Sjuk

Söndag. 

Börja dock få sjukt ont i ryggen och nacken tidig em och börja sen fryra som en stucken gris. Väldigt fort gick det sen och slog till snabbt med tok hög feber (40 gradig)! Helt utslagen låg jag och ville inte ens resa mig för gå på toaletten. 

Sov inte bra den natten, vakna av att jag frös och nästa gång att jag svettades. 

Igår hade jag feber än och sov mest hela dagen. Hade smått ont i magen dessutom och aptiten var på noll. 

Idag har jag med Ipren i kroppen varit vaken iaf. Men febern är kvar dock lägre och ryggen samt nacken känns lika så. Inte som då men fortfarande så pass att jag måste knapra Ipren för att de inte ska kännas som jag går av. 

Ne nu vill jag bli frisk. Tack! 

:(






Buuu

Lite uppdatering! 
Börjar med lördagen

Starta med cykla för barncancer på rosvalla. Team Skoglund var vi och det var sjukt kul. Kanske ska börja köra spinning. ;) 

 
Sen hem och svira om för maskerad. 
Åh jag var.. Exorcisten. 
Och varför just det? Jo det var filmtema och svårt att hitta bra tydliga kvinnliga karaktärer. Sen var ju detta ett utmärkt tillfälle att utnyttja mina kunskaper som man sällan får annars. Älskar ju den delen av smink, så kul! 
Där av mitt val. :) 

Bilder! 










Tips!

Den bästa i mina ögon när det gäller primer. 




"Gör hudens yta matt och ger en utmärkt, jämn bas för makeup. Perfekt produkt för fet- och blandhud: får hudens porer att se mindre ut och hjälper att hålla huden matt hela dagen. Ny fräsch doft."

Så här står det om produkten och finns olika varianter för olika hudtyper (se ovan). Denna är dock bra för min hud som har blandhy. Kan inte leva utan primer och hjälper sminket/basen att sitta bättre och längre! 

Provat flera olika varianter av primer men denna är min favorit och hängt med mig i många år. :)

/Fanny

F r e d a g

Äntligen sätter jag mig i soffan och landar brevid Sanny.👌

Jobb, hem och byta om och sen iväg på en (hemlig) sak för sedan ett snabbt ärende på stan. 

Har duschat, handlat och pratat en hel del telefon. Ätit och styrt med lite inför imorgon. Haha ja ni, jag låter som stressen själv. Men nu så ska jag bara va. Njuta av fredag och se fram emot en grym helg. :D 

Blir bra det här. 
Och de bästa är arr man har två kortveckor med långhelg imellan att se fram emot. 😊👍 


Men i allt så mår jag bra, riktigt bra! :D



Godmorgon

Så var fredagen här och det är inte dumt alls! :) 

Snart iväg för lite jobb (i regnet) för sedan ta en välbehövlig helg. Övertid alla dagar förutom idag så ja den är verkligen efterlängtad. 

Ikväll ska jag bara va, inga måsten. Det behöver jag och tänker tillåta mig. Ladda för morgondagen där det ska cyklas och sen på maskerad. Kommer bli en rolig dag tror jag allt. :) 

Men nu fredag. 
Jobb, hemlis och sen kväll. <3




Nyklippt

Var iväg en snabbis för klippning och behandling av håret. Men nu tillbaka till jobbet. Jobb till halv åtta! 

Linda är grym på hår och rekommenderar henne verkligen! :)


Sorry för dålig bild. Men bråttom och hinner inte ta ny bättre nu. :) 



Mitt i veckan

Visst är det skönt att vi är mitt i veckan? Denna vecka bara flyger iväg. 

