Paus



Paus i mitt bloggande pga ingen inspiration. På obestämd tid. 




F R E D A G ♡

Äntligen är du här kära fredag. Även om veckan gått fort så är du efterlängtad. Tredje veckan med kort med folk på jobbet går mot sitt slut och tröttheten gör sig påmind. Du är efterlängtad med andra ord. En skön helg framför mig och nästa vecka bör vara tillbaka till normalt igen. Det ska bli skönt. Men just nu njuter jag av att du är här, FREDAG! ♡




Kom igen

Måndag avklarat och började veckan med övertid. Härligt med kort om folk och kaos. ;) Dock inte så länge så var inte egentligen inte så farligt. :)

Tröttare än tröttast när jag kom hem men palla mig ändå till gymet. Rygg och axlar samt avslut en halvtimme på bandet. Och var nöjd man kände sig efter att man gick ändå. Mycket piggare sen och full av ny energi! :) Hade jag inte gått hade jag säkert bara blivit ännu segare. 

Körde efter sen och det gick bra! Mot målet i full fart. 👊 


Nu är ny dag med nya möjligheter. Det blir en bra dag! Gäller att försöka vara lite positiv iaf när det är halvt kaos på jobbet om man ska orka. ;) 


/Fanny

Hänger inte med


Godmorgon

Efter en helg som varit bra men gått (som vanligt) allt för fort är det måndag igen. Hänger ärligt inte med och innan man vet ordet av är det julafton. ;) 

Denna vecka är tanken att jag ska öka takten när det gäller pluggandet av körkort. Nu måste jag sätta fart. Vill att det ska gå fortare så jag får mitt kort snart så bara sätta fart. :) Så idag blir det både plugg efter jobbet och vi ska även ut och övningsköra. :) 

Nu måste jag även rappa på och göra min iordning för jobb. Stress stress. ;P




Söndag

Efter en lång och skön sovmorgon så fixade jag frukost på sängen till S. Det är dom små sakerna som uppskattas och förgyller tillvaron. :) 

Idag har vi varit på Stinas namngivelse. Oj så mycket gofika hon hade laddat med. Så duktig Johanna är. Såg riktigt fint ut och smaka bra med. :)




Inte dåligt! :D

Ikväll lagade jag även god mat till oss. Höstlig gryta med pressad potatis. Så gott och vi åt tills vi sprack typ. 
Glömde dock ta bild. Men så enkelt som kött, rödvin, grädde, kryddor, fond, morötter och rödbetor samt syltlök. På ungefär. ;)

/Fanny



Helgen

Igår startade vi helgen med träning. För mig blev det bara kondition. Gett mig atten på att jobba upp ett flås. :)

Lugn kväll i soffan sen. Sanny var iväg en sväng innan han gjorde mig sällskap. Go som han var bjöd han mig på min favvo hämtmat innan han drog. Han skulle ut och äta och tyckte jag skulle få gott med.  :) 


Idag har vi hunnit med träning med. Styrka först och kondition sen. Svettigt och bra pass. :) 


Ikväll ligger jag i soffan. Finns inget sug på vin alls så jag stannade hemma. :) Vin är gott men någon gång ibland och inte var och varannan helg. ;)

Btw inatt drömde jag att jag vart blond igen. Undra om det är ett tecken på att bli ljusare igen. ;) 


/Fanny

Bootcamp

Igår drog Jess med mig på bootcamp. Aldrig provat förut så var en ny upplevelse. Man skulle med en tegelsten ta dig fram i en timme. Olika moment av kondition och styrka blandades och man hade tegelstenarna och miljön ute som hjälp. Endel övningar jobbade man i par. En tufft, jobbigt men otroligt roligt pass. :) 

Pinsamt dock vilken dålig kondition man har haha. Som jag sagt innan så måste jag jobba på den. ;) 

Tack Jess att du drog med mig på en ny och kul utmaning! :) 




Tisdag

Så har veckans första dag passerat och vi går in på dag nummer två. Går så fort. :) 

Vart en bra start på veckan med jobb och körskola sen. Gick helt ok och lektionen handla om att parkera. Det fixa jag men träna behövs alltid så tänkte jag skulle få in lite extra träning på det i veckan utöver den vanliga träningen. :)

Sen stanna jag kvar på stan och vänta in Simone för en fika. Mysig break i vardagen och blir alltid en massa prat om allt och inget. Trevligt. :) 

Tog ingen bild så får bli en gammal bild. ;) Det är för fem år sen en rolig kväll. :P Förhoppningsvis här vi blivit lite äldre och visare sen dess. 😉


Hoppade gymmet sen och tog en pw istället och den slutade med backintervaller. Gick förbi en bra backe så varför inte köra. Vill ju jobba på mitt flås (sjukligt dåligt) och då är ju backintervaller en jätte bra grej att köra. :) 


Nu måste jag dra till jobbet. 

