Tröttmåndag

Hej! =)
 
Hoppas jag för allt i världen att det inte är för jag håller på att bli sjuk. Nysser i mängder. Nyss varit sjuk för några veckor sen så det vill jag inte bli igen. Barnen är väldigt förkylda på jobbet och hostar och nyser på en konstant och näsorna snyts ofta. Riktig sjuktid just nu. Men snälla underbara barn, smitta mig inte! :( 
 
vägra.
 
Lång dag men bra dag på jobbet. :) Haft stängningsdag och varit en lärorik dag. Dock är min dag inte slut... Snart ner till körskolan för lyssna på teori till halv nio ikväll. Fyra måndagar nu som jag kör det. Bra omväxling till  läsandet och jag tycker ofta man lär sig mer av att lyssna. Så det blir nog kanon, för mig iaf! :) 
 
Kommer stupa i säng sen men förhoppningsvis vaknar utvilad imorgon.
Imorgon ska jag inte vara trött och nysningarna ska ha försvunnit. PUNKT! •
 
 
 
 
 

Söndag

En lugn och skön lördag fick det bli för oss. 
 
En liten tur på stan och sen blev vi bjudna på middag hos svärmor. Inte dumt alls. :) Resten av kvällen spendera vi i soffan. Inte många knop denna lördag. Men skönt och så behövligt.
 
Söndagen vakna vi upp utvilade och glada. Tog en sen frukost utan stress.
Fick äntligen lite tid till träning med. Rygg och axlar fick jobba så det sved när man gick därifrån. Så som det ska vara. :) Saknar mina vanliga träningsrutiner men bara gilla läget. Inte långt kvar tills körkortet är klart och då kan jag gå tillbaka till mina vanliga rutiner. Som jag längtar! :)
 
 
 
Skogen fick sig ett besök med. Skogen kan vara den fridfullaste plats som finns. Där trivs jag. :) Kom hem med en full korg av både kantareller och trattisar. :)
 
 
 
 

Ett litet ryck!

 
Fick ett litet ryck och slinga hela håret i lördagskväll. Ellen var go och kom och hjälpte mig. Vart som brun/guldiga slingor i hela håret och håret känns lite ljusare med. Vart inte riktigt som jag tänkt men känner mig ändå nöjd. :)
 
 
Svårt att fånga färgen på bild, spec när det är mörkt ute och en lampa som bländar toppen av huvudet. Men ni får en liten bild av färgen iaf. :)
 
 

Går bra nu. :(

Klant man är!
 
Tappa telefonen. Mest irriterande är att det var inte på ett långt avstånd och mjukt fall på en matta men ändå är hela skärmen spräckt! Blä! :(
 
 
 

lampa

En sväng på stan fick starta dagen. 
 
En ny lampa fick komma med hem från Åhlens och pryder nu vår skänk i vardagsrummet. :)
 
 
 
 
 

godmorgon

 
Fredag och känslan är bra! :)
 
Nu laddar jag för en 8.5 timmes dag innan det är helg för mig.
Känns välkomnande och behövligt. :)
 
Idag har jag medarbetarsamtal med nya chefen. Ska bli intressant och se vad som sägs och upplägg då vi har ny chef så kan det säkert se lite annorlunda ut mot den tidigare chefen.. :)
 
 
 
 

Äntligen

 
Den här dagen har känts lång och grå. Första gången jag inte var taggad till att gå till körskolan. Toktrött! Gick okej med vissa delar men slarva på annat då jag inte var riktigt fokuserad. Aja alla dagar kan inte va bra och går säkert bättre nästa körning. :) 
 
Nu ska jag äntligen slänga mig i soffan och äta något. Lite omlackning av naglar får det bli med. 
Klippning på schemat och ta en dags paus från pluggandet. 
 
