Håll i hatten

Idag är det höst på riktigt! Rätt skönt då att inte ha några planer alls idag utan kan ligga i soffan hela dagen. 😊

Igår hängde vi med fina Krippa och Leah. Så söt och shit vad de händer grejer. Stora tjejen! 😍

Har så mycket jag skulle vilja skriva om här men insett rätt fort att tiden inte är densamma när man har smått. Där av enkla (tråkiga) inlägg om vardagen. Skulle vilja skriva mer ingående om livet som mamma och tankar och åsikter om det. Mer om skönhet, som jag brinner för! Sen såklart inredning som även det är ett stort intresse. Men sånna inlägg tar lite mer tid. Så kommer upp inlägg om ovanstående i mån av tid. 😘


Ny vecka!

Så var måndagen här igen och sanny jobbar igen. Efter en skön helg där morsan fick lite egentid igår och fick plocka och stöda av lite hemma är vi taggade för ny vecka. Ja för sitter man ihop med sin bebis så är något så enkelt som få plocka hemma själv helt sjukt skönt haha. Tiderna ändras. Man uppskattar de små sakerna. ;)

Idag har vi hängt med Sandra och Mila. Lyckades med en (läs två) spyolyckor så fick både barn och morsa panikköpa kläder. Haha! Notering till mig själv är att alltid komma ihåg att lägga ner en uppsättning extra kläder till sonen när man ska iväg. ;)

Med mycket prat, promenad och sallad ihop va dagen toppen!

Så kom stunden då jag fick träffa mosters prins! Så liten och söt! Åh det gjorde dom bra. 😍 Kändes som en fjäder och min son kändes helt plötsligt så stor och tung. ;) Tänk vad kul att dom får växa upp tillsammans. Så som vi gjort med våra kusiner som blev som syskon nästan. Så kommer dessa grabbar ha det. Så mysigt! ❤️


Vilken dag!

Till och börja med så blev jag stolt moster till världens finaste kille imorse! Han är så fin och längtar ihjäl mig tills vi får träffa underverket. Än är dom kvar på BB så får vänta lite men snart så. Alfons har fått en kusin och tänk vad kul att de två killarna får växa upp tillsammans. Det är lycka! :)

Idag fick jag känna på morsorna på stan för första gången. Eller stan och stan, en promenad och titt i butikerna uppe i påljungshage. :) Skön dag i solen kombinerat med prat, promenad och titt i butiker. 😊


Godmorgon

Vilken mysig dag med mamma på stan igår! Bara gå och strosa och titta på saker i lugn och ro. Äta riktigt god Cesarsallad på sandys. Kan varm rekommendera den! Vart verkligen en heldag och Alfons skötte sig kanon. :)

Nu myser vi i soffan och väntar in Ullis. Dock har jag inte kommit ur myskläderna än men min son vill gärna vara nära idag. Får ta det när Ullis kommit, vet ju att sonen är fast hos henne då. ❤️

Kan inte riktigt vänja mig vid nya blogg funktionen än. Tycker den är mer krånglig än bra. Aja..

Alfons fötter.. finns det något sötare. 😍


Onsdag

Redan halvvägs in i veckan och knodden är 5 veckor. Alltså det går så fort, helt galet. Nu väntar vi på att kusin ska titta ut med. ❤️

Idag har varit en riktig slappardag utan måsten. Så skönt! Blir lätt väldigt uppbokat hela tiden och ibland är det skönt att bara få vara och inte ha en tid att passa. Men nu är vi taggade för aktiviteter igen. ;)

Så imorgon blir det date med mamma/mormor på stan. Blir mysigt. ❤️ Få lite saker fixade och ta en lunch. Inte dumt alls. Alltid lättare att gå med nån om man har saker att fixa och han blir tjurig. ;)


Nu då

Herregud vad min kille växer. Över 5kg nu! Tydligen otroligt stark i nacke och kropp. Ska tydligen inte på långa vägar va så stark redan. Men det är bra, jag menar hellre det än tvärt om. :)

Vart en promenad efter och sen hem. Stressar för att hinna fixa mat innan han vaknar. Han brukar vakna när vagnen är stilla och tänker att han borde vakna och vara hungrig snart med. Men nu sitter jag här och han sover än! Man har lixon bara gått och vänta på att han ska vakna vilken sek som helst. Han har rört på sig till och från med så trott han varit på g att vakna hela tiden. Hade jag vetat detta hade jag ju kunnat passat på att sova själv. Irriterad! Men så är det. Han kommer dock va vrålhungrig när han vaknar. ;)

Min sötnöt! ❤️


Godmorgon

Ny dag och nya äventyr med min plutt. Igår hade vi besök av fina Simone över lite lunch. Promenad (alltid) med A och avslutat med hemmagjorda hamburgare i soffan. Helt ok dag.

Idag laddar vi för besök på BVC och läkaren som ska klämma och känna på Alfons. Funderar på att promenera vidare ner på stan efter. Kan inte riktigt bestämma om jag har lust så jag känner efter när jag är klar på BVC.

Btw så vart jag inte så nöjd med att dom gjort om blogg appen så skriva inlägg känns lite knepigare. Påverkar min lust faktiskt till att blogga. Det ska vara enkelt!

Dagens tröttis! 👶🏼


God morgon

Haft en bra natt? Vår var ok, dock sover han inte några längre stunder innan det är dax för mat. Ja ni som följt min blogg förut har missat lite. Sen min blogg hamna i paus läge så har vi både fått en liten Alfons och flyttat till huset. Så livet ser lite annorlunda ut idag. Men jag trivs, OM jag trivs! 😍

Vår Alfons! ❤️


Funderar på..

Om man ska ta och börja blogga igen. Fått ett litet sug som kommit smygsndes på. Bloggandet skulle bli en mix om familj, hem och skönhet. Det jag brinner för helt enkelt. :)


Funderar på..

Om man ska ta och börja blogga igen. Fått ett litet sug som kommit smygsndes på. Bloggandet skulle bli en mix om familj, hem och skönhet. Det jag brinner för helt enkelt. :)