Nära

Efter en bra helg med lugn fredag och lite vänner över i lördags. Sen husvisning samt poolhäng i söndags var jag mer än redo för sista veckan innan semestern. :)


Började gårdagen med att vakna sjukt pigg med en energi av dess like. Promenad efter jobbet och sen gym senare när Sanny kom hem. Armar och sen crossen. Vart kommer energin ifrån ibland undrar man. Spec när jag hade svårt att sova natten till måndag och var uppe 05,20. Men bara att ta vara på den. :) 

Sovit som en stock inatt och hoppas på en lila pigg dag. Känns som det kommer bli så just nu. Så snart iväg till jobbet och sen träning. Ska ju vara lite halvdant väder idag men sen så. VÄRME! Dock ser det ut som det vänder till nästa vecka igen men bara hålla tummarna för att det ändras. Vi går ju på semester och då vill vi ju ha fint väder. Fyra sköna veckor att se fram emot. Som jag längtar! :D 

Hoppas på ändring för nästa vecka ser ju sådär ut. :/ 

Kram

Torsdag

En skön promenad med Madde och lilla Nova-lie förgyllde min em. Att man kan vara så söt, sjukt! En massa uppdatering med Madde. Alltid lika kul att ses men tok för sällan. Ne det ska det bli ändring på har vi bestämt. Madde har jag känt i många år. Vi lärde känns varandra r vi båda jobbade på aktersnurran. Sen dess har vi hållit ihop. Och trotts att det kan ta lång tid mellan vi ses är det en sån där vän som när man väl ses är det som vi sågs igår. Det är vänskap det. <3

Nova-lie

Fick ett sjukt sug efter jordgubbar när jag kom hem. Kan vara det bästa jag vet. Skulle kunna leva på det! Ingen sommar utan gubbar. ;) 🍓 


Riktig slö torsdag har det varit här ikväll. Finns att göra men tar mig inte för. Men det känns helt ok för ibland behöver man bara va utan måsten. 👌🏼 

Juste! 
Jag har ju bakat!! Haha
Mammas bästa kokoskakor. Favoritkakan sen liten. Vart så sugen så det har jag ju smaskat på med ikväll ;P




Uppdatering

Dagarna går så fort nu att jag inte hänger med. Men helt ok för då är ju snart semestern här. Så snälla sommar kom nu! 😊 

Hittills har veckan bestått av jobb och träning. Så kul med träningen just nu. Efter en lång period utan så känns det skönt att vara tillbaka. Dock får jag satsa på beach 2016 då det är lite taight att komma i tipptopp till denna sommar. ;) hehe

Träningen denna vecka än så länge..
Måndag: Mage och ben 
Tisdag: Axlar och armar samt 30 min på crossen
Onsdag: 45 min pw ute i det gröna
Torsdag: Pw med Madde (och bebis)
Fredag: Pw med Ullis

Sen fortsätter helgen säkert i samma anda. 

Som jag skrivit tidigare. Fått drille på pw ute i det gröna. Så skönt och komma ut i natur och samtidigt röra på sig. Avkoppling. 👌🏼




Gårdagen

Lång skön sovmorgon fick börja dagen innan vi städade av lite hemma. :) 

Spontanbesök på Skärgårdsvåfflan efter det med Ullis, Marcus, Angelica och Sebbe. Första besöket för oss där. Tog en matigare våffla med skagen och det var riktigt gott! Nästa gång blir det med glass! 😜 






Sen drog Sanny och kolla fotboll med grabbarna. Jag tog mig en en promenad. Fått drille på promenader och tycker det är så skönt att komma ut lite. Har en bra runda jag går i naturen och bort från vägar. Så skönt att bara få vara i naturen. Nu låter jag lite larvig men tycker det är så skönt. Precis som jag älskar att gå i skogen och plocka svamp. Gillar naturen helt enkelt, en friplats. :) 








Så fint att man måste stanna upp och fota. ;) 

Kram

...