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! :D
 
 
 
 

Jag lever! :D

Har varit lite dålig uppdatering här men min blogg-app fungerar inte som den ska än. Men hoppas det löser sig snart då jag oftast bloggar därifrån. :)
 
Kan kortfattat sammanfatta vad jag gjort sen sist...
  • Hunnit med två utb.dagar som var riktigt bra.
  • Träffat Madde, ÄNTLIGEN! :D 
  • Haft en lugn och skön fredag.
  • Sminkat en vacker brud i lördags på salong Lyx.
  • Träffat min pingla Ida över ett glas vin i lördags. Många skratt och mycket uppdate. Kanon kväll! :)
  • Pluggat hela söndagen.
  • Måndag ny dag nya möjligheter. Fick äntligen till ett träningspass.
  • Plugg, övningsköra, plugg. Somna gott sen. ;)
 
Nu är det dax att ställa sig in för en ny jobbdag och sen till körskolan och övningsköra. Hoppas på hinna med lite träning. Det hinns ju tyvärr inte som förut och får passa på när jag kan. All tid går just nu till körkortet men så får de vara även om jag saknar att träna mer än jag gör. Det är för en kort period får man komma ihåg. :)
 
 
Vacker bild från ett höstigt Norrköping.
 
 
Jag och Ida i lördags. :)
 
 
 

Kommunal

Godmorgon. 

Texten blir lite sne och ingen bild. Tror inte blogg.se har fixat nya uppdateringar för iOS 8.0 än. ;) Hela den raden där man redigerar är borta. 

Nu är jag iaf på väg till Norrköping för utb. Min utbildning inom kommunal och som gör mig till arbetsplatsombud när jag är klar. Idag och imorgon är del 2 och sen är det en sista del (del 3) i oktober. Skönt break i vardagen och mycket intressant. Var två bra dagar sist så tror dessa blir lika bra. :) 

Ha en fin dag! :) 

/Fanny 

Lite nytt

Så åkte soffan ut och ersattes med stolar. Älskar min soffa men fick inse att det vart för trångt vid diskbänken. Nu känns det luftigt och skönt. Nästan tomt helt plötsligt haha. Men bra blev det och känner mig iaf nöjd. :) 



Är så mycket jag vill göra om men får bita ihop. Målet är ju flytt inom inte allt för snar framtid och då är det bättre att byta ut då än nu. :) 

Nu laddar jag om efter fixet hemma med att dra till körskolan och övningsköra. Se upp på vägarna för här kommer jag lite halvt vinglande fram. ;)  

/Fanny




Kör bara!

Jobbet har gått i ett. Sen iväg och köra. Vi körde rätt långt idag och tyvärr i den lite sämre bilen men det funkar. All träning är bra. :) Skapligt trött i huvudet efter det men som sagt bara träna och öva så ska jag nog nå mitt mål mot ett körkort. Otroligt tacksam för min familj som ställer upp för mig och hjälper mig. :) 

Nu har jag slängt i mig mat och duschat. Redo för sängen typ. Men dagen är inte slut än. Färgning av fransar först. Vad gör man inte för kommande bruden när hon har ont om tid och detta var enda tiden som passa. :) Man vill ju göra det några dagar innan så den lilla färg som sätter sig i huden hinner försvinna. Blir bra det här. Kul att få vara en del av en av en persons viktigaste dag i livet, då hon blir fru. :) 


Promenix förut idag till mormor för hämta bilen och möta mamma. Skulle kört vår egentligen men babe försov sig så var tvungen att ta bilen så då får man ändra planerna. :) 

/Fanny

Godmorgon

Godmorgon 

Ny dag och nya möjligheter. :) 

Jobb, körkort, träning och färgning av bryn på Linnea står på schemat idag. Full fart som sagt! :D




Halv åtta

"Halv åtta"-middag hos Peppe men Jenny som bjöd fick vara kvällen aktivitet. En trevlig kväll i helhet. :) Temat var Italienskt och det bjöd på god mat som föll mig bra i smaken. Som alltid en massa prat som tillhör. Lite bebismys vart det med. :) 

 
Mätt, nöjd och belåten sover jag gott inatt. :)

/Fanny 

God morgon

Då var måndagen här. Startar med jobb för sedan hem och plugga lite innan det bär av på "Halv åtta" middag. Jenny står för den ikväll och alltid lika spännande! 😊




Lider mot sitt slut..

