Not my night..


You made me cry tonight..


Kanske är jätte fånig men då får jag vara det..


(Fick iaf en glad nyhet idag♥)


Grattis till mig! =)


It's my B-day!! =)


Igår var jag ute i stigtomta och blev firad av familj! Guu ni skämmer bort mig!! =) Fick av världens sötaste syster ett presentkort på åhlens Weee!!! Tack världens sötaste syster! ♥ Mormor gav mig en ny badrumsmatta som jag önskat mig av henne och två äggkoppar till mitt höganäs. Moster, morbror och kusin hade köpt en skit snygg ljuslykta av en form av en kungakrona som man kan hänga upp. Ska fota och visa er här sen. =)
Mamma och pappa fick mig att tappa hakan! Fick en ny kamera och en riktigt bra sådan med, är såå tacksam!

Tack tack tack!! =)

Canon ixus 980 is

Tack familj för en kanon mysig kväll, ni är helt underbara!
Love!♥


Ikväll är det FEEEEST!!
Hoppas ni är laddade för det är jag! ;)


..

Tröttis... Skönt med helg och få sova igen sig lite.

Nu jobbet och sen direkt efter stigtomta för att bli firad av familj. MYS!! =)
Imorgon är det FEEEEEST!!! The big day! ;)

Tisdag


Veckan är i full gång! Har fullt upp men inskolningar på jobbet riktigt roligt! =) Man är skapligt trött om kvällarna under denna period men som sagt är ju riktigt roligt så de tar man. Har faktiskt tagit mig i kragen och beställt rosenrot som ska pigga upp mig lite. Var mamsen som tipsa om att idé skulle vara bra för mig då rosenrot är ett energigivande tillskott. Hoppas de kommer i slutet av veckan! =) Är en person som är tyvärr ofta allmänt trött av mig så de är dax att ta tag i det överlag. Tröttheten kommer bla med ifrån att jag har IBS som är en mag- och tarmsjukdom. Har länge varit väldigt trött av mig så när jag fick reda på att de var IBS jag hade då läste jag om det och fick reda på att kronisk trötthet var mycket vanligt, så där fick jag svar på varför jag ofta är så trött. Självklart har de säkert också med att jag borde röra på mig mer men det har jag ju med börjat ta tag i. Känns skönt att ha börjat ta tag i mitt liv ordentligt även om de är en bit kvar tills jag är helt nöjd. =)



Imorgon är det lön, ÄNTLIGEN! Så då ska det bege sig ner på stan och försöka hitta något fint att ha på mig på lördag. Är ju så att lilla jag fyller år då. =) Då är det fest hos mig så ni vet! ;) Välkomna, thihi Jippy!!!  Men har inte fest för att jag fyller utan mer att jag fyller och vill festa om ni förstår vad jag menar. =)

Ne nu ska det ut och röras på sig. Dax för att sätt musik i öronen och ge sig ut på en powerwalk! =)


Happy!


=)





Den är så Fanny! =)
En vinst på lotto skulle inte skada ;)



Söndag


Söndag redan! Helgen bara försvinner iväg!
Haft en bra helg hittills. Vart utgång på skeppsbron med sis i fredags då hon mer än gärna ville se Melody Club! =)
Satt hemma hos mig först innan de bar av. Båda va rätt avslagna men hade det jätte trevligt ändå! M var riktigt bra live måste jag ta och säga! Tack sis för en kanon trevlig kväll! =)


Igår var det en lugn kväll för mig hemma. Det var precis vad jag behövde. Har varit en jätte kul vecka men jag har varit fruktansvärt trött efter att min förkylning börjar ta på krafterna (som tur är blivit mycket bättre under helgen), övertimmar och kort om folk på jobbet. Men man orkar allt när man trivs så bra som jag gör på mitt jobb! Men som sagt pga detta så var jag rätt trött och behövde ta igen mig lite. Hjälper inte att min rygg håller på att ta döden på mig! =( Ne nu ska jag inte vara så negativ för efter denna helg har jag samlat på mig en massa nya krafter. =)

Idag ska jag få lite gjort hemma tänkte jag.. typ en garderob som svämmar över! ;) Men först vid två ska jag möta upp Simone för att ge oss ut och gå! Äntligen ska jag ta tag i mig och börja röra på mig! Som jag längtat! Min förkylning som stoppat mig innan. Men nu känner jag mg så pass bra att jag kan köra! Yeah!!!! =)



Kolla in!





