Lördag!!

Wohoo äntligen lördag och jag får träffa folk. Som jag längtat! :) Har varit på stan en sväng och köpt jacka och lite annat som tex byxor. :) Nu mat sen göra sig iordning för kvällen. Är inte helt pigg än måste jag erkänna.

Tar en dagens för jag aldrig gör de annars. ;)

Puss


Min kväll

Blev en lugn kväll att fortsätta kurera mig på. Är inte riktigt bra än. Men imorgon SKA jag utanför dörren för exploderar snart om jag ska sitta inne en dag till. Ska ner på stan och köpa min fina vinterjacka jag lagt undan och sen inflyttningsfest på kvällen. Håll nu tummar och tår att min hosta är bättre tills imorgon kväll annars kommer jag dö.

Nu åter till film, chips och läsk. Mumms ;)

Kram Fanny


H&M for..



Just nu är det Versace for H&M som förvisas på H&M's hemsida.
Den släpps den 17 nov 10.00 i butiker och på nätet. :)





--------------------------------------



Senare i höst eller ska jag säga vinter släpper H&M "Girl with the dragon tattoo”-kollektionen.
Det är lagom till USA-premiären av The Girl With the Dragon Tattoo som H&M lanserar en Lisbeth Salander-kollektion.
Den 14 december är det tänkt att den ska släppas och jag är riktigt nyfiken på det här!
Tror den kan va riktigt tuff! :D
I kollektionen finns läderjackor, trasiga jeans och hängiga munkjackor som jag hört ska se lovande ut. Spännande! :D



vitt



Fin vit stickad tröja!
Vill nämligen ha en nu till höst/vintern och detta är något i stil med vad jag letar efter.
Från H&M.

/Fanny


Tordag

Rensa rensa.. precis vad jag passar på att göra när jag är sjuk. Är en tokrastlös person, speciellt när jag är sjuk. Så att i lugn tackt rensa garderoben är en bra aktivitet. Känns btw lite bättre idag. Ontet i kroppen börjar försvinna men geonom snorrig och hostig än så blir hemma imorgon med. Vill inte riskera att åka på en lunginflamation igen spec när läkaren sa i tisdags att de rossla bra i lungorna. Ne kurera är det som gäller men åt rätt håll går det. Hoppas på att vara frisk till helegn så man kan få komma ut genom dörren och göra nått kul. Börjar lessna på att bara va hemma nu. Plus att Juttas och Tims inflyttningsfest är på lösdag och den vill jag ju på! Men är ju nån dag kvar så hoppas hoppas! :D
Budar på en bra sak på tradera, hoppas jag vinner för då ska jag visa er här sen.
Ett kap kan jag säga, blilligt och bra!
Puss Fanny

Nu kör vi!

Känner en jävla anamma till förändring i livet, en bra sådan!
Jag ska göra allt som får mig att må bra efter en period i livet då jag varit sönder stressad, trött osv vilket påverkar humör och känslighet.

Nu jäklar ska den GLADA & SPRALLIGA Fanny vara tillbaka snart på heltid!
Vill ha tillbaka MIG efter en period av oikännlighet av mig själv i vissa sammanhang.
Ny start helt enkelt!

PUNKT SLUT! ;D



PUSS/Fanny

När man är sjuk..

.. måste man roa sig med nått och nätshopping lät bra för mig! ;)
Jag skicka hem ett par skinnshorts jag testat förut men fanns inte i rätt storlek i butik så nu klicka jag hem dom. Bilden gör sig inte rättvis mot verkligheten tyvärr. Har ett par skinnshorts sen början av sommaren men ville ha ett par som var lite högre i midjan än dom jag har. Sen väntar jag ju även om min pälsväst som jag fick hem i fel storlek så fick skicka tillbaka och byta den men tycker väntan är för lång. :)

Sjukstuga vare det här!

Sjuk och ynklig är precis vad jag är just nu.
Har ju inte tid med att vara sjuk (men vem fan har det egentligen)!
Är väl tyvärr bara att gilla läget får jag ta och inse. ;(

Måste skicka ett stort ♥ till Sandra som var så söt och körde mig till VC, apoteket och affären idag.
TACK det var guld värt!

Annars..