Helgen är snart över och som alltid går det för fort. Känner mig inte alls motiverad till ny vecka. Det är mycket nu, lite för mycket. Även om det är bra och endel roliga saker så känner jag mig bara stressad. Och de innan veckan ens börjat. Men det är bara att kämpa på. Kommer vara såhär den här hösten och det är en kort period så bit ihop! 

Igår var iaf Ellen och Fredrik här samt Marcus. Vi kollade på Erik när han boxades och tog oss ett glas vin. Och bra gick det ju för han! :) Vart ingen lång kväll och vi gick inte ut lr något sånt. Vi stupa i säng istället. Skönt! 

Idag har Sanny hoppat fallskärm. Grymt! Vilken upplevelse. :D 
Vädret var med oss och han fick hoppa direkt utan väntan. Nästan så jag är avvis men vet inte om jag skulle våga. ;P



Var en nöjd kille efter ett hopp med blandade känslor! ;D

Sen har vi varit ute i vivesta. Vad fint dom fått och vad duktig min far är! Han gör ett grymt jobb där och blir så snyggt! :D 


/Fanny


Lördag!

Lördagen har nått till mittre delen av dagen. Hunnit med lite hemma och en lunch samt sväng på stan med Ellen. 

Köpte förutom skorna en fin blus med. Nyttja mitt presentkort. :) 


Nu tänkte jag plugga lite och så får vi se vad kvällen bjuder på. Ev kanske ett glas vin. Tror det var i början av augusti senast jag tog mig ett glas. Så Ellen och jag prata om vi kanske skulle göra det. Mat och vin. 

Men börjar med lite plugg och annat så får jag se om jag bara vill vara hemma lr hitta på något sen. :) 






Velar

Letade efter höstskor idag. Hittade dessa. Men kan inte bestämma mig. Är stilen jag vill ha men vet inte om jag tycker dom är för spetsiga/smala. Bra pris dock men spelar ingen roll om jag inte är hundra. Fundera! 


Din sko, 299kr. 

Life



Trött tjej

Efter jag skrivit ett långt inlägg och råka radera allt så säger jag god natt! Kort och gott en bra men intensiv dag! Nu är jag slut och dax att ladda om för ny arbetsdag. 




Ordningen återställd.

Efter en extra resa kom Sanny hem ett halv två istället för typ tio. Men nu är han hemma igen och visst är det skönt att ha han hemma igen. :) 

Idag har det jobbats (såklart), färgats fransar och bryn på Krippa och trstat mig på träning. Halsen är inte hundra än och hostan är kvar. Men det är bättre så tänkte att jag tar mig ett lugnt pass med bröst och mage för att starta med och se hur det känns. Det kändes bra måste jag säga och det känns bra att ha varit där. Saknat det för som jag sagt tidigare, jag mår bra av att träna! :) 

Omplantering i schemat! 
Körlektion inställd på torsdag men hon (min körlärare) gjorde allt för att lösa det och hon fick in mig imorgon. Så det blir en lång dag imorgon. Jobb och direkt till körskolan och köra. Sen hem fort för att möta upp syrran för övningskörning med henne. Har vi bokat är det bara att passa på när vi lyckats hitta tid. Hem och slänga i sig lite i magen för att vidare till körskolan (igen!) för riskettan. 18.00-21.30. Sen kommer jag nog stupa i säng skulle jag tro! Haha. Men nu är det all in! ;) 





Överraskning


Fick denna idag av min kollega. Vart ju sjuk så fick den nu i försenad present. En filt med sånt där jätte gosigt material på insidan. Passar mig perfekt som är så frusen av mig höst/vinter. :) 

Tackar så mycket. :) 

/Fanny 

Det går framåt

Efter en lugn och skön söndag med inslag av ett besök på resturang Rhodos med Sandra så var det dax för måndag igen. 

