Hår

Tjejers allas i-landsproblem är väl håret. Likaså mitt. Min plan är att bli ljusare och envis (för) som jag är så ska jag göra allt själv. Kul att experimentera och när jag kommer på att jag ska göra något ska det ske nu. På gott och ont. ;) 

Första uppljusningen vart bra. Nu tänkte jag att det var dax för en ny när jag låtit det vilat några veckor. Sagt och gjort slingor i. 

Skit! Randigt och orange/gult. PANIK! Men samtidigt skrattar jag så jag dör åt det haha. Ibland är det som sagt inte bra att vara "kan själv". ;) Sandra och jag skratta rejält åt det först. Lite bättre vart de sen när jag fick lite volym i det eller så gilla jag bara läget. Första tanken var boka frisör tid. Men efter positiva ord från Krippa och Sanny om att så farligt som jag kände var det inte. 

Och jag vet ju att har man haft rött så blir det gul/orange i processen och inget man kam göra så mycket åt. Sett att även hos frisören blir det ett mellanläge när det blir så men lite jämnar i färgen kanske. ;) 

Så med det låter jag det va nu och får stå ut med detta! Allt för att håret ska får vila lite innan jag fortsätter min resa till ljusare hår igen. Dock fortsätter den hos frisören nästa gång. ;) 

Jag har inte tänkt att bli så ljus som innan utan mer mörkblond. :) 

En jäkla novell om hår! Haha 


Svårt att fånga på bild och ljusare under än över. Bara stå ut och ta skämselkudden fram, för fint är det inte!  Haha! Förhoppningsvis blir det bra sen. Jäkla process att bli ljus! ;/ home

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läskigt

 
I tisdags när jag skulle gå till körskolan så var jag lite tidig så gick in på ur och penn på vägen för att fördriva lite tid. När jag stod och titta ställde sig en man rätt nära och ni vet när man får den där känslan av att nån iakttar en väldigt. Med en liten obehaglig känsla i kroppen gick jag därifrån. När jag vände mig om på vägen ut såg jag att han fortfarande tittade. Tänkte inte mer på det och gick raka vägen till körskolan. Hinner nästan bara komma in på körskolan och uppmärksammar att någon kommer in efter mig och ställer sig nära brevid mig. Samma man! Han följde efter mig från affären in till körskolan. Han började ställa konstiga frågor. Jag hänvisade till reseptionen och då vände han fort och gick därifrån. Han kändes så felplacerad och obehaglig!
 
Efter kollade man så väska var stäng och allt låg kvar i fickorna. Man vet ju aldrig!
 
Efteråt kom jag på att det ev var samma man som stod på toaletten jag råka gå in på. Alltså vid Sandys och skulle bara gå in på toaletten där innan och snyta näsan. Öppnar dören och ni vet när man får vända fort för någon glömt låsa. Vet att när jag vände från toaletten att jag tänkte på att det var så konstigt att han inte låste fort efter jag räkat öppna. Som en normal människa skulle göra om man glömt låsa. Såg inte hur manen såg ut då han stod med ryggenn till men mins att han hade mörka kläder, precis som han på ur och penn. 
Vet inte om det var samma man men allt var ändå lite små konstigt.
 
Usch! 
 
 

Måndag

Ny vecka på ingång och kände mig inte färdig med helgen. Kändes som allt fick i ett och som man knappt var hemma. Men så är det ibland antar jag. 

Måndagen fortsatte lite så. 
Jobb och sen hem och vända för att ta mig till körskolan. Bockar av saker här nu och det går verkligen framåt sen jag bytte lärare. Kul! :) 

Hem och vända igen för möta upp kollegor för lite friskvård. Promenad på schemat. Dock vek jag av när dom skulle avsluta med fika. Fick läsning av läraren inför morgondagens lektion så hem och läsa för mig. 

Så sagt och gjort läsning för mig. Sen dusch och mat. NU landade jag i soffan! 

