:)

Vad är felet. Haft huvudvärk till och från hela veckan och halsen gått upp och ner. Sov från halv tio igår till halv sju. Vakna utvilad och tog en timme sen va jag död. Varit en zombie på jobbet och yrslig. Går väl med nått skit som inte vill bryta ut. Gör det lr lämna mig ifred! Vill ha energi!

Aja från det ena till det andra..

Har iaf haft en fantastiks em/kväll. Träffat Sandra! Som jag saknat den pinglan. Som alltid massa skratt och bra prat. Blev bakning med. Varför gör man inte det oftare, tok mysigt ju! Tack Sandra för en bra kväll! Tagga för yttligare en sån på lördag! ;) <3


Snabb titt in bara!

Grym kväll igår och tack alla för gratulationerna. Värmer massor! Och ni som glömde/sket i mig döööö haha skämtosido så är jag tok nöjd med min dag. :)

Smörgåstårta vart succé! Hurra!! ;) Berättar och visar bilder på vad jag fått ikväll. ;)


Gammal

Idag fyller jag år! Så grattis till nig själv. ;)

Har gjort min första smörgåstårta i livet så ska bli spännande och se hur den smakar sen. :) Familjen kommer och firar! :)


Sådär va.

Sitter på på tåget till Malmö. Mindre kul men vart så och vill inte gå in på varför då alla som läser bloggen inte behöver veta allt om allting i mitt liv. Inget som inte går att lösa även om det är trist. Aja.. får se om jag tar det nån annan gång i framtiden.

Från det ena till det andra..

Ser fram emot en bra vecka annars. Bla står fylla år, kolla på lägenhet och träffa Sandra <3 på schemat! :) Får se vad den fylls upp mer med för kul. :)

Trevlig dag på alla så ska jag göra det bästa av min.

Kram


Dålig jag är!!

Haha tror ni inte att det blev vin och utgång!! För rastlös av att sitta hemma. Har lite ont än men det super vi bort. ;)

Ida A är på ingång sen kör vi. Sanny jag Ida Johnny Frettan. Sen kommer ev Lotta med lr utan grabbarna hon är med nu. ;)

Nu kör vi!!


Lördag

Bra em/kväll igår! :)
Vi drog till Sthlm och gick i Skärholmen. Både jag och Sanny hitta något var. Vart ingen stor shopping men det var inte min tanke heller. Åker ju till rutiner snart så håller i pengarna till det. :)

Kom iaf hem med en jacka. Som jag letat efter en sån jacka!! Överlycklig när jag hitta den! :) MYCKET snygg på och inte rättvis på bilden, alls!

Efter drog vi och åt lite på Heron innan vi åkte hem. Blev en film och lite gosig innan vi stupa i säng dödströtta! Så skönt med en lugn fredag bara Sanny och jag. :)

Idag vakna jag upp i fosterställning. :( Fan hatar att vara kvinna ibland. Så fick ställa in sminkningen av barn, TYVÄRR! Men gick inte när man ligger i fosterställning och knappt kan gå normalt. :( Nu börjar det bli lite bättre men inte bra än.. :/

Får se då vad kvällen bjuder på. Beror ju på om jag mår bättre och orkar.


Helg!!

Vakna i natt av att babe kommer och kryper ner i sängen, mys! Sov som en stock sen. :)

Fredag och har gått med en för jäklig huvudvärk hela dagen. Jäkla väder! Men bästa botemedlet blir Sannys förslag om att dra till Sthlm. Så får det bli. Skärholmen gör er redo. ;) Skönt med en lugn fredag utan fest och göra nått bara S och jag. <3

Byta om nu och vänta in S från jobbet så drar vi! :)


God natt igen..

Trött som fan men kan inte somna.. Kanske för jag inte gillar att somna själv lr bara ingen ro i kroppen.. Aja oavsett så är det bara att försöka vidare eller så somnar jag när älskling kommer hem. ;)


Trötter

Nu börjar det smyga på sig trötthet. Börjar kännas nu att man varit ledig och nu satt igång och jobbat igen. Sängen har nog aldrig varit så skön som denna vecka och sover som aldrig förr. :)

Idag har jag hunnit klippa mig och vart grymt nöjd! :) Jag har även fått lite "lägenhetsfix" gjort. Bra torsdag. :)

Helgen är nu på ingång och rätt skönt att känna att man inte har några direkta planer. Ska bara på en välgörenhets "grej" och måla små söta barn i ansiktet på lördag dag. Klart man ställer upp för en god sak! :)

Jag tror jag satsar på tidig kväll idag. Bäst att passa på när S inte är hemma. Lr det är han ju i sitt hem men inte i mitt hem. Fast mitt hem är ju numera nästan bådas eftersom vi bor här jämt så det här är ju hans hem med. Haha krångligt. ;)

Ne låter som jag borde stupa i säng nu. ;) Slänger i mig lite jogurth och kryper ner sen.

God natt.


JF

 

Funderar på att sälja mina kära Jeffrey campbell. Tyvärr har dom inte använts än så mycket som jag önskat. Visst håller ju i höst och vinter med men så dyra skor bör används mer.. Funderar på denna lite.. :(

 


Fix!