Skönt att vara tillbaka på jobbet igen efter en veckas sjuk. Dock får träningen vänta iaf en dag till då halsen och hosta bråkar lite med mig än. 

Har övningskört idag med mamsen. Träna träna så jag får det där körkortet snart. :) Slapp åka skruttbilen idag och tog våran. Lite skönare att köra. :) Full fart när det gäller körkort denna vecka. Ska köra med syrran på onsdag med så jag verkligen får in grunderna nu så det går fortare fram på lektionerna sen. Känns lite extra viktigt att köra extra nu ibörjan så det släpper. Tacksam att jag har min familj som hjälper mig. ❤️ Ska även gå riskettan på onsdag kväll och körlektion på körskolan på torsdag. Så tre körningar, en kurs och hemmaplugg denna vecka! Tummen upp för det! 

Nu väntar jag in Sanny. Skulle ha landat nu men fick veta att dom inte kunde landa här pga dimman så fått flyga vidare till Arlanda. Bittert för dom när man är så nära och vill bara hem. Antar då att dom får styra med buss för alla då endel har ju faktiskt bilar stående på Skavsta. Inte dom dock. Hoppas resten nu flyter på. Blir trötta grabbar på jobbet imorgon. ;) 



/Fanny 

Sex tape

Igår vart det en lugn dag, Först en sväng på stan, hitta dock inget spec presentkortet får ligga kvar i plånboken ett tag till. :) 
 
Kvällen bjöd på bio med min vän/svägerska Sandra. Gu vad kul det va att träffa min pingla igen. Ses ju inte lika ofta nu så när vi ses (lr iofs alltid) blir det mycket prat och många skratt. Vi behöver bara öppna munnarna så börjar vi skratta och fnissa som vi vore tolv år igen men det är härligt. :)
 
Vi såg iaf en komedi, "Sex tape". Var det enda som gick som verka ok och det var den. Många skratt vart det. :)
 
 
"Annie och Jay har två barn i skolåldern, varit tillsammans länge och tycker det är dags att få lite glöd i samlivet igen. Sagt och gjort, det skaffar barnvakt och bestämmer sig för att göra en inspelning av sina aktiviteter i sängen. En inspelning som, så att säga, hamnar uppe i molnet, ett moln som finns på ett antal surfplattor som de givit till familj, vänner och andra, som gåva. En har dessutom gått till Annies nya, och mycket attraktive, chef."
 
 
Skådespelare: Cameron Diaz, Jason Segel, Jack Black, Rob Lowe
 
 

Red lips

Nu ska jag ut och ta mig en promenad ner på stan. Rasta mig själv lite efter legat hemma sjuk en vecka. Kroppen skriker efter att få komma ut  och få luft. Så tar mig en sväng på stan. Svärmor var här med en present i form av presentkort och det måste ju nyttjas. ;)  
 

Förkylningen håller i än men det kan den ju göra länge efter man varit sjuk så nu bestämmer jag att jag är frisk nog från att ligga inne. 

Så skönt att få slänga på sig vanliga kläder och sminka sig lite. Känna sig fräsch, det är en bra känsla. :) 

Enkel vardagsmakeup med en liten piff av röda läppar. Like it! 

Saknar att sminka och fixa. Det är ju det jag tycker är kul och har inte ett jobb direkt där jag kan sminka mig massa och hålla på med mitt intresse. Tyvärr! Känner att man tappar lite när man sminkar sig så sällan. Tummen ner för det. 👎 

/Fanny


Victoria´s secret

 
 
 
 Victoria´s secret öppnar butik i Stockholm!!
 
Yes ni hörde rätt. :) Butiken kommer att öppna på Hamngatan 31, mittemot NK och bredvid Gallerian.
 
