Hemlisar på g! :D


Nya saker på g som är TOK KUL, whohoo! :D

Börjar äntligen ta tag i en del saker och säger bara..

Framtiden är min! ;)




.


Måndag!



Kan börja med helgen.. Tog staden en sväng efter jobbet och kom hem med lite kul shopping. Blev en lugn och skön fredag kväll sen för mig. Välbehövligt! :) Lördagen spenderades först på stan med Simone då vi tog en fika och lite mer shopping (haha) men var inte så farligt. :) På kvällen åkte vi ut till landet för inflyttningsfest. Riktigt trevligt måste jag säga. Grillning och mängder av grym livemusik. Var med dom bästa personerna så kunde bara inte bli en dålig kväll! ;)

Söndagen vart de en låång och för jäkla skön sovmorgon till två! De var jag värd! ;) haha Sen stod jag länge och rensa god svamp som jag fått av söta Simone och Thomas. 4½ timmes arbete gav tyvärr inte mycket. Var mest trattisar och dom försvinner ju när man steker dom så vart bara några påsar i frysen. Men TOK tack till söta ni att jag fick svamp, guld värt! Åhhh måste försöka få tid till att ge mig ut i skogen, vill ha mer! hihi

Så var den nya veckan igång!
Började veckan med jobba, sova (tröttis), hunnit städa och sen kom Angelica över på lite fika hos mig. Jätte trevlig! :D

Har inga stora planer än så länge denna vecka. Skönt då jag tycker de är fullbokat nästan jämt annars. Men en sak jag ska göra är att ta tag i körkortet igen. Så börjar med att ge mig ut och köra med mamma imorgon! ;)


(liten bild från lördagen)
  


;)

Ja jag vet, dålig uppdatering..
Men ska försöka få upp ett inlägg senare idag. :D
Nu dax för jobb! ;)



Make up! :D


Nytt till fingret! ;)



Make up by Fanny



Är som sagt bara egenlärd så är inte så "proffsiga" sminkningar.
Tycker det är roligt så det är mest som en lite hobby bara! =D


nytt



spännande!


undrar...



Ps: Är ju bara en hobby så är inte så duktig..


Se positivt! :D

Tröttare än få..

Som vanligt när jag börjar träna så åker jag på en förkylning... morr! Jag som precis blivit av med den jag hade nyss. =( Men men.. bara och bita ihop, de går över! ;) Än så länge bara halsont och hostig så kanske inte blir mer om jag har tur. =)

Men rör mig inte ryggen så mycket för finns så mycket annat som är så bra just nu! =)





På g!

YEAH!! :D

Känner mig så grym! Träna idag för första gången på riktigt och kan inte säga annat att SHIT vad kul det var! Dåligt otränad man är men är väl därför man är där. ;) Imorgon är det påt igen och efter det blir det mys med Simone! :)

Mår galet bra!
Livet är kanon just nu! :)




Nytt


PS: Måste ju ha en varm jacka då jag cyklar/går hela vintern till/från jobbet. :)


SKOR!!



Träning!

NU JÄKLAR!!!

Var på visning på ett nytt gym här i stan. Är ett gym bara för tjejer och de som är så bra är att man bara tränar i 30 minst 3 ggr i veckan! De är enkla maskiner men med mer tryck och intensiv träning! Ska vara grymt bra. Kul med nytt sätt att träna då placeringen på maskinerna även är utställda på ett speciellt sätt. Ett nytt tänk! Är ett träningskoncept som kommer från USA men börjar sakta men säkert komma till Sverige och sprida sig världen över. Visst det kostar men är det inte värt de för att må bra, ha kul och få en mer personlig träning då de alltid finns nån där som pushar en till att man kan! Och att de bara är tjejer där gör saken bättre och stämningen är galet bra och positiv! =)

Jag tog det direkt så på måndag kör jag igång på riktigt!

Taggad!!! :D



Hiss!



<3


Så var nya veckan i full gång! Känner mig mycket piggare nu efter varit dålig länge nu. SKÖNT! =)

Började veckan med en mysig stund på stan med Simone. SHOPPING! Blev en tröja, en ring, söta underkläder, en väska, och jag hitta en jacka!! Behövde verkligen en ny vinterjacka så hitta jag en spontant idag, jippy! Måste ju ha en bra jacka eftersom jag går och cyklar mycket vintertid och slog till direkt när jag hitta en. Våga inte chansa på att de "kanske kommer bättre". Är mycket nöjd med den! Ska försöka fota med min nya fina kamera jag fick när jag fyllde av mina vänner så ni får se allt. =)

Juste apropå det.. fick sååå mycket fint när jag fyllde och inte tala om vilken toppen fest det blev! :)

Hade hyrt lokal där jag bjöd på fördrink och massa mat! Det var lekar och annat spex med som härja! KUL!! :D
De flesta hade gått ihop tillsammans och köpt en KAMERA till mig!! SÖTA GALNINGAR TILL VÄNNER JAG HAR! ♥ Fick om inte nog med en halsduk, ett armband och ett halsband. SÅ fint!!! :D TACK TACK TACK igen för allt mina goa vänner! Love you!

Fick utöver det bla cykel och/eller symaskin av mamma och pappa. Älskar ju att sy om kläder osv. Simone hade köpt en tokfin klocka åt mig med, tack söt. Love you! :) Av syster yster fick jag en så sjukt söt ring, love it!! Tack bästa syster. Älskar dig! ♥ Av bästa Madde fick jag en jätte fin klocka, tack min fina ängel! :) Fick även en ring till, armaband, massa alkohol, ljuslykta, salladsbestick med skål osv...

Så nöjd med allt som har med min 25 årsfirande att göra! Tack alla igen! ♥

Sara, Jag, Simone

Josse, Jess och Jag

Sis och jag


Ego



Så här såg jag ut på min födelsedagsfest! ;)


Muuu!

Dålig uppdatering igen.. sorry!
Men är ju en så jäkla upptagen kvinna i mina bästa år sen i söndags! ;p


Men bjuder på en "visste du att" som kompensation ;)

Visste du att..
... att en ko fiser ut 600 liter metan per dag (nog att fylla 40 st partyballonger)?

De ni! ;) haha



Nu jobb!

Sen massa myyyys ikväll, de behöver en trött och sliten Fanny. :)