Riktig fixar dag blev det och en bra sådan! :)

Har efter jobbet solat vilket va grymt skönt. Sen kom Ida över. Färga min hårbotten så den vart fin igen. Bjöd sötnosen på mat. Kycklinggryta fick det bli. :)

Sen har vi satt i hår! Lr rättare sagt Ida. Var första gången för henne men oj så impad jag blev. Duktig var hon, inte för jag trott något annat men ändå. :) STORT TACK till dig gumman som fixar och donar för mig. :)

Nu är även naglarna nymålade så äntligen kryper jag ner i soffan och varvar ner innan sängen kallar!


Onsdag

Trött som en gnu men glad för det! Börjar kännas nu att man varit ledig och inte är van med tidiga mornar och fullt ös. Men kul är det iaf! :)


Idag skulle jag träffat fina Karin men vi tar de nästa vecka. Istället och anledningen till att jag inte kan är att jag ska sätta i nytt hår idag. Var smidigt när jag sluta tidigt och Ida var ledig. Enda dagen som riktigt passa och måste få i det. Känner mig naken utan haha Tänk vad fort och lätt man blir beroende av något.


Så idag blir det hårfix och mat med Ida! :) Bra onsdag. Ska nog ta mig en solning med. ;)


Puss


Soppa

Denna vecka eller från idag iaf har vi kommit på att vi vill testa lite ny mat. Soppa har vi båda varit sugna på så vi kör tema, soppvecka! :) Varje dag ska vi prova en ny soppa. Idag blev det en fantastisk god broccolisoppa! Ska lägga ut recept sen om ni vill! :)



Sambo

 
Jaha då ska man bli sambo igen.. KUL! :)
 
Det vi gjorde förra veckan var att titta på en lägenhet på brunsgatan. Vi tog den och nu efter många om och men ändå beslutat att avstå den. Den var jätte fin på många sätt och på vissa sätt tyvärr mindre bra. Det är ju tanken  nu ju att hitta ett billigt boende och den var det. Vi vill spara för att kunna resa i vår och för att istället så småningom köpa istället. Men som sagt vi hoppa den då kök, badrum och tvättstuga brast och de är ju rätt viktigt. Lägg på bara 5500 på mitt på stan för en trea men som sagt vi kommer bli galna på dom bristerna. Så vi har kommit fram till att vi eller Sanny flyttar in hos mig. BILLIGT boende blir det och den är ju fräsch och bra. Liten men det få vi stå ut med. Ska inte bo såhär mer än högst ett år så. S lägenhet gör vi oss av med och jag måste rensa här. haha Blir svårt att få plats annars. ;) Kommer hyra nått typ av förråd för hans saker/möbler så gör vi gör det så enkelt som möjligt. VIll inte sälja av (inför framtida större bostad) och göra om för mycket här då det känns onödigt för kortare tid. Små saker kanska det blir men inget stort. Blir bra det här. Han bor ju redan här som det är så och hans lägenhet tickar pengar, för mycket pengar. ;)
 
GLAD! :D
 

LYCKLIG!

Jag mår bra, händer massa kul i livet! Känner bla att jag trivs bättre på jobbet vilket känns oerhört bra.
Sen händer det massa annat kul som jag kommer berätta om nästa vecka! ;)


Som jag citerar Lägg energin på bra saker och inte sånt som snor din energi. Det gör en lycklig, jag är lycklig! :)


Skickar en stor PUSS till dom omkring mig som får mig att må bra! Live you all! <3

Skickar en stor DISS till de falska sakerna i livet.

Nu ska jag krama på min älskling och se fram emot en grym helg. Ge mig lördag kväll! :D


smoothie

 
 
Kan nog va det godaste just nu! :)
 
Nån som har tips på bra och goda sådana?
 
 
 

Happy babe! :)

 
Första veckan på jobbet har ju gått hur fort som helst! Redan fredag imorgon och då kör vi kick-off med jobbet sen över till Josse på lite tjejkväll. Blir bra det. :)
 
Igår var vi ute och hälsa på S syster Lotta, alltid lika trevligt!
Fick åkta hennes snygga åk. En liten koja hon fixat själv. :)
 
Har inte så mycket att berätta lr kommer kanske ha det snart.
Ska göra något kul om ca en timme. Återkommer om det senare ikväll lr i helgen! ;)
 
 
 

Träning

Köpte mig nya snygga skor igår. Testa dom i spåret igår och grymma är ordet för dom! Tok nöjd! :)

Rosa och fina. ;)



BildBOMB!


Första dagen.

