Gårdagen

 
Börja förjäkla bra hemma och hade det riktigt trevligt. Innan folket kom laga Skrin lite god mat till oss. Alltid kul att testa nya saker och riktigt gott var det! :) Sen kom en massa bra folk och det var en härlig stämning! :) Riktigt bra för fest.
 
Ute tyckte jag ärligt sög. Massa folk och tyvärr fick jag träffa på falsket, så synd. Ena stunden passar det andra inte. Så trist att se hur man sjukner bara längre i mina (inte bara mina tyvärr) ögon. Hade iaf allmänt skit tråkigt så vi gick hem tidigare. Men så är det ibland. =) Inget jag deppar över direkt haha.
 
Idag blir en riktig slappardag för oss, så skönt!
Bästa av allt är väl att man är ledig imorgon med. Wohoo!!
Idag riktigt njuter vi av ledigheten! :D
 
 

Påskafton!

 
Idag vakna man upp utvilad och pigg! Hunnit med att fixa lite hemma och solat. (Sköna lördag!!) Såna dagar behöver man, bara få vara. Sanny är iväg och hjälper en kompis riva kök så jag passar på at ha lite egentid hemma. Guld värt ibland! :)
 
Ikväll blir det lite påskfirande med goda vänner hos oss. Ska bli riktigt trevligt måste jag säga och ser fram emot att få umgås med fina Angelica som äntligen är hemma. Så saknad min sköna böna! ;)
 
 
Även Ida kommer så ser verkligen fram emot ikväll. Vi blir nog ett bra gäng, roooligt! :D
 

Glad påsk!

 
Hade en jätte mysig långfredag med trerätters hos mamma och pappa. Och självklart var vi som barn igen när vi fick påskägg! ;) Dom bjöd på förätt avokado men räkor och röra till. Varmrätt stek på lamm och gratäng till och citronmaräng med jordgubbar och grädde. Mumms var allt! :) Vi alla rulla hem tror jag.
 
Blev en lugn och skön fredag hemma sen när vi kom hem på kvällen. Riktigt skönt! :D
 
 
Lite små detaljer jag fixa med i veckan lite snabbt. Små enkla saker gör ändå så mycket. Och fin blomma vi fick av mamma och pappa. :)
 
 
 
 

Påsken är här!

Påskhelgen har precis börjar. :) Den starta redan igår med vin hos Rappe med grabbarna. Trevligt som vanligt. :) Tog oss till Olearys och Sanny drog till med att beställs in två flaskor! Vi körde helt enkelt! ;) Träffa Ida och Lina ute med. Nice! :)

Idag har man varit lite småsliten men har tagit mig ner på stan en sväng. Kon hem med en tröja för en liten slant. Hm är bra skit! ;)

Ikväll blir det påskmiddag ute i stigtomta med familjen. Kära mamma, pappa och mormor. Jag och Sanny och Frida och Johannes. Ska bli riktigt mys! :D

Kan inte säga hur mycket jag njuter av att vara ledig!


Velat ha ett tag och slog till, kallar detta ett fynd!

 

INSPO!

Ge mig sommar och massa härliga fina färger och nitar! :)

veckan

 
 
Kortvecka denna vecka. Jobbar bara imorgon sen är det låång helg, underbart!! :)
 
Veckan går även som vanligt riktigt fort. Måndags jobb och träning som blev i form av pw. Riktigt skönt. :) Speciellt när man har trevligt sällskap av Sandra i lurarna. Tack för det gumman.
 
Igår jobb (såklart) och sen kom Ida över för massa bra prat och så satte hon i nytt hår på mig. Love! ;)
 
Idag jobb och sen storstädning hemma, hunnit med en snabb kram med Hanna vilket var kul, inte ofta vi ses. :) Sen lagat den godaste soppa som finns just nu. Tack vare Johanna som bjöd på den på halv åtta sist. Sjukt god! Tog mig en solning med. Kommer ju se ut som ett lik brevid Angelica nu när hon kommer hem knall brun och fin.
 
Så äntligen kommer dom hem! Som jag längtat efter henne och i helgen får vi kramas en massa. Det ser jag fram emot! :)
Bild från lördag dag!
 

Lördag baby!

 
 
 
I lördags kväll så vart det över en sväng till Tess. Där var det galet mycket folk och det dracks vin och blev många skratt. Lite kul gamla låtar och roliga danser, haha! Kul när folk bjuder på sig själva. :) Sötingen gav mig även ett par snygga jeansshorts hon köpt till mig i Thailand! ♥
 
Sen drog vi ut på krogen en sväng och körde loss! Inte alls mycket folk men det gör ju inte så mycket när man har kul med dom man är med. :)
 
Tack för en lyckad kväll!!
 