Enligt Fastighetsvärlden (dom som befräfftat att butiken öppnar) så kommer det att vara i ett mellanformat, enligt konceptet ”Beauty & Accessories Store”. Alltså det kommer säljas underkläder, skönhetsprodukter och accessoarer, men inte hela klädutbudet.
 
Läste även att det finns obekräftade uppgifter om att butiken kommer att öppna redan i slutet av september eller i början av oktober. Oavsett blir det alltså i höst någongång. :D
 
Hur många tjejer är glada nu?! :P Är ju ingen som missat att dom gör fina underkläder. :)
 
 
 
 
 

Hårfärg

Måste säga att jag inte ångrat mig en sekund att jag våga färga håret mörkt från ljust. Trivs verkligen! Men ibland saknar jag faktiskt det ljusa och visst är jag sugen ibland på att bli blond igen. Men absolut inte så ljus som jag var utan mörkare i färgen. :)

Något liknade det här ungefär. 




Vi får se hur jag gör men jag har ingen brådska till förändring. 😊 

Nu vill jag bara att mitt hår ska börja växa och bli "helt" igen efter alla förlängningar. Dock kommer jag nog inte få längd på håret då alla frisörer sagt att mitt hår är för dåligt och där av inte blir långt. Anledningen till jag förlängt håret så mycket. Men jag ska vara utan nu som sagt och kanske får igen lite fyllnad iaf i mitt redan så tunna hår som är just nu ännu tunnare. 

Mörk/ljusare.. ?! 


Uttråkad

Blir mycket uppdate nu när jag bara ligger hemma. Och visst är det tråkigt uppdate men jag har något att roa mig med iaf. ;) Pendlar mellan soffan och sängen just nu. Tror jag sett alla (dåliga) serier just nu som går på tv och dom bjuder verkligen på bra tv mitt på dagen. NOT! 

När man inte har ork för annat får man lite för mycket tid över att fundera över saker. Bra som dåliga. Har iaf lagt upp ett nytt träningsschema/tänk i huvudet och det är bra. Ska bara bli frisk först. Sen hunnit fundera på lite hur jag skulle kunna pyssla om lite här hemma. Kan bli bra. Måste först och främst kolla med vår värd om vi får måla om. Det tror jag men ev jag kan få igenom att han betalar det om vi gör det själva. Han sa nämligen när vi flytta in att när kontraktet skrivs över på oss så skulle vi få fräscha till lite här så hoppas han håller vad han lovar. ;) Egentligen vill vi flytta till hus och vi har hittat ett hus med ett läge som passar oss kanon men tror det kommer dra iväg i pris. Sen tror jag vi gör rätt i att spara ett tag till, ett smart drag! Vi har ju ingen brådska egentligen då vi faktisk trivs. Men hus är drömmen. Men som sagt lite ommålning och annat pyssel med enkla medel skulle göra det lättare att inte stressa iväg med hus. 


Bort med fula randiga väggar och ersätta med vita. Bort med lite svart och in med vitt. Snyggt att kombinera men nu är det lite för mycket mörkt. 

Nu har jag babblat av mig lite igen. Ögonen är tunga så ska nog vila vidare nu. Bästa sättet att bli frisk på. 

/Fanny 

Godmorgon

Jag har varit vaken en stund. Kunde inte sova så länge då jag gav upp pga hostan. Sovit sådär inatt. Hostat så mycket att halsen kändes helt trasig och kunde knappt svälja. Men hade min mamma inte varit så snäll och kommit och lämnat hostmedicin till mig igår kväll så hade jag förmodligen sovit ännu sämre. Så ska väl inte klaga egentligen. :) Mammor är bra och dom kommer alltid vara där hur gammal man än blir! ;)❤️ 

Nu försöker jag få i mig lite te för lätta lite. Varm dryck kam vara det bästa när man är sjuk. 

