Fannys häxblandning is the shit. ;)

dsc02887 (MMS)

Fannys häxblandning is the shit. ;)


Vitsippor, då är de verkligen vår och somm...

dsc02885 (MMS)

Vitsippor, då är de verkligen vår och sommaren är nära. :) Ute och går i de fina vädret på min rast nu. Skönt! ;) kram


STOP MESS WITH MY HEAD!


Att jag ska vara sån jäkla grubblare, BLIR TOKIG!!


Petter ;)

dsc02873 (MMS)

Petter ;)


Wohoo!



Laptop tips tack?



Skulle behöva tips på bra laptops.
Finns ju sjukt många på marknaden och ingen koll på vad jag ska ha.
Jag vill ha en 17 tum laptop iaf.
Använder den mest för surfa, redigeringsprogram, bloggning osv..

Någon som har tips på bra laptops som skulle kunna passa mig?

Tack på förhand.



BF!

Trött -inte sovit i natt, ont i huvudet (säkert pga att jag inte sovit)
och allmänt slut i kroppen då bla ryggen är helt paj!
Tur att de är helg på g..


Mysig fika med karin och jasmin på balkong...

dsc02860 (MMS)

Mysig fika med karin och jasmin på balkongen. :)


Wohoo! =)



Måndag


Vill önska alla en bra start på den nya veckan! =)

Idag börjar vi med en tävling på jobbet med tappa.se. Vi har varit med i detta förut men ska inte gå lika långt denna gång. Vi ska gå vasaloppet. Alltså den sträckan ska ha nåtts efter två veckor och man använder en stegräknare för att samla stegen. Man kan göra annan träning med och sedan omvandla det till steg på tappa.se. Det som sagt en tävling så gäller ju att samla steg som bara den, iaf för mig som är lite tävling sugen nu! ;) Så mitt mål är ju att ha nått denna sträcka tidigare än om två veckor och få så många steg som det bara går varje dag och inte bara dom som man bör göra för att nå i mål i tid. Är sjukt taggad!! =)

Önska mig lycka till! ;)


(Bild tagen för ca en månad sen)


helg



Helgen är  i full gång! Började helgen igår med Simone. Bubbelbad, bastu, god mat och vin. Kunde inte fått en bättre start men uscha mig vad trött jag var sen när vi slappa i soffan så somnade nästan sittande vid elva så strax efter det gav jag up hehe. Så vart en ovanligt tidig fredag för mig. Idag är det en lugn lördag på schemat, skönt skönt. Har inga direkta planer ikväll men ska bara njuta av det. Ha en sån där pyssla om sig själv kväll. =)

Imorgon blir det basta hos Camilla, våran nya söndags tradition! Love it! En skön avslut på veckan och bra start på den nya veckan. =)

Vad gör ni i helgen?


Nu tar jag och simone helg! :) puss

dsc02850 (MMS)

Nu tar jag och simone helg! :) puss


Morr!!

Inge kul att blogga när man inte kan lägga in bilder på grund av att datorn är knas.. kan inte lägga in modetips pga av att högerklicken gått sönder på datorn och kan då inte låna bilder och kan inte köpa en lös datamus pga att usb-enheten inte funkar.. INGE KUL ALLS!! =(

Måste bli med ny dator snarast!!

I be back! ♥


Herr dator lämnar mig..



Helgen är slut och som vanligt har det gått galet fort. Haft en toppen helg där jag hunnit med både vänner, familj och fått egentid, kan inte bli bättre! ;) Det enda negativt med denna helg är att jag måste köpa ny dator vilket varken jag eller min plånbok har lust med just nu. =( Det värsta är att den egentligen funkar förutom usb-enheten som slagits ut. Var på Onoff och El-giganten och prata med dom och de skulle kosta massor att byta ut för det sitter i moderkortet. Hade det därimot varit en stationär dator hade det kunnat bytas enkelt då det är mer uppdelat i delar där och allt sitter inte i en enda enhet. Det skulle inte vara värt pengarana att fixa detta på min laptop så måste köpa ny dator. =( Det är inte det lättaste då det finns en djungel av olika datorer. Men har en jag hitta på Onoff som jag iaf funderar på. Får se hur det blir. Men måste ha en snart så jag kan föra in bilder och sånt igen och delge er. =)

 



Ne nu är sängen renbäddad och Elvis fått det rent och snyggt i sin bur så ska jag sova och Elvis gå upp (är ju ett nattdjur). ;)



Mat på Black angus med familjen. :) puss

dsc02832 (MMS)

Mat på Black angus med familjen. :) puss


Hår hår hår det är frågan..




Solen är tillbaka, jippy!! :) :) :) puss puss

dsc02812 (MMS)

Solen är tillbaka, jippy!! :) :) :) puss puss


fre&lör



Vilken start på helgen! Började helgen (fredag) men mysig fika på stan med Sara och otroligt söta Stefanie. Hon är den sötaste barnet jag någonsin skådat! :) Alltid lika mysigt att träffa goa Sara som alltid är så glad så det smittar. =) Efter fikan sprang jag på Yulia och Camilla på stan så fick bli en runda med dom med. Men jag höll i mina ständigt kliande shoppingfingrar och kom hem med bara nödvändiga saker jag behövde. Känner mig så stolt över mig själv, hehe! Varit rätt myyyycket shopping denna månad redan så måste hålla hårt i mig själv nu.