 

H&M + Beyoncé

 
Kan även berätta att H&M presenterar att ingen mindre än Beyoncé som samarbetspartner
för deras nya sommarkampanj. Inte illa alls! :)
Kläderna kommer finnas tillgängliga både online och i butiker i början av maj.
Budskapet ska vara att alla kvinnor kan vara allt: starka, sårbara, sensuella, moderliga, härliga, flirtiga.
 
Spännande, sjukt nyfiken!! :D
 
 

The New Icons

I april släpper H&M The New Icons, som är en kollektion inspirerad av supermodellerna Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Lindsey Wixon och Liu Wen.
 
 
Här är lite av utbudet!
 
 

FREDAG!!

 
I fredags var det 25-30 års fest för två kollegor men kollegorna. :) God mat, god dricka och dans för sammanfatta det. haha. Bra och lyckad kväll av bra värdinnor, Krippa och Anna. :)
 

Fredag baby!!

Hur underbar kan en känsla va, fredagskänslan är enorm! Wohoo! Blir en grym dag på jobbet! :) Saknar bara min vapendragare på fredagar lite mer än vanligt. Dom brukade kunna spåra lite! Haha!! Tur att Krippa finns i huset ett tag till iaf. Sen ska fina sluta helt hos oss.. :(
Ne nu ska jag inte tänka på det för nu är det fredag, bra känsla och ikväll födelsedagsfest för kära kollegor! :D

Ha en underbar fredag vänner! ❤


:)


Be happy

 
Det bara rullar fram och veckan är snart slut igen, YES! :) Jobbat på och ska fortsätta så men mina underbara barn på jobbet i veckan. Träning blandat med plugg (körkort) har fått fylla kvällarna. Nytt mål. Ska jag ta det där körkortet måste jag strukturera upp det lite. Så kan inte få allt så blir varannan dag plugg och varannan dag träning på vardagarna. Så får det bli om jag ska fixa det. För när jag väl sitter då kör jag tills jag inte orkar så får där av bli fokus på en sak per kväll. :)
 
Helgen är till hälften redan planerad. Fredag blir det fest för två kollegor som fyller jämt, 30+25 år. Dom har styrt upp lite fest för bara jobbet, blir nog riktigt kul! :) Fest/aw typ i ett! ;)
 
Lördag ska jag få kramas med min Tess som äntligen kommit hem från Thailand. Mysfika med henne och uppdatera varandra om senaste. LÄNGTAR! :)
 
Nu väntar jag bara in Angelica med från Thailand med så är jag nöjdare än nöjdast! ♥
 
 

God natt

Helgen är slut och som vanligt gått för fort. Har iaf haft en bra helg. Halv åtta, fest och idag lugn härlig söndag!

Inte många knop som gjorts idag. Hängt i soffan, ätit goda hemma gjorda pannbiffar och sytt lite. ;)

Nu taggar vi för en ny vecka och nya möjligheter! Love!


Lördag baby!

Ikväll vart det jag och grabbarna! Hade ingen lust att sitta hemma själv när några skulle göra annat (lugnt) och resten är utomlands. Så fick det bli, och bra blir det! Allt blir vad man gör det till! Positiv inställning, javisst! :)

Nu kör vi!!


Godmorgon! :)

Igår var det halv åtta hos Johanna! Temat va Vågat som i vågor! ;) Förrätten var en räk- och avokadococktail, varmrätten var en fisk soppa/gryta som var sjukt god!! Sen till efterrätt var det en cheesecake. Där var hon fiffig och gjort den som en båt. ;) Hon satte ribban högt på första kvällen på första omgången! Sjukt gott var det! Soppan kommer jag absolut göra själv! :)


Torsdag

 
Mår bättre idag och ska jobba imorgon igen. SKÖNT!
 
Tagit de så lugnt det bara går idag så det inte blir bakslag. Har ju en fullspäckad helg framför mig. :)
 
Imorgon fredag blir det "Halv åtta hos mig" hos Johanna. Temat är "vågat".. humm spännande vad det kan betyda. ;) Kul att vi även kör en fredag för första gången. Det för att slippa stressen att man ska upp till jobb dagen efter samt kunna ta sig lite vin utan dåligt samvete. hehe Om inte annat en bra fredagsnöje. Bra men en mix av vardagar och en helg, vardagslyxen är inte dålig den heller. :)
 
Lördag och jag ska äntligen få krama på Angelica igen! Dom kommer hem imorgon från Thailand och på lördag ska jag, Sanny, Angelica och Sebbe äta lite god mat och dricka gott och ha en allmänt bara trevlig kväll tillsammans. Sen får vi se om vi blir kvar lr om vi går ut och slår klackarna i taket! ;)
 
Känns som helgen kommer bli en bra helg!
 
 
 
 

Väska

Lite nya och bättre bilder på väskan jag köpte senast.
Nu har den kommit ut på hemsidan så tog bilder därifrån. ;)
 
 
 

LOVE!

