Adidas

Äntligen kom min kärlek på posten. Suktat en hel del efter adidas superstar originals men inte funnits storlekar. Men nu så! In Love! 




Sthlm

Igår drog vi en spontanare till Sthlm. Jag Sanny och Frettan. Gick mest runt och titta. Hitta inget! :( Hur man nu luckas med det där. Visst vi gick inte in i jätte många butiker men dom vi gick in i föll inget mig i smaken. Men lika bra det. ;) Bara skönt att göra något. Åt god mat på bästa Vapiano. Så gott! Har man inte testat det så bör man göra det. ;) 




Sent pass

Drog till gymmet sent idag. Så skönt med folktomt. Var kanske två där när vi kom och efter en stund var vi helt själva. Vart ett riktigt bra benpass och lite mage på det. Svettades som en gris och sved endel när vi gick därifrån. Men så ska det ju vara. 😊 


Sen kvart i tio kom vi på att vi var sugna på tacos. Flög in i bilen och åkte upp till maxi. Stänger ju tio. Vi var där typ tio i så det gick. Gott och bra avslut på dagen. :)




Tiden

Vart tar tiden vägen. Går så fort och imorgon går vi redan in på sista semesterveckan. Ångest nästan i det syftet att man inte fått njuta av sol och bad denna semester. :/ Visst är det skönt att va ledig men lite tröttsamt när det regnar hela tiden. 

Har iaf hunnit med torsdagsklubben i torsdags. Riktigt trevligt var det! Först god mat. Har ni inte provat hamnmagasinets ceasarsallad så gör det! Så god! Bra folk och bara allmänt jätte trevligt. :)


Fredagen firade vi Tim på Tre tapas. Ok under all kritik på servicen. Vänta länge (läs 1,5 MINST) på maten. Saker var slut kom dom på efter en timme och vi fick mat i olika omgångar när den väl kom. Trist. Men trevligt hade vi ändå. Körde deras musikquiz och sen hem till sköna sängen. :) 

Igår kollade jag på Sanny som körde volleyboll i hamnen. Duktiga måste jag säga. Men fy så kallt det var att stå flera timmar i regnet. :/ Sen kom Lena, Jonas och Elin samt Marcus hit. Bättre trevligt! :D Sen dök några till upp och gjorde oss sällskap. Lite vin och massa prat och skratt i mängder. Så som det ska vara. :D 

Vakna upp pigg och fräsch idag. Så skönt. Idag ska vi kolla nya Falk. Woho! Sen blir det husvisning. Egentligen inget jätte intressant utan mer för kolla. Sen drar vi ut i skogen och letar guld. Bra skön söndag. :)



Baka

Bra dag med träning där armar och mage fick jobba. Avslut med en halvtimme på crossen. :) Lite plock här hemma och bakat mig lite bröd. Om de andra är mitt favoritknäcke så är detta mitt favoritbröd. Så gott! Så smidigt utan jäsning. Hållet sig färskt och saftigt länge. Fyllt med frön, nötter, aprikoser och russin. Det är så gott! 😍 





Knäcke

Bakat mig en omgång av mitt knäckebröd. Så gott och nyttigt. Perfekt mellanmål när suget faller sig in istället för gå och småäta massa skit. 👌🏼 




Inte många knop

Två lugna senaste dagar. Sanny är typ sjuk(!!) och det är inte så vanligt. Han är genomförkyld så inte blivit att vi gjort så mycket. Sen är ju vädret som det är. Deprimerande om något.. :( Vill bara ha sol och värme. Vem vill inte det, jo typ alla. Nu är jag så sjukt less på detta. 

Har isf passat på att börja planera min 30 års fest lite smått. Är ju endel att tänka på och fixa med. :) 


Glass är bra när man är sjuk har jag hört så fixa lite gott till han igårkväll. Hoppas för allt i världen att jag inte får skiten. Har ju inte bästa immunförsvaret när det gäller förkylningar. :/ 

Söndag

En lugn dag där vi bara varit och jag har även rensat och gått igenom massa bilder. Sånt som bara läggs på hög i datorn men aldrig används. 

Sen gav jag mig ut på en skön pw. Kände hur de kröp i kroppen och behovet av luft. Har två olika runder jag brukar gå och idag blev det hamnen och brandholmen runt. En timme med musik i öronen. Så skönt! 




Bröllop

Igår gifte sig Ida med sin Johan. Dom gifte sig borglig så vi var bara med på festen. Trevlig och avslappnad fest med deras vänner och släkt. Så himla gulligt med Idas pappa som sjöng och spela för brudparet. Det bjöds på buffé och tårta och sen röjdes det undan för dans. 

