love the jacket!



H&M



En Fanny klänning?


Woho!


Så var det söndag IGEN. Går ju så galet fort men go och glad är jag för det för som jag sagt tidigare så närmar vi oss ju sommaren fortare och som jag längtar. Vill ju börja använda alla mina skor jag redan inhandlat till våren och sommaren!! ;) I vilket fall var det en grymt bra helg som var. I fredags vart de stan med Simone efter jobbet. Shopping, shopping, shopping i massor. Me like! Efter det på sen em/kvällen var det lite examensfika hos Joysan. Jag fira hennes födelsedag med i efterskott med eftersom jag inte träffat henne efter hon fyllt. Mysigt att äntligen ses, var galet länge sen. Sara och lilla Stefanie var där med och alltid kul att träffa er med. =) Familjen Karlsson hade orkat sig dit även dom. Jag ger all beröm till Sandra som klara de efter att fött barn dagen innan. Så var en en dag gammal bebis där. Så söt.

I går vart de en sväng till på stan men med Karin. Skulle vara duktig och inte shoppa då eftersom jag gjorde det dagen innan.. men gick ju sådär va! Hehe men de är ju för kul att shoppa så kan inte hjälpas. ;) Hem efter det fort som satan och byta om och göra sig iordning för FEEEST!! Carro hade 25 års fest med roliga hattar som tema. Hälften av gänget hade hattar iaf, och vilka snygga hattar då. haha Fy! Men de bjuder vi på. ;) Var en riktigt rolig kväll. Jag kände inte så många på festen men var riktigt kul att att träffa lite nya goa människor.
Kvällen dracks det, kacklades och åts det på, precis som det ska vara! ;) Var närmare en 30 pers där så var fullt hus. Sen drog vi alla vidare till Tellus för att skaka lite ruuumpaa! ;) Ja det var en riktigt lyckad kväll. Tack alla goa människor för en toppen lyckad kväll och stort tack till födelsedagstjejen Carro för en kul fest!

Bakis som få lr.. nja har faktiskt mest varit seg idag och de är förvånansvärt med tanke på hur mycket man drack igår! Men har varit skönt att bara varit hemma idag efter en vecka som vart fullbokad men kul!

Hoppas ni alla haft de precis lika bra som jag?! ♥


Hjälp mig mina söta läsare! =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Cola är ett måste på baksdagen! ;) Här sla...

dsc02781 (MMS)

Cola är ett måste på bakisdagen! ;) Här slappas de i soffan, skönt. Vilken kväll de tar igår. Super kul! :) puss på er!


Mat på g på festen. ;)

dsc02772 (MMS)

Mat på g på festen. ;)


Hjälp mig vinna!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Tävlar på Nelly!
Man kan vinna att bikinin säljs på Nelly plus en solresa!
Vem vill inte vinna det!? ;)

Vore överlycklig om ni ville hjälpa mig att vinna! =)

Tack på förhand.♥


Tävla om Converse!! =)

Ojojoj vilken tävling!! :)

Hos Linda Blom med samarbete med junkyard kan du nu tävla om ett par CONVERSE!!!! =) Gissa om jag är med! Så nu alla håll era tummar och tår för mig är ni super söta. ;)


Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! =)


Testar att mobilblogga. ;)

dsc02768 (MMS)

Testar att mobilblogga. ;)


Hattifnatt! ;)


Veckan börjar bra! =)

Igår testa jag nya solariumen inne på filmkedjan och måste säga att jag gilla dom skarpt så där kommer jag fortsätta vara. :) Tog faktiskt en sväng in där idag med och tycker redan efter två solningar att jag börjat få tillbaka bra färg som jag hade tappat när jag var sjuk förra veckan.

Idag vart det en mysig fika med Carro efter jobbet. Gu så länge sen det var vi sågs över en fika lr liknade. Kanon trevligt var det. Vi fixa även oss snygga hattar tills på lördag. Carro ska ha 25års fest på lördag och temat är roliga och knasiga hattar så nu har vi skaffat oss ett par grymt fula men roliga hattar! ;) Fick blir hyra på maskerad butiken på öster då det är svårt att hitta roliga maskerad saker här i Nyköping i vanliga butiker. Hoppas nu alla har gått in för det och även dom kommer med roliga hattar tills på lördag! =)

Efter fikan och solningen blev det en kort sväng upp till Simone. Var ju ett tag sen jag såg bruttan nu (hela två dagar sen hehe) så var tvungen att springa upp och säga hej! Vilken tur att vi ska ses när jag slutat jobba imorgon så vi får umgås lite mer. ;)



Jag och Simone.

