Äntligen

Nu sitter vi i bilen påväg ner till stugan utanför Jönköping. Liten minisemester med total avkoppling. Som det ska bli underbart! Efter en sommarsemester utan nån sol knappt och den som va var inte riktigt så pass varm att stranden locka. Hade ju typ 13 grader vissa dagar. Så nu ska vi njuta av SOOOL! Sola, bada, grilla och känna av sommaren. Love it! 


Gammal bild. :) Tiden

Vart tar tiden vägen?! Hinner inte med. Redan inne på andra jobbveckan och det går fort. För fort. Innan vi vet ordet av så är det jul. Ne nu stannar vi upp ett tag och njuter av nuet. 

Denna vecka har redan hunnits med en del skön träning på gymet och så har vi promenerat. 


Måste passa på när vädret är fint. Har även träffat Sara. Det var inte igår! Riktigt trevligt och självklart snackades det gamla minnen och med det kort och video från förr. Så kul! :) Även lite uppdatering om livet nu. Tiden gick allt för fort så får bli en träff igen snart. :) 

Nu är veckan snart slut, iaf arbetsveckan. På fredag efter jobbet drar vi ner till Jönköping och stugan. Den ligger en mil utanför Jönköping och precis vid Vättern. Älskar att vara där! Så där ska vi spendera våran helg tillsammans. Ska bli riktgt skönt. :) 

Nu är det sova. Ny dag imorgon och stängning. ;) 

Veckan

Första veckan på jobbet är gjort. Om jag är bitter på att sommaren kom nu. Vi hade typ dåligt hela semestern och NU kom sommaren. Men sånt är livet. Får vara tacksam att jag får vara ute på mitt jobb. Sen får man ta vara på kvällar och helger. ;) 

En mjukstart på jobbet. Lite barn och väldigt avslappnad stämning på jobbet. Skönt det. För snart är det fullt ös igen. 

Hunnit med lite (mycket lite) träning, lite mat och häng med Krippa efter jobbet igår och idag skogen efter jobbet. 
Hoppade hamnmagasinet i torsdags då jag helt enkelt var så trött och inte alls sugen på att gå ut. Skulle ju även jobba idag. Kändes som ett bra beslut faktiskt. ;) 

Har även börjar planera min 30 års fest i veckan. Syrran var förbi i tisdags och vi kollade upp lite praktiska saker osv. Planeringen och förberedelser är i full gång. ;D Där var man mitt ute i skogen. Njöt av lugnet. :) 

Kvällen avslutades i soffan och där ligger vi än. Sängen snart och ladda för ledig lördag. :)

Slutet

Dålig uppdatering här. Men kan väl kortfattat säga att slutet av semestern spenderades på helt ok sätt. 
Vin med Erica på torsdagen. Middag med Simone, Jess och Johanna på fredagen. Sen hem till soffan. Lördagen vart det vin med My och sen kom grabbarna och gjorde oss sällskap. Ute var verkligen ingen hit. Titta mest på folk typ innan vi gick hem igen. Söndagen spenderades i skogen. Kortfattat men helt ok avslut på semestern. :) 

Lite bilder.