Kortvecka!

Lyx med kortvecka! Tredagars! Tog ledigt på fredag så blir långhelg. 

Igår var det matfest på jobbet då alla tar med mat från sin kultur. Gott och trevligt. 

Idag firar vi av våra chef med överraskningsfest. Ska bli trevligt. :) Endel sover kvar då vi hyrt ett ställe med möjlighet till det. Men de är mest folk som vi hålla på halva natten men jag åker hem på kvällen. :) Varen dricker eller lust att sova borta. Sen har jag en känsla av att senare kvällen kommer jag isf bli så trött så vill nog hem till min säng. :) Men kommer bli en kanon trevlig kväll med roliga aktiviteter och god mat med härliga kollegor. :) 

Sen ledig i fyra dagar.  Eller ledig och ledig, massa extra jobb med sminket men det är ju kul! :D 




Helgen

I helgen for vi till bankeryd som ligger utanför Jönköping. :) Firade av farbror och kusinträff. 

Var bara skönt att komma bort lite och göra något annat. Jag älskar ju att vara i stugan och på semestern åker vi dit igen fast nån dag själva och sen med vänner som sluter upp med oss där. Ska bli så skönt! :)



/Fanny

Fredag!!

Äntligen fredag!! :)

Lång jobbdag framför mig och jag har faktiskt har ett grymt jobb där man får vara ute hela dagen. Inte dumt alls. :) 

Vilken vän jag har som spontat kom förbi med present till mig igår! Världens finaste halsband, Love it!! Tack Sandra för en väldigt fin present och en  betydelsefull sådan. ❤️ 
 

/Fanny

Måsten

Godmorgon

Riktigt trevlig kväll med mycket präst och god mat igår med Jess och Simone. :) Alltid skönt att bryta vardagen ibland och göra något annat. Det får göras oftare! 😊 

Idag är enda lediga dagen efter jobbet så har en massa måsten att ta hand om. Städa, tvätta, färga håret och bryn samt se vad jag har för sommarkläder på vinden. Hoppas jag har nån klänning där jag kan ha i helgen. :) Sen drar vi ju till helgen så då är det skönt att alla vardagsmåsten är gjorda. :) 

En dag att få mina saker gjorda. 👍

 
/Fanny 


Onsdag

Galet vad veckan går fort! Och idag ska det vara SOMMAR ute!! Underbart!! :D 

Kväll blir det gå ut och äta med Simone och Jess. Lite vardagslyx mår man alltid bra av och ska bli riktigt trevligt. :) 

Nu lite laddning med god frukost. 🍓 



 

Godmorgon

Efter en lång men BRA gårdag så laddar jag för ny dag! idag ska regnet hålla sig borta och solen ska ev titta fram. Om inte annat ska det va varmt. Äntligen känns det som sommaren är på ingång. :) 

Ne nu sätter vi igång denna dag med lekparksmys med barnen och stängning på jobbet. :) 


/Fanny 

Godmorgon

Måndag morgon och jag ska snart till jobbet. Lång dag framför mig med apt ikväll så halv åtta är min dag slut. :) 

En vecka med fullproppat schema är framför mig. Och till helgen åker vi till Småland och bankeryd för firande av farbror och kusinträff. 


Då sätter vi igång veckan! :) 

/Fanny

H&M

SHOPPING!
 
Dessa två enkla basic klänningar fick följa med hem i veckan. Hm är bra och billigt! ;)
En svart enkel längklänning och en leopard (som den leopardnörd jag är).
Kommer vara kanon plagg för mig i sommar. :P
 
 
 
 

Lördag!

 

Vart en lugn fredagskväll hemma hos oss. Även en rätt tidig kväll. Elva toksomna jag för natten och sov till klockan ringde imorse.
 
Idag har jag fått äran att sminka en brud till en av hennes viktigaste dagar i livet. Vilket tur med vädret dessutom! Mycket bröllop nu och mysigt är det! Mycket jobb med men det är kul! Denna månad är fullbokad! <3
 
Idag njuter vi av solen sen ser vi vart dagen/kvällen blir av! :) Jag taggar även för sminkjobb imorgon igen och sen en tur till landet. :)
 
 
 
Trevlig helg på er!
 
 

Helg

Kanske dags att uppdatera lite. Tvekar fram och tillbaka om jag ska lägga ner bloggen då jag inte är så aktiv. Önska jag var mer aktiv men tiden försvinner. Men ger det en chans till. Kan inte riktigt lägga ner den. :)
 
Har haft en grym vecka som börja med "Halv åtta hos mig" hemma hos mig. Jag bjöd på Thai och verkade uppskattat. Kände mig nöjd iaf och det jag prova kommer jag absolut göra igen. :)
 
Efter jobbet i tisdags övningskörde jag. Ja nu måste jag fasiken ta det där körkortet. Jag är laddad och det känns bra. :) Syrran och mamma ställer upp och hjälper mig så är galet tacksam för det. :)
 
I onsdags fick jag äntligen träffa mig Ida och lilla Saga. Som jag längtat! Världens sötaste tjej. Jag är kär! <3
 
Torsdags var den enda dagen denna vecka som var oplanerad så spontantripp på stan blev det. Skönt med såna dagar med, ingen stress och göra som jag vill. ;)
 
I fredags fick jag träffa en annan fin pingla, Sandra! Fika på stan och även en sväng på stan. Mysigt det där med att få ha sin vän, svägerska och framtida faster till mina barn i ett. En vän jag känt i många år och som alltid funnits där i vått och torrt. Grym vän med andra ord! <3
 
Känns som en bra vecka! :D
 
 
 
 

Önskelista hos IKEA just nu.

 
 
 
 
 
 

1 maj

Galet vad tiden går fort! Men visst är det skönt! :D
 
Igår slopa jag allt som hade med valborg att göra och hade räkrossa hemma i soffan i mysbyxor och framför en bra film. :) Helt ärligt skulle jag kunna leva på räkor, så sjukt gott! 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är en liten rensar dag. Rensat ut lådor och annat hemma. Ordning och reda ska det vara! Har även varit på lunchdate med Sandra. Lika trevligt som vanligt att träffa min fina vän. Alltid mycket att prata om, det tar lixom aldrig slut. ;)
 
Ser fram emot en bra månad med träning, körkortsplugg, halv åtta -kväll och en tripp till Jönkping för att fira min farbror och träffa alla kusiner på den sidan. Tror på en bra månad och ett steg närmare sommaren! :D