Hoppas alla haft en toppen dag med! =)


ser ni?



Skor! <3



Riktigt bra och billiga fynd idag! =)
Kan tyvärr inte ta egna bilder och visa då jag inte kan föra över
bilderna till datorn då usb-enhterna har slutat funka.
Skit dator!



Fashion


flowers


(Funderar starkt på beställning!)


Jag tävlar hos linnlowes.com om en klocka från Wear design.

Wohoo ännu en tävling som jag gillar!
Linn har alltid så bra tävlingar så provar min tur där igen och
hoppas jag har den med mig denna gång för jag skulle verkligen vilja vinna klockan. :)

 Kolla in Wear designs hemsida och kolla in dom grymma klockorna.


Klicka HÄR för att komma till Linns tävling
och tävla du med! =)


öppen kran



Jag är sjuk!

Blääää, har varken tid eller lust med att vara sjuk!
Är genomförkyld och har feber. :)





helgens slut..


Så var denna helg slut!
Det går fort nu, helger och veckor rusar iväg. Men inte mig emot för desto fortare blir det vår och tillslut sommar! =)

I helgen har det varit en del tid ute i solen, den underbara solen! =) Har fikat och myst på stan med Karin. Kan bara igen säga att de är så kul att vi fått upp kontakten igen gumman. Igår kväll blev det melodifestivalen med Simone. Jag bjöd på tacopaj och som vanligt vart det massor av skratt. Härligt!
Rätt låt vann!! Jag gillade fler av låtarna så hade väl egentligen blivit nöjd oavsett vilken låt som vann, men hur kul är det inte att Nyköpngstjejen Anna vann! Jag är så stolt över henne trotts att jag inte känner henne men hon är ju ändå härifrån så känns riktigt roligt! =)

Under em har en sketen förkylning börjat smyga sig på och känner mig inte alls pigg och hoppas verkligen att de inte bli något mer av det för sjuk har jag verkligen inte tid med att vara eller lust med för den delen heller.

För att vara ännu mer negativ så har usb-uttagen i datorn slutat funka. BLÄÄÄ!! Det innebär att jag inte kan lyssna på min musik då inte högtalarna inte går att koppla in, kan inte ladda min mp3 och kan inte föra över bilder från kameran till datorn så kommer vara tomt med nya bilder på ett tag. Förhoppnings vis går det att åtgärda. David gjorde sig ett gott försök men gick inte. Kan vara så att kretskortet gått sönder men går att köpa nytt, ett bra tips från kollegas son. Tack! =) Ja jag hoppas jag får ordning på det snart annars blir jag tokig! ;)

Nu blir det sömn för mig då jag är trött av förkylning och att kvällen sluta lite omtumlande men de är inget jag orkar gå in på här nu. Hoppas alla får en god natts sömn. :)


Kan Dee tävling

WOHOO!!!!
En tävling jag gillar starkt är tävlingen Kan Dee har där du kan vinna ett av hennes UBER snygga linnen! =)

Klicka in HÄR för att komma direkt till tävlingen! =)


*hoppas hoppas*


Suktar..




Dessa godingar skulle jag inte säga nej till.
Du hittar dom bla på Bubbleroom.se
(Direktlänk)


Besatt -Jag längtar!! =)




THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - Trailer



Är det bara jag som längtar sjuuukt mycket!?


precis vad jag ska göra nu.. =)




Chique.se


Kan tänka mig att denna klocka är riktigt snygg på en solbränd arm tillsammans med massa armband så man rocka till det lite! Love it! Svart och gul tillsammans, kan det bli mer Fanny?! =) Får erkänna att första intrycket var sådär men hur mer jag får bilden i huvudet hur den kan tänkas sitta på min arm så tror jag den kan vara grym! Den är lite maskulin i designen men blir feminin i detaljerna så det blir en bra blandning. ;)

(chique.se 399 kr)


ching ching!