Var i Norrköping i lördags med Jutta och Tim. Var även inne och sa hej till Lisa på hennes jobb, riktigt roligt att se henne igen. Vi gick i på IMC tillsammans. :)
Vart lite kul spontan shopping i N-köping iaf. Nöjd som atten! ;)

Vi håller även på att fixa lite i köket.. måla måla måla. Fast nya köksmöbler. Alltid kul när man gjort de själv. Får se hur det blir när det är klart men hoppas att vi hinner till helgen nu så jag får köpa lite ny inredning till "nya" köket. :D

Ne snart ska vi försöka få i oss lite mat här.
Sen mysa ner mig i soffan (igen) och njuta av sällskapet. :)


Bjuder på snyggaste bilden ever! ;P



Lek!

Så sugen på att få leka av mig och ta coola bilder!!

Nån som är sugen på att låta mig få göra de?

CRAZY ska de va!! :)

 

Puss/ Fanny

 


Blä

Idag är energin inte stor alls iaf inte på jobbet. Tråkigt men sant. Kan vara de tråkiga medarbetarsamtalet jag ska ha som spökar.. MEN efter jobbet blir de bra. Sola först sen dra till Eskilstuna för att hämta nya köksmöbler. Sen ska de målas! :) Wohoooo!! Trevlig dag! :D kram

 


Dior



Snygga Boots/stövel! Enkla men lite tuffa ändå. 
Ge mig! :)

//Fanny


16 oktober

Tjo!

Helgen går mot sitt slut och är nöjd med helgen som varit. Vart mysig fika i fredags hod Bob, Johanna och Emma sen gick jag och S hem och myste. Skönt med en lugn fredag. =) Lördag fanns de tid för lite plock hemma. Sen bar det av mot stigtomta för att fira kusinen som fyllde 20 är. Kvällen avslutades med fest här och sen krogen. Det var en mycket lyckad och kul kväll.

Söndag = Soffäng iaf i detta hem och de är ruggigt skönt att bara få va lite innan jobbveckan sätter fart igen. =)

Har btw ev hittat ett kökssett jag vill ha. Vårt köksbord vi har nu är så fullt och måste bytas. Hoppas de blir mitt de jag hittat och de roliga är att jag ska måla det, tycker sånt är kul. =) Kommer nog bli kanon!

Bjuder på ett litet bildregn. =)
l
l
V







Ooollallla de är fredag!

FREDAG!! :D

Äntligen måste jag säga. Och lyx fredag har jag med, så skönt! Med de inne bär att jag bara jobbar 7.30-13.15! ;)
Blir möta upp Kickis efter jobbet för att fixa en present. Bobs söta dotter villa bjuda hela gänget på födelsedagsfika ikväll. Lite gulligt. :)

Sen blir det lugnt hemma. Wohoo säger jag bara! :) Ne önskar er en trevlig dag för nu måste jag göra mig klar för jobbet.



Puss


Jag kan nog vara den lataste just nu. Ligg...

img_8072 (MMS)

Jag kan nog vara den lataste just nu. Ligger i soffan och vägrar resa på mig. Hoppas S fixar nått att äta med, magen skriker efter mat just nu! ;) Föresten fick hem en ny parfym idag. Visst var det en söt flaska?! :)


Test

Testar få appen inte funkat som den ska..


Hej. :)

img_1771 (MMS)

Hej! :) Bra kväll igår iaf största delen av den. Hade sjukt kul hemma och ute största delen. Var så kul att Sandra, Sebbe och Jocke var här. :)  Idag har jag, Sanny, Sebbe, Sandra och Yvonne (svärmor) varit på Boda Borg och fasiken vad ruttna vi var. Haha Sen har de varit lugnt hemma med film och god mat. Imorgon blir de träffa Linn efter jobbet och Karin på tis. Apt på ons vilket jag förträngt till jag kom på de nu när jag fundera på hur veckan ser ut. Så tors ska jag hem och inte iväg någonstans. Blir hemma fix då! ;) Sen är helgen här igen. :) Men blir en rätt lugn helg om inte helt lugn. Har bestämt mig för att de finns annat jag måste prioritera nu.. Sånt som är viktigare.  Ne nu är de dax att lägga sig så man är pigg imorgon. Plus ny vecka är lika med träna igen. Va riktigt duktig förra veckan och tänker fortsätta så. :)  Puss Fanny


