wow!



Vart utgång igår kväll! Bestämdes under em så vart lite spontant mys med mat och melodifestivalen med Simone. Oj vad vi skratta haha!! Precis som det ska vara. Alltid lika kul med Simone. Begav oss till Tellus sen och skaka lite rumpa! Tack gumman för en trevlig kväll.  ♥

Har varit en riktigt bra helg över lag! =) Fredagen spenderades med frissan, tyvärr tog de otroligt lång tid men men.. håret är ju fint nu! =) Skulle ha fikat lite med Tommie och Emilia men de tig sådan tid så fick strunta i det. Men dom kom in på salongen och sa Hej iaf. Guuu vad stor Emilia har blivit. =)

Lördag dag spenderades med Madde på stan. Vart fika och en massa kul shopping! =) Kan visa lite vad jag köpte här sen, måste fota det bara. När jag skulle gå hem så sprang jag på Simone så blev ytterligare en sväng med henne. Sen hem och beställa lite Oriflame. Kul för vart en riktigt bra beställning, många som beställt mycket! :) Sen bar det av till Simone och de har jag ju skrivit om ovan. :)

Idag har jag haft en riktig bakisdag. Inte för att jag mått dåligt utan bara varit seg. Skönt att bara ta det lugnt hemma.

Hoppas även ni har haft en bra helg! =)


inspiration


PUSS!

Hej!
Drar till stan nu för lite fix
och sedan till frissan för att försöka bli lite snygg! =)
Blir fika efter de med en gammal vän.
Bra dag!

Hoppas alla har en trevlig dag! ♥


Wohoo Fråga på! =)




Rösta! ;P

Såg att Joysan hade en tävling där man kunde vinna 100.000 genom att göra sin favorit mix av smaker till ett tuggummi för Läkerol.

Såklart vart jag sugen på att tävla med (vem säger nej till dom pengarna) så snälla rösta på mig så är ni världens sötaste!! =)



sorry...

Sorry för dålig update men inte hunnit.
Just nu har jag världens huvudvärk så blir natti natti för mig.
Återkommer imorgon om allt går som jag vill. ;)




drömmer..




grubblar dag



SONIA RYKIEL pour H&M

Idag lördag släpptes den stickade kollektionen Sonia Rykiel pour H&M i utvalda butiker och online.




Jag är trött på vintern..



Modekungen.se




Leggings med små nitar!
Ja tack!


TRÖTTT

Är så galet trött och har ont i huvudet!!
Har haft ont sen igår och är "bara" 4-5 gången på en vecka
som jag har jätte huvudvärk. =(
Sovit har jag gjort så inte det..

Vill sova mer!!


Onsdag!


Ha en toppen bra dag! :)


Underbar helg! =)

 


Vännen i nöd när man inte har nån att fira alla hjärtans dag med! hehe Å andra sidan finns de olika sorts hjärtan - kärlek, vänner, familj osv.. Så varför inte fira med pinglan Simone! =) Som vanligt många skratt denna kväll. Precis vad jag behövde efter en dag som inte var så bra! Roligast var nog på affären innan. Börjar med att Simone tappar Bearnaise såsen i golvet så de var sås på golvet i butiken. Skämdes som en hund gjorde hon med kommentaren "-Vad gör jag nu??"! ;) Hon gick och sa till i kassan rosenröd om kinderna. Sen ska jag hämta en påse med pommes.. När jag kommer fram till Simone (där hon tappat såsen) känner jag hur nåt slår på foten.. pommes trillar ut ur påsen precis brevid såsen, haha! Där dog vi typ av skratt.. Så de var min tur att skämmas och gå och säga till. Visa sig sen att de var fel på tillverkningen på alla påsar då alla visa sig ha ett litet hål under. Ja de var inte våran dag på affären men ett gott skratt fick vi! ;)




I dag har mamma, pappa, syster, mormor och moster och morbror och kusin med respektive varit här på lite sen "fanny"-fika. Var Fanny i tisdags och har alltid firat våra namndagar med fika. =) Jag hade bakat semlor i lördags så det bjöd jag på idag! Tok bortskämd med paket vart jag med. Tack alla söta! ♥




Resten av dagen har jag tillbringat i soffan. Efter alla gått så fick jag jätte ont i huvudet, började må illa och blev yrslig. Så har legat däckad i soffan. Börjar kännas bättre nu men fortfarande lite små tung i huvudet och små snurrig (svårt att fokusera blick). Fick nog ett litet mini migrän anfall. Har haft ont i huvudet (med yrsel) sen i torsdags nu och nyst som bara den och kände mig små hängig i fredags kväll så låg hemma men blir inget mer av det och hoppas verkligen inte att de bli något mer!

I helhet har de varit en jätte bra helg och hoppas ni haft de med! =)
Nu blir de sängen snart så Natti Natti! =)


happy valentine's day




<3

Hoppas, längtar, önskar, vill att snart ska vara nu!




inspiration




RIP Bo Holmberg

Torsdagen den 12 feb avled Bo Holmgren 67år, Södermanlands landshövding. Bo var gift med Anna Lindh, våran utrikesminister som tragiskt mördades 2003. Bo bodde med sina två söner här i Nyköping. Barnen är 16 och 18 år.

Mina varmaste tankar går till sönerna som nu står helt utan föräldrar.


LOVE!




