Elvis har fått sitt favorit godis nu när j...

dsc02971 (MMS)

Elvis har fått sitt favorit godis nu när jag ska åka bort några dagar. ;) Självklart kollar syrran till han när jag är borta eller nån som vill låna han några dagar?! Hihi ;) kram


Kryper i kroppen!



Tisdag!


Idag blev en riktig städdag!
Behövdes garanterat då jag skjutit upp de i flera dagar.. Så så nu är det rent och snyggt hemma! :)

Annars klättrar jag på väggarna hemma.. bara längtar efter att komma iväg nu! Komma bort från hålan Nyköping ett tag! Torsdag bär det av för mys i sommarstugan med Simone. Bara njuta av lugnet och självklart blir det lite shopping i Jönköping med! ;) Sen blir det bara hem och vända för mig under söndagen. Sticker till Sthlm sön-mån! =)


Jaha Så klart Coca-Colan i högsta hugg och känner mig nöjd med min städning.. men nu då!?
Redan rastlös!! ;)


Tröttmössa!


Har inte varit den mest händelserika dagen. Sovit bort största delen då jag inte kunde sova för än halv åtta i morse. Men fått lite gjort hemma där efter. Handlat lite har jag med fått gjort men behöver visserligen handla mer då jag bara orka till närbutiken. Lat!

Men nu tar jag och ger jag upp för idag. Trött.. =)


Bjuder på en egoboost! :)


Några visa ord med...



I-landsproblem! ;)


Älskar klockor!! =)
Denna är väldigt enkel och stilren, finns på Chique.se. Riktigt snygg! Ur&Pen har massor med fina klockor med som likande ovan lr som Jetset klockorna. Vet inte vad jag vill ha men vet bara att jag behöver en ny klocka (lr två, vardags/fest). Jag har en massa klockor hemma nu men är ju så att man ändrar stil, smak och tycke så dax för en ny plus att den jag använder nu är toksliten. =) Kanske ska invistera i en enkel och en lite roligare.

Nån som vet sidor på nätet där dom har roliga klockor?

Ska ge mig en funderare på vad de blir! =)


'

Usch vilket skitväder!!

Regnat och blåst oavbrutet sen igår.

Var är min sol?! =(


Happy!!

Äntligen faller allt på plats och jag, tänk att lilla jag får må så galet bra! Njuter av semestern till dess fullo och omringas av massa människor som får mig att må så bra. =) Tack för att ni finns. ♥

Semestern består av sol, bad, balkonghäng, äventyr och självklart en tripp till sommarstugan snart. Jag och söta Simone ska åka dit nästa vecka. Längtar galet!! Skönt att bara få komma bort lite och njuta av lugnet, sol & bad, god mat och dryck. Kan det bli bättre?! :)

Självklart planeras min 25 års fest med dunder och brak.
Kommer bli gööör kul! ;)

Vad gör du i sommar, semster?




Tjuvtit! ;)


Mina skor på Nelly.se

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


*

ÅÅ jag som tänkte göra ett långt inlägg med massa bilder så går det inte att ladda upp. SURT! =(

Men vet ni en sak.. jag har beställt hem 3 HELT GALET SNYGGA klänningar för att se om någon av dom kan funka till min 25 årsfest! Som alla mina vänner vet är jag ingen klänningsmänniska men då jäkla ska ni få se på annat! ;) hihi


KRAM!!♥

inspiration


Vin kväll hos mig. Mys!! :)

dsc02940 (MMS)

Vin kväll hos mig. Mys!! :)


<3



TÄVLNING!!!

 

IPHONE TÄVLING MED TELIA OCH FEBER.SE!!!

Tävla via Twitter, Facebook eller din blogg

Vinn en iPhone 3GS med ett Telia Refill-kort laddat med 1000 kronor! Det enda man behöver göra är att svara rätt på nedanstående fråga och motivera varför just du ska vinna iPhonen.

Frågan: Hur många fria sms får du varje månad med Telias abonnemang MAX 25?

Tävlar gör du via Facebook, Twitter eller din blogg - eller varför inte på alla ställen! Vi utser en vinnare för varje tävlingskanal, totalt har vi alltså tre iPhone 3GS med laddade kontantkort att vinna!



Jag är med och tävlar! =)

Mitt svar: 5000 sms!