Ne nu måste jag bli frisk! Kändes ju bättre igår fm men sen kom hostan från h******t! Men från det ljusa så kan det bara bli bättre nu. Imorgon är mitt mål att jobba så försvinn ur min kropp NU! Lite förkylning är ingen fara men denna hosta tar döden på mig. :( 




Thomas sabo

Idag kom faktiskt mina presenter från Sanny på posten. 

Lyckan är total när man får något man önskat sig och smycket fån sin älskling är alltid lite extra kul. ❤️ 






Kul uppmuntran med när man ligger hemma med presenter. :) 

/Fanny

Ny design!

 
 
Tyckte det var dax att förnya sig lite.
Den gamla var smått rörig och gillade den här bättre, känns mer ren. 
 
Man har ju iaf inte mycket för sig än just knappa på datorn, titta på film och sova när man är sjuk.
 
Jag är nöjd! :D
 
 
 
 
 
 

Uppdate!

Hej! :)
 
Lite dålig uppdatering här men är för jag ligger hemma och är sjuk. :( Men får väl ta den smällen, var nog i januari jag va hemma sist så hållt mig frisk rätt bra ändå tycker jag. :)
 
Nu händer det inte så mycket men helgen var riktigt grym! 
Börja med födelsdagsfirande med familjen hemma hos oss. Fast lite började jag redan på jobbet då jag bjöd på fikabröd. Sen när jag öppna mitt skåp på morgonen låg ett stort fint paket där till mig från Krippa. Vilken sötnöt, tack bästa du! <3 Hade gjort en smörgåstårta till kvällen som vi smaska på. Kan vara bland det godaste jag vet, om man gör den som jag vill. ;)
 
 
Fick fina presenter som en uppsättning assisseter av serien jag börja spara på i julas då jag fick full uppsättning tallrikar. Min tidiagre är jag så trött på så bestämde mig för byta. Fick även ett par frukostskålar. Så nu är det inte så mycket kvar att komplitera med. :)
 
 
Fick även en jätte snygg väska till hösten av syrran.
Den vart jag riktigt nöjd med och kommer användas flitigt! :D
 
Sannys pressent har jag inte fått än, spännande! Han har tydligen beställt något som inte dykt upp i tid. Hoppas det kommer idag för jag är nyyyyfiken!! ;P
 
___________________________________________
 
Lördag morgon och vi drar till Stockholm. Efter att kört runt i sthlm ett tag för hitta till stället vi ska köra ribbåt på inser vi snabbt att vi hittat det men det är inte det som är problemet, allt är avstängt! Var demostrationer i sthlm så det va rätt kört att komma fram på vissa ställen. Men det löste sig och vi htta perkering rätt nära iaf men kortare promenad. Men vi var i god tid så han med att strosa ett tag. Vart inte mycket shopping, dels hitta jag inte mycket och dels var jag inte shoppingsugen kors i taket. Sån där dag när allt är nja så vart inte mer än en topp och den va jag nöjd med. :)
 
Mot ribbåten!
 
Pga alla avspärrningar så fick dom hämta upp oss en bit ifrånn deras brygga. Man kom nämligen inte ner på den så fick åka båt till bryggan för hoppa i "snygga" overaller och flytvästar. Skyddsglasögon fick man med. Var en jätte trevlig upplevelse och kul när dom gasa på och svängde riktigt skarpt i kurvorna. Man fick även se våran vackra skärgård. Kul upplevelse måste jag säga! :D
 
 
Stanna på vägen hem sen på Ikea och kom inte hem med så mycket därifrån heller. Men lampan jag velat ha vart det och är alltid ett extra plus när även Sanny gilla den. ;P Två små ljus med urgod lukt fick oxå följa med. Sen vart det inget mer men lika nöjd för det. :)
 
 
 
Sen vart det stupa i soffan för mig, dumma hals som gjorde ont hela dagen och sluta med att jag vart sjuk. Men är på bättring  men blir hemma imorgon med då jag än har lite feber i kroppen och så räknar med jobb på torsdag. Bara febern går ner är det lugnt, för lite förkylning kan man jobba med. :)