Helgen! :)

Hej! :)

Haft en kanon helg! :) I fredags var ju jag och babe på bio. Mysigt att ha lite egentid och göra något själv ibland. :)

I lördags drog S till Sthlm och kom hem idag så har haft lite egen helg. Så i lördagskväll vart det vin med Erica och Linda. Riktigt trevligt. :) Vi gick ut en sväng sen och möte upp Emma. Som vanligt (som dom sista gångerna) så var krogen inget alls att ha. Så sjukt tråkigt och tok för mycket folk. Ne antingen suger O'learys lr så är jag bara trött på kroglivet nu. ;) 

Idag har det varit en riktig slappar kväll, skönt! :)




Godmorgon fredag! :)

FREDAG!

Var verkligen trevligt igår på Thsikvällen och maten var supergod! Vart buffé istället och fått med mig ny inspiration hem och lärt mig hennes vårrullar nu. Galet goda och inte alls svårt att göra. Så blir ner till Thaibutiken snart och köpa på sig lite. :)

Snart är det jobbdag som väntar. Eftersom jag inte hann träna igår är jag tok laddad inför lite träning idag. Kul att äntligen fått tillbaka mitt sug. :) 

Ikväll blir det Snabba cash på bio med babe. Som vi väntat! :) Så lugn fredag att se fram emot, skönt! :) 





Godmorgon

Hej! 

Redan torsdag och känns som veckan rusat iväg. Inte mig emot för snart är det helg och har vad det känns som en kul helg framför mig. :) 

Men först tar vi torsdag. Först jobb till halv fem och sen vid halv sex ska vi ha lite Thaikväll på jobbet. Brukar göra lite roliga saker tillsammans ungefär en gång i månaden. Så ikväll ska Kristina lära oss att laga Thai, trerätters blir det. Och tror att vi ska bl.a. få lära oss att göra hennes goda vårrullar som jag beställde av henne när jag fyllde. ;) Snacka om att jag ska göra det hemma sen, sjukt goda. ;P 

Ha en grym dag! :) 




Pyssel

Hej! :)

Idag har jag haft en riktig "pyssla-om-mig-själv" -kväll. :) Det behöver man ibland. Har varit och solat, färgat utväxt, inpackning och målat naglarna så dom är fräscha igen. Man känner dig som en ny människa! :) 

Btw var jag ju lite sugen på att färga håret mörkt men kommit fram till att jag inte ska göra det nu. Ska jag göra det vill jag ha ny förlängning i igen och beslutat att låta håret få vila ett tag och ta hand om det ordentligt. Måste låta det vila ett tag! Nästa vecka ska det klippas med så får se hur det känns då men jag har övertygat mig att jag ska fixa det (att hår kan vara så viktigt och göra så mycket)! Har istället beställt klipps så jag kan ha långt ibland, går inte att göra något nu med mitt slitna hår. ;) Halva priset mot vad jag betalt för hel förlängning betala jag. Då mitt vanliga sitter i håret i ca 3 månader, och detta kommer jag använda kanske vid någon utgång ibland så kommer hålla läääänge! :D Så max 4 gånger i månaden mot slit 30 dagar i månaden gör stor skillnad, ja ni kan räkna ut själv och tror ni förstår vad jag menar. Så känns lättare att låta mitt hår vara. ;) 




Nojan just nu

Skulle kunna leva på keso och frukostknäcke! ;)




Svamp

Har varit ute i kära skogen idag med babe. Helt jäkla underbart. Finns det något jag verkligen älskar och kan slappna av ordentligt av är det skogen. Kom hem med ett gäng kantareller. Dock hade jag önskat mer men ska snart ut igen. :)




My home

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Råka..

Råka klicka hem denna samtidigt som jackan med.. så snygg i mina ögon! ;P
Jag är iaf redo för vintern nu!
 
 
 
 

Jacka

 
 
Ny jacka till vintern är något jag måste ha. Den jag hade förra året är gammal och sliten och i minsta laget. Kör alltid på svart så valde att bryta den trenden i år. Måste ju ha en bra jacka eftersom jag går till och från jobbet på vintern. Hoppas den sitter som den ska när den kommer! :)  Får se sen om man hittar en mer snyggjacka att byta med sen. :)
 
 

Sjuk

Har bara lust att skrika och gapa just nu! Har inte tid med detta! Vill inte vara borta från jobbet, har träningen jag är på g med nu och massa annat.

Idag är jag inte en pigg lr glad tjej.. 😡




Onsdag

Godmorgon :) 

Grymt bra pass igår på gymmet. Sanny är riktigt bra pepp till att ge fullt ut och inte ge upp. :) 

Har satt mina mål och fullt beslutsam till att nå dom. Ska bli spännande och se när första delmålet ska checkas av om jag nått det. :) 

Idag ska jag prova något nytt. Har blivit meddragen på ett pass idag. Är van vid 30 minuters pass på cms, detta är en timme. Har ju precis satt igång igen med träningen så är inte direkt i topp än så detta ska bli intressant och kul. Kommer nog krypa därifrån men då har det förhoppningsvis verkligen gett något. 

Såhär står det på hemsidan om passet: 
"BODYCOMBAT Till inspirerande musik och med effektiva tekniker från karate, taekwando, kung fu, kickboxning, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare. Vem är du? Laura Croft eller Bruce Lee? Klassen är upplagt som ett intervallträningsklass." 
 
Ska bli grymt kul! :D 

Nu har jag ätit frukost, ägg och smoothie! Bra start och nu är jag på jobbet. Trevlig dag! :) 





Tatuering

Wohoo!!

Igår var vi och boka tid på Vertigo så snart är det tatueringsdax igen. Tyvärr får jag vänta till november så det passa med mina jobbtider men så får det vara. ;) Denna gång lite större och fasiken tror det kommer bli grymt bra! LÄNGTAR! 






Godmorgon

Godmorgon tisdag! :)

Igår körde jag första passet på hälsomagasinet och var riktigt roligt! Först och främst vilka fräscha lokaler i city och gör det faktiskt roligare. Vart kondition först och sen lite mage. Kul att vara igång igen. :) 

Idag blir det sen träning. Först jobb hela dagen och sen apt på det. Så lång arbetsdag idag och träningen blir inte för än åtta ikväll. Men kan vara skönt sätt att rensa tankarna efter ett apt. :) 
 



Söndag

Loppis idag igen och gick bra. Tjänat lite extra i helgen och det är ju aldrig fel. 

Sen har jag och Sanny myst i soffan hela kvällen. Känns som vi gått om varandra hela helgen så var inte dumt alls. :) Jäklar vad jag älskar den där mannen! ❤  

Imorgon kör jag igång med träningen igen och är otroligt taggad! Ska bli riktigt roligt! :D 

Nu sängen för först är det jobb imorgon. 
God natt. 




Lördag!

 
Mer död än levande och känt så senaste veckan. Behöver energi och det är nu!
Så idag valde jag lr rättare sagt jag orka verkligen inget annat än en lugn kväll hemma. Men väldigt skönt måste jag säga. :)
 
Idag har vi haft loppis och gick kalas! Fått en hel del sålt och hoppas på mer imorgon. 12-17 är vi öppet imorgon så titta in och se om du kan fynda något. :)
 
Nu kryper trött tjej ner i soffan igen. ;)
 
 
 
 
 
 
 

Lördag = loppis!

Snart ska jag ta cykeln och börja styra inför loppisen! :) Ska bli kul och hoppas man får lite sålt. Så kom och fynda billigt av kläder, skor och assessorer av alla dess typer och stil! :) 





God natt

Trött och helt slut!
Nu kryper jag ner i sängen efter en lång dag där jag inte suttit still en stund men dock så effektiv dag! :) 

Imorgon blir det heldag med många bra diskussioner och bra inspiration att lyssna på och bra med nytt i ryggsäcken. Jobbet stänger ner förskolan och vi hänger på sunlight! :) 
 
Ser sedan fram emot helg! Vi styr loppis och sen blir den så lugn som det bara går utan fest och bara va. Grymt skönt ska det bli! :) 






HOME

 
 
 

LOPPIS!

I helgen håller jag och två brudar i en loppis mitt på centrala väster i Nyköping!
 
KOM OCH FYNDA! :D
 
 

Snart är det dax för en ny.. ;P

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skor

Höstens nya snygga stövel!
 
Får erkänna att de köptes in redan tidig sommar man när man väl hittar det man vill ha så kan man lika gärna slå till. ;) Tittat på dessa redan förra året så nu slog jag till! :D
 
 
 
 

Träning

Det har verkligen varit en svacka när det gäller träningen. Sommaren kom och man kom av dig och annat som hindrat mig från träning. Halsen har kommit och gått i en månad snart. Väldigt irriterande och trist. Nu behöver jag en riktig kick träningsmässigt! CMS är uppsagt. Tröttnat och är dyrt. Kommer flera nya gym och som dessutom är billigare. Så fr.o.m. oktober kommer vi börja på hälsomagasinet istället med ett gäng andra som gjort samma val. Kul med ny miljö, nya människor och nya pass som peppar än! Känner mig taggad som fan och ska bli riktigt kul! :D 

Dax att köra igång nu! :D 





Ny hårfärg?

Ibland är jag sugen på förändring. Men är ju så jäkla feg! Trivs ärligt i mitt blonda men fasiken kan va kul med annat men är en svår process om jag inte trivs för att bli blond igen. Tog en peruk igår och testa hur det skulle se ut... Får fundera på denna. :)





Sommar

Har inte skrivit på hela sommaren då inte energin funnits där. Men ska nu försöka komma tillbaka. :) 

Jag är tillbaka! :) 



Trötta Sångfåglar

Två trötta sångfåglar på väg hem från Malmö till Nyköping.. ;)