God morgon!

Kul med Hiss och Diss då det alltid är kul att höra vad folk tycker. Ska nog fortsätta med flera Hiss och Diss saker i fortsättningen. Kommer vara sånt jag själv hissar och även sånt jag Dissar. Så med andra ord bara för jag lägger ut det behöver det inte betyda att jag själv gillar det. ;)

Nej nu lite frukost innan det är dax att pallra sig till jobbet.

Ha en toppen dag!! =)


GOLD -Hiss eller Diss?



natti



lalala


VET att uppdateringen är dålig som vanligt, men antar att ni börjar bli vana nu. ;) Har haft en helt underbar helg men mycket tid ute i solen. Träffat Simone varje dag. I fredags storhandla vi tillsammans, lördags var det fika hos Simone och i söndags vart de promenad och fika i hamnen. Alltid kul att träffa min pingla! =) Träffade min söta mamsen i söndags med, hon fika med mig och Simone. Efter det gymma jag med syrran i söndags, SKIT KUL VAR DET!! Måste göras om! ;)

Det är väl inte bara jag som känner mig så otroligt glad över att solen är här och att våren är på ingång?! Är som ett stort lyckorus genom hela kroppen som får en att må så bra. =)





;)

Ditt liv är inte en gåta eller en serie oförutsedda händelser. Allt i ditt liv går enligt planerna… det är bara det att du inte fick vara med i projekteringen och handlingsplanen är sekretessbelagd.

(Okänd tänkare)


LOVE!


Jag är KÄR! Vilket underbart träskrin!! Jag vet inte om så många vet om det men ÄLSKAR att sy. Sy upp nytt, göra om eller pimpa gammal, love love love! Just nu är min symaskin trasig men ska fixas snart är tanken, längtar ihjäl mig då det spritter i mina syfringrar av sybegär. Plus att jag vill köpa en till maskin, hihi. När jag bor större en solig vacker dag så ska jag ha ett syrum/syhörna, drömmer! Har redan ett gammalt ärvt fint skrivbord som jag ska ha som symaskinsbänk och sen skulle jag ÄLSKA att ha detta träskrin med. Skulle vara så fint ihop och stilmässigt. Där skulle jag ha mina sytillbehör bla.

LOVE LOVE LOVE!


Tack min vän! <3



natti =)





zzZZzzz...

Bli galen...så trött fast jag sover hur mycket som helst!
Ge mig sol och energi nu!



(bloggar mer ikväll)




*


Dagens!

DAGENS KLÄDER: Jeans.. just nu mysisar! =)
DAGENS FRISYR: Blondie ;)
DAGENS SMINK: Naturellt
DAGENS VILL HA: Värme!
DAGENS KÖP: Svart tuff kort jacka.
DAGENS PLANER: Jobba och sedan stan en snabbis och så blev det.
DAGENS BÄSTA: Anettes räddning av min tröja.. lyckades få en stor fläck efter första användningen. =(
DAGENS SÄMSTA: Varit galet trött idag.
DAGENS ROLIGASTE: När Simone halka på stan, fick mig ett gott skratt! ;)
DAGENS TRÅKIGASTE: Känner mig stressad av alla mina "måsten" i huvudet.
DAGENS MISSLYCKANDE: Träning...
DAGENS HUMÖR: Glad!
DAGENS SJUKA: Tröttheten får det bli här med..
DAGENS LÄNGTAN: VÅR/SOMMAR!!
DAGENS FUNDERING: När är det min tur?
DAGENS BEROENDE: Cola (inte bra)
DAGENS SAKNAD: Vänner man inte hinner träffa så ofta man vill!
DAGENS LÅT: Goo gog dolls -Iris
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: DH!! =)
DAGENS MÅSTEN: För många... hinner inte!
DAGENS MOTION: Promenix till och från jobbbet, till och från stan och på lunch rasten! =)
DAGENS VÄDER: Snö och sol!
DAGENS BLOGG: Modekungen


(Goo goo dolls- Iris)


Tuffa ringar!


(249kr/st)