På g!


Vet att jag är extremt dålig på att uppdatera men ska försöka skärpa mig massor! Så imorgon ska jag genast sätta mig och skriva ett ordentligt inlägg! =)


Kram kram!

Me like!!




Måste ju säga att mitt första intryck av skorna var av stor förundrad över designen på dom. Men nu hur mer jag titta på dom kan jag inte låta bli att älska dom! Dom är på något sätt "full/snygga" (om ni förstår vad jag menar) och tror att dom skulle vara riktigt grymma på fötterna till rätt outfit! Dock kostar dom en del men som sagt GALET TUFFA!



Ny

Whitney gör nu comeback och har släppt sin nya singel I look to you nyligen.
Jag tycker de hörs på rösten att de inte alls är samma "styrka" i den men kan ju vara så att dom valt att göra låten så eller så har alla år med missbruk satt sig så pass på rösten. Sen är det ju så att hon är inte så ung längre och rösten ändras med åren. Måste säga att efter lyssnat på låten ett par gånger så gillar jag den bara mer och mer. Vacker om inte annat. Men vad tycker du/ni..

Hiss eller diss? 

Whitney Houstons
 - I look to you


...

Inte min kväll...

Festdagar!


Så var Nyköpings festdagar över! Har haft en kanon helg! =) Börja med i torsdags då det var Rydell & Quick på schemat. Hade tagit ledigt på fredagen så jag kunde gå och se dom utan att känna att man ska upp tidigt. Var så gryma på scen, storslaget! =) Vart även utpekad av Rydell som den "lilla blonda tjejen" som rocka loss bra! hehe Kul kul! =) Riktigt nöjd över kvällen. Förutom EN sak! Måste folk komma fram och försöka vara trevliga och man är trevlig tillbaka med får en sjuk bitchig inställning tillbaka. Varför ens gå fram då?! Nej gamla ex tjejer som ska bitcha behöver jag inte! Varför vara så otrevlig då jag speciellt inte gjort denna person någonting. Mer jag som borde varit en bitch emot henne men ligger inte i min natur att skapa onödiga konflikter. Sånt här gör mig så fruktansvärt irriterad då istället! =( Ajaa.. nu har jag "kräkts" klart på det!

I fredags så vart de fest hemma hos Jocke. Kvällen börja kanon trevligt tills min galla skulle helt plötsligt ge mig grymma smärtor! Trodde jag var klar med det där efter operationen för två år sen då dom tog bort gallsten och gallblåsan men icke, problemen är tillbaka!! Så trött jag blir. Mina vänner vägrade låta mig gå hem själv med den magonten så en snäll vän som var nykter och hade bil körde hem mig vid tolvtiden. Tack för det! =) Men oj vad jag inte gillar att andra ska behöva göra sig besvär för mig men fick svälja min stolthelt och tillåtas bli hemkörd. =) De va min fredag. =/

I Lördags hade jag så galet roligt!!! Först bar det av till Joysan på lite förfest där. Singstar blev det med även om jag sjunger som en kråka, hehe! Simone kom efter hon slutat jobba med. =) Efter ett tag tog sig jag och Simone vidare till guldfest! vart en kortis där men kanon trevligt för det! Tack Sandra för inbjudan. =) Vi alla tog oss till Tellus där de spärrat av hela gräsmattan utanför för liveband och dans! Skit kul hade vi!!! =) Tellus hade verkligen lyckats. Men när kvällen tog slut var inte vi klara så efterfest det blev! Skit kul efterfest måste jag säga!! Drog oss hemåt vid femtiden och tjugoisex var sista gången jag kolla på klockan innan jag stängde ögonen! =)

Tack för en kanon helg!!! =)



Hemlis ;)



Har en sak på g! Något som jag ska göra, något riktigt roligt och
förhoppningsvis tills min födelsedag ska det vara gjort! =)
Är inte hundra klart än men HOPPAS!!