Godmorgon

Efter en helg med dop, lite vin i lördags och farsdagfirande är jag redo för en ny vecka. 

Lite bilder från helgen. 
Sagas dop. ❤️

Jag i lördags. 


Farsdagfirande i Stigtomta. :)

Nu ska jag snart gå till jobbet. Sen kör (vi rent sagt) jag på med körskolan direkt efter. Dock inte hunnit köra i veckan som varit som jag önskat med hoppas det ska gå bra ändå. :) 

Sen träffa Simone på stan en sväng över en fika. 

Ikväll kör vi träning sen. Så börjar med en fullspäckad måndag och en bra sådan. ;) 

Trevlig dag. 
/Fanny

Godmorgon lördag

Vi börjar denna lördag med dop för fina Saga. Känns som en bra och mysig start på helgen. :D 



/Fanny 

Godmorgon

Igår kväll vart det en fika med Jess. Alltid lika trevligt. Prat om allt mellan himmel och jord och go fika. Lr jag tog en smarrig kvällssmörgås. Ni måste testa deras varma smörgåsar, så goda. :)

Gammal bild från förra sommaren. ;)

Idag vaknar jag upp till snö! Dock lägger det sig inte så mycket på marken men lite mysigt är det iaf. Är ju ändå november så är ju inget konstigt med snö. :)


/Fanny

Godmorgon

Redan på jobbet och kändes som jag kunde sovit kvar här eftersom vi sluta halv åtta igår. Men nu är det ny dag och fullt upp. Kort med folk men vi gör det bästa av situationen såklart! Man måste tänka positivt när det är såhär, annars går det inte. 👍😃 

Trevlig dag! 




Godmorgon

Tisdag och lång dag på jobbet. Har apt direkt efter jag slutat idag så är inte hemma för än ca kvart i åtta ikväll. Men det är bara gilla läget och vara positiv så blir även en lång jobbdag bra. :)

Tänkte ut och gå/springa efter jobbet sen. Ja ni hörde rätt. Men jag måste börja jobba på flåset. Min kondition är under all kritik! Så bara sätta fart. :)




Måndag

Så var det måndag igen! Går så fort att jag knappt hinner med. ;)

Efter en lugn och skön helg så känns måndag helt ok. 
Efter jobbet var det körlektion på schemat. Gick riktigt bra så känner mig faktiskt stolt över mig själv. 👍😃

När Sanny kom hem från jobbet så vart det träning. Rygg och axlar fick jobba och det kändes bra. Idag var det bra styrka i kroppen. Det där kan verkligen variera och tror verkligen på att det beror på (självklart) hur man mår men mycket på hur man ätit. Har man ätit bra har man mer styrka i kroppen. Säger sig själv! :) 

Träning kan vara det roligaste som finns och känner verkligen hur jag mår bättre i kroppen av träning. Tex har jag mindre problem med ryggen mot förr när jag inte träna och hade ont till och från. Nu har jag sällan ont. Så det kommer verkligen positiva saker med träning.  




Lördag

Idag blev det lördagsträning för mig och Sanny. 
För mig vart det baksida lår och rumpa samt mage. Måste säga att det vart ett bra pass där svetten rann ordentligt. Lyckat! 👍

Sen har vi hunnit med lite ärenden (lr Sanny hade några). Sen har vi övningskört. Gick så bra så och blir mer och mer lugn. Men självklart blir jag fortfarande lite stressad när det blir mycket på en gång men jag löser det. Det går framåt och det är det viktigaste. :) 


Ruuumpa i fokus på denna övning. 👌 

/Fanny


Godförmiddag

Idag var jag redan uppe vid strax före åtta. Somna efter jobbet igår och vi la oss inte allt för sent igår så antar att jag var utvilad. :)

Igår vart en lugn fredagskväll där vi bara var hemma. Lite träning först men sen så. Skönt att inte ha några måsten och bara vara. Ett bra avslut på arbetsveckan och på oktober. 

Ja hur sjukt är inte det att oktober är slut och det är november nu. Går så fort så man inte hänger med. Man har inte heller riktigt känslan än för att vi går mot julmånaden. Galet! Nästan så jag vill ha kallare snart och snö så den rätta känslan infinner sig. :)