Jag är nog bland dom få som inte har en iphone!
Jag skulle hoppa och skutta av lycka om jag vann!
Hoppas på massa i massor av tur nu! :D


Gå in här och tävla du med!
TÄVLING



.



Bra start! =)


Så var det måndag och semestern är i full gång! Idag hade dom sagt att de skulle regna men ser inget regn. Är väl på g för det känns nästan i luften. Så planen idag är att plugga lite körkortsteori. :)

Helgen då.. Börja semestern i torsdags em så då bar det av till råbybadet för lite kvällsbad med Simone, Thomas och Simones gudbarn Dorethea. Vi bada, åt god grillad mat och grilla marshmallows. Mys! =)

Fredagen möte jag upp Sara och Stefanie på vallarna. Satt och myste en stund, prata en massa och självklart busa med stans sötaste tjej Stefanie! ♥ Tyvärr var inte riktigt vädret med oss där och blåste kallt så vart inte så långvarigt. Tog en sväng ner på stan istället och där blåste de inte så var varmt och skönt ;) Jätte mysigt att träffa Er igen, va tog för länge sen! :D

Lördagen var jag och Simone på väg till stranden då de mula på så vi sket i det och köpte goood mat och satte och myste på Simones balkong istället. Självklart sprack de upp igen så hade kunnat bada men är ju inte lätt att veta att de skulle göra det. ;) Tok trevligt var det iaf. På kvällen ryckte partynerverna i mig så locka över Josse till mig som var såå svårövertalad, haha! Satt och drack gott vin och prata massa skit. Riktigt trevligt var det tjejen och måste göras om! Läskigt att man känt någon så länge och först nu inser man att man är så jäkla lika i hur vi är och tänker i många saker. En kul upptäckt vännen! ♥ I all hast drog vi ut till Skeppsbron och var väl där på sek innan insläppet stängde, tur! :) Riktigt kul var det där med men var ju på vårta esse när de stängde så festen fortsatte hos mig. Satt några och prata och lyssna på musik på min balkong, mys! Lyckad kväll och somna inte för än kanske sex halv sju. hihi.

Igår vakna man suuper pigg or not. Men jag, Simone, Thomas och Johnnie bada och sola lite. Trotts bakfylla så var det skönt som bara den. =) Trött som jag va så sov jag bort halva kvällen sen och var vaken nån timme sen innan jag somna vid ett igen på natten. ;)

Jag tycker det varit en riktigt bra start på semestern och kommer fortsätta vara guld! :D Ikväll kommer bli en GULD kväll *hemlig* och fortsätter veckan med att umgås med massa gooa vänner! ♥




have2have.se


SNYGGA!!
Tänk om jag kunde gå i såna klackar,
då skulle jag beställa direkt.
Står nämligen Fanny på dom! ;)


Mat ;)

dsc02938 (MMS)

Mat ;)


Städ dax!

Ändrade planer.. SOLNING!!! :)

Nu ska det atten bli fint hemma!!
Det har halkat efter lite hemma men nu ska de bli snyggt.
Städa nannan lallala... ;)
Finns inget skönare ibland än att bara få vara hemma och plocka.
Gillar ordning och reda.



Gör du idag?


SEMESTER



Vet att bloggen halkat efter en massa men har varit så otroligt mycket på senaste. Nu börjar allt äntligen lugna ner sig och idag var min första semesterdag! Som jag längtat!! =) Tror aldrig att en semester varit så efterlängtad och välbehövlig som just nu. Har faktiskt inte gjort mig så många planer för att bara kunna ta de lugnt. Men.. blir plugga en massa körkortsteori och en sväng till min stuga med Simone i slutet av juli. Ev blir det några spontana tripper som tex Grönan, Liseberg osv.. ;)

Måste säga att de mesta känns så jäkla bra just nu, livet bara glider på. ;) Fira in min semester med lite rosé ikväll. Testa ett nytt och var riktigt gott och sommar fräscht. Living my life!




'


Är i skärgården på 25 års fest. Sola, bada...

dsc02931 (MMS)

Är i skärgården på 25 års fest. Sola, bada, äta, dricka osv. Trevligt! :) kram på er!


Jag och simone är och kvällsbadar. Mitt fö...

dsc02928 (MMS)

Jag och simone är och kvällsbadar. Mitt första dopp och var riktigt skönt! :)


Chique.se