Två veckor kvar till semestern!
10 arbetsdagar är inget! Längtar så jag spricker. Semester är i behov nu och hoppas för allt i världen att sommaren kommer tills dess. 

Håller tummar och tår! 

Snart tänkte jag krypa ner i sängen. Börjar bli dax. ;) 






Lugn

Idag är en lugn dag. Denna helg är rätt oplanerad och kan vara det skönaste som finns. 

Lite sovmorgon och sen ligga kvar länge i sängen och dra sig framför tv.n. Inte dumt alls! 

Sen åkte vi till Oxelösund och plocka upp Marcus och Ullis för lite mat. Ingen höjdare dock! Dom har varåt nöjda förut på Harrys men Marcus tippa på nya ägare. Fick in maten olika tillfällen efter lång väntan. Tre tallrikar kom in och Sanny fick vänta ytligare ett tag på sin mat. Vi som tog burgare fick vänta in deras såkalkallade "hemgjorda strips" i drygt tio min. = vår mat hann kallna. Man får väl in hela rätten samtidigt?! Pommesen var klyftpotatis som inte var hemmagjorda kan jag tala om och helt bruna. Ne det var ingen höjdare. Men kan varit oflyt lr nya ägare utan koll. Men trevligt sällskap var det och skönt att bara göra något. :) 

Sen tog jag en promenad på ca 45 min med Ullis och sen mamma i lurarna. Skönt med lite luft! :D 

Nu ska jag bara va ikväll. Inget sug alls på att fara iväg någonstans. Så plockar lite hemma och varvar det med soffan. Skönt! :) 




Kvällen

Spel och prat fick förgylla kvällen. Såklart god mat och tårta! 

Grabbarna tog ett dopp i poolen. Galna! Var ju skitkallt. Haha nöjda var dom och mest lyckliga var dom när dom efter det alla bytte till mysbyxor. Sådär på midsommar. ;p

Vi spelade spel innan grillen tändes. Grabbarna skötte grillen och vi tjejer ordnade i köket. :) Grillat, potatissallad och somrigsallad till det. Så gott! Dock fick jag inte i mig så mycket, typ mätt sen lunchen fortfarande. ;) 

Spelade spel sen igen och satt och prata in på småtimmarna. Tårtan fick bli nattmat. ;) Tråkigt bara att Ullis fick dra och jobba natt.

Vi åkte hem runt ett. Jag hoppande vinet så vi slapp ta taxi och fick hem bilen. Var ändå inte sugen och efter haft ont i magen nån dag så var det kanske inte så lyckat med alkohol. :/ 

Bilder! :)











En lugn och skön midsommar. 

/

Midsommar

Vid ett åkte vi ut till Ullis och Marcus. Avnjutit en god sillunch tillsammans. Alltså fasiken vad gott det var! :) 
Matkoma på alla. 

Nu kom Angelica och Sebbe med och snart dax för lite spel och senare grill. En lugn och skön midsommar. 
Tänk vad skillnad de är när solen inte lyser. Då hade man varit ute och spelat kubb och badat i poolen. Nästa år kanske. ;) 






Midsommar

På jobbet. Dåligt väder med det trotsade vi och dansa ute ändå. :) Men glass och jordgubbar tog vi inne. Mys! :) 

Kort dag på jobbet. En tur på stan och sen slapp hemma. Lite väl lugnt då rastlösheten kröp sig på. ;) 





Mitt i veckan

Så var onsdagen över. Imorgon torsdag men typ som fredag. Skönt! Ledig fredag för då är det ju midsommar. Skönt med långhelg. :) 

Jag, Sanny, Ullis, Marcus och Angelica och Sebbe firar i Oxelösund. En skön och lugn midsommar med mat och spel. Perfekt när det ska regna (tyvärr!). Vad är inte en midsommar utan regn känns det som. Mer vanligt än ovanligt. :/ 