På mitt nya liv. Typ iaf. ;)
Första dagen på jobbet efter semestern idag. Vakna halv sex med världens panikångest. Kom till jobbet och satte igång på ny avdelning med inskolningssamtal med nya föräldrar och berätta om en avdelning som va lika ny för mig. Oj vad bra det gick! :) Helt underbart trevliga föräldrar och allt gick som på räls. Imorgon börjar inskolningen och det ska bli riktig roligt och spännande. :) Idag börja träningen med. Sanny och jag gick uppe i Ekensberg. Riktigt skönt! Det ända är att jag får ont av mina skor. Så Sanny och jag ska ner imorgon och köpa nya bra skor till mig. Ett måste om träningen ska bli bra. Taggade är vi så nu kör vi! :)


Stugan

Har haft en helt underbar helg i stugan. Behövligt och avkopplande att få komma ifrån lite. Det var jag, sanny, Johanna och Bob och förstås lilla söta Olle! :)
 
När vi kom ner på fredagen så blev det skönt häng, vin och kräft och räkskiva. Lr om man kan ens kalla det så, vart viss sill, potatis, ostar, kex, grönsaker och dipp med. Inte dumt alls!
 
Lördagen tog vi oss in till Jönköping och strosa lite på stan och sen en sväng på A6. Vart lite shopping men inga massor. :) Sen hem och börja värma upp badtunnan, ta en promenad och fixa mat. Blev potatisgratäng och grillat. Gott som atten! Sen nattbada vi i tunnan. Inte dumt alls. ;)
 
Vart vin/öl, massa prat, god mat, bad och och shopping samt massa mys med Olle i sammanfattning.
Bra avslut på veckan och semestern! :)
 
 
 
Gick inte att lägga in biilder nu så återkommer med det! :)

Tjockis!

Aldrig varit så mätt!! Jag och babe åkte till Sailor som ligger i oxelösund och åt mat. Råka bli tvårätters. ;) Rökta räkor till förrätt och potatis och stekt gös och räksås. Grymt gott och mysigt. :)


Halv vecka kvar..

.. Tills det är dax för jobb igen och motivationen är väl sådär. Men är ju iaf lite positiva saker. Bla att få börja jobba med 1-3 åringar, hur söta är inte dom. ;) Sen få lite rutiner igen. Träningen ska sättas igång och det ska bli riktigt skönt. :) Gym kortet ska användas flitigt lika så ska jag försöka ta mig ut i spåret med. Skönt! :) Har ju lite annat kul att se fram emot framöver med så. I det hela är det rätt mycket positiv framöver och det är jag glad för! :)


Bloggdesign

Nu har min bloggdesign sett likadan ut väldigt länge och även om jag verkligen gillar jag den är jag sugen på något nytt!

 

Om du är duktig på att utforma en bloggdesign eller känner/vet någon som är det hojta gärna!

Även en ny header skulle va guld med! :)

 


Tradera! :)

Har just nu ute en jätte fin jacka på tradera!
Den är i nyskick i storlek 36.
Gå gärna in och buda om du är intresserad!
Om du bor i Nyköping är det ju lätt att bara hämta upp den. :)
 
LÄNK till jacka!
 

ARMY

Hitta en riktigt fin jacka.
Velat ha och letat länge efter en snygg army jacka.
Denna tyckte jag va helt ok. Humm.. ska suga på karamellen ett tag till. ;)
 

Måndagshäng

Vart en grym lördag med en otroligt lyckad fest och bra utgång. :) Söndagen hängde vi lite ute hos Marcus. Sen bestämde vi oss för räkor och film hemma, skönt. :) Idag har vi fixat lite med bilen och varit i skogen i ösregnet. ;) Nu slöar vi i soffan hemma inte dumt de heller. Men ångesten börjar krypa fram inför jobbet som det snart är dax för. Fy fan vilken ångest. :/ Aja bara att köra..


Boots

Idag körde jag på mina älskade boots med shorts och linne. :) Nu taggar vi till för andra dagen på Nyköpings festdagar! :)


Nytt!

Nu har jag svorit över min plattång i över ett halvår, den är gammal och sliten. Så nu har jag äntligen tagit mig i kragen och klickat hem en ny. Jag använder min dagligen och de innebär att den slits ju. Har alltid haft Gama och varit jätte nöjd med den och en ny sån fick det bli. Den håller i några år så är ju kanon! :)
 
 
Egentligen eller min dröm plattång är Ghd´s som är ännu bättre och MYCKET dyrare tyvärr. Håller ännu bättre och är guld. Flesta frisörer använder den pga att den är så bra. Men som sagt så mycket dyrare så fick bli en gama iaf som är 1/4 billigare så är rätt stor skillnad. Får bli en perfekt sak att önska sig i jul sen. :)
 
Klicka även hem ny flaska silkesdroppar från Lanza. Är ett måste i mitt badrumsskåp. Jätte dryg så räcker iaf ett halvår innan jag behöver köpa ny. Håret blir så mycket lenare och glansigare.Gör torktiden till 50% mindre och desutom skyddar håret mot värmeverktyg. :) Rekomenderar den starkt! :)
 
 

Omsdagsvin! :)

Blev en sväng på stan idag med S. Han skämde bort mig med ett linne och sen god mat. :) Nu sitter vi hos Sanny och dricker lite. Är ju semester. ;) Är visst jag och grabbarna ikväll. :) Lite vin är precis vad jag behöver ikväll. Gött!


Mys!

Kvällen fick avslutas med räkor och kräftor. En bra film och mys tillhör med. :) Lycklig tjej är vad jag är nu. Livet är bra! :) <3