Trött efter en lång men absolut bra dag. :) 

baby shower


Idag överraska vi Simone med en baby shower. Så kul att se hennes min och är det någon det är extra kul att överraska är det henne. Någon som verkligen uppskattar en sådan sak. Det var fika, paket och lite lekar. 💕 
Bild bomb! ;) 

Bra och trevlig dag! 

/Fanny

Helg

Vart en mysig kväll igår. Vi bjöd på pulled Pork tacos. Tror det var uppskattat då vi åt slut på det mesta på bordet. :) Vart prat om det mesta och självklart om Barcelona som vi alla ska till. :) Vi lands alla mätta och belåtna i soffan en stund efter det. Bra kväll. :) 

Elva låg vi reda i sängen och det var inte helt fel när man är fredagstrött. :) /Fanny

Fredag

Dålig uppdatering denna vecka men ibland räcker inte tiden till. 

Sammanfattning av veckan: 
⚫️Tisdag: Syrran och jag styrde mat och fika med familjen hemma hos Frida.  Frida fixa paj och sallad, jag fixa baket. Bröd och semlor. En mysig kväll. :)
⚫️Onsdag: Sluta tidigt och plugga hela em och när ögonen gick i kors drog jag och träna. Inte igår så var grymt kul! Sanny tog några bilder, kul att lite finns kvar trots mindre träning på senare. 
⚫️Torsdag: Pw i en timme med Sandra direkt efter jobbet. Sen lite plugg innan jag landa i soffan. 

⚫️Fredag: Inne på idag och starta med jobb. Börja dock med en dåligt humör. Ni vet när man känner sig allmänt känslig. Vände rätt fort (skönt!) och vart en dag av många skratt! :D 

Ikväll kommer Sandra och Sebbe över för lite god mat. En lugn och skön kväll i bra sällskap helt enkelt. :) 

Annars bjuder helgen på plugg, firande av moster och bara ta det lugnt. :) Skönt att inte vara fullbokad.


Bilder från i tisdags. 

Träningen i onsdags. 

Jag idag. :)

Trevlig kväll. 
/FannyHalkan

Då är halkan klar och ett steg närmare körkortet. Trodde det skulle vara läskigt men var riktigt roligt! :D Nu är det bara att köra på med teorin och körningen. 

Nu har jag pluggat sen jag kom hem och ska snart ta kväll tänkte jag. :) 


Imorgon bjuds det på jobb och sen hem till syrran för lite mys med familjen. :)

Trevlig kväll! :)God förmiddag

Så sitter man i bilen påväg till Norrköping och halkbanan. Känns som alla är lika nervösa som jag. Men det är väl för man inte riktigt vet vad som väntar. Men hört att det ska vara riktigt roligt. 😊👍 

Snart säger vi check på det här. Sen är jag nära! Skön helg

En helg i min smak. :) 

I fredags var vi ju hos Frettan och Ellen. I lördag fanns det tid för först plugg och sen sminkning. Sen råka jag toksomna i soffan efter. På kvällen var S och jag ute och åt mat på Fazana. Vi åt planka och deras kött var så gott. Verkligen toppen! Rekommendera det starkt. :) Sen slängde vi oss i soffan med massa godis och en film. Känns som en bra lördag. :) Dom bjöd på godishjärtan efter maten eftersom det var alla hjärtans dag. Gulligt. ❤️

Idag har jag plockat lite hemma, pluggat lite och nu sitter jag i bilen påväg till affären. Ska bakas lite i em och behövde ladda med lite torrvaror till baket. :) 

Imorgon är det halkan. Spännande! Känns som ett litet delmål mot körkortet bockas av. ✔️ 

/Fannygodmorgon lördag

 
Vi startade helgen med tacos hemma hos Ellen och Frettan. Mat och massa prat. Lugn och skön kväll med hemgång runt elva. Ett perfekt fredagsnöje. :)
 
Idag ska jag sminka inför "Min önskan" som ung cancer har för cancerdrabade människor. Therese ska få sin 30-års fest uppfylld som hon missade då hon var sjuk vid det tillfället. Så jag ska fixa hennes makeup inför kvällen och Linda hennes hår. Vi kommer hålla till på salong Lyx här i Nyköping.
 