Har kollat på fotboll, ätit och druckit go...

img_8005 (MMS)

Har kollat på fotboll, ätit och druckit gott på C&D. Tack C&D för det! ;) Nu sitter vi hos Jutta och Tim och dricker gott med ett glatt gäng! :)  Trevlig kväll. Puss Fanny :)


halsduk



Härliga halsdukar är sen ett tag inhandlat höst/vinter!
Underbart! :)

/Fanny


Torsdag



Lång lr ska jag säga seg dag på jobbet. Så kan de vara vissa dagar. Imorgon blir en bättre hoppas jag. ;) Blir ju fotboll och mat på C&D imorgon så kan nog bli en bra dag/kväll! ;)

Ska även förbi Sandra på Intersport och testa en jacka hon varit söt och lagt undan till mig. Men den håller jag hemligt ett tag till vad det är för nån. ;) Tänkte på de häromdagen att Sandra som jag känt ett tag helt plötsligt rätt förvånande är ju faktiskt typ min svägerska. Inte illa att va "släkt" med den puddingen! ;) Kolla in hennes blogg btw. :D Underbar vän och människa! ♥

Blev en PW igår kväll och blir en ikväll med. Skönt att va på g som sagt. Ska nog unna mig en solning med. :)

Juste klick hem mig nått snyggt från nätet ikväll, visar när det kommit! ;P



Jag ♥ Sanny





.


projekt

Tjo!

Håller på med fick i vårat klädrum. En stång med krokar för alla halsband är uppe. Ska upp hyllor och korgar och annat med. Ska även få till en mini sminksudio till sminkjobben som kommer är det tänkt. Lättare att ha en bra vrå med bra ljus att vara i plus en bra arbetshöjd. Hoppas de blir som jag tänkt. Kommer blir höstens projekt. :)
Krylllar av ideér i huvidet just nu. KUL =)

Har för övrigt kommit igång med lite träning med, äntligen. Börjar smått och trappar upp.





Härliga helg!

Jag har fått en massa gjort denna helg, så nöjd och den är inte slut än! :)
I fredags var jag äntligen hos läkaren för att kolla upp min sjukliga trötthet jag känner jämt. Inte normalt att typ somna ståendes var och varannan dag på jobbet. Hoppas på lite hjälp nu så man känner sig lite mindre trött. :)
Vart en sväng på stan sen efetr jobber med syrran, alltid kul att träffa henne en stund. Sen till Jutta och Tim och hjälpa dom måla deras underbara lägenhet dom flytta in i helgen. Fasiken så sugen man blir själv på att flytta och få göra iordning från noll. Men den tiden kommer med. :) Vat en liten spontan utgång efter det. En lugn sådan för mig.
I dag har jag varit grym på att hinna mycket. Lämnat över min lägenhet till Ida och skrivit andrahandskontrakt med henne. Sen hunnit storstäda hemma och men det tvätta alla fönster ut och invändigt. Shit vilken skilland. De va då inte gjort på ett bra tag. Nu ser man ut, jippy! ;)
Sen över till T och J igen för hjälpa till lite men uppackning av kartonger plus få in saker i hyllor och börja inreda så gått de går. Kommer bli kalas det där. :)
Har även hunnit träffa Angelica för god mat på Fika. Fika burgaren blev det, oj så gott. Minus för dålig service tyvärr men de glöms fort när man har trevligt med söta A! :D
S är borta i helgen så efter Fika gick jag faktiskt hem. Skönt att bara kunna gå ut en stund för att seda gå hem och ta de lungt. Njuter av en lugn lördag då det typ aldrig inträffar. :)
Imorgon ska jag soooova ut länge om de nu går när man verkligen vill. Sen ut till stigtomta för att fira pappa.
Ne nu vart de bara massa info om helgen. Kanske inte så kul att läsa men men. Tusen slarv i texten med tror jag med men är för trött för att gå igenom vad mina trötta fingrar gjort för fel när jag ser kors på tangentbordet. Humm.. tror sängen roppar nu. ;)
BAMSE bild på mig och Jutta ♥