Idag var jag hemma från jobbet halv sju och imorgon slutar jag halv åtta. Fullt ös! Börjar med jobb för sluta vid två, snabbt till frissan för tillbaka igen till jobbet för apt. Varför ta det lugnt lixom. ;) 

Fredag jobb och sen iväg för ett litet äventyr. För att sedan till gamla lägenheten för tömma det sista. Lite saker från visningen (lampor, gardiner osv) och har ett källarförråd kvar ned saker där. Spännande och se vad jag hittar där. ;) Tror det faktiskt ligger massa gamla foton där. Roligt! 😜 

Ne men kör lite samma takt på lördag. Upp skapligt för fixa present och en detalj till kvällen. Sen "cykla för cancer" på rosvalla. Hem och fixa för kvällen sen direkt. Maskerad! Födelsedagsfest med filmtema. Och vi går all in såklart. Ett perfekt tillfälle att få användning av mina kunskaper i karaktärsmakeup. :D 

Söndag, då ska jag landa. Även om jag inte kommer undan - PLUGG! 

Livet. 





Godmorgon

Stress stress stress 

Det håller i sig men som tidigare sagt, bara gilla läget. Vänder snart hoppas jag. :) 

Igår var en rätt skön break på jobbet med stängningsdag. Så planering och diskussioner hela dagen med en trevlig lunch tillsammans. Dock skulle jag slutat kvart över två och fick sluta halv fem men inget att göra åt. 

Rekommenderar verkligen Bernard och deli. Bjöd på lite god räksallad till förrätt samt en liten efterrätt. Lunchen var riktigt god. :)

I måndags vart senare tid med och var från jobbet kvart över sex. Samma blir det idag. 

Men igår var det vår ute och det gav härlig energi. Det är positivt! :) 

Första dagen med uppvikta byxor och mina skor fick luftas. Köpte nya Nike air max redan i dec då jag hitta bra pris på dom och passa på. Älskar dom så. Mina gamla fick jag julen för ett och halv år sen hade gjort sitt nu. Väl använda så var dax för nya. 


Lite skillnad. :)

Händer en del kul nu i slutet av veckan, det ser jag fram emot! ;)

Nu mot jobbet! 



Fullt ös!

Igår fick jag mycket gjort. Jobb, plugg, skriva kontrakt (försäljning av lägenhet), plugg igen och övningskörning. Effektiv dag helt enkelt! :) 

Veckan fortsätter lite så. 

Idag plugg igen efter jobbet och sen köra. 

Torsdag övningskörning och sen makeup-konsultation inför bröllop. Sen hoppas jag på hinna träna. ;) 

Helgen är helt oplanerad och det behöver jag. Lr helt är den inte då det blir massa plugg. Sluttampen nu. Men inga tider att passa och det känns så skönt. Nästa vecka är fullt upp med så behöver en lugn helg imellan. :) 

Lite uppdatering i sin enkelhet. 

Trevlig dag! 


Slänger in en bild från helgen. :) 

Kram

Uppe med tuppen

Halv sju (!!!) vakna jag i morse och kunde inte somna om. Usch inte ok en lördag. MEN desto mer får jag gjort idag om man ska se det från den positiva sidan. :) Jag har redan städat av hemma. Det behövdes. Inte hunnit med mitt hem riktigt. Nu ska jag hoppa in i duschen för att ta mig ner mot stan. 

Sen plugg på schemat. :) 

Trevlig lördag. ❤️




Fredag

Så var kvällen här. Så skönt! 

Jobbdag som kändes lång, blir lätt så när det är lugnt. Händer för lite dock mer tid för mys. Träna arabiska och somaliska. Haha kan "kan jag få en puss/kram" . Viktigaste meningen på jobbet. Haha 

Hunnit träna idag med. Tre pass denna vecka iaf och har varit behövligt att få komma iväg och koppla bort lite. 

Btw något som är kul är att budgivningen på lägenheten är klar. Vart ÖVER förväntan. Men vågar inte ropa hej för än papprena är påskrivna. Så vi får se på tisdag om jag får fira lr inte. ;) 

Nu ska jag njuta av lugnet. :) 

Ladda för en bra lördag. 
Fix hemma, plugg (förhoppningsvis klara ett "inför-uppskrivningen-prov" på elevcentralen), ärenden på stan och sen kommer det lite folk hem till oss på kvällen. :) Fullt ös! 







Fredag

Så skönt med fredag! Finns det nån som inte håller med?! Veta att man har helgen framför sig. Skönt! :D 

Är på jobbet men börjar åtta så slänger in ett snabbt inlägg. 