Nu börjar sommarsemestern planeras med. Än så länge små planer som ev en resa och självklart en tripp till stugan utanför Jönköping. Sen planerar jag och Ullis en dag i storstan med mysig lunch, kanske lite shopping och en tur till Djurgården och grönan. Sen får vi se vad som spontant händer. En sak är säkert och det är att semestern är mer än välkommen. :)




Mitt i veckan.. Snart

Bra tisdag med flams på jobbet. Trötta kollegor och lika så jag. Alldeles för lugnt så blir lite halvt oseriöst då. Men kul! :) 

Hade en massa måsten idag att ta tag i och är alltid lika skönt när det är gjort. 
Gick fortare än tänkt så har hunnit lägga in sill, fixat naglar och tagit en promenad. 😊 Måste passa på när solen lyser. Ska ju bli sämre. Inte ok!


Ikväll blir det sängen tidigt. 
Hoppas vakna pigg och utvilad med mer energi imorgon. ;) 

Kram

Godmorgon

Ny dag och ny vecka. Men vart är min sol, hallå?! Hoppas den är tillbaka snart för nu vilk jag ha en sommar som stannar. 

Snart mot jobbet och direkt efter apt. Först "vanligt" med info sen lite middag tillsammans såhär inför sommaren. Trevligt! :) 

Igår skicka jag ut lite inbjudningar till min 30 års fest. Tänkte först inte ha någon fest men syrran övertalade mig och trodde nog jag skulle ångra mig om jag inte hade någon. 
Men jag kör enkelt. Hoppas på fint väder och kanske sommarens sista utefest. Syrran är go och lånar ut sin trädgård där vi kommer mysa tillsammans. Slänger upp stora grillar och bjuder på en massa gott grillat med tillbehör. Enkelt och bra. :) 


Hoppas ni får en fin dag! :) 

Vinst!

Vann i veckan en jätte fin vas i en tävling som Kanel hade! 

Det var en vas från danska märket Lyngby av ett värde på 599:-  

En bra vinst för mig som har extremt dåligt med vaser. Sen är den fin och stilren så den kommer användas flitigt. :) 




Helgen

En skön kombo av promenader, sol och bad, mat på olearys och lugn. 

Fredagen var lugn och skön för oss. Det behövdes. 

Starta lördagen med en promenad med Sandra. Bra start på dagen!
Sen kom Jess hit på fm och fick äran att fixa hår och makeup på henne. Hon skulle vara tärna på ett bröllop och ville bli fixad. Skönt att släppa allt sånt och länna över det till någon annan. :)
Snygg som atten var hon i sin klänning. :)

Men vilket väder vi haft och klagar inte! Så i lördags efter lunch tog vi oss ut till Marcus och Ullis för lite sol och bad. Det tog och kom därifrån med lite färg på kroppen. Tänk så mycket fräckare man känner sig när man blivit lite brun. :) 
Middag på olearys efter det med Ullis och Marcus (och barn). God mat och trevlig kväll. Vet inte om jag drack för dåligt med vatten på dagen för jag var jätte tung i huvudet när jag kom hem. Så jag däcka i soffan och Sanny drog iväg och träffa lite vänner. Lika bra det för jag var nog inget roligt sällskap. ;)

Lugna sköna söndag. 
Så har vår dag varit. Inga måsten, lite plock och en skön promenad. 

Nöjd med helgen och nu taggar vi för ny vecka. :) 

Bildregn från helgen. 






Hej

Länge sen nu, väldigt länge sen. 

Men det har varit mycket, för mycket! Både tråkigheter och bra saker. 

Tråkigheter som jag inte vill gå in på djupare här men som rör familjen. 

Men det roligaste som varit på sistone är att min älskade syster gift sig. 
Vilket bröllop!! Så vackert och så perfekt på alla sätt och vis.  
Hon var magiskt vacker och kan helt enkelt bara sammanfatta det perfekt! Så lycklig för min älskade systers skull. 💕 

Det andra riktigt bra är att jag ÄNTLIGEN tagit mitt körkort. Inte en dag försent. ;) 




Ska försöka vara tillbaka här. Ge det en chans. ;) 

Kram