 

Kvällen blev inte vad jag tänk men oj så bra!! Tänkte ta en lugn kväll hemma då jag var ryssligt trött men så blev det icke. Yulia och Camilla tyckte jag skulle komma över till dom. Eh kan va skönt tänkte jag med en slapp kväll med goa tjejer. På med mysisar och en flaska vin för att kunna njuta av ett glas. Basta stod på schemat med. =) Så jag Camilla, yulia och Åsa börja helgen med basta och ett glas vin lr två. ;) Skön start på helgen. Fanns ett solarium där med så det passa vi på att svettas lite i det med. Shit vad man känner sig ren efter man bastat, som man får ur all skit i kroppen. Bli som en rensning! =) Vinnet flöda under kvällen så vi alla vart rätt berusade haha! Fortsatte kvällen uppe hos Camilla och där även med vinet. Simone titta förbi även hon, myyyys! Vinen tog hårt på oss alla tror jag med sicken trevlig kväll vi hade!! =) Tack tjejer! ♥

Ikväll är jag själv av eget val. Varit så mycket hela tiden på senaste och även om det varit roliga saker så tar det stopp ibland och jag behöver få egentid. Det är precis det jag har ikväll -egentid! Jag är sån som behöver det ibland, bara få vara. Så skönt! :)

Hoppas alla har en toppen kväll! =)


Myser på stan med sara och Stefanie. :) kram

dsc02807 (MMS)

Myser på stan med sara och Stefanie. :) kram


I feeel Gooooood! ;)



Vill mest önska alla en underbar dag! =)
Har efter två skit nätter sovit hur gott som helst i natt, så passa att jag råka försova mig en halvtimme imorse! ;) Kan ha varit att jag var ute och gick en lång promenad med Madde går. Promenader ute i friska luften brukar göra susen för sömnen. Nu är det dax att göra sig iordning för jobbet om jag ska hinna.

Önskar alla en gryyyym dag! ;)


(Jag och Elvis för nån månad sen)


:)

Today was a good day!


/Fanny


Lägger upp dagens shopping genom telefonen...

dsc02803 (MMS)

Lägger upp dagens shopping genom telefonen. Tre par örhängen med nitar och döskallar, tre nagelack och ett fodral till solglasögonen. :) Haft en Jätte mysig stund på stan. :) kram


WTF SNÖ!! Vilket skit väder, deprimerande ...

dsc02802 (MMS)

WTF SNÖ!! Vilket skit väder, deprimerande eller vad?! :-( Jag ska snart ner och fika med angelica på stan, lite positivt denna dag iaf. :) Ha en toppen dag! Kram


Elvis sitter i sitt favorit hörn i soffan!...

dsc02801 (MMS)

Elvis sitter i sitt favorit hörn i soffan! ;)


ruumpaaa!



Vilken påsk!
Har än så länge haft en grym ledighet där jag absolut inget att klaga på! Om inte annat har all den sol som varit gett mig super energi. I torsdas var det mys med Simone som jag skrivit om innan, stan och spakväll! I fredags var jag ute i stigtomta hos föräldrarna på påsklunch. Gott som vanligt och snäll hade jag varit för fick påskägg av både mamma och pappa, mormor och syrran, TACK! =) Så nu väller det av godis i mitt hem hehe. Klockrenast var nog syrrans ägg som bara innehöll lakris.. humm undra om hon vet vad som är mitt favvo godis! hehe. Tack sis! Kvällen böjd på vin och film med trevligt sällskap, nice. ;)


Igår tog var en "plockdag" hemma hos mig då de verkligen behövdes röjas lite. Simone och jag tog oss en sväng till solariumet med. Atten vad skönt jag tycker det är att sola. Men jag vet att de är riktigt dåligt men är ju som sagt såå skönt så kan inte hejda mig. ;) Kvällen bjöd på fest hos familjen Pülsch/Svalberg. Trevligt folk och härlig stämning kunde inte göra kvällen annat än bra. Avsluta kvällen med att svänga våra ruumpoor på dansgolvet, wohoo vad kul det var! =) Testa nya "hörnet" (gamla Birgers) och visst de va väl istort sett som Birgers men kul hade vi iaf och tror när dom renoverat klart kommer det bli grymt!

Idag har varit en riktig slappar dag, inte för att jag varit bakis (skönt nog) utan för de var behövligt! Första dagen jag satt och sola på balkongen idag. Härligt! Skönt med såna dagar när man bara är och tar de lugnt. Love it!

Nu har tröttheten efter en galen kväll igår kommit sig smygandes på och tänker inte röra mig från soffan under några omständigheter! Blir nog sova inte allt för sent ikväll om mina ögon får bestämma så blir det inte allt för snart för dom är riktigt tunga just nu.

Imorgon blir det dra ner på stan och ta en fika med Angelica!




Sool!! Jag blir så lycklig!! Glad påsk. :)...

dsc02787 (MMS)

Sool!! Jag blir så lycklig!! Glad påsk. :) kram


Handsmycken




Påskharen kom till mig även iår! ;)

dsc02786 (MMS)

Påskharen kom till mig även iår! ;)


påskhelgen börja..


Påskhelgen börjar med fika och mys på stan med Simone för att avsluta kvällen med ansiktsmask och fotbad. Hade en mini spa kväll, skönt! Var riktigt behövligt och avkopplande. =) Fy haha vad man ser ut i maskerna. Vi hade några som man vart helt rosa av så såg ut som man hade svinsjukan och samtidigt sm den var varm så  man vart en koktskinka på köpet haha

Idag ska jag iväg till Stigtomta för påskmiddag med familjen. Blir trevligt det. =)

Nu måste greja innan jag sticker! Ha en toppen dag så skriver jag mer när jag hinner. Försöker mobilblogga under dagen. =)


Ansiktsmask med simone. :)

dsc02782 (MMS)

Ansiktsmask med simone. :)