Sen får vi se vad helgen bjuder på. Har ev planer på lördagkväll men inte bestämt mig riktigt än hur jag ska göra. Hemma kväll lr hitta på något.. Får suga på det lite till. ;)

Ne nu måste jag hoppa i kläderna och dra till Norrköping. 





Wohoo!

Ikväll ska jag äntligen få ny framsida på min telefon! För det är störigt att inte se ordentligt. Tänk att man kan bli så glad över så lite! Haha 

Beroende av telefon, javisst! 






Slutet

Då är jag på slutet av utbildningen som arbetsplatsombud. Intressant som tusen men oj så mycket det är. Man blir som stoppad med information. Sen blir det fortsatta utbildningar som skyddsombud. Blir bra det! :) 


Vår kronprinsessa var här med. Inte för besöka oss men i samma hus. Fick mig en bild och hon hälsa så trevligt på alla. ;) 


Igår fick jag till ett pass på gymmet. Så skönt! Rygg och axlar fick jobba och det känns idag vill jag lova. Skön och precis som det ska vara! :D 

Jag imorse innan jag stack iväg.. :) 

 
Tror jag behöver tvätta spegeln. ;) 

/Fanny







Färdig

Lång men bra måndag lider mot sitt slut. Jobb och sen vidare till körskolan för teori. Jag och studenter typ. Känner mig lite gammal men bättre sent än aldrig. ;) För nu längtar jag efter körkortet. Känns så långt bort men ändå så nära. Ja kämpa på är vad som gäller. :) 


Nu blir det lite kvällsmat och lite tv i soffan innan sängen kallar. 


 
Imorgon blir det körlektion direkt efter jobbet. :D Sanny ska även gå handledarutbildning och när han gjort det och jag får köra med han kan jag lättare öka tempot. :)

/Fanny











Födelsedagsfest

Igår var det födelsedags fest för Angelica. Hon bjöd på champagne och tilltugg. Ett gäng tjejer samlades och hade en trevlig kväll ihop. :) Kul med en blandad grupp människor. 

Vi gick ut sen.  Födelsedagsbarnet fick väljs plats så blev olearys. Var rätt ok men ändå något jag hade klarat mig utan. Ja det finns en anledning till att jag sällan är ute. ;) Väljer heldre soffan hemma. :)


/Fanny



Lördag

Gick och la oss tidigt igår då Sanny skulle jobba och jag tänkte att då kommer jag upp skapligt med. :) 

Frukost, sväng på stan, färgning av hår och lite annat är redan gjort. Skönt! :) 

Ikväll blir det födelsedagsfest för Angelica med ett gäng brudar. Konmer nog bli riktigt trevligt! :D 

Nu fortsätta lite hemma. Njuta av inga måsten. :) 










Ny tag

Trotts dålig start med cykeln har dagen varit bra. Härlig fm på landet och myst med djuren och barnen älskade det. Äta lunch ute tillhör med. Smakar lite bättre. :) 

Dagen har gått fort, väldigt fort. 

Hunnit träna med. Ett riktigt bra benpass och mage på det. Så där så det känns som man ska spy. Då har man kört ordentligt. Skönt sätt att få ur sig lite på. :)

Gjort en anmälan på cykeln nu med. Dock lär man inte få tillbaka den men får ta det på försäkringen. Alltid något. 

Nu är vi hemma och bara njuter av lugnet. Inga måsten utan bara va. Så skönt. :) 

 


Inte dum arbetsplats man har ibland. :)

/Fanny 











Arg!!

Låt andras saker vara! 

När jag skulle ta cykeln imorse till jobbet var den borta. Bara låset låg kvar avknippsat. :( trött man blir.. 


 
Min cykel som blev snodd, dock med cykelkorg på nu. 







Ny dag

Fredag och det känns så bra! Tänker bara ha roligt denna helg och tänka på annat. Försöka muntra upp mig själv helt enkelt. :)

Men först jobb och idag blir det åka förskolebussen på fm. Skön och kul omväxling. :) Inte jätte lång fredag heller då jag slutar halv fyra. Det gillar vi. Sen ska jag njuta av helg och startar med träning. Det får mig alltid att må bra. :) 

Trevlig fredag. 








Höst



Känt mig lite låg på senaste, lr ja det har kommit smygandes i veckan. Allt och inget typ.. Fast egentligen vet jag nog vad det är och det är mycket.. Hoppas det vänder snart för såhär vill jag inte må. Tänker iaf inte leva i nån bubbla om att allt är såå bra. Självklart är vissa saker bra inte så jag mena (typ min älskling är bra 😊) men livet går upp och ner och man mår olika bra. Just nu mår jag inte topp och mycket som kommer ifatt mig. Många tankar just nu..

Ibland kanske man behöver svackor för att se och uppskatta vad man har. Sen även för att kunna ta tag i saker och våga förändra saker i sitt liv. Saker som gör att man mår bättre och trivs bättre. 

Man kan inte vara stark jämt. 
 
personligt. 



















Godmorgon

Kom nyss till jobbet, dyngsur! Vilket höstrusk det är idag. Men tycker det är lite mysigt. :) 

Idag blir det lång dag med först jobb och direkt efter apt. Så halv åtta ikväll slutar jag. Men det brukar gå fort. :)


Dax att gå börja jobba. 

/Fanny






Måndag

Hej! :) 

Kom tillbaka till sjukdom på jobbet hos både personal och barn efter helgen. Kan inte kylan komma nu så alla bakterier bara dör. Rörigt som atten med och får reda på att idag samma dag ska två barn vara extra, alltså vi måste ha extra öppet för dom. Jag har ju teori idag och eftersom jag stänger så missar jag min körskola. MEN underbara kollega jag har som oxå måste jobba över stannar lite extra ändå och tar stängning så jag hinner och kan gå 15mim tidigare än tänkt. Så min övertid blir inte så mycket och jag hinner till körskolan. Älskade kollegor! ❤️ 

Dagens! 

Snabb bild innan jag gick imorgon så där av lite dålig och ser sur ut. Men är inte sur, lovar. ;) 

/Fanny








Kaos

Nu har vi rensat i allt kaos på vinden. Så skönt att få sånt gjort. Endel kastades, vissa saker spara och resten var vi duktiga och la ut. Pengar som går ner i sparkassan till framtida boende. Klapp på axeln. 

Dock får jag ångra att jag träna då halsen känns av igen. Att jag aldrig kan hålla mig och låta mig bli hundra. Men det kryper i min kropp och då har jag svårt att motstå.  (Skrev ett inlägg om träningen idag som försvann.)

Hoppas det är borta imorgon igen. För då är det full fart igen med jobb och sen teorilektion på körskolan till halv nio. 

Nu är jag FÄRDIG för idag så nu en efterlängtad dusch och sen soffan innan sängen kallar. Trevlig söndagskväll på er. :) 







Drömmer

Vill flytta!! 

Gärna nu vill jag hitta mig mitt drömhem. Men än så länge får det bara vara en dröm. Leta leta och spara spara. 







Dött

Händer inte mycket hemma hos mig men det är skönt. Lugn kväll och satsa på att bli hundra i kroppen som inte känt sig så pigg de senaste dagarna. Även om det är bättre så vill jag bli helt på topp och då är det låta kroppen vila som gäller. :) 

Så film och tända ljus för mig. Mys! :D




👌