Vart en lugn kväll för både mig och Krippa och tog en taxi hem vid tolvtiden. Då kändes det riktigt skönt att krypa ner i sängen. :) 









Inte många knop

Idag har vi inte gjort många knop. Både jag och Sanny har känt oss småhängiga och har inte riktigt haft energi till något. Hoppas på en bättre dag imorgon och känner oss piggare. För det här är ju inget roligt på semestern. ;) 

Tog oss iaf iväg en liten sväng till hamnen för lunch. Sen tokdäcka vi båda och sov bort en del av dagen. ;p




Vill

Är det något jag skulle vilja föra är det en tandblekning. Ett vitt fräscht smile gör så mycket! Emma kliniken i stan gör det och är en utbildad tandsköterska som gör det. Känns lite bättre så. 👌🏼 




Print från hemsidan. 🙌🏼






Skor

Det är bra skit när man hittar snygga skor för 100kr. Japp som hittat! Skor kan man aldrig ha för mycket av. ;) 









Guld

Tog oss en liten tur ut i skogen idag. På ca en timme som vi var i skogen fick vi ihop mer än vi trott så här tidigt. När det var rensat och klart hade vi fått ihop fyra liter. Då gick vi som sagt inte så länge samt lämna mycket som var smått. Fanns egentligen hur mycket som helst. Nu väntar vi nån vecka och hoppas dom växt till sig i just den skogen och att ingen annan tar dom. ;) Vi har ju ett guld ställe och som sann svampplockare avslöjas inte sådana ställen. ;) 






Godmorgon

Måndag och inte förvånande nog är vädret grått. Blir det ens någon sommar i år?! Blir så less.. 

Precis intagit frukost. I det här huset får man göra det själv om man inte vill vänta länge. Har en sjusovare här nämligen. ;) Men är ju semester och ändå ingen strand att gå upp för så sova får han göra. :) 


Idag blir det nog en tur till skogen. Som jag längtat! Älskar skogen och förhoppningsvis kommer vi hem med skogens guld. ;) Ett intresse vi båda delar och njuter av. 

Finns inget bättre än det lugn skogen ger, dess vackra utformning och ren skön luft. 👌🏻


 

Sköna söndag

Idag har vi inte gjort många knop. Men en liten sväng var vi iväg iaf. Husvisning och en tur till sjukhuset. Hälsade på papsen en sväng. :) Sen har vi bara ätit gott och kollat på film. Senaste Falk bla. Herregud så spännande det är! Vill bara se nästa nu. 

Inte så värst intressant dag men kan behövas efter gårdagen. ☝🏼️






Lördag del 2

Hem och byta om för nu vankades det 40års fest. 
Marcus fyller och det ska firas! Övervåningen på Lotsen var vår och där bjöds det på mat och god dricka. Musiken flöda och alla var glada. Riktigt trevligt! :D Kvällen avslutades storartat med fyrverkerier. 🎉 








Lördag

Började dagen med att överraska Ida genom att storma hennes hem. :) 
Möhippa på g helt enkelt. 

Hon får ta på sig en "snygg" outfit och så kör vi igång med champagnefrukost. Riktigt trevligt! Sen bär det av mot stan för lite uppgifter som Ida fick. Haha sånt är alltid roligt! :p Hon klarade allt galant. När vi var färdiga med det så gick vi tillbaka till Ida för en mysig lunch tillsammans. Hängde, pratade och lite champagne sjönk ner. ;) 

Men där bröt vi sen. Både jag och Krippa hade annat sen så kunde inte vara med hela dagen. Tyvärr men så är det ibland. 

Har inte så många bilder men några får ni. 









tiden

Redan gått en vecka på semestern och bloggen har fallit bort lite tyvärr. 
Har varit så dåligt vänder dessutom så det har ju inte gått att hitta på så mycket.
 
Men det jag gjort sen sist är bla
En trevlig middag i hamnen med fina Ellen. God mat och bra prat. Lite vardgaslyx innan det bar av dagen efter för sista jobbdagen. :)
 
 
Fredag det blev och jobbade bara till ett innan jag kunde skriva SEMESTER! Som jag längtat. :D Vart en tur ut till Marcus och Ullis för lite sol och bad. Bra start på semstern. :)
 
 
Lördagen var fullspeckad med kalas. Först med familjen för att fira mormor som fyllt hela 85år.
Varm dag och trotts klänning så höll vi alla på att avlida. Men maten var så god och lika så sällskapet. Vi hade beställt från "Erik på slottet". Rekomenderar starkt han, så gott! :D
Dagens blåsa ;)
 
 
Sen var det snabba ryck hem innan vi skulle vidare till nästa kalas. Jocke fyllde 30 år och det skulle såklart firas. Kul kväll med god mat, musik, skratt och nattbad. :)
Dåligt med bilder dock från kvällen. 
 
Sen har veckan rullat på med regn och regn. Typ så känns det!
Men lugna kvällar hemma, hamnen och små turer. 
Lugna sköna mornar utan stress och endel träning. :)
 
 
....

Snart så

Redan torsdag och imorgon är sista dagen innan det är dax för fyra veckors semester. Woho! 

Vi tjuvstartade med en sväng i hamnen igår. Räksmörgos och bara titta på folk. För det var folk kan jag tala om. Herregud! 😜 

Har lunch nu men sen är det bara några timmar kvar innan denna jobbdag är klar. Varmt idag! Blir lite ärenden på stan med Sandra innan det ska sviras om för mat i hamnen ikväll. Nice. 

Imorgon öppning och det lika med tidig dag. Så får en em gratis typ till semestern. Guld ju! 😃☀️