Idag blir det jobb till halv fem innan jag får ta helg men känns ändå helt ok med lång dag. Har ju Krippa som jobbar sen tur med idag. <3 

Inga planer ikväll och det känns så skönt. Men ska läsa lite (även imorgon) så jag kan få ta en skön söndag och njuta av att bara va. Inte igår och känns behövligt! :) 

Ne nu sparkar vi igång fredagen. 

Jag kör på jeans tema idag. Har min fina skjorta jag fick i julas av syrran. Lööv it! ;) 



Haha snygg va?! 😁😂


Godmorgon

Ny dag och redan torsdag. Shit vad fort de går. :) Ska alldeles strax dra iväg till jobbet. Tidig morgon! Först lite planering innan jobb i barngruppen börjar. Tid för alla utvecklingssamtal snart så det är mycket skrivande nu. :) 

Skulle slutat vid två egentligen men vi har drop-in fika för våra föräldrar på em och gärna från två. Så det är bara att stanna kvar idag. Hade gärna gått hem min vanliga tid och nyttjat min em till plugg men så kan det va. Får se när jag slutar idag helt enkelt. Beror ju på hur mycket föräldrar de kommer och hur länge de stannar. :) 

Så jobb, övertid, plugg (när jag väl kommer hem), lite städning (om jag hinner) och vill försök mig på att hinna lite träning idag med. Skulle vilja hinna övningsköra idag med. Haha ja vi får se vad som hinns med helt enkelt. ;) 

Ha en toppen dag! Det tänker jag ha! :D 




Solen lyser himlen är blå.. :)

Nu måste jag skärpa mig med bloggandet. ;) 

Fortsätter i samma anda, plugg och åter plugg. Körlektion igår och ÄNTLIGEN lite efterlängtad träning! Så skönt och behövligt. Speciellt i det syftet att få släppa lite av allt i mitt huvud för en stund. :) 

Idag inviger jag mina vita kängor. Torrt på maken och de är ett måste för kritvita skor. ;) 



Måste jobba nu. :) 

/Fanny

Uppdatering

Som jag skrivit i förra inlägget är det mycket nu. Men har isf haft en bra helg hittills. Besök hos Lena och Jonas i fredags. Middag med dom och Mange och Helena och en sväng ut. Åkte hem skapligt på lördagen och han ta det lite lugnt (skönt!). Sen tagga om för överraskningsfest för Erica. Så glad hon blev, super kul! Åkte hem skapligt. Inte taggad, trött och smärtor till och från i magen. Lite stressrelaterat tror jag så var bara att lyssna på kroppen. Men dock så skönt att lägs sig i bra tid och vakna upp pigg och fräsch idag. Riktigt värt! :) 

Idag har jag hunnit med plugg redan och bockat av ett till godkänt på en av proven på elevcentralen. Känns bra. Ska plugga mer men tog mig en liten paus för att sätta mig i solen en stund. :) 

Att jag fixat ett av proven till lugnar ner min stress lite iaf. :) 






Godmorgon

Lite för mycket nu. Sådär när man inte hinner med sig själv. Därav även dålig uppdatering här. Stress och alldeles för mycket bollar i luften nu. 

Bara jag blir av med körkortet (klar alltså) så är den största stressbiten borta. Det är nära väldigt nära. Men är bara stressad av att jag skulle behöva mer tid till körning och plugg än jag har. Typ ledigt från jobbet och bara kötta på det sista. Men de kan jag glömma. Har bara två kap kvar i körningen och så teorin som ska va med. Kämpa, det är nära nu! 

#skaeldauppböckernasen



Söndag

Så var söndagen snart slut. Inte många knop för mig denna helg. 

Men förstört håret och idag fixat de sista inför visningen av lägenheten är klart. ;) 

Igår kväll låg jag i soffa och bara njöt av lugnet och lite egentid. :) Det är något jag verkligen är beroende av. Passa även på eftersom nästa helg är det fullt ös. Sen envisas som vanligt förkylningar med mig så är man inte pigg i kroppen så är det ju faktiskt bara att ta det lugnt.


Veckan som kommer blandas av (massor) plugg, fika-date, apt, träning (förhoppningsvis) och lite äventyr till helgen. ;)