(Nej det är inte en ny tatuering ;))



Uttråkad


Är hemma och är sjuk. Så otroligt tråkigt! =( Hoppas på att bli frisk snart för är ju så typiskt att bli sjuk under karnevalen eller Nyköpings festdagar som de heter så fint nu. ;) Så får väl roa mig med att skriva av mig lite här.

Kan börja med att uppdatera lite tidigare saker.
Hade det kanon förra veckan när jag och Sara var nere i min stuga några dagar. Var verkligen total avkoppling och de var precis det vi ville och behövde. Vart ju en tur till Ullared med. En kul upplevelse att få se va det var med. Kan sammanfatta det med BILLIGT och KAOS!! Hehe! Men fynda lite kul faktiskt. Två par snygga "baggy" jeans som kommer vara underbara på jobbet och ett par vanliga jeans. Alla tre par för bara 500 kr. Det kallar jag kap! ;) Sen två shyssta skärp med nitar, ett vanligt svart basic linne, två snygga väskor som det "stod fanny" på (hehe). Det var en liten söt och en lite större variant. Sen köpte jag lite hygienartiklar som var bara priser på. Allt som allt gick det på 960 kr. Tyckte jag var riktigt billigt!. =) Roliga är när man tittar på att jag köpt denna månad är att många saker skiljer sig i stil. Tex väskorna och byxorna och skärpen är totala motsatser till varandra men det är det jag gillar med mig att jag kan variera mig i stil från dag till dag efter hur jag känner och humör. Ena dagen lite rockigare, andra sötare och tredje kanske mer avslappnat "baggy" varianten. Meee like! =) Kul när man kan bryta och inte bara hålla sig till en stil hela tiden men kanske är så att det är just det som är min "stil". =)

Iaf här är ett litet bildkollage över dagarna nere i stugan och Ullared.



I lördags vart det utgång med Syster yster och hennes trevliga vän Jessika. Guu vilken helt underbar lägenhet Jessika hade. Kakelugnar i två rum (fungerande), gamla fina trägolv och fina dubbla spegeldörrar (vet inte vad de heter). högt i tak och stora luftiga ytor. Riktigt fin var den. Tillbaka till festandet... Var riktigt kul att parat loss med syrran, det händer ju inte allt för ofta. =) Vi gick till Skeppsbron sen och dansa loss och hade det riktigt roligt! Tack för en grymt trevlig kväll. =)

Sen kom söndagen och jag vakna upp dunder förkyld och ja nu sitter jag här hemma från jobbet och är sjuk...


Provar lyckan.. =)

Jag är med och tävlar om en valfri väggdekoration från Unik Dekor hos Agnes.
Var med och tävla här du också!


Hoppas hoppas hoppas!! =)


Sjuk! =(



Är så galet genom förkyld!!

Bröt ut igår och är tyvärr ännu värre idag! Typiskt att bli sjuk när man ska börja jobba idag igen. =( Men bara att ta sig till jobbet ändå, öppnar så är först på plats så måste gå. =/ Som tur är slutar jag vid två så em är inte så lång. Blir hem och sova då för har typ sovit max 3 timmar inatt om inte mindre. Har inte kunnat sova pga förkylningen, genom tjock så kan inte andas och inte ens näsdropparna hjälper. (Jag får panik när jag inte kan andas ordentligt.) Att jag hostar ihjäl mig gör inte saken bättre heller.

Usch vad jag låter ynklig men mår verkligen skit! Hatar att va sjuk!


Tävling

Therese har just nu en tävling på sin blogg
där man kan vinna en söt liten rosa dator!

Självklart är jag med och tävlar, går inte att motstå! =) Sen håller min nuvarande dator på och krånglar så skulle verkligen behöva mig en ny. Skulle där av bli överlycklig om jag fick äran att vinna den lilla söta rosa datorn! =)

Vill även du tävla klicka in dig då direkt in till tävlingen HÄR! =)