 
Ska bli jätte roligt att få bidra! :D
 
 

Mitt i veckan

Då var vi mitt i veckan och denna vecka har man nästan fått lite försmak på våren. Lite mildare, SOL och fågelkvitter. Då mår man bra! :D 

Hunnit med massa plugg och två körlektioner redan. Idag tog jag en dags paus från plugget men imorgon kör vi igen. :) 

Men just nu saknar jag träningen enormt. Men så är det ibland, man får tyvärr prioritera. Tråkigt men sant. ;( Körkortet tar jag en gång i livet och träningen har jag kvar! Men inte konstigt att man saknar något som tagit stor del av sin tid och som man mår bra av. Men som sagt, jag hinner! Hela livet framför sig och kanske nyttigt att "pausa" lite i träningen ibland. 

Ikväll bjöd jag Sanny på pulled pork tacos. Har ni inte ätit det så gör det! Så gott!! 😍 Var syrran som inspirera mig till det. Dock gjorde vi snabbvarianten och inte lika gott som den man gör helt själv.  Men otroligt gott ändå! 😊👍 
2015-02-10

Hej
 
I lördags kväll efter en heldag av plugg så tog jag ett glas vin med Jess samt några till här hemma. Som vanligt var det trevligare hemma och utgången kunde man varit utan. Men nu har jag gjort mitt för ett tag igen. ;) 

 

Sen har jag pluggat och åter pluggat. Sliter som ett djur med denna teori. Tänk om man var född pluggmänniska haha men tyvärr är inte fallet så. Spec inte sånt som man är tvungen till att läsa (men vem är det). Vill bara ha det där kortet nu och jag vet att allt slit kommer vara värt det sen. Jag har körlektion idag och imorgon och hoppas det går bra. Gamla och nya läraren lär ut lite olka sätt att köra så får tänka om nu mot innan, men denna lärare är bättre helt klart! Har lagt så mycket tid på teorin för komma ifatt det som min gamla lärareen missat att jag fått lägga mindre tid på själva körningen. Men där har jag ju kommit längre. Nu när jag är ifatt med teorin och kan börja växla mer. Var tvungen att klarat av vissa små delprov på elevcentralen tills idag och det har jag nu klarat. SKÖNT!
 
Nästa vecka är det halkan! ;)
 
/Fanny
 
 

7 februari

Godmorgon. 

Vakna gärna sju(!!) idag och kunde inte somna om. Lite väl tidigt för min smak! 

Men bara gå upp och ta vara på dagen då. Mer tid för läsa helt enkelt. ;)

Igår körde vi afterwork. Alltid lika trevligt. Först bowla vi och börja med tre strike. Sen gick det dock inte lika bra men kom två i vårt lag så får vara nöjd med det. Sen tog vi taxin ner på öster. Vi provade på rocken och deras mat. Kanske inte den bästa resturangmaten jag ätit och kommer förmodligen inte äta där igen när jag vet att det finns bättre mat på andra ställen. Men trevligt var det! :D Jag lämnade sällskapet redan vid nio då jag var rätt trött och sen ville jag vara pigg idag. Sen är det så ibland att suget inte bara finns där. Måste inte alltid bli helkväll. :) Så dom fick festa resten av kvällen själva. ;) Tio var vi i säng och kändes inte alls dumt. S skulle upp och jobba och jag var ändå trött. Så har ju fått några timmars sömn inatt ändå. ;) /Fanny

Godmorgon

Så var fredagen här och det känns inte fel alls! :) Sks snart iväg till jobbet men tänkte först slänga in ett snabbt inlägg här. 