Så fina!! ♥
Stå Fanny på dom lr hur?! haha
 
 

FAN!

Idag är jag inte skit nöjd!
 
Är sjuk så fick ställa in Sthlm idag. :(
 
 
 

NYX tävling, uttagen!!!

Hur coolt!?!
 
Jag är en av det 8 uttagna i hela sverige!!! Sjukt nervös och vet ärligt inte vad jag ska hitta på haha
 
Sandra ställer upp som medell och det känns tryggt! Hon har jag sminkat förr och hennes ögon är så galet fina så kan inte annat än bli bra! ;)
 
TACK Sandra att du ställer upp! ♥
 

Lördag baby!

 
 
Lördagen vart kanon! Melodifestivalen mys med Ida och Dessie! Vin i massor, skratt och bra prat. Fasiken vad det är skönt att bara va några sådär ibland. Sanny var på annat stohej. Skönt och viktigt att göra saker utan varandra ibland. Nu har det blivit två lördagar i rad men jag klagar inte, haft det så kul. hihi
 
Vi myser alltid hela söndagarna, det är vår dag! ♥
 
Sen tog vi oss ut på c&d och körde. Japp fylla men dock så kul vi hade! Alltid så när man är med Ida haha
Träffa fina Maria ute med som var hemma från sthlm, alltid lika roligt! :D
 Känns som en lugn helg är i behov snart! haha
 
 
 
 

in love!

Kunde inte hålla mig när jag hitta detta sjukt snygga linnet! Stod Fanny på det!
 
Underbar rygg i spets i form av en döskalle! ♥
 
 
 

Fredag

 
 
Gått men en jäkla huvudvärk hela dagen så tog mig en lugn hemma kväll istället. Sanny får hänga med grabbarna istället. Känns faktiskt riktigt skönt att bara vara hemma och få lite egentid. Det behöver man ibland. :D
 
Huvudet är inte lika illa som på dagen men ändå trött och småtung än. Så känner ändå att jag har ork till att fixa och dona lite hemma ikväll med. Tycker ju det kan vara (för mig) en avkopplande sak. Få saker gjort, ingen stress och bara va.. varva lite mellan soffan och annat. Fixa naglarna, plocka undan och ev städa lite i garderoben som inte blir av. Kaos blir det fort där när man gräver efter saker.
 
Nu lite mat och soffan innan jag sätter igång!
 
Ha en mysig fredag! ♥
 

Fredag!

Fasiken vad veckorna går helt sjukt fort! Men det är bra för då blir det vår snart, som jag längtar! :)

I helgen blir det ev hänga lite med en ny jobbarkompis till Sanny som bor här i veckorna. Känner ingen så han ville hitta på något. Ev lite bowling ikväll. ;)

Imorgon skulle jag mer än gärna till IKEA och fixa lite saker men det kan jag nog glömma. Får se vad som händer men IKEA är inte en mans roligaste aktivitet. Haha

Fick iaf ett fint armband av han i veckan. Tyckte det var snyggt och lite eget på ett bra sätt! Love it!


HAVE TOOOO HAVE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka!

 
Så är veckan igång efter en grym helg! Vart Lager 157 i lördags med Sanny och Gustaf. Hitta ett par byxor som fick följa med hem samt en tröja som jag fick av Sanny♥. Fanns en del fint men begränsa mig kände jag var ett måste. Sen över till Ida på kvällen för fest där och sedan utgång! :D
 
Söndagen blev lugn men en sväng på stan och FYNDA en sjukt fin/tuff väska!
 
 
Nu är iaf en ny vecak på g och känner mig taggad igen för träningen!
Vart en riktig svacka förra veckan så nu kör vi och tar igen det! :D
 
Fe456944eaa21932f73a748e84a9d0de_large
 

Senaste Instapix!

 
 
(klickbara bilder)

Lördag!

 
 
Lördagen är här och har redan ätit frukost och ska snart ta en skön morgon dursch! :)
 
Sen får vi se vad denna lördag har att erbjuda. Tror jag ska försöka städa lite i mitt kaos till gardeob sen blir det eventuellt en sväng till Lager 157. :)
 
Igår hoppa vi bion och gick till Fika och åt mat istället. Jätte mysigt! :D Skönt att ha nära hem sen och myste ner oss i soffan med en bra film. Känns som en helt ok fredag! :)
 
 
 

H&M HOME

 

FREDAG!!

 
 
FREDAG och har verkligen haft den där grymma fredagskänslan i kroppen hela dagen! Underbart!
 
Dan på jobber gick fort och vart mycket "flams och trams"! Man har ju ett rätt bra jobb alltså och galet vad många skratt man får varje dag av alla sötnosar. ♥
 
Ikväll blir det bio eller ut och äta eller kanske båda med älskling. Känns som en bra start på helgen! :D