Jetset, Dilligaf, Liebling Klockor



Jet set addicion



Ååå vad jag vill ha den svarta!! Funderar starkt på att köpa den. Det finns även flera fina färger och ska gärna vara med guldstrass på, härliga till sommaren! :)

(Bilder från Ur&Penn)


My tattoos





Jag fått frågor angående mina tatueringar. Självklart jag kan jag visa dom och vad dom kosta. =) Men det är inte dom bästa bilderna tyvärr men hoppas de är duger någorlunda. Den på ryggen är tagen när den precis är ny gjord och den på magen vid senare tillfälle. Den på magen vill jag göra något mer med så småningom, inte mycket men "piffa" den lite bara. =)


Hoppas ni är nöjda Sarah och Raja! =)
Kan försöka fixa bättre och nyare bilder en annan dag.


Spotify Premium helt gratis



Har du spotify och blir galen på alla reklamavbrott, skaffa premium och slipp reklamen!
Just nu kan jag erbjuda dig Spotify premium helt gratis genom att ge er en länk till en sida där
du enkelt kan skaffa premium helt gratis på ett jätte enkelt sätt. Det låter väl kanon! =)

Klicka in HÄR och följ anvisningarna.

Lycka till!

Kram


Lördag


Har hittills varit en lugn helg vilket jag känt att jag behöver. Skulle egentligen gjort något helt annat denna helg. Ni såg säkert ett in lägg längre ner om ni följer bloggen om att jag skulle göra något speciellt denna helg men som sagt vart inställt. Tråkigt med inte mycket att göra åt men kommer fler tillfällen för det jag skulle göra. Guu vad hemlighetsfull jag låter men de är kanske för att de är just lite hemligt iaf något jag inte vill dela med mig om här just nu. ;)

Idag har jag inhandlat en ny matta som ligger under soffbordet. Är delvis en julklapp från mamma och pappa (TACK =)), är super nöjd! Är en svart rya modell med lite "trådar" med grå/brun i för mer liv i mattan, alltså inget mönster. Hitta den på Sagers möbler, Em hade även dom en liknande men nu blev det denna och jag är super nöjd! Äntligen fått en helt annan helhet här hemma, rätt matta gör så mycket. Hade en annan tillfällig förut men den passa inte alls in i stilen och vart då aldrig nöjd med mitt vardagsrum/tv-rum. Men nu vart det ett helt annat rum som jag trivs  att vara på ett helt annat sätt. Ska bara köpa lite nya kuddar till soffan och sånt som passar bättre in så blir jag ännu mer nöjd. ;)


(Inte riktigt rätt bild på min matta men liknande.)


CHICY





Fick ett STARKT ha begär! ;)



Ett par riktiga Fanny skor med nitar! :)
ÅÅå Dom vore galet fina i min skosamling!

have2have


nuet


Har varit så duktig idag och ställde mig och städa de första jag gjorde när jag kom hem idag. Har även hunnit med att tvätta, klippa mig (skulle gärna visa bild om min DUMMA webcam funka och sola. Lovely! Skönt med sådana dagar när man kan gå och lägga sig och känna sig nöjd med att man varit effektiv. =) Nu sitter jag och vänta på den sista maskinen tvätt som snart är klar sen blir det sova.

Ska börja dagen imorgon med att ta mig en lång promenad till sjukhuset. Hade gärna tagit bussen imorgon men går inga som passar så bara att gå. :S Ska upp till rönken på lasarettet för att göra ett ultraljud över mina gallgångar. För några år sen hade jag jätte problem med mycket ont så operera bort min gallblåsa med sten i. Efter det trodde jag problemen skulle vara över men chi fick jag! Problemen är tillbaka och innan jul hade jag ett jätte "anfall", bland dom värre om inte den värsta jag haft. Även haft massa känningar innan och dels lite mini "anfall! i sommars. Så därpå ska jag upp och kolla gallgångarna nu. Eftersom jag inte har nån gallblåsa kvar så har det satt sig i gallgångarna.. Antagligen är det stopp. Mina värden är dåliga med, tog prover efter senaste "anfallet". Ska ta ännu mer prover imorgon för att se. Får se vad de visar och sedan se vad som kommer hände efter det om de ens händer något. :S Önska mig lycka till! ;)



Påminnare



Snart dax att sticka till jobbet. Vill bara önska alla en underbar dag! =)


Påminnare



Snart dax att sticka till jobbet. Vill bara önska alla en underbar dag! =)


Legg(t)ings



Life



Mys pys!


Efter jobbet idag bar det av till Isaksdal och hälsa på söta Karin och lilla Jasmine! Karin och jag gick på gymnasiet tillsammans och umgicks en massa. Vi var en trio, jag, Karin och Elin! Så otroligt kul vi hade under gymnasie tiden tillsammans! =) Många roliga, GALNA, pinsamma, knasiga osv.. minnen.. kan hålla på en evighet! Hahha! Kul hade vi iaf. ;) Men tyvärr tappa vi kontakten lite efter gymnasiet..

Så roligt Karin min ängel att vi är på g igen. Och det känns verkligen som vi aldrig varit ifrån varandra då du känns precis som gamla go söta Karin. Även om vi inte håller på som vi gjorde då (som tur är haha) så känns de precis som förr igen och JAG GILLAR DET!! Karin och Kristian fått en helt underbar tjej vid namn Jasmine som är helt gudomligt charmig! ♥ Så underbart att vi fått upp kontakten igen ska du veta min vän, du är en ängel och har alltid varit i mina ögon. Massa kärlek till dig vännen.♥



Tävling


Jag är med i Linda Bloms tävling i sammarbete med BettiesGalleria!

Klicka in HÄR för att tävla du med! =)


Svävar?




Har något riktigt nice att se fram emot kommande helg som gör mig glad! ;)

Kram