Efter jobbet så bär det direkt iväg på aw med kära kollegor. Vi börjar hemma hos en kollega för att ta ett glas tillsammans. Vi har lite cava som vi fick när en kollega sluta hos oss. Dock är jag inte så förtjust i det så jag tror jag hoppar det glaset så får dom andra skåla istället. ;) Sen bär det av till bowlingen. Det var nog några år sen jag bowla så det ska bli spännande hur det går haha men det ska även bli kul såklart! :) 

Sen åker vi vidare till öster för god mat tillsammans. 

Blir säkert en trevlig kväll och vi brukar kunna ha rätt roligt tillsammans på våra aw. ;) Säkert blir det helkväll för vissa men jag tänkte nog gå hem efter vi ätit. Tänkte ta vara på morgondagen för att plugga och vill vara klar i huvudet då och inte trött och seg. ;) Sanny ska jobba och där av vill jag verkligen passa på att plugga som mest imorgon eftersom jag pluggar bättre när jag är själv. :) 

Nog om det mindre intressanta pluggandet. ;) 

Trevlig fredag. 
Nytt

Lite nytt i garderoben.
 
En riktigt fin lång tröja med twist (rent ut sagt).  Och fina vita boots. Dreglat efter dom ett tag och slog till. Bort med blask så jag kan använda dom utan att dom är allt för skitiga efter första gången ute. ;) 
Dock kör jag inte toppless under. ;P

Gillar denna skarp! Lite tjuvstart på våren! :) 

LOVE•LOVE•LOVE

/Fanny

Fika

Idag efter jobbet vart det äntligen en fika med Erica. Pratat länge om att det men blir aldrig av men nu så. Bättre sent än aldrig! Gott fika och trevligt sällskap kan sällan gå fel! Att man är så dålig på att ses men tiden ja den rinner verkligen iväg. Så trist. Men snart är våren här och dagarna känns länge. Med det känns det som man har mer tid. Det ser vi fram emot! :) 
VINTER

 
Snö snö och snö. 
Även om jag önskat att det kom till jul istället för än nu så är det rätt mysigt ändå. =) MEN helst av allt vill jag ha vår nu, vem vill inte det?! :P
 
Nu har jag kommit hem från jobbet. Tänkte träna idag och efter det plugga. Imorgon blir det ingen träning och bara plugg. Men en liten stund behöver jag röra på mig. Fick till riktigt bra plugg igår och lyckades få till hur man räknar ut vissa saker. Ja siffror är inte min grej och har noll sifferminne. ;)
 
Ne nu byta om och dra så jag kan dyka ner i mina "älskade" böcker den. Ska drömma om teorin innan jag är klar med detta och förhoppningsvis leder det till körkortet. 
 
 
 

KÄRLEK

Så mycket kärlek! 


❤️

2

Så startar vi upp en ny vecka och första veckan på februari. Så vad händer denna vecka.. Jo idag sjukan och plugga. Resten av veckan består av först och främst tid til körkortet. Sen lite träning i den mån jag hinner, fika date, aw och ev en vin date. Fått säga nej till mer för nu är körkortet prio och då får jag prioritera och inte boka upp mig helt. Trist men sant. 


Trevlig dag! 
/Fanny 

Chapter 2 of 12


Då går vi in i februari. Så om vi blickar tillbaka till januari så har den inte varit så dålig. :) En lugn och skön start på året och i mina ögon ett bra sätt att börja året på. Ladda batterierna inför året. ;) Jobb, lite sjukdom (tyvärr), lugna sköna helger blandat med fulla veckor av träning. Satt igång försäljningen av lägenheten och går in på sluttampen till körkortet. Många nya mål och ambitioner har funnits i mina tankar och ska komma till mål hoppas jag. 

Nu kör vi igång februari. Lägenheten ska komma ut till försäljning, fortsatt pluggande, aw med kära kollegor och lite annat kul inplanerat och på g. :) 
Rum för spontanitet finns och det gillar jag! :D

Hoppas och känns som det kommer bli en bra månad. :) /Fanny