fredagshäng!

Snart blir det mys med Maria och Jutta hos mig.
De blir färga fransar/bryn, fixa utväxt, ansiktsmask sov.. Ompysslas ska de göras till max! :)
Kör grillning och onyttigheter på det med, gött!

En lugn och skön kväll. Mer orkar jag inte! :)


Ebay!




Fredag Baby!

FREDAG!!!

Har inte jobbat idag. Var ju sjukt hängig och helt slut i kroppen, jätte konstig känsla.
Efter vilat hela em/kvällen och fått bra med sömn i natt och tagit de lugnt idag börjar jag känna mig piggare. Vete fan vad de var det där. Varit konstig hela veckan, trött, frusen och mosig. Ajaa.. nu känner jag mig piggare iaf. Är glad att de va nå konstig svacka och gick fort över.

Legat som sagt och degat/kurerat mig i soffan hela dagen och kollat in farliga ebay. Sjukt billigt och smidigt. Man får verkligen passa sig, lätt att sväva iväg. Som sagt farligt de där då de lätt kan spåra om man inte har kontroll Finns ju hur mycket som helst och som sagt billigt!

Ikväll blir det en lugn och skön fredag, lika bra så man blir riktigt pigg! Blir självklart häng med Maria. Mat, onyttigheter, film och massa bra prat! Blivit en tradition de där men vårt fredgas häng. Varför inte mysa ihop. Varierar från gång till gång vilka vi är och hur många. Killar som tjejer. mys!! Sen ska även Maria färga min ut växt, det tackar vi för! ;) <3

Å du Maria, du blir inte av med mig så lätt ska du veta! Behöver inte vara orolig underbara vän! <3 :)


Inspiration!


torsdag



Dax att uppdatera lite.

Livet känns riktigt bra måste jag säga. Trivs kanon i lägenheten och att ha mitt! :) Har underbara vänner som lyser upp min tillvaro och ja lite annats som händer.. kanske allt vänder nu?! Hoppas och känns som det! :)

Idag är jag slut som människa.. lr känt så hela veckan. Idag var jag ett vrak och kände mig mosig och fick tidigare från jobbet. Så nu är det vila vila och åter vila och hoppas på att vara pigg till lördag. Ska ju ha lite spa med Maria i relaxen vi har där jag bor. :) Sen viiin på kvällen här. Så kurera och villa är prio! Men är inte så depp för det för som sagt livet är ju rätt gött i övrigt just nu! :)

Juste satte i hårförlängning på Ida i måndags för första gången och måste erkänna mig stolt över mig själv! Vart ju kanon! Kul var det med, gillar ju att pyssla med sånna saker. Hår och makeup är kuuul! Hade en tjej som var här och blev fest sminkad i lördags.. kul! :)

Ne nu ska jag lägga mig i soffan framför en film. Skönt! :)



Jeffrey Campbell

Ge mig!

Kan nog vara mina drömskor, ett par Jeffrey Campbell.


jeffrey-campbell-lita-spike-2_172694897

Finns här!

Kostar $185 alltså 1251,75 (med valutaomvandlaren) och med 30% som man får som ny medlem blir det inte lika saftigt! Tyvärr inget jag kan prioritera nu men fasiken vad jag skulle vara i himlen om jag hade dessa! Får nog bara drömma om dessa... ;)




;)


Tell me!


Svacka..


Idag vill jag bara försvinna.. skrika och säga hur mycket du gjort mig illa!

Kan inte förstå hur man kan göra som du gjort mot mig... hur kan man gå bakom ryggen så, hur kan man lura nån så och än nu ljuger du konstant.. inte en gnutta respekt verka man vara värd.. hur kan man ens ha ett hjärta lr gnutta medkänsla i sin kropp när man gör som du gjort.. Skam i kroppen verkar inte heller finnas för hur du sårat en annan männsika.. du skiter totalt i hur du fått mig må..

lite repekt är de ena jag önskat jag fått...

Vem är du, för den jag kände är inte du..

Ingen har fått mig att må så dåligt och fått mig att känna mig så värdelös..



Hoppas detta bara är en svacka, kände mig ju så stark!
Lr är det verkligeheten som kommer ifatt mig.. :(


Gina har börjat med kosmetika!




Måste prova, återkommer med omdöme! :)


Fredag baby!

God morgon.

Sitter på tågstationen nu med Ida och väntar in tåget mot Sthlm. Ska på fortbildning om flerspråkighet i förskolan.

Ida sitter och stör sig på killen som sover på bänken och vägrar vakna av sitt larm. Plus den fulla som röker inne i vänthallen. Ja en rätt händelserik morgon här på stationen. Haha

Lång dag framför mig men kväll blir de mys kväll med Maria Jutta och Johanna! Ge mig nu!

Trevlig dag! :)


Sann vänskap!

Kan vara den underbaraste!
Tack för att du finns! Du ställer upp och lyssnar, stöttar och även ger mig dom skratt jag behöver just nu. Så glad och tacksam att jag har dig som vän. <3


God natt

Ligger i sängen och ska sova. Behövligt efter tolv timmar på jobbet idag. ;)

Satte ut lite intresse för make up och frans- & brynfärgning på fb och jäklar vilken respons jag fick, kul! Det har varit galet i min mail igår och idag. Wohoo!! :)

Nu sova.. God natt! :)


Måndag

Hej!

Underbart väder och humöret är på topp! Kan bara bli en bra dag! :)

Helgen va bra med och nästa kommer bli grym med! ;) Ja äntligen börjar livet kännas grymt igen! :)

Trevlig dag!


Oriflame!

 

ORIFLAME!

Klicka på bilden under för att titta i den senaste katalogen! :)


Oriflame

 





Lite av det du kan hitta i aktuella katalogen! :)

Beställer ikväll 17.00.

/Fanny


God natt

Vart en mysig kväll med massa gott att tugga på och skönt soffhäng! :) Avslutar kvällen med lite nagelfix innan kvällen är slut och jag ska krypa ner i sängen. Längtar, ska bli underbart skönt! :) Sooovmorgon imorgon! Love it!

Imorgon kör vi en sväng på stan och sen blir de fest för hela slanten! ;)

God natt.


Tre kronor



Fredag och det känns underbart!! :)

Snart kommer tjejerna över för Tre kroner kväll. Vi är några som börjat se gamla serier, myser och snackar och skrattar sönder oss fredagar när vi får till det. Blivit en liten grej och sjukt kul är det! :) Ikväll blir det hos mig och ska bli kul att få det första (lr;)) besöket här i "nya" lägenheten. :)

Maria ska va så söt och färga mitt hår med. Hon ska lägga i lite slinger för att få bort den fula utväxten. Guld! :)

Har nog inte mer att säga nu så over and out!




Leopard.

Hej!

Slutade tidigt idag så tog mig ner på stan och unna mig en solning vilket var grymt skönt och behövligt! :) Sen vart det en av de obligatoriska telefondejterna med Maria som måste ske minst en gång per dag. Undra hur vi alltid kan ha tusen saker att prata om jämt.. lustigt det där! ;)

Skulle träffat Tobbe vid fyra men hade ett möte som drog över tiden. Alltid ska det gå åt helvete med våran fika men skam den som ger sig, vi ska lyckas få till den där fikan utan att det krockar nån gång kan man ju tycka! ;) Jaha vad skulle jag då hitta på... det blev LEK! Lek med smink! Kanske inte det snyggaste men roligt och övning ger färdighet lr vad är det dom säger! Självklart var jag ju tvungen att leka framför kameran med och nedan är lite bilder där jag "fular" lite.. finns mer seriösa bilder men dom bjuder jag på en annan dag. :)

l
l
V










today my life begins


Så var det äntligen dax för ett inlägg.. Sitter just nu i MITT vardagsrum i MIN soffa.. gött! Ja för nu har jag flyttat och de hela hände i lördags. Riktigt skönt att nu är det gjort och jag kan börja leva mitt liv igen. Men..! självklart är det konstigt och jobbigt med. Helt plötsligt är jag själv.. gahh helt ensam! Men det här är bra och det ska gå bra. Jag vet även att jag kommer hitta min Mr.Right en vacker dag, en som inte sårar mig och en som är menat för mig. Låter som en klyscha men ja jag tror fasiken på den där Mr.Right finns för alla och nu var det inte det jag hade så de var antagligen meningen för tror det finns nån ämnad för alla. :) Jag tror på kääärlek! haha! ;)

Måset säga ett stort TACK till de underbara som ställt upp och hjälpt mig med allt detta. <3 Guld värt och Maria du är en pingla!

Har fått lite nytt hemma vilket är skönt. Flyttat tillbaka till min lägenhet som jag bodde i innan som jag hyrt ut i andra hand sen jag flytta. Lite nya möbler och målning och golvbyten så känns det gött att va här. Har ju alltid trivts i denna lägenhet så. :) Har fler planer för denna lägenheten, blir grymt! :)

Annars har det varit en stressiga och intensiva dagar blandat med ryggont men nu har allt äntligen lugnat ner sig och jag njuter. :)

Ne nu lägger jag ner detta tråkiga inlägg men nu vet ni läget.



Sängen kallar då klockan ringer tok för tidigt imorgon så god natt. :)


Hej!

Lever och har flyttat. Känns bra och nöjd med hur mitt nya hem ser ut. :) Ska försöka dra ett riktigt inlägg imorgon